Γιατί;gpap5 έγραψε:Προς Mods:
κλειδώστε το. Θα χυθεί αίμα.
Ο ΠΑΟΚ κέρδισε.
Ο Τσάλοφ απλά δεν έχει κολλήσει με την ομάδα.
Εντύπωση μου έκανε στο γήπεδο, που μετά από λίγη ώρα που έπαιζε, τον είδα κουρασμένο, λες και είχε παίξει 3 ημίχρονα.
Γιατί;gpap5 έγραψε:Προς Mods:
Στην Ρωσία η προετοιμασία του καλοκαιριού είναι πολύ light ειδικά τα τελευταία χρόνια αφού οι αγώνες είναι ένας την εβδομάδα χωρίς ευρωπη και υπάρχει μεγάλη διακοπή τον χειμώνα, ωπου ξανά κάνουν προετοιμασία. Επίσης οι εντασεις είναι πολύ κάτω ειδικά τα τελευταία χρόνια. Πιστεύω ότι με μια ορθολογική προετοιμασία, αν πείσμωσει και δουλέψει, ίσως δούμε ένα τίμιο παίχτη γιατί μέχρι στιγμής ούτε τίμιο δεν τον λες παρολο που εγώ προσωπικά όπως έγραψα πιο πάνω για κάποιο ανεξήγητο λόγο τον συμπαθώ και τον πιστεύωSpecial 4 έγραψε:Γιατί;gpap5 έγραψε:Προς Mods:
Ο ΠΑΟΚ κέρδισε.
Ο Τσάλοφ απλά δεν έχει κολλήσει με την ομάδα.
Εντύπωση μου έκανε στο γήπεδο, που μετά από λίγη ώρα που έπαιζε, τον είδα κουρασμένο, λες και είχε παίξει 3 ημίχρονα.
Μέχρι στιγμής όπως έγραψα και πιο πάνω έχει δείξει μόνο μέτρια στοιχεία, εκτός της τεχνικής που φαινεται ότι είναι σε καλό επίπεδο. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα παιχτών ένα τέτοιο είναι ο Τζουρισιτσ του Παναθηναικου που την πρώτη χρονιά πήγε απατος ,και την δεύτερη μετά από προετοιμασία έδειξε εντελώς αλλά στοιχεία. Εννοείται ότι αν δεν είχε συμβόλαιο με βάση τα φετινά δεν τον κρατούσες αλλά από την στιγμή που έχει περιμένεις να τον δεις μετά την προετοιμασίαNikodiai έγραψε:Και αυτόν παικταρα-αδικημένο θα τον βγάλουμε να τον φορτωθουμε 3 χρονια;Δεν κουραστηκατε;
Αυτός είναι και ο λόγος που δεν κάνει το κάτι παραπάνω, όταν χρειάζεται η ψυχραιμία για μια τελική πάσα ή για ένα τελείωμα, αυτός δεν έχει ανάσα και συνήθως κάνει μαλάκια άλλωστε φα γκολ που έβαλε αν δεις είναι της μιας επαφής, το ίδιο και οι ασιστ εκτος απο αυτήν που έκανε πλάκα τον Μανταλο. Σίγουρα έχει στοιχεία, σίγουρα θα ειναι καλύτερος του χρόνου αλλά για να γίνει σήμα κατατεθέν θα πρέπει να το θέλει και ο ίδιος και να δώσει τα πάντα στην προετοιμασία.Daskalos_4 έγραψε:Οπως γραφτηκε και παραπανω, τα επιπεδα αντοχης του εντυπωσιαζουν αρνητικα. Μου θυμιζει καπνιστη που τον καλεσαν αρον αρον να παιξει 5Χ5 μετα απο 2-3 χρονια αποχης. Τον βλεπεις μετα απο καθε σπριντ του να αγκομαχαει.