15. Pablo Andrés Contreras Fica
Re: 15. Pablo Andrés Contreras Fica
πολύ καλός ο Πάμπλο χθες δε λέω...
δείτε όμως πόσο ανεβάζει την αξία, την παρουσία και αποτελεσματικότητα των σέντερ μπακ η καλή ημέρα των αμυντικών χαφ
στα παιχνίδια που θα πάει καλά ο Βιτόλο παρατηρείστε πόσο φαίνεται και ο Κοντρέρας
αυτή νομίζω ότι είναι και η διαφορά μας με πέρυσι μιας και ο Βιτόλο δεν είναι στο 100% του
όταν είναι κοντά οι γραμμές τα πράγματα πηγαίνουν καλά σίγουρα για όλους
δείτε όμως πόσο ανεβάζει την αξία, την παρουσία και αποτελεσματικότητα των σέντερ μπακ η καλή ημέρα των αμυντικών χαφ
στα παιχνίδια που θα πάει καλά ο Βιτόλο παρατηρείστε πόσο φαίνεται και ο Κοντρέρας
αυτή νομίζω ότι είναι και η διαφορά μας με πέρυσι μιας και ο Βιτόλο δεν είναι στο 100% του
- Mario Jardel
Μετα απο αυτην την εμφανιση πως να μη συγχυστω που χανει το επομενο ματς απο μια μακακια και μαλιστα τωρα που οι τραυματισμοι στην αμυνα ειναι τοσοι πολλοι...Θα μου πεις που να ξερει...Ακριβως!Επειδη δε ξερεις προσεχεις!
Αν εχει προβλημα και ο Τσιριλο θα κατεβουμε με Σναου, Μαλεζα, Ζουελα, Σακελλαριου και μοναδικοατομο πουμπορει να παιξει πισω τον Γεωργιου?
Αν εχει προβλημα και ο Τσιριλο θα κατεβουμε με Σναου, Μαλεζα, Ζουελα, Σακελλαριου και μοναδικοατομο πουμπορει να παιξει πισω τον Γεωργιου?
++++.mike έγραψε:πολύ καλός ο Πάμπλο χθες δε λέω...
Οταν τα αμυντικά χαφ είναι σωστά κ κάνουν τη δουλειά τους ο Κοντρέρας έχει όλη την ευχέρεια κ το καθαρό μυαλό να κάνει το παιχνίδι του...ένα παιχνίδ ήρεμο , με αυτοπεποίθηση κ μυαλωμένο...
Αν μόνιμα κηνυγάει αριστερά κ δεξιά ...κ βουλώνει τρύπες κ γίνεται 1000 κομμάτια ...εκεί εκτίθεται ( Ξάνθη ).
Mario Jardel έγραψε:Μετα απο αυτην την εμφανιση πως να μη συγχυστω που χανει το επομενο ματς απο μια μακακια και μαλιστα τωρα που οι τραυματισμοι στην αμυνα ειναι τοσοι πολλοι...Θα μου πεις που να ξερει...Ακριβως!Επειδη δε ξερεις προσεχεις!
Και τον Σαβίνι.
- Mario Jardel
Πω ρε συ εχεις δικιο...Υπαρχει ακομη ο Σαβινι!Καπως καλυτερα τωρα...Βεβαια μπορει να εχουμε μια γραμμη που ενας δε ξερει πως λενε τον αλλον(που λεει ο λογος) αλλα τουλαχιστον να εχουμε καποιες εναλλακτικες...Ποτε δε ξερεις!
Αυτο με την ανομοιγενεια φανηκε οταν μπηκε ο Ζουελα και το πρωτο πραγμα που εκανε ηταν να πει σε καποιον(μαλλον στον Κοντρερας) "ΜΙΛΑ ΜΟΥ"!
Αυτο με την ανομοιγενεια φανηκε οταν μπηκε ο Ζουελα και το πρωτο πραγμα που εκανε ηταν να πει σε καποιον(μαλλον στον Κοντρερας) "ΜΙΛΑ ΜΟΥ"!
Το όλο θέμα έγκειται στο ότι ο Δερμιτζάκης γύρισε την άμυνα αρκετά μέτρα πιο πίσω, παίζοντας με αρκετό βάθος.Αυτό αφενός παγίδευσε τον Σαμιρ που πέρασε μόνο μία κάθετη μπαλιά για 90', αφετέρου έδωσε ανάσες και λιγότερα τρεξίματα στα σέντερ μπακ μας , όπου και τα τρία που αγωνιστηκαν είχαν φρεσκάδα, καθαρό μυαλό και μηδενικό άγχος, συνέπεια του ότι έπαιζαν στο χώρο δράσης τους.
Πράγματι ο Κοντρέρας ξεχώρισε και ατομικά.Κόντραρε και τον Σαμίρ στη φάση που ο Κρέσιτς θυμήθηκε το Μεσολόγγι.
Ίσως κατάλαβε τη μ@λακία του την περασμένη Κυριακή και έπαιξε και για το ματς με τον αρη.
Πράγματι ο Κοντρέρας ξεχώρισε και ατομικά.Κόντραρε και τον Σαμίρ στη φάση που ο Κρέσιτς θυμήθηκε το Μεσολόγγι.
Ίσως κατάλαβε τη μ@λακία του την περασμένη Κυριακή και έπαιξε και για το ματς με τον αρη.
Εμενα με προβληματισε λιγακι η συμπεριφορα του στο γκολ...Ολοι τρεχουν προς τον Ιβιτς για να πανηγυρισουν και αυτος περπαταει με σκυμενο κεφαλι προς το κεντρο...αν εβλεπες μονο αυτον θα νομιζες οτι φαγαμε γκολ και οχι οτι βαλαμε...παραξενη συμπεριφορα...
Ο Γκαρσία 2 χρόνια δε πανηγύριζε με τους υπόλοιπους...tolis14 έγραψε:Εμενα με προβληματισε λιγακι η συμπεριφορα του στο γκολ...Ολοι τρεχουν προς τον Ιβιτς για να πανηγυρισουν και αυτος περπαταει με σκυμενο κεφαλι προς το κεντρο...αν εβλεπες μονο αυτον θα νομιζες οτι φαγαμε γκολ και οχι οτι βαλαμε...παραξενη συμπεριφορα...
καλό είναι να μένουν συγκεντρωμένοι
Πολυ σωστο. Ισως πρωτη φορα φετος δουλεψαν καλα οι γραμμες μας στο ανασταλτικο κομματι. Ανεβαιναν και κατεβαιναν μαζι.giapas έγραψε:++++.mike έγραψε:πολύ καλός ο Πάμπλο χθες δε λέω...
Οταν τα αμυντικά χαφ είναι σωστά κ κάνουν τη δουλειά τους ο Κοντρέρας έχει όλη την ευχέρεια κ το καθαρό μυαλό να κάνει το παιχνίδι του...ένα παιχνίδ ήρεμο , με αυτοπεποίθηση κ μυαλωμένο...
Αν μόνιμα κηνυγάει αριστερά κ δεξιά ...κ βουλώνει τρύπες κ γίνεται 1000 κομμάτια ...εκεί εκτίθεται ( Ξάνθη ).
Με αυτόν δεν το τρώγαμε το ρημάδι το γκολ, πάντα πετάγεται πρώτος. Γενικά με αυτόν δε θα τρώγαμε γκολ ούτε σε 5 ημίχρονα αν το παιχνίδι ήταν παρόμοιο. Είναι η δεύτερη φορά που κατά την απουσία του τρώμε γκολ του τύπου "χώνεται ο επιθετικός και παίρνει το ριμπάουντ", θυμηθείτε το 1-2 του Άγιαξ...
Ήταν αστείες οι κίτρινες που δέχτηκε με την Ξάνθη, μία και αν έπρεπε να πάρει σε όλο το παιχνίδι...
Ειναι φανερο παντως οτι κανενας δεν μπορει να τον αντικαταστησει......