Ε μόνο μία ομάδα πάει για αναδόμηση στα ακραία μπακ. Λογικά ο γαύροςblackzone44 έγραψε: Τρί 02 Ιουν 2026, 20:02δεν ισχύει για Αεκ άλλη είναι η ομάδαembuji έγραψε: Τρί 02 Ιουν 2026, 20:00Αχ και χασουμε τον Μητσο απο γαυροχανουμι...blackzone44 έγραψε: Τρί 02 Ιουν 2026, 19:55 Δυσκολεύει του Γιαννούλη για μας, αυτή τη στιγμή νομίζω πως είναι 60-40 για να κλείσει σε άλλη ελληνική ομάδα λογικά σε 2-3 μέρες θα είναι οριστικό. Η προσφορά μας είναι κοντά στα 2εκ για μεταγραφή
Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Ο Νικολακόπουλος πριν κάτι μέρες είχε πει ότι έχει προβάδισμα ο ΠΑΟΚ. Τσιγκουνευτήκαμε τελευταία στιγμή?
Πιθανή απώλεια Γιαννούλη θα είναι μεγάλη αποτυχία
ΟΧΙ επειδή είμαι τόσο πεπεισμένος ότι ο παίκτης θα... οργώνει (ίσα ίσα έχω αμφιβολίες έντονες, και από παλιά δεν τον εκτιμούσα ως φυσιογνωμία, εκείνο το βίντεο με τις μαλακίες που έλεγε στον Καντουρι στο λαιμό μου είχε κάτσει)
Αλλά επειδή η ίδια η ομάδα τον έβαλε προτεραιότητα, η ίδια η ομάδα φανέρωσε ότι είναι στόχος της, η ίδια η ομάδα το σέρνει το ζήτημα από το Δεκέμβριο
Ε σκαστε και πάρτε τον
ΟΧΙ επειδή είμαι τόσο πεπεισμένος ότι ο παίκτης θα... οργώνει (ίσα ίσα έχω αμφιβολίες έντονες, και από παλιά δεν τον εκτιμούσα ως φυσιογνωμία, εκείνο το βίντεο με τις μαλακίες που έλεγε στον Καντουρι στο λαιμό μου είχε κάτσει)
Αλλά επειδή η ίδια η ομάδα τον έβαλε προτεραιότητα, η ίδια η ομάδα φανέρωσε ότι είναι στόχος της, η ίδια η ομάδα το σέρνει το ζήτημα από το Δεκέμβριο
Ε σκαστε και πάρτε τον
Εγώ και το Γιαννούλη βλέπω να έρχεται και να μας πιάνουν τον κωλο οι Γερμανοί και εμείς να ενδιδουμε για χάρη μιας επικοινωνιακης νίκης για τους "ιθαγενεις".
Και στο τέλος, να πέφτει και κράξιμο μέσα στη χρονιά για την απόδοση του παίχτη.
Τίποτα από όλα αυτά δεν είναι καλό πάντως αν γίνει, οπότε θα πάω στο γιατρό να το κοιτάξω.
Και στο τέλος, να πέφτει και κράξιμο μέσα στη χρονιά για την απόδοση του παίχτη.
Τίποτα από όλα αυτά δεν είναι καλό πάντως αν γίνει, οπότε θα πάω στο γιατρό να το κοιτάξω.
- Shivaspace
@blackzone44 επειδή γενικά είσαι σωστός, εμένα με έζωσαν τα φίδια! Μην έχουμε και φέτος κανένα Repeat σαν του Χατζηδιάκου, για κάτι ψιλά.blackzone44 έγραψε: Τρί 02 Ιουν 2026, 20:02δεν ισχύει για Αεκ άλλη είναι η ομάδαembuji έγραψε: Τρί 02 Ιουν 2026, 20:00Αχ και χασουμε τον Μητσο απο γαυροχανουμι...blackzone44 έγραψε: Τρί 02 Ιουν 2026, 19:55 Δυσκολεύει του Γιαννούλη για μας, αυτή τη στιγμή νομίζω πως είναι 60-40 για να κλείσει σε άλλη ελληνική ομάδα λογικά σε 2-3 μέρες θα είναι οριστικό. Η προσφορά μας είναι κοντά στα 2εκ για μεταγραφή
- Kabamaru11
Ε αφου εχουν αφου,το ιδιο ταχυδυναμικοι,καταπινουν την πλευρα,μετρια τεχνικη,μαπα σεντρα,λιγο καλυτερος αμυντικος ο κοκκινογενης,λιγο καλυτερος στις διεισδυσεις ο δικος μας.
Γερασίμου! ΕγγύησηSera4 έγραψε: Τρί 02 Ιουν 2026, 20:09 Εγώ και το Γιαννούλη βλέπω να έρχεται και να μας πιάνουν τον κωλο οι Γερμανοί και εμείς να ενδιδουμε για χάρη μιας επικοινωνιακης νίκης για τους "ιθαγενεις".
Τίποτα από όλα αυτά δεν είναι καλό πάντως αν γίνει, οπότε θα πάω στο γιατρό να το κοιτάξω.![]()
-
blackzone44
Υπάρχει διορία δεν θα περιμένουν εμάς εφόσον έχουν προσφορά στα λεφτά που ζητάν από άλλη ομάδαΡιαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Τρί 02 Ιουν 2026, 20:07 Ο Νικολακόπουλος πριν κάτι μέρες είχε πει ότι έχει προβάδισμα ο ΠΑΟΚ. Τσιγκουνευτήκαμε τελευταία στιγμή?
- These users thanked the author blackzone44 for the post (total 3):
- Ριαν_Καπαγιαννιδης, aivas19, Logistis
- Kabamaru11
@blackzone44 Aκουσες τιποτα περι Γιακουμακη και Σαντσεθ;Πολυ καλο για να ειναι αληθινο....βεβαια ετσι θα εχουμε αλλο ενα κενο στα δεξια της αμυνας.
Αρα εχουμε τον πρωτο λογο αρκει να τα σκασουμε σωστα Μαυροζωνα;
- These users thanked the author embuji for the post (total 2):
- blackzone44, Logistis
Μήπως ο Βαλβέρδε επικοινώνησε με Γιαννούλη και τον έπεισε να έρθει στον αρη..??
- These users thanked the author Hayate for the post (total 5):
- Patron, margas, aivas19, pagotatzis, Ally Samagoal
Για την διορία που ισχύει σχεδόν μέχρι τα μέσα του μήνα αναφέρεσαι;blackzone44 έγραψε: Τρί 02 Ιουν 2026, 20:13 Υπάρχει διορία δεν θα περιμένουν εμάς εφόσον έχουν προσφορά στα λεφτά που ζητάν από άλλη ομάδα
- Amsterdamer_87
Η Ζελα..Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Τρί 02 Ιουν 2026, 20:04 Ο ΟΦΗ? Ο Παναργειακός? Ο Αλμωπός Αριδαίας? Η Αγανάκτηση Αμπελοκήπων?![]()
Κλασσικα καψουρα με πρωην του ΠΑΟΚ..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Amsterdamer_87 την Τρί 02 Ιουν 2026, 20:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μαυροζωνας στο καράτε είναι ο φίλος;
- These users thanked the author Patron for the post:
- blackzone44