9. Fedor Chalov

Άβαταρ μέλους
Special 4

Re: 9. Fedor Chalov

Δημοσίευση από Special 4 »

gpap5 έγραψε:Προς Mods:
κλειδώστε το. Θα χυθεί αίμα.
Γιατί;
Ο ΠΑΟΚ κέρδισε.

Ο Τσάλοφ απλά δεν έχει κολλήσει με την ομάδα.

Εντύπωση μου έκανε στο γήπεδο, που μετά από λίγη ώρα που έπαιζε, τον είδα κουρασμένο, λες και είχε παίξει 3 ημίχρονα.
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

Ούτε μαχητής, ούτε ψύχραιμος.

Ε, δεν γίνεται έτσι.
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Στη ροή του αγώνα τον έβρισα κι εγώ αυθόρμητα γιατί εάν έμπαινε το γκολ εκεί τελείωνε ο γάμος. Φοβόμουν ότι οι κωλόφαρδοι λαγοί και γιόμα απλή να κάναν στην περιοχή μας θα το αρπάζαμε (Λίγο έλειψε από τη στραβοκλοτσιά να πάει η μπάλα στο πλεχτό στη φάση που ο Ίνγκι έκανε φάουλ στον Κοτάρσκι). ΩΣΤΟΣΟ, η φάση που ο Πέλκας γυρίζει τη μπάλα από τα δεξιά όπου να ναι ή η κεφαλιά του Τάισον στο πουθενά ήταν πιο κραυγαλέες φάσεις.
Βέβαια, στη φάση που δεν μπορεί να κοντρολάρει και χάνει τη μπάλα φέρει ευθύνη γιατί παρά την απώθηση του αντιπάλου αυτή δεν ήταν πολύ δυνατή.
Άβαταρ μέλους
episimos73

Δημοσίευση από episimos73 »

Να πω την αμαρτία μου έβλεπα στο γήπεδο τον Σβι και τον λιγουρευόμουνα. Ο Φιοντορ από την άλλη είναι φανερό ότι δεν αντέχει για μοναδικό φορ μπροστά. Πολύ κακή αντοχή στην ταχύτητα, μετά τη φάση που έχασε έκανε κάνα πεντάλεπτο να συνέλθει.
Ας αποφασίσει ο Λου αν μείνει του χρόνου αλλά θα πρέπει να μας βγει ο καινούριος φορ αν θελουμε να έχουμε απαιτήσεις.

Sent from my iPad using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

από τον καλοκαιρινό τραγέλαφο, αν πούμε ότι εξαιρείται η μεταγραφή του Μαντί, ποια από τις υπόλοιπες είναι η λιγότερο χειρότερη;
Εγώ θα πω του Τσάλοφ, διότι ενώ του λείπουν αγωνιστικά χαρακτηριστικά και ψυχικά χαρίσματα δεν πάτωσε εντελώς. Κάτι λίγα και σπάνια και σκόρπια, έδειξε. Το συμπέρασμα που βγάζω είναι ότι του χρόνου θα είναι κανονικός, Μάτια δυστυχώς δε θα βγάλει. Αλλά πραγματικά πιστεύω (δεν το εύχομαι μόνο δηλαδή) ότι θα είναι κανονικός του χρόνου.
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

Special 4 έγραψε:
gpap5 έγραψε:Προς Mods:
κλειδώστε το. Θα χυθεί αίμα.
Γιατί;
Ο ΠΑΟΚ κέρδισε.

Ο Τσάλοφ απλά δεν έχει κολλήσει με την ομάδα.

Εντύπωση μου έκανε στο γήπεδο, που μετά από λίγη ώρα που έπαιζε, τον είδα κουρασμένο, λες και είχε παίξει 3 ημίχρονα.
Στην Ρωσία η προετοιμασία του καλοκαιριού είναι πολύ light ειδικά τα τελευταία χρόνια αφού οι αγώνες είναι ένας την εβδομάδα χωρίς ευρωπη και υπάρχει μεγάλη διακοπή τον χειμώνα, ωπου ξανά κάνουν προετοιμασία. Επίσης οι εντασεις είναι πολύ κάτω ειδικά τα τελευταία χρόνια. Πιστεύω ότι με μια ορθολογική προετοιμασία, αν πείσμωσει και δουλέψει, ίσως δούμε ένα τίμιο παίχτη γιατί μέχρι στιγμής ούτε τίμιο δεν τον λες παρολο που εγώ προσωπικά όπως έγραψα πιο πάνω για κάποιο ανεξήγητο λόγο τον συμπαθώ και τον πιστεύω
george188

Δημοσίευση από george188 »

H υπερβολή της υπερβολής σε αυτό το τοπικ για τη πρώτη χρονιά του παίκτη σε νέο πρωτάθλημα και περιβάλλον. Τα νούμερα του είναι καλύτερα των άλλων επιθετικών και προφανώς είναι με τη μπάλα στα πόδια καλύτερος από τους υπόλοιπους μπροστά. Δεν το χαλάω άλλο συνεχίστε
Refused1337

Δημοσίευση από Refused1337 »

Αν εχει 50 λεπτά Μ.Ο. πως θέλετε να δέσει.

Εγώ είμαι τις λογικής να έχουμε εύρωστο ροστερ αλλα στον φορ και τον τερματοφύλακα ειναι η μόνη θέσει που δεν θέλει εκτεταμένο ροτατιον.
Nikodiai

Δημοσίευση από Nikodiai »

Και αυτόν παικταρα-αδικημένο θα τον βγάλουμε να τον φορτωθουμε 3 χρονια;Δεν κουραστηκατε;
Psagmenos4

Nikodiai έγραψε:Και αυτόν παικταρα-αδικημένο θα τον βγάλουμε να τον φορτωθουμε 3 χρονια;Δεν κουραστηκατε;
Μέχρι στιγμής όπως έγραψα και πιο πάνω έχει δείξει μόνο μέτρια στοιχεία, εκτός της τεχνικής που φαινεται ότι είναι σε καλό επίπεδο. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα παιχτών ένα τέτοιο είναι ο Τζουρισιτσ του Παναθηναικου που την πρώτη χρονιά πήγε απατος ,και την δεύτερη μετά από προετοιμασία έδειξε εντελώς αλλά στοιχεία. Εννοείται ότι αν δεν είχε συμβόλαιο με βάση τα φετινά δεν τον κρατούσες αλλά από την στιγμή που έχει περιμένεις να τον δεις μετά την προετοιμασία
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Είναι καλός παίχτης πρέπει να μείνει .
Αν ο λουτσεσκου κρίνει ότι μπορεί να σηκώσει το βάρος του βασικού τότε ο κουλουρης θα ήταν μια χαρά σαν 2ος.
Αν δεν τον πιστεύει ας μείνει 2ος άλλη μια χρονιά και ας πάρουμε έναν τύπου μπακαμπου για πρώτο . 3ος ας είναι ένας μικρός στυλ τζιμα για κύπελλο ή όταν τραυματίζεται ένας από τους 2 .
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Οπως γραφτηκε και παραπανω, τα επιπεδα αντοχης του εντυπωσιαζουν αρνητικα. Μου θυμιζει καπνιστη που τον καλεσαν αρον αρον να παιξει 5Χ5 μετα απο 2-3 χρονια αποχης. Τον βλεπεις μετα απο καθε σπριντ του να αγκομαχαει.
Salpigoal

Δημοσίευση από Salpigoal »

Πολύ σωστή η παρατήρηση για την φυσική κατάσταση. μετά από κάθε σπριντ θέλει ανάσες και κλέβει χρόνο μέσα στο γήπεδο. Δεν ξέρω πως έχει περάσει έτσι από Λούτσε αυτό που θέλει τα σέντερ φορ του να πρεσάρουν.
Τι να πω.....μακάρι ρε μάγκες να χουμε άδικο και το παιδί του χρόνου να πετάει.
Πολύ σωστή και η παρατήσηση για Τζούρισιτς. ¨Ειναι άλλος παίκτης από πέρυσι. Μακάρι να ισχύσει το ίδιο και για τον Ρώσο...
Psagmenos4

Daskalos_4 έγραψε:Οπως γραφτηκε και παραπανω, τα επιπεδα αντοχης του εντυπωσιαζουν αρνητικα. Μου θυμιζει καπνιστη που τον καλεσαν αρον αρον να παιξει 5Χ5 μετα απο 2-3 χρονια αποχης. Τον βλεπεις μετα απο καθε σπριντ του να αγκομαχαει.
Αυτός είναι και ο λόγος που δεν κάνει το κάτι παραπάνω, όταν χρειάζεται η ψυχραιμία για μια τελική πάσα ή για ένα τελείωμα, αυτός δεν έχει ανάσα και συνήθως κάνει μαλάκια άλλωστε φα γκολ που έβαλε αν δεις είναι της μιας επαφής, το ίδιο και οι ασιστ εκτος απο αυτήν που έκανε πλάκα τον Μανταλο. Σίγουρα έχει στοιχεία, σίγουρα θα ειναι καλύτερος του χρόνου αλλά για να γίνει σήμα κατατεθέν θα πρέπει να το θέλει και ο ίδιος και να δώσει τα πάντα στην προετοιμασία.
gpap5

Δημοσίευση από gpap5 »

Σε ποιον ανταγωνιστή μας θα έπαιζε ο Τσάλοφ;
Στον γαύρο; Στον βάζελο; Ή στην κούλα;
Ούτε στον ρούλη δεν θα έπαιζε βασικός.

Σπίτι του, να αισθάνεται και άνετα και ας σκύψουμε το κεφάλι να βρούμε επιθετικό
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”