Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Βρε Μπακαγιοκο ΚΑΙ Ταχιροβιτς δανεικό. Και τα χαρακτηριστικά αλληλοσυμπληρώνονται και έχεις την διαδοχη κατάσταση του Στέφαν έτοιμη. Άντεεε
Έτσι και αλλιώς 2 χαφ δεν λέγανε; Γιατί να αλλάξει τώρα;
Έτσι και αλλιώς 2 χαφ δεν λέγανε; Γιατί να αλλάξει τώρα;
Όταν πήραμε τον καγκαβα που ήταν σε κακή κατάσταση πριν έρθει εδώ δεν υπήρχε μισό άρθρο για το ποσό λάθος είναι η επιλογή ότι είναι τελευταίος στην προτίμηση ότι τον έκοψε ο προπονητης κλπ κλπ.
Τώρα με τον Μπακαγιόκο δεν έχω καταλάβει γιατί παίχτηκε έτσι το σενάριο από όλους
Απαξίωση πριν καν έρθει .
Δηλαδή αν δεν το κανείς με δόλο αφού ξέρεις ότι μιλάμε μαζί του δεν κρατάς πισινή;
Πάρε τώρα Μπακαγιόκο στα μούτρα και μακάρι να μάθει ελληνικά ο τύπος να διαβάσει τι γράφανε για αυτόν .
Τώρα με τον Μπακαγιόκο δεν έχω καταλάβει γιατί παίχτηκε έτσι το σενάριο από όλους
Δηλαδή αν δεν το κανείς με δόλο αφού ξέρεις ότι μιλάμε μαζί του δεν κρατάς πισινή;
Πάρε τώρα Μπακαγιόκο στα μούτρα και μακάρι να μάθει ελληνικά ο τύπος να διαβάσει τι γράφανε για αυτόν .
- George Best
Δε διαφωνεί κάνεις μαζί σου, αλλά για να κάνει restart πρεπει να θυμηθεί πως έπαιζε πριν 10 χρόνια.Mitsospaoki4 έγραψε:Εγώ ξέρω ότι αν ο Μπακαγιοκο κάνει restart, θα είναι μακράν το καλύτερο χαφ στην Ελλάδα.
Μεγάλο ρόλο θα παίξει η θέληση του παίχτη αλλά και ο Ραζβαν σε αυτό.
Ο παίχτης δεν είναι τυχαίος, βάση βιογραφικού είναι από τα μεγαλύτερα ονόματα που έχουμε φέρει.
Αλλά ακόμα και να αποδειχτεί υπερπαιχτης ο Μπακαγιόκο, αυτό δε θα κάνει πετυχημένο τον μεταγραφικό σχέδιασμο.
Επίσης ο παίχτης ήδη έχει απορριφθεί από τον προπονητή.
Απο τον προπονητή που πλέον βγάζει εκνευρισμό και λέει ανοιχτά "μη με ρωτάτε για μεταγραφές, δεν ξέρω τπτ, εσείς πιθανότατα έχετε περισσότερες πληροφορίες από εμένα"
Μακάρι να έρθει ο Μπακαγιόκο και να είναι το καλύτερο χαφ του πρωταθλήματος. Αλλά αυτό δεν αλλάζει τπτ σε όσα λέμε.
Παιδιά επειδή δεν ξέρω καθόλου τον Μπακαγιοκο σαν παίκτη και ούτε καν τον θυμάμαι σε εκείνο το 3-1 με το γαύρο μπορεί κάποιος που τον έχει δει να περιγράψει τι παίκτης είναι; Δε με νοιάζει η κατάσταση στην οποία βρίσκεται αλλά μόνο τα χαρακτηριστικά του. Μπορεί να κάνει κάτι παρόμοιο με αυτό που έκαναν Τσιμιροτ, Μαουριτσιο, Αουγκουστο, Μισιτς ή Μειτε στο δημιουργικό κομμάτι;
Ή είναι απλό τρεχαντηρι που κοβει;
Ή είναι απλό τρεχαντηρι που κοβει;
Δηλαδή δεν έκανε ο Κουρμπέλης που είναι και γηγενής και κάνει ο Μπακαγιόκο; μου θυμίζει την περίπτωση Στοχ που έφεραν μετά το νταμπλ και καλά για αναβάθμιση ενώ ήταν φανερό ότι ο παίκτης δεν...
- George Best
Τι συγκρίνεις τώρα...DamoN έγραψε:Όταν πήραμε τον καγκαβα που ήταν σε κακή κατάσταση πριν έρθει εδώ δεν υπήρχε μισό άρθρο για το ποσό λάθος είναι η επιλογή ότι είναι τελευταίος στην προτίμηση ότι τον έκοψε ο προπονητης κλπ κλπ.
Σοβαρά?
Ειναι ίδιο οι μεταγραφές χειμώνα με αυτές του Καλοκαιριού?
Άλλο η διορθωτική κίνηση που έτσι κι αλλιώς έχει μικρές πιθανότητες επιτυχίας του χειμωνα (πόσες μεταγραφές χειμώνα έκαναν την διαφορά)
Και άλλο η δόμηση του ροστερ που γίνεται το καλοκαίρι. Άλλο ο βασικός σου χαφ και άλλο το συμπληρωματικο 10αρι που ξέραμε ότι είναι και στοιχημα.
Ο Μπακαγιόκο όπου πάει τον διώχνουν. Αλλά πες ότι αυτό δεν είναι κριτήριο.
Ο παίχτης προτάθηκε και απορρίφθηκε από τον Λουτσεσκου πριν ένα μήνα.
Πως να μην υπάρχει γκρίνια αν τελικά έρθει?
Θα σ πω εγώ τι παίχτης είναι που είμαι τέρμα άσχετος.
Επειδή δεν είναι κανένας τυχαίος και τον έχω δει σε ποσά ματς με ναπολι τσελσι Μονακό Μίλαν αυτά τα χρόνια το μόνο που σε νοιάζει είναι σε τι κατάσταση είναι.
Θυμάσαι τον μαυρουλη με την Μπριζ που ήταν πίσω από τον ψηλό και νόμιζες ότι είναι παντού .
Καντο εικόνα αυτό και σκέψου το επι 10 . Ψηλός δυνατός σκύλος λάθος πάσα δύσκολα
Δλδ στα καλά του ερχόταν Ελλάδα για 2 μέρες στην Μύκονο και μετά έφευγε γιατί βαριόταν , και ο Μειτε που είναι ότι καλύτερο έχει περάσει από εποχές ΓΚΑΡΣΙΑ τον μάζευε στα χαρτάκια .
Επειδή δεν είναι κανένας τυχαίος και τον έχω δει σε ποσά ματς με ναπολι τσελσι Μονακό Μίλαν αυτά τα χρόνια το μόνο που σε νοιάζει είναι σε τι κατάσταση είναι.
Θυμάσαι τον μαυρουλη με την Μπριζ που ήταν πίσω από τον ψηλό και νόμιζες ότι είναι παντού .
Καντο εικόνα αυτό και σκέψου το επι 10 . Ψηλός δυνατός σκύλος λάθος πάσα δύσκολα
Δλδ στα καλά του ερχόταν Ελλάδα για 2 μέρες στην Μύκονο και μετά έφευγε γιατί βαριόταν , και ο Μειτε που είναι ότι καλύτερο έχει περάσει από εποχές ΓΚΑΡΣΙΑ τον μάζευε στα χαρτάκια .
Δηλαδή πέρσι που λέγαμε τα καλύτερα για τον Μειτε και τον θέλαμε σαν τρελοί δεν είχαμε δόλο και φέτος που δεν θελουμε τον Μπακαγιόκο έχουμε ξαφνικά δόλο άσχετα αν χρησιμοποιούμε πολύ συγκεκριμένα ποδοσφαιρικά παραδείγματα γιατί ο παίκτης δεν κάνει;DamoN έγραψε:Όταν πήραμε τον καγκαβα που ήταν σε κακή κατάσταση πριν έρθει εδώ δεν υπήρχε μισό άρθρο για το ποσό λάθος είναι η επιλογή ότι είναι τελευταίος στην προτίμηση ότι τον έκοψε ο προπονητης κλπ κλπ.
Θα μου πεις θυμάμαι τι είχα ακούσει εδώ μέσα εκείνο το καλοκαίρι που φέραμε τον Ράφα και ήμουν κάθετα αντίθετος όποτε τι θέλω και ασχολούμαι;
Φέρτε Μπακαγιόκο να γουστάρουμε!
- Mitsospaoki4
- Moderator
Επειδή παρακολουθώ πολύ Μίλαν και εγώ την ίδια άποψη έχω.DamoN έγραψε:Θα σ πω εγώ τι παίχτης είναι που είμαι τέρμα άσχετος.
Σορρυ που στο χαλάω αλλά αυτός ο παίκτης που θυμάσαι δεν υπάρχει εδώ και τέσσερα χρόνια. Ίσως και παραπάνω.DamoN έγραψε:Θα σ πω εγώ τι παίχτης είναι που είμαι τέρμα άσχετος.
Και όταν υπήρχε πάλι δεν ήταν και κάτι το ιδιαίτερο. Σαν laughing stock έφυγε από την Τσέλσι και όπου και αν πήγε πάτωσε.
Η τελευταία του πραγματικά καλή χρόνια ηταν την σεζόν 16-17 στην τελευταία του στην Μονακό.
Δεν βλέπεις μόνο εσυ ποδόσφαιρο Damon μου, τι να κάνουμε;
-
Ήταν ένας παίκτης που ήρθε έχοντας πίσω του μια τετραετία τουλάχιστον γεμάτη απο συμμετοχές σε ένα πρωτάθλημα 5 επίπεδα πιο πάνω απο το ελληνικό.DimitrisS έγραψε:Eγω θα συμφωνησω μαζι σου. Ο Μειτε που εκανε, μαζι με ολους τους αλλους τον ΠΑΟΚ πρωταθλητη δεν ηρθε με "ΑΝ";
Ηταν μια τοπ και σιγουρη επιλογη;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maezono Masakiyo την Τετ 28 Αύγ 2024, 14:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Βεβαίως, ποτέ δεν μιλαω βγάζοντας πράγματα από το κεφάλι μου.DimitrisS έγραψε:John εχεις data για Μπακαγιοκο;
https://fbref.com/en/players/59bf127b/s ... ing-Report
- paokmaniak
To 21 βασικος στη Ναπολι ηταν ρε π ριν το πρωταθλημα ποια τελευταια καλη χρονια το 17 τι λετε??