Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙV
- ΑποστόληςΑ
Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙV
Της άρεσε πολύ της ΟΥΕΦΑ ο περσινός τελικός και είπε να τον επαναλάβει?
Μόνο το ποδόσφαιρο χάνει με αυτούς τους χαρτογιακαδες που εξυπηρετούν προσωπικες ατζέντες
Μόνο το ποδόσφαιρο χάνει με αυτούς τους χαρτογιακαδες που εξυπηρετούν προσωπικες ατζέντες
-
Dimitrisou
O Σιμεονε αν αυτα τα εδεινε κατα της ομαδας του θα εσπαγε το γηπεδο..
Πραγματικα αποκρουστικο ποδοσφαιρο 90 λεπτα πισω απο την μπαλα ,κλαψα και ψευτομαγκια..
Πραγματικα αποκρουστικο ποδοσφαιρο 90 λεπτα πισω απο την μπαλα ,κλαψα και ψευτομαγκια..
-
Χόλγκερ Τρίμχολντ
Ανάμεσα στους δύο κι εγώ Μπαρτσελόνα ήθελα, αλλά η αποβολή και το ακυρωθέν γκολ είναι σωστά. Ωστόσο το πέναλτυ στο πρώτο εγώ θα το έδινα. Τώρα πολλοί μπορεί να συμπαθούν την Ατλέτικο και το "ηρωικό" παιχνίδι του Σιμεόνε, εμένα με αφήνει αδιάφορο. Ούτε η Άρσεναλ παράγει κάποιο φανταιζί ποδόσφαιρο και προβλέπω ημιτελικό με ξύλο μεν, αλλά χωρίς πολλή μπάλα.
Renegade ο Φλικ δεν είναι κακός προπονητής. Εξάλλου είναι ο μόνος που έχει πάρει τσάμπιονς λιγκ με νίκες σε όλα τα παιχνίδια (με την Μπάγερν). Κι επειδή δεν είναι κακός προπονητής μου κάνει εντύπωση πόσο αφελής είναι η Μπάρτσα αμυντικά. Την είχα δει και με την Μπρυζ και ήταν τό ίδιο κακή πίσω.
Renegade ο Φλικ δεν είναι κακός προπονητής. Εξάλλου είναι ο μόνος που έχει πάρει τσάμπιονς λιγκ με νίκες σε όλα τα παιχνίδια (με την Μπάγερν). Κι επειδή δεν είναι κακός προπονητής μου κάνει εντύπωση πόσο αφελής είναι η Μπάρτσα αμυντικά. Την είχα δει και με την Μπρυζ και ήταν τό ίδιο κακή πίσω.
Όχι να έχει και πρόβλημα με τη διαιτησία η Μπαρτσελόνα. Καθαρή αποβολή.Μεγαλύτερη ψυχή η Ατλέτικο σήμερα. Εξαιρετική η Μπαρτσελόνα στο πρώτο 40λεπτο.Ο γιαμαλ προσπαθούσε μόνος στο δεύτερο
-
Dimitrisou
Καθαρη η αποβολη αλλα στο πρωτο ημιχρονο καθαρο και το πεναλτι υπερ της Μπαρτσελονα..george188 έγραψε: Τρί 14 Απρ 2026, 23:12 Όχι να έχει και πρόβλημα με τη διαιτησία η Μπαρτσελόνα. Καθαρή αποβολή.Μεγαλύτερη ψυχή η Ατλέτικο σήμερα. Εξαιρετική η Μπαρτσελόνα στο πρώτο 40λεπτο.Ο γιαμαλ προσπαθούσε μόνος στο δεύτερο
Στο πρωτο ματς επισης οργια υπερ της ατλετικο..
Κερνάω παστιλιες για τον πόνο του φόρουμ
Να έχει παράπονα και η ουεφαλονα για τη διαιτησία και να χαρακτηρίζει το ποδόσφαιρο άλλων ομάδων ως αντιποδοσφαιρικο όταν κυνηγάει σκορ και βάζει κεντρικό αμυντικό για να κατεβάσει καμία γιόμα στην περιοχή
Σπίτι καναπέ και ύπνο και άλλη φορά να μάθετε να παίζετε κ άμυνα αλλιώς γυρίστε το σε άλλο άθλημα
Να έχει παράπονα και η ουεφαλονα για τη διαιτησία και να χαρακτηρίζει το ποδόσφαιρο άλλων ομάδων ως αντιποδοσφαιρικο όταν κυνηγάει σκορ και βάζει κεντρικό αμυντικό για να κατεβάσει καμία γιόμα στην περιοχή
Σπίτι καναπέ και ύπνο και άλλη φορά να μάθετε να παίζετε κ άμυνα αλλιώς γυρίστε το σε άλλο άθλημα
-
black death
Ουτε ο ριζος δεν τα γυρίζει ετσι. Ενταξει γουστάρεις ατλετικο, αντιπαθεις μπαρτσελονα, δεν ξέρω.
Αλλα να πας να το παρουσιασεις και με αισθητικο κριτηριο, καπου οπα.
Αλλα να πας να το παρουσιασεις και με αισθητικο κριτηριο, καπου οπα.
Καλά προφανώς και τα γράφω με μεγάλη δόση χιούμορ έτσι?
Αυτό που σίγουρα εννοώ και υποστηρίζω σφόδρα όμως είναι το λεγόμενο αμυντικό ποδόσφαιρο. Κανένα "αντιποδοσφαιρο" δεν παίζει η Ατλετικο επί Σιμεονε ή η Αρσεναλ τώρα κλπ.
Έχω βαρεθεί να βλέπω ομάδες να παίζουν χωρίς σκοπιμότητα και να βγαίνουν τα ματς 3-2 4-3 και να λένε οι πολλοί πωπω τι ματσαρα είδαμε ή τι ομαδαρα έχουμε.
Φίλε αν τρως 3 γκολ έχεις αποτύχει για μένα δε πα να παίζεις και τη καλύτερη μπάλα στο μάτι. Αν μπορώ να πάρω το αποτέλεσμα με καθυστερήσεις ξύλο κλπ θα το κάνω και κάτσε εσύ να χαίρεσαι τη μπάλα που παίζεις
Είμαι ξεκάθαρα κατά οποίων αλλαγών πάνε να δημιουργήσουν καθαρό χρόνο στο ποδόσφαιρο και είναι υπέρ των ομάδων που θέλουν να επιτεθούν
Βέβαια όλα αυτά είναι δικιά μου οπτική που δεν μπορεί να αναπτυχθεί εύκολα από εδώ και σίγουρα οι περισσότεροι διαφωνούν.
Αυτό που σίγουρα εννοώ και υποστηρίζω σφόδρα όμως είναι το λεγόμενο αμυντικό ποδόσφαιρο. Κανένα "αντιποδοσφαιρο" δεν παίζει η Ατλετικο επί Σιμεονε ή η Αρσεναλ τώρα κλπ.
Έχω βαρεθεί να βλέπω ομάδες να παίζουν χωρίς σκοπιμότητα και να βγαίνουν τα ματς 3-2 4-3 και να λένε οι πολλοί πωπω τι ματσαρα είδαμε ή τι ομαδαρα έχουμε.
Φίλε αν τρως 3 γκολ έχεις αποτύχει για μένα δε πα να παίζεις και τη καλύτερη μπάλα στο μάτι. Αν μπορώ να πάρω το αποτέλεσμα με καθυστερήσεις ξύλο κλπ θα το κάνω και κάτσε εσύ να χαίρεσαι τη μπάλα που παίζεις
Είμαι ξεκάθαρα κατά οποίων αλλαγών πάνε να δημιουργήσουν καθαρό χρόνο στο ποδόσφαιρο και είναι υπέρ των ομάδων που θέλουν να επιτεθούν
Βέβαια όλα αυτά είναι δικιά μου οπτική που δεν μπορεί να αναπτυχθεί εύκολα από εδώ και σίγουρα οι περισσότεροι διαφωνούν.
Να σου βάζουν γκολ (που έκρινε το ζευγάρι τελικά) σε αντεπίθεση ενώ προηγείσαι 2-0 είναι άνω ποταμών 
-
john4serres
Δικαιοσύνη και κάρμα για τα καταλανακια.
Όταν το 2017 έσφαξαν την PSG ήταν καλά; Με την based remontada.
9 χρόνια και συνεχίζεται...
Όταν το 2017 έσφαξαν την PSG ήταν καλά; Με την based remontada.
9 χρόνια και συνεχίζεται...
Καλά αν υπήρχε δικαιοσύνη και κάρμα στο ποδόσφαιρο, και ειδικά για κάτι που έγινε 9 χρόνια πριν, ο γαύρος της Μαδρίτης(Και όλης της Ευρώπης) θα έπρεπε να παίζει στα τοπικά εδώ και πολλά χρόνια, με το κρεοπωλείο που έχει ανοίξει στο τσλ