Pegasus έγραψε:+1589, γι' αυτό μίλησα και για 10, 15 χρόνια μετά. Πάντως υπάρχει τρόπος να έχουμε λόγο στο θέμα γήπεδο: εγγραφή στον ΑΣ ΠΑΟΚ. Γράφεσαι και μετά από ένα χρόνο ψηφίζεις κανονικά...tad έγραψε: Δεν είναι σε κατάσταση ακόμα ο ΠΑΟΚ να κάνει γήπεδο ... Ούτε σε επίπεδο οικονομικό ούτε σε επίπεδο οργάνωσης
κανεις δεν θελει σημερα να ακουμπησει ενα καυτο θεμα το οποιο δεν εχει προοπτικη να ολοκληρωθει ουτε μετα απο 10 χρονια. αυτα περι ελλειψης οργανωσης τα ακουω βερεσε. δεν θελουν να ξεκαθαρισουν το θεμα γιατι θα υπαρξουν αντιδρασεις.
ευθυνη δεν εχει μονο ο κατσαρης αλλα και ο ζαγορακης. οι ευθυνες του κατσαρη ειναι ξεκαθαρες και δεν υπαρχει λογος να πουμε κατι παραπανω.
δεν μπορει ομως ο ζαγορακης να μιλαει για 3η φορα σε συνεντευξη τυπου και να λεει καθε φορα το ιδιο "θελω τουμπα αλλα μου λενε οτι ειναι δυσκολο". ποιος στο λεει αυτο ρε ζαγορ??? εχει κανει καποια μελετη και δεν το ξερουμε ή το βγαζει απο το μυαλο του??? ποιες ειναι οι δυσκολιες ρε ζαγορ??? πες μας και εμας να τις μαθουμε.
στο γηπεδικο το πρωτο μεγαλο ερωτημα ειναι το εξης: μπορει να γινει γηπεδο στην τουμπα ή θα κοιταξουμε αλλες επιλογες???
και ομως, το συζηταμε τοσα χρονια και δεν εχουν απαντησει ακομη ουτε καν σε αυτο. και αυτο κατι λεει. η δικη μου ερμηνια ειναι οτι θελουν το γηπεδο αλλου αλλα απο την στιγμη που χρονικα ειμαστε ακομη μακρια δεν θελουν να ανοιξουν το θεμα.
μπορει να γινει γηπεδο στην τουμπα ή θα κοιταξουμε αλλες επιλογες???
ειπαμε οτι ο κατσαρης ειναι ο κατσαρης. για την παε και για τον ζαγορακη ποσο δυσκολο ειναι να πληρωσουν ενα σοβαρο γραφειο για να κανει μια γαμημενη μελετη??? ελα εδω ρε αρχιτεκτονα, εχω αυτη την εκταση και θελω να κανω ενα γηπεδο. βγαλε μου τι γηπεδο μπορω να κανω, τι παρκινγκ μπορω να εχω και τι εμπορικους χωρους.
ποσο δυσκολο ειναι???
εαν υπαρχουν αλλα ζητηματα (αρχαια κτλ) ας τα ξεκαθαρισουν και αυτα για να δουμε τι παιζει.
δηλαδη αυτη η κατασταση κατανταει κωμικη. μιλανε για γηπεδο, κανουν επιτροπες, λενε ολοι οτι θα ηθελαν τουμπα αλλα κανεις τους δεν ξεκαθαριζει εαν ειναι εφικτο να γινει στην τουμπα. εχει απολυτο δικαιο ο tad. κακως ανοιγουν το θεμα αφου δεν εχουν την διαθεση να το κλεισουν.
χρονος μπαινει, χρονος βγαινει και λεμε τα ιδια και τα ιδια.
γηπεδο στην τουμπα ή στην δεθ ή σε αλλο πλανητη λεει ο ενας
γηπεδο στο καρατασου λεει ο αλλος
γηπεδο στο παλατακι λεει ο τριτος.
και σε ενα χρονο απο σημερα θα κανει συνεντευξη τυπου ο ζαγορακης και θα μας ξαναπει οτι θελει τουμπα αλλα του λενε οτι ειναι δυσκολο.