Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2024-2025

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2024-2025

Δημοσίευση από thomas Murg »

PaokCuba4 έγραψε: Μήπως θέλεις τον Τζιανέλι; :lol:
Και ο Ντρίζγκα δεν με χαλάει. :lol:

Ευχαριστώ για την πληροφόρηση. Με το καλό να ορίσει.
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

PaokCuba4 έγραψε:
PAOKevolution έγραψε:Μα το Θεό, προχθές τον κοιτούσα που παίζει φέτος και τι κάνει. Ετσι χωρίς λόγο.
Το έχω πάθει και εγώ πέρσι με Τρούχτσεφ και Φαν Χάρντερεν. :lol:
Κουβανέ ανοίγουμε δουλειές με το γραφείο TGM από Belo Horizonte? Έχεις καμμιά ιδέα;;;;Νομίζω από εκεί φέραμε κ εκείνον τον Σαπακλα βραζιλιάνο τον Λεοζίνιο....Ελπίζω σε ακραίο κανόνι στην επίθεση κ στο σέρβις εάν κλείσουμε Ερναντες χωρίς να ξέρω σε τι κατάσταση θα είναι ο Κουβανός....
Βασικά φέρε κατευθείαν τον Leon να ησυχασουμε τώρα που το είδα....
:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Δημοσίευση από PaokCuba4 »

Athens έγραψε:τι θα προσφερει ρε κουβανε ο Ερναντεθ? για πες μας λιγο θα μας αλλαξει επιπεδο? στον βαζελο δεν ηταν αυτος που περιμενανε ε?
Η κίνηση αυτή έχει ως στόχο να βελτιώσει το σερβίς και την επιθετική αποτελεσματικότητα του ΠΑΟΚ όχι μόνο από τη θέση αλλά και για την ομάδα γενικά.

Ο Φερνάντο έχει δείξει το πόσο καλός είναι στην επίθεση και αυτό δεν αμφισβητείται από κανέναν. Έχει δυνατά χτυπήματα, παίρνει δύσκολες επιθέσεις και είναι αποτελεσματικός (φαίνεται και στα νούμερά του τη διετία 2022-2024).

Επίσης στην καλή του μέρα παίρνεις πολλά και από το σερβίς. Όμως επειδή ρισκάρει πολύ, θα χάσει και πολλά. Δεν είναι όμως τυχαίο ότι ήταν για δύο χρόνια ένας πολύ απειλητικός διαγώνιος από τη γραμμή του σερβίς.

Είναι ένας παίκτης που ανεβάζει επίπεδο μια ομάδα. Είναι ποιοτικός παίκτης και το έχει δείξει. Αυτό που με απασχολεί είναι τόσο η κατάστασή του μιας και δεν έχουμε καθαρή εικόνα από την παρουσία του στο Κουβέιτ, αλλά και το πως θα προσεγγίσει τα μεγάλα παιχνίδια.

Τόσο στη Χαλκμπανκ όσο και στην Πάντοβα φαινόταν ότι δεν είχε την απαραίτητη συγκέντρωση στα κρίσιμα. Στον Παναθηναϊκό φάνηκε επίσης, αν και ο λόγος που έχασε ο Παναθηναϊκός τους τίτλους δεν είναι αποκλειστικά ευθύνη του ίδιου, αλλά του κακοφτιαγμένου ρόστερ που δεν έπαιρνε καμία επιθετική λύση από τους ακραίους (βλέπε Κόβαρ), ενώ η συνεργασία του με την πάσα ήταν τρικυμία (Ιερρεθουέλο και Κασαμπαλής). Για αυτό και υπερφορτώθηκε τόσο πολύ.

Ο Ιερρεθουέλλο για να δείξει ακόμα περισσότερα πράγματα, χρειάζεται να φέρεις έναν εξαιρετικό ακραίο στην επίθεση και έναν ακόμα καλό κεντρικό με μπλοκ και επίθεση. Έτσι θα βοηθήσεις και τον Κουβανό να παίξει και πιο απελευθερωμένος και με μεγαλύτερη ενέργεια.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

thomas Murg έγραψε:
Και ο Ντρίζγκα δεν με χαλάει. :lol:

Ευχαριστώ για την πληροφόρηση. Με το καλό να ορίσει.
Μας πήγε στην Τουρκία για το μεγάλο συμβόλαιο στη Φενέρ.

Να σαι καλά! Με τον καλό να τον δούμε εν δράσει.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

PaokPatraG4 έγραψε: Κουβανέ ανοίγουμε δουλειές με το γραφείο TGM από Belo Horizonte? Έχεις καμμιά ιδέα;;;;Νομίζω από εκεί φέραμε κ εκείνον τον Σαπακλα βραζιλιάνο τον Λεοζίνιο....Ελπίζω σε ακραίο κανόνι στην επίθεση κ στο σέρβις εάν κλείσουμε Ερναντες χωρίς να ξέρω σε τι κατάσταση θα είναι ο Κουβανός....
Διαχρονικά έχουμε επαφές με το γραφείο του Geraldo Maciel, όπως και όλη η Ελλάδα (βλέπε Μπατατζιμ, Λεοζίνιο, Ερνάντεθ, και άλλοι επίσης Βραζιλιάνοι). Το γραφείο καλό είναι αρκεί όμως να δώσεις αρκετά χρήματα και να ξέρεις τι παίρνεις. Δε μας φταίει ο ατζέντης άμα είμαστε εμείς τυφλοί.

Μονόδρομος είναι τώρα ο ακραίος που θα πάρει το βάρος της επίθεσης. Έτσι θα κάνεις και τη μετατόπιση του Κοκκινάκη να μετρήσει.

Με 1.000.000 Ευρώ κάτι κάνουμε για Λεόν. :lol:

Εγώ τώρα που τους βλέπω δεν παίρνουμε στους κεντρικούς και τον έταιρο Κουβανό, τον Κονσεψιόν, για να έχουμε ένα δίδυμο κεντρικών με επιθέσεις, μπλοκ και σερβίς;

Εμένα πάντως και Γιοσβάνι Ερνάντεθ δε θα με χαλούσε καθόλου! :lol:
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

PaokCuba4 έγραψε:
PaokPatraG4 έγραψε: Κουβανέ ανοίγουμε δουλειές με το γραφείο TGM από Belo Horizonte? Έχεις καμμιά ιδέα;;;;Νομίζω από εκεί φέραμε κ εκείνον τον Σαπακλα βραζιλιάνο τον Λεοζίνιο....Ελπίζω σε ακραίο κανόνι στην επίθεση κ στο σέρβις εάν κλείσουμε Ερναντες χωρίς να ξέρω σε τι κατάσταση θα είναι ο Κουβανός....
Διαχρονικά έχουμε επαφές με το γραφείο του Geraldo Maciel, όπως και όλη η Ελλάδα (βλέπε Μπατατζιμ, Λεοζίνιο, Ερνάντεθ, και άλλοι επίσης Βραζιλιάνοι). Το γραφείο καλό είναι αρκεί όμως να δώσεις αρκετά χρήματα και να ξέρεις τι παίρνεις. Δε μας φταίει ο ατζέντης άμα είμαστε εμείς τυφλοί.

Μονόδρομος είναι τώρα ο ακραίος που θα πάρει το βάρος της επίθεσης. Έτσι θα κάνεις και τη μετατόπιση του Κοκκινάκη να μετρήσει.

Με 1.000.000 Ευρώ κάτι κάνουμε για Λεόν. :lol:

Εγώ τώρα που τους βλέπω δεν παίρνουμε στους κεντρικούς και τον έταιρο Κουβανό, τον Κονσεψιόν, για να έχουμε ένα δίδυμο κεντρικών με επιθέσεις, μπλοκ και σερβίς;

Εμένα πάντως και Γιοσβάνι Ερνάντεθ δε θα με χαλούσε καθόλου! :lol:
Φέρε κ τους 3 Κουβανούς να τρελαθείς εσύ κατ'αρχην κ να μουρλαθουμε κ όλοι οι υπόλοιποι που μας αρέσει το βόλεϊ...
Χεχεχεχε!!!!
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Θα ήθελα να μείνει ο Μούχλιας, άλλα παιδιά με το ταλέντο του στην ηλικία του είναι λογικό να κοιτάξουν και τα λεφτά των ασιατικών ή των μεγάλων ευρωπαικών πρωταθλημάτων, και την εμπειρία που αποκομίζεις από αυτά.
Για το ρόστερ του χρόνου θα ήθελα να πω μία άποψη. Προσωπικά δεν με χαλάει ούτε ο Γαλιώτος βασικός ούτε ο Κοκκινάκης ακραίος ύπο την προυπόθεση πως στο ρόστερ θα έχεις σοβαρές εναλλακτικές αν οι επιλογές δεν βγούν για όποιονδήποτε λόγο. Πχ στον πασαδόρο θα ήθελα σαν δευτερο τον Φιλίποφ για να πιέσει τον εσωτερικό ανταγωνισμό και για να υπάρχει ένας έμπειρος πασαδόρος που να ψηλώνει το μπλοκ.
Σαν ακραίο θα ήθελα πολύ στην ομάδα τον Χανδρινό. Δεν ξέρω τι χρονιά κάνει στην Κροατία, στον γαυρο δεν πήγε καλά περυσι, αλλά θα έδινε μία ασφάλεια τόσο για τον Κοκκινακή ως ακραίο όσο και για τον Μιχελακη ως λίμπερο (με μετατόπιση του Κοκκινάκη σαν λίμπερο αν ο Μιχελάκης δεν ανταποκριθεί).
Δεν ξέρω αν θα βγει ο Ερνάντεζ, αλλά σαν κίνηση χαίρομαι που έρχεται και δέχομαι το ρίσκο της ηλικίας και του χαμηλού επιπέδου του πρωταθλήματος του Κουβέιτ σε σχέση με την αξία του παίκτη.
Χαίρομαι που ανανέωσε ο Κολεφ που κατά την γνώμη μου ήταν και ο μόνος ξένος παίκτης που πέρασε από τον ΠΑΟΚ φέτος και ήταν αντάξιος του επιπέδου της ομάδος. Για δευτερο κεντρικό θα μπορούσαμε να βρούμε πολλές καλές επιλογές κουβανών παικτών που παίζουν στην Ευρώπη χωρίς ακόμα να έχουν κάνει εξωφρενικό οικονομικό ξεπέταγμα, όπως ο Μεντοζα ή ο Ακόστα από την ρουμανικη λίγκα, ή ο Βελάσκεθ από Τουρκία (μαζί με την διαγώνιο κοπέλα του για το γυναικείο (Madan) να χαρεί και ο miburosaito :D).
Στον ξένο ακραίο που θα πάρει μεγάλο βάρος της επίθεσης πρέπει να πέσει χρήμα.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

PaokCuba4 έγραψε:Και όπως μάθατε ο Δημήτρης Μούχλιας εξαργυρώνει την καλή του χρονιά με την πρόσκληση στο Draft του Κορεατικού Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στις 6-9 Μαϊου στην Κωνσταντινούπολη!

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τον παίκτη να έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί σε ένα Πρωτάθλημα που ελάχιστοι έχουν την ευκαιρία να βρεθούν εκεί.

Φυσικά αποτελεί ιδιαίτερη εμπειρία, καθώς θα βρεθεί με παίκτες όπως οι Michiel Ahyi (διαγώνιος), Sharone Vernon Evans (διαγώνιος), Yosvany Hernandez (ακραίος), Μatej Kok (ακραίος), Lincoln Williams (διαγώνιος), Jesus Herrera Jaime (διαγώνιος) και Τhomas Edgar (διαγώνιος).

Εικόνα

Συγχαρητήρια Δημήτρη!!! Εύχομαι τα καλύτερα!!!!
Please someone to explain this in football terms
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Κάτι σαν το NBA του βόλεϊ, να στο πω μπασκετικά.
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

john4serres έγραψε:
PaokCuba4 έγραψε:Και όπως μάθατε ο Δημήτρης Μούχλιας εξαργυρώνει την καλή του χρονιά με την πρόσκληση στο Draft του Κορεατικού Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στις 6-9 Μαϊου στην Κωνσταντινούπολη!

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τον παίκτη να έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί σε ένα Πρωτάθλημα που ελάχιστοι έχουν την ευκαιρία να βρεθούν εκεί.

Φυσικά αποτελεί ιδιαίτερη εμπειρία, καθώς θα βρεθεί με παίκτες όπως οι Michiel Ahyi (διαγώνιος), Sharone Vernon Evans (διαγώνιος), Yosvany Hernandez (ακραίος), Μatej Kok (ακραίος), Lincoln Williams (διαγώνιος), Jesus Herrera Jaime (διαγώνιος) και Τhomas Edgar (διαγώνιος).

Εικόνα

Συγχαρητήρια Δημήτρη!!! Εύχομαι τα καλύτερα!!!!
Please someone to explain this in football terms
Μανέ σε Αλ Νασρ
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Mitsospaoki4 έγραψε:Κάτι σαν το NBA του βόλεϊ, να στο πω μπασκετικά.
E όχι και ΝΒΑ!

Τι να πει το Ιταλικό και το Πολωνικό Πρωτάθλημα δηλαδή;

Καλή η Κορέα αλλά δεν είναι σε καμία περίπτωση τόσο υψηλού επιπέδου.

Δεν έχουν φτάσει ούτε την Ιαπωνία ακόμα.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

john4serres έγραψε: Please someone to explain this in football terms
Όπως το είπε και ο Ιάσωνας.

Ίσως να το έβαζα σαν να πήγε ο Όσκαρ στη Σανγκάη.

Η Κορέα ακόμα χτίζει την παράδοση της στο βόλεϊ. Για αυτό το σκοπό έχει οργανώσει το Πρωτάθλημα με τέτοιο τρόπο και έχει καθιερώσει το θεσμό του Ντραφτ ώστε να έρχονται μεγάλα ονόματα για να προβληθεί το άθλημα.

Δεν είναι τυχαίο κιόλας ότι οι ομάδες είναι μόλις 7.
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Σάββατο 5 Απριλίου 2025

Γυμναστήριο PAOK Sports Arena, Πυλαία, 19:00 (EΡΤ-2): Π.Α.Ο.Κ. F&U – Παναθηναϊκός Α.Ο. (νίκες: 1-2)
Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Δανιηλίδου.

:pano:
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Ο Πανιωνιος για πρωτη φορα στην ιστορια του, στην Α1.
Σκουληκι και γρια θα βολοδερνουν για αλλη μια χρονια.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

PaokPatraG4 έγραψε:
Φέρε κ τους 3 Κουβανούς να τρελαθείς εσύ κατ'αρχην κ να μουρλαθουμε κ όλοι οι υπόλοιποι που μας αρέσει το βόλεϊ...
Χεχεχεχε!!!!
Χαχαχαχαχαχαχαχα

Ωραία θα ήταν, αλλά συμβιβάζομαι και με Γκάρκοφ στους ακραίους. :P

Στους κεντρικούς θέλουμε τον Κουβανό μας όμως. :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”