Γήπεδο ΠΑΟΚ όνειρο ή στόχος; Σκέψεις - ενδεχόμενα ..

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Σε ποια περιοχή θέλετε να χτιστεί το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ;

Στην Τούμπα;
781
52%
Στην Πυλαία;
366
24%
Στο Στρατόπεδο Καρατάσιου;
227
15%
Στη Νέα Μεσσήμβρια;
54
4%
Κάπου αλλού;
67
4%

Σύνολο ψήφων: 1495

kos

Re: Γήπεδο ΠΑΟΚ όνειρο ή στόχος; Σκέψεις - ενδεχόμενα ..

Δημοσίευση από kos »

Pegasus έγραψε:
tad έγραψε: Δεν είναι σε κατάσταση ακόμα ο ΠΑΟΚ να κάνει γήπεδο ... Ούτε σε επίπεδο οικονομικό ούτε σε επίπεδο οργάνωσης
+1589, γι' αυτό μίλησα και για 10, 15 χρόνια μετά. Πάντως υπάρχει τρόπος να έχουμε λόγο στο θέμα γήπεδο: εγγραφή στον ΑΣ ΠΑΟΚ. Γράφεσαι και μετά από ένα χρόνο ψηφίζεις κανονικά...

κανεις δεν θελει σημερα να ακουμπησει ενα καυτο θεμα το οποιο δεν εχει προοπτικη να ολοκληρωθει ουτε μετα απο 10 χρονια. αυτα περι ελλειψης οργανωσης τα ακουω βερεσε. δεν θελουν να ξεκαθαρισουν το θεμα γιατι θα υπαρξουν αντιδρασεις.

ευθυνη δεν εχει μονο ο κατσαρης αλλα και ο ζαγορακης. οι ευθυνες του κατσαρη ειναι ξεκαθαρες και δεν υπαρχει λογος να πουμε κατι παραπανω.

δεν μπορει ομως ο ζαγορακης να μιλαει για 3η φορα σε συνεντευξη τυπου και να λεει καθε φορα το ιδιο "θελω τουμπα αλλα μου λενε οτι ειναι δυσκολο". ποιος στο λεει αυτο ρε ζαγορ??? εχει κανει καποια μελετη και δεν το ξερουμε ή το βγαζει απο το μυαλο του??? ποιες ειναι οι δυσκολιες ρε ζαγορ??? πες μας και εμας να τις μαθουμε.

στο γηπεδικο το πρωτο μεγαλο ερωτημα ειναι το εξης: μπορει να γινει γηπεδο στην τουμπα ή θα κοιταξουμε αλλες επιλογες???

και ομως, το συζηταμε τοσα χρονια και δεν εχουν απαντησει ακομη ουτε καν σε αυτο. και αυτο κατι λεει. η δικη μου ερμηνια ειναι οτι θελουν το γηπεδο αλλου αλλα απο την στιγμη που χρονικα ειμαστε ακομη μακρια δεν θελουν να ανοιξουν το θεμα.

μπορει να γινει γηπεδο στην τουμπα ή θα κοιταξουμε αλλες επιλογες???

ειπαμε οτι ο κατσαρης ειναι ο κατσαρης. για την παε και για τον ζαγορακη ποσο δυσκολο ειναι να πληρωσουν ενα σοβαρο γραφειο για να κανει μια γαμημενη μελετη??? ελα εδω ρε αρχιτεκτονα, εχω αυτη την εκταση και θελω να κανω ενα γηπεδο. βγαλε μου τι γηπεδο μπορω να κανω, τι παρκινγκ μπορω να εχω και τι εμπορικους χωρους.
ποσο δυσκολο ειναι???

εαν υπαρχουν αλλα ζητηματα (αρχαια κτλ) ας τα ξεκαθαρισουν και αυτα για να δουμε τι παιζει.

δηλαδη αυτη η κατασταση κατανταει κωμικη. μιλανε για γηπεδο, κανουν επιτροπες, λενε ολοι οτι θα ηθελαν τουμπα αλλα κανεις τους δεν ξεκαθαριζει εαν ειναι εφικτο να γινει στην τουμπα. εχει απολυτο δικαιο ο tad. κακως ανοιγουν το θεμα αφου δεν εχουν την διαθεση να το κλεισουν.

χρονος μπαινει, χρονος βγαινει και λεμε τα ιδια και τα ιδια.
γηπεδο στην τουμπα ή στην δεθ ή σε αλλο πλανητη λεει ο ενας
γηπεδο στο καρατασου λεει ο αλλος
γηπεδο στο παλατακι λεει ο τριτος.

και σε ενα χρονο απο σημερα θα κανει συνεντευξη τυπου ο ζαγορακης και θα μας ξαναπει οτι θελει τουμπα αλλα του λενε οτι ειναι δυσκολο. :redcard:
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Καλημέρα αδέρφια ...

Kos δεν έχει καμία ευθύνη ο Ζαγοράκης ... Το θέμα αυτό είναι πέρα από τις δυνάμεις του ... Δεν έχει ο ίδιος χρήματα για να στηρίξει τέτοιο εγχείρημα ... Και επιπρόσθετα δεν υπάρχουν άλλοι οικονομικοί παράγοντες να το κάνουν ...

Γήπεδο ο ΠΑΟΚ θα κάνει πάλι από τον λαό του όπως έκανε την Τούμπα και από την ομάδα σύμφωνα με τις συνθήκες της εποχής ...

Αυτό σας τονίζω πάντα ...

Εκτός του Ζαγοράκη και άλλων 4-5 ποιοι είναι οι ενεργοί ικανοί παράγοντες του ΠΑΟΚ ... ???
Ο οργανισμός του ΠΑΟΚ εκτός την στήριξη του κόσμου στο αγωνιστικό τι υπόσταση έχει .... ????
Όταν έκαναν οι παλιοί γήπεδο ξέρετε πόσοι ήταν ενεργοί ... ???????

Μην τρελενόμαστε λοιπόν ... Ο Κατσαρής το μόνο που μπορεί να κάνει είναι κανά ραντεβού με τον Βενιζέλο και μετά κανά ραντεβού με την DEMAND (π.χ.). Μέχρι εκεί φτάνει η νοοτροπία του ...

Αυτό όμως δεν περνάει στον κόσμο του ΠΑΟΚ ...

Ο παοκτσής θέλει ενθουσιασμό, θέλει συμμετοχή θέλει δύναμη και δυναμική για να πιστέψει και μετά να στηρίξει ....

Αν δεν γίνει αυτό γήπεδο δεν έχει ...

Η Τούμπα των 45.000 θέσεων + κόσμο + παντελάκη και ομάδα του 70 ήταν η βάση για την μεγάλη άνοδο του ΠΑΟΚ ...
Οτιδήποτε μικρότερο είναι υποθήκη για το μέλλον του ΠΑΟΚ ...

Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να συμβιβαστεί με μικρότερα πράγματα ...

Για αυτό από εμάς χρειάζεται ψυχραιμία και σωστή πίεση να γίνουν πρώτα τα βασικά ... Να συνεχίσει η αναγέννηση του οργανισμού που λέγεται ΠΑΟΚ ... Σε αυτό ΝΑΙ έχει ευθύνη ο Ζαγοράκης γιατί πρέπει να καταλάβει ότι έχει ευθύνη και πέραν της εξυγίανσης και του αγωνιστικού ... όπως ευθύνη έχουμε και όλοι οι υπόλοιποι !!!!!!!!
kos

Δημοσίευση από kos »

νομιζω οτι ημουν ξεκαθαρος στο ποια θεωρω οτι ειναι η ευθυνη του ζαγορακη.
οταν μιλαει για το γηπεδο δεν μπορει να περιμενει ποτε θα κινησει τις διαδικασιες ο κατσαρης.
ας παρει το παιχνιδι πανω του για να ξεκαθαρισει το θεμα της τουμπας.
να πληρωσει η παε μια μελετη για να ξεκαθαρισει εαν μπορει να γινει το γηπεδο στην τουμπα.
αυτο θεωρω οτι ειναι το πρωτο και σημαντικοτερο βημα.

δεν λεω οτι εχει ευθυνη με την εννοια οτι ειναι υποχρεωση της παε να κανει κατι τετοιο και δεν το κανει αλλα οτι θα μπορουσε να συμβαλει να ξεκαθαρισει καπως η κατασταση.
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Δημοσίευση από fuzztone »

Το όλο θέμα έχει καταντήσει τελείως γελοίο.

Όλα αυτά τα υπονοούμενα για το χώρο της Τούμπας βασίζονται ΜΟΝΟ στη μελέτη της dimand επί γούμενου.

Και επειδή κάποιοι δεν έχουν όρεξη να διαβάσουν, ας τα ξαναδούμε το ιστορικό του "ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ":

1. Το ολ ταιμ κλασικ επιχείρημα είναι τα αρχαία που βρίσκονται υποτίθεται κάτω από το γήπεδο. Παρά τις διαβεβαιώσεις των κατεξοχήν ειδικών αρχαιολόγων καθ. ΑΠΘ ότι δεν υπάρχει θέμα αρχαίων (ένα ψάξιμο στο google θα σας πείσει), παρόλαυτά, εξακολουθούν αρκετοί είτε για δικούς τους λόγους, είτε από ασχετοσύνη, να αναφέρονται στα "αρχαία της Τούμπας".

2. Η όλη μελέτη που έλεγε για μαξιμουμ 32000, βασιζόταν σε εμπορικούς χώρους 23000τμ!!! Για να καταλάβει κάποιος που δε γνωρίζει τι νούμερο είναι αυτό, ας αναλογιστεί ότι είναι περίπου το μισό του Mediterranean cosmos. Δηλαδή, ξαναλέμε ότι αυτοί που λένε "δε γίνεται γήπεδο στην Τούμπα" έχουν ως βάσει τη μελέτη αυτή που αφορούσε ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ εμπορικό κέντρο και ένα γήπεδο παράλληλα.

3. Ακουγόταν πριν κάποιο διάστημα ότι το πρόβλημα στην Τούμπα είναι το πάρκινγκ. Ότι δηλαδή μπορεί να έχει μόνο 1000-1500 θέσεις και ότι θέλουμε 4-5000 (εδώ γελάμε). Όταν βγάλαμε (και από εδώ) στοιχεία για την πλειοψηφία των γηπέδων, μας τελείωσε και αυτό το επιχείρημα.

4. Στη συνέχεια περάσαμε στη χωρητικότητα. Ακουγόταν διάφορα νούμερα 40-50-60χιλ που είχαν ως στόχο να χτυπήσουν στο μεγαλοιδεατισμό πολλών αγνών ΠΑΟΚτσήδων, και επειδή δεν επαρκούσε η Τούμπα, έπρεπε να πάμε αλλού (καρατάσου, καραμήτσου, πυλαία, μεσήμβρια, αγ. αθανάσιος κτλ). Όταν βέβαια διέρρευσε ότι οι σκέψεις για την Πυλαία και τον Καρατάσο αφορούσαν και αυτές γήπεδο με 30-35 χιλ το μέγιστο, σταμάτησαν να αναφέρονται τα παπαγαλάκια και σε αυτό.

5. Στη συνέχεια περάσαμε στο άλλο απλοϊκό επιχείρημα. Τις προσφυγές πολιτών-κατοίκων της περιοχής. Οπότε σύμφωνα με τους διάφορους φωστήρες έπρεπε να πάμε στην Πυλαία ή στον Καρατάσο για να αποφύγουμε τις προσφυγές, λες και οι άλλες περιοχές που αναφέρονται δεν έχουν κατοίκους (για γέλια). Φυσικά και αυτό το επιχείρημα καταρρίφθηκε μετά τις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ κινήσεις πολιτών της περιοχής Καρατάσου που ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ να γίνει ο χώρος πάρκο και τα προβλήματα που συνάντησε ο βάζελος στο βοτανικό.

6. Επειδή ουσιαστικό επιχείρημα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ κατά της Τούμπας, έχουμε περάσει στα υπονοούμενα. Μισόλογα, συνθηματολογίες, αοριστολογίες έχοντας ως κοινή συνισταμένη ότι "δε γίνεται γήπεδο στην Τούμπα".

Με βάση τα παραπάνω, λέω ότι δεν μπορεί όλα όσα ΜΟΝΟΔΙΑΣΤΑΤΑ διαβάζουμε να είναι τυχαία.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Ρε σεις ο γάβρος και το τυρί πως έκαναν γήπεδο?
Ετσι θέλω και εγώ.
Δεν με ενδιαφέρει πως, που, ποιοι, γιατί, πόσα, κλπ.
Τα τεχνοκρατικά θέματα δεν με απασχολούν. Δεν με νοιάζουν.
Είμαι οπαδός και όχι μηχανικός και οικονομολόγος.

ΘΕΛΩ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ή στην ΔΕΘ
όπως αντίστοιχα έκαναν στον gay και στο τυρί!
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

fuzz θα συμφωνήσω μαζί σου με μια μόνο σημείωση.
Το γήπεδο τι χρηματοδότηση θα έχει;
Αν μου το κάνει το κράτος μπορώ να έχω ελάχιστους εμπορικούς χώρους. Αν μου το κάνουν οι τράπεζες δεν είναι μια καλή λύση ένα τεράστιο εμπορικό κέντρο με λίγο γήπεδο;
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Δημοσίευση από fuzztone »

Τα πάντα έχουν να κάνουν με το τι προτεραιότητες βάζει ο καθένας.

Λύσεις υπάρχουν.

Να σου φέρω ένα παράδειγμα. Η Άρσεναλ πούλησε το όνομα του γηπέδου για 15 χρόνια, μαζί με 6 χρόνια διαφήμηση φανέλας με 100εκ λίρες ή 125 εκ €. Προσωπικά δε θα είχα πρόβλημα σε κάτι αντίστοιχο που θα σου απέφερε έστω το 1/4 αυτών από μια μεγάλη στοιχηματική εταιρεία του εξωτερικού.

Το άλλο ζήτημα που επίσης προξενεί ιδιαίτερη εντύπωση είναι η παντελής απουσία της δυνατότητας ριζικής σταδιακής ανακατασκευής, που αναλύθηκε πριν πολλές σελίδες στο υπάρχον τόπικ, από ΟΛΑ τα δημοσιεύματα και δηλώσεις τα τελευταία χρόνια.

ΤΥΧΑΙΟ?
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Στο θέμα της ανακατασκευής έχεις μεγάλο δίκιο.
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

Thanos4 έγραψε: billy περυσι το καλοκαιρι ειχα ερθει μια μερα στο μαντσεστερ με γκρουπ και επισκεπτικαμε το θεατρο.για καποιον που εχει παει μονο σε τουμπα και καυτατζογλειο φαντασου τι πολιτισμικο σοκ ηταν(με την καλη ενοια).καταρχην καναμε σχεδον το γυρο του γηπεδου(ή ετσι φανηκε σε εναν πελαγομενο και βλαχο για την ποδοσφαιρικη αγγλια ελληνα) οσπου μπηκαμε στο parking και σταματησαμε κοντα σ' ενα κτιριο που αν δεν κανω λαθος ηταν για εισιτιρια ή κατι τετοιο.τριγυρω υπηρχε τεραστιο parking και καθως προχωρουσαμε φτασαμε στην εισοδο του μουσειου.επειδη ηταν νωρις πηγαμε στο cafe της ομαδας διπλα στο μουσειο που ειχε θεα μεγαλο μερος της πολης.μετα απο αυτο ξεκινησαμε την ξεναγηση στο γηπεδο,μετα μπουτικ και υστερα φηγαμε.μετα απο αυτα θελω να κανω μια ερωτηση.μπορει να γινει τιποτα απο αυτα στην τουμπα?το old trafford μπορει να ειναι 100+ χρονων αλλα βλεπεται τι χωρο εχει γυρω του...και οταν λεω αν μπορει να γινει τιποτα απο αυτα δεν ενοω το καφε αλλα τους γυρω χωρους.

υγ:billy αν θες μπορεις να επιβαιβεωσεις ή να διαψευσεις οτιδηποτε απο τα παραπανω
Έτσι είναι αδερφέ μου, και να σκεφτείς ότι αυτό το τεράστιο πάρκινγκ που είδες δίπλα στο κτίριο των εισιτηρίων είναι το πάρκινγκ που είναι απομονωμένο στη δεξιά μεριά της φωτογραφίας.

Το θέμα είναι ότι ένα καινούριο γήπεδο μπορείς να το εκμεταλευτείς με πολλούς τρόπους. 13 λίρες πληρώνει ο επισκέπτης για μια ώρα tour στις εγκαταστάσεις του γηπέδου, για να δει τις κερκίδες, τους πάγκους, τα αποδυτήρια κλπ. Έχω κάνει το tour 3-4 φορές γιατί όποιος και να με επισκευτεί από Ελλάδα θέλει να πάει, και όλες της φορές τα group είμασταν γύρω στα 30 άτομα. Tour έχει ανα μισή ώρα οπότε μιλάμε για 800 λίρες την ώρα το ελάχιστο. Συν το γεγονός ότι περιμένοντας να ξεκινήσει το tour θα αφήσεις χαλαρά άλλο ενα 10ρικο με 20ρικο το έλάχιστο στη μπουτικ και το cafe-εστιατόριο εντός του γηπέδου που έχει τα πάντα (Γεύμα του Γιγκς, Αυγά του Ρούνει, μπιφτέκια του Νάνι και τέτοια που κυρίως τραβάνε τα πιτσιρίκια).

Τα μεγέθη μπορεί να μην είναι ίδια στην Ελλάδα, αλλά όπως και να έχει, και 5 ευρώ παρπάνω να βγάλεις παραπάνω από τώρα, κέρδος είναι αν φυσικά καταφέρεις να χτίσεις το γήπεδο με καλή συμφωνία. Νομίζω όμως και εγώ ότι δυστυχώς δεν είμαστε έτοιμοι για κάτι τέτοιο ούτε σαν ομάδα, ούτε σαν λαός και το βασικότερο ούτε σαν κράτος . Αλλά όσο ζω ελπίζω..Κι όσο ελπίζω θα συνεχίσω να κάνω άπιαστα όνειρα!
Άβαταρ μέλους
brigate4

Δημοσίευση από brigate4 »

Όνειρό μου να δω χορτάρι στη Τούμπα.
Μια τεράστια :redcard: στη διοίκησή μας που 3 χρόνια πηγαίνει απ το κακό στο χειρότερο.Μην ακούσω δικαιολογίες για χρήματα,πολλές ασχολίες,καύσωνα κλπ. Από πρόπερσι συνέχεια χειροτερεύει.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Ιερό Άγιο χόρτο Ναού Τούμπας μπουρούχα.
Χόρτο κουρεμένο πουά.
:ugeek:
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Το τί διαβάζω σχετικά με το γήπεδο δεν λέγεται..

Μια κοινή συνισταμένη έχουν όλα όσα βλέπω πάντως. ΤΟ απύθμενο κόμπλεξ του νεοέλληνα. Συνεχώς να ανακαλύπτει μισητούς εχθρούς και να τους αφορίζει σωρηδόν.

Προσωπικά να σας πώ, δεν είμαι Τουμπιώτης, δεν είμαι γέννημα θρέμα θεσσαλονικιός, ΔΕΝ θέλω ΚΑΝ να μείνω στην Ελλάδα. Θέλω να επιστρέψω εκεί απο όπου ήρθα και έμεινα λόγω σπουδών σ αυτή την καταντημένη χωριουδόπολη.

Πάρτε χαμπάρι κάτι. Δεν είστε ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ. Είστε και θεσσαλονικείς (οσοι είστε τέλοσπαντων, ενώ οι υπόλοιποι δεν μπορεί να είστε ευχαριστημένοι με την Τούμπα και τα περιξ κάθε φορά που έρχεστε..). Νιώστε λίγο πόσο καταστροφή είναι γι αυτή τη πόλη που κάποτε ήταν τόσο όμορφη, το να χτιστεί ακόμα ένα τσιμεντένιο μεγαθήριο στο κέντρο της! Νιώστε πόσο έχει πήξει στο τσιμέντο και η περιοχή της Τούμπας. Νομίζετε οτι σε 20 χρόνια θα είναι βιώσιμες περιοχές, ακόμα κι αν δεν χτιστεί πουθενά γήπεδο; Το ορθό είναι οχι μόνο να μη χτιστεί τίποτα, αλλά να αρχίσουν να κατεδαφίζονται και κάποια πράματα, μπας κι ανασάνουν. Δεν έχετε πάρει χαμπάρι πόσο έντονη είναι η δυσφορία τους θερμούς μήνες; Δεν καταλαβαίνετε οτι αυτό δεν είναι λόγω φυσικής ζέστης, αλλά γιατί πλέον το ένα αιρκοντίσιον ξερνάει αναθυμιάσεις ΠΑΝΩ στο άλλο; Λίγη πρακτική σκέψη ρε πούστη μου.
Νταξ δεν είμαστε και η αλαμπάμα με τις ατελείωτες εκτάσεις, αλλά η αποκέντρωση έχει δεκαετίες πλέον που ακούγεται και μυαλό δε βάλατε. Ποιο γήπεδο στην έκθεση βρε όργια ;
Τόσους τρελαμένους ΠΑΟΚτσήδες απ ολα τα μήκη και πλάτη της γης έχουμε εδώ μέσα, ενα φούστη συγκοινωνιολόγο δεν έχουμε να μας ανοίξει λίγο τα μάτια;
Τι με νοιάζει εμένα ρε αδερφέ αμα δεν είσαι οικονομολόγος ή αρχιτέκτονας; Δεν μπορείς να πάρεις χαμπάρι οτι οι πόλεις μας δεν είναι βιώσιμες;

Ενα γήπεδο θέλει έκταση. ΘΕΛΕΙ ΧΟΡΤΑΡΙ. Θέλει πάνω απο τον 1,5 δρόμο του κέντρου της σαλονίκης (εγνατίοτσιμισκη) που υπάρχει αυτή τη στιγμή για να στηρίξει την κίνηση του πλήθους. Θέλει οξυγόνο για να είναι αθλητικό κέντρο, κι οχι για να έχει πολλά στενά απο γύρω για να παίζουμε ξύλο και να κυκλοφορούν κάποιοι με κουκούλες στα σοκάκια.
Θέλει και χώρο και για τα μαγαζιά του πώς να το κάνουμε; Τα γήπεδα εντός πόλεων έπαψαν ουσιαστικά να χτίζονται απο τότε που έγιναν και τα συμβόλαια επαγγελματικά και οι ομάδες ήθελαν έσοδα για να ρεφάρουν.
Για ποιά έκθεση μου μιλάτε; Το ξέρετε οτι αυτή τη στιγμή στο κέντρο δεν έχει ούτε ΜΙΑ παιδική χαρά; Ουτε ΕΝΑ πάρκο;
Που διάολο θα μεγαλώνουν τα παιδιά για να γίνουν ΠΑΟΚτσάκια; Στις καφετέριες και στο φεισμπουκ αιωνίως;
Ξυπνάτε η Σαλονίκη χρειάζεται οξυγόνο να αναπνεύσει και οχι κι άλλο τσιμέντο . Και το χτίσιμο μιας τεράστιας έκτασης στο κέντρο μόνο για να πουλάμε τρέλα οτι το κάναμε στο κέντρο, θα είναι η ταφόπλακα μας.
Δεν μοιραζόμαστε την πόλη με κανέναν για να φοβόμαστε οτι θα χάσουμε έδαφος αμα φύγουμε έξω. Μόνοι μας δίνουμε χώρο στα φαντάσματά μας.

Τα ίδια ισχύουν και για την τούμπα. Που είναι και ντροπή να μη νοιάζεσαι για έναν αρχαιολογικό χώρο, για να χτίσεις ντε και καλά ένα γήπεδο σε μια επικλινή έκταση και να ζορίζεσαι να το κάνεις ίσιο;
Πάρτε λίγο χαμπάρι, οτι το γήπεδο πρέπει να γίνει σε μέρος που να είναι νορμαλ και μετά απο πενήντα χρόνια, και οχι να γουστάρουν οι μισοί για τα επόμενα δέκα.Αν δεν αλλάξουμε τις πόλεις μας τώρα, δεν είναι μακριά η εποχή που δεν θα τις αντέχουμε ούτε λεπτό. Προσωπικά δεν την αντέχω ήδη.
Προσωπικά επίσης, πάντα ήμουν υπέρ της λύσης της Πυλαίας. Οχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά γιατί ήδη έχουμε ένα γήπεδο εκεί. Αν δεν είχαμε, θα έβρισκα κάτι άλλο ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΗΣ να προτείνω.

Γενικώς είμαι υπέρ της δημιουργίας ενός συμπλέγματος κτιρίων, που με την προσθήκη των όποιων καταστημάτων στα πέριξ, θα λειτουργεί σαν ένα χωριό του ΠΑΟΚ, και θα μπορεί να τραβά ολόκληρες οικογένειες για ολόκληρες ημέρες, αφήνοντας τρελά τάλαρα στην ομάδα, και ΚΥΡΙΩΣ, δίνοντας ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ένα λόγο σε ένα νέο παιδάκι της φλώρικης εποχής μας, να γουστάρει να φοράει το κασκολάκι του και να χαίρεται εκεί που πηγαίνει, και οχι να ψιλοφοβάται απο που θα του ρθει η πέτρα στον αυχένα.

Δεν επιζητώ ούτε να αποδεχτούμε την σύγχρονη κατάντια με τις γκόμενες και τα κινητά, αλλά και ούτε ένιωσα ποτέ καμιά ιδιαίτερη περηφάνια για όλους εκείνους τους φονιάδες που για να σωθούν έφυγαν στο Αγιο όρος, της δεκαετίας του 80.

Ονειρεύομαι την ώρα και τη στιγμή που θα βάλουμε τις βάσεις της δημιουργίας σύγχρονων ανθρώπων, με άποψη τα οσα συμβαίνουν, να ξέρουν ποιοί είναι και τί θέλουν απο την ομάδα τους.
Γι αυτό και επιδιώκω να έχουμε ένα σύγχρονο περιβάλλον και υποδομές, και οχι να ισοροπούμε ανάμεσα σε ετοιμόροπες πολυκατοικίες και στενάκια.
Και τότε, να είστε σίγουροι, πως ούτε άλλους γούμενους θα έχουμε, ούτε άλλα λαικά δικαστήρια ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ στα αποδυτήρια, ούτε τα μάτια μας θα πονάνε, γιατί θα έχουμε ΥΠΟΔΟΜΕΣ.
Και ευρύτερα, ούτε άλλους ψωμιάδηδες και γκιουλέκες θα έχουμε, γιατί θα έχουμε μάθει πως είναι ΟΙ ΜΑΡΚΟΠΡΟΘΕΣΜΟΙ σχεδιασμοί και οχι οι ΑΡΠΑ ΚΟΛΛΑ.

Η γενιά του φραπέ είναι η ταφόπλακα της θεσσαλονίκης.
Η λογική του ξέρω και νταξ να ουμε, και εμένα με βολεύει εκεί γιατί πάω με τα φιλαράκια μου και τα σπάω, είναι η ταφόπλακα του ΠΑΟΚ.

Και στο συντριβάνι έχουμε ρίζες και μνήμες, και στην Πόλη το ίδιο. Αλλά δεν είδα κανεναν να του καίγεται καρφί τόσα χρόνια.

Αμα έχετε δεθεί με την Τούμπα, να κρατήσουμε μια μικρή έκταση και να κάνουμε ένα μνημείο. Γι αυτό είναι τα μνημεία, για να θυμόμαστε. Οχι για να παίζουμε μπάλα μέσα τους.
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Υπαρχει καποιος λογος να χαρακτηριζεις τους διαφωνουντες βρε ταγαρι???????????Σε πολλες μεγαλες πολεις τα γηπεδα κτιζονται μεσα σε αυτες.......
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Makis4444 έγραψε:Υπαρχει καποιος λογος να χαρακτηριζεις τους διαφωνουντες βρε ταγαρι???????????Σε πολλες μεγαλες πολεις τα γηπεδα κτιζονται μεσα σε αυτες.......

αχαχα κατ αρχάς μ άρεσε το "ταγάρι" μ θύμισε ένα φίλο..
Κατά δεύτερον δεν χαρακτήρισα κανέναν, εκτός κι αν η λέξη "όργια" προκαλεί τόσες αντιδράσεις. Αλλά επειδή ακριβώς ΠΑΟΚτσάκια είμαστε, θέλω να πιστεύω οτι κανείς δεν έβαλε και τα κλάμματα.. Γιατί οι περισσότεροι εδώ μέσα, όργια είμαστε..

Ο έτερος χαρακτηρισμός, περί κόμπλεξ, δεν αποτελεί προσωπικό χαρακτηρισμό για κανέναν, μιας και δεν είναι ένας αυτός που μιλά για γήπεδο στο κέντρο ή την Τούμπα. Αποτελεί ευρύτερο σύμθημα αρκετών. Και επιμένω πως τα νεύρα που έχω δεί και απο προσωπικού απο ομοιδεάτες, μόλις θίγεται αυτο το ζήτημα, ανεξαρτήτως απόψεων για το που θα χτιστεί το γήπεδο, ΝΑΙ, πρόκειται περί συμπλέγματος. Θέλεις να κάνουμε συζήτηση περί ψυχολογικών θεωριών γύρω απο τα συμπλέγματα;

Και επίσης, όντως υπάρχουν πόλεις που χτίζονται μέσα στα ορια τους γήπεδα. Νομίζεις πως έχουν κάποια σχέση με την πυκνότητα, τη δόμηση και τη ρυμοτομία της σαλνίκης; Να γελάσουμε λίγο δηλαδή...
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Εγω λεω οτι το συμπλεγμα το εχεις εσυ που θελεις να πεισεις οτι οπωσδηποτε εχεις δικο σχετικα με το οτι ολα τα γηπεδα πρεπει να γινονται εκτος πολης.......Ποια Ρωμη,ποιο Λονδινο,ποια Μαδριτη,ποια Βαρκελωνη......Η αναπλαση μιας περιοχης μπορει να συνδυαστει με την κατασκευη ενος γηπεδου.......
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Makis4444 την Δευ 20 Σεπ 2010, 19:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”