Και ο Ντρίζγκα δεν με χαλάει.PaokCuba4 έγραψε: Μήπως θέλεις τον Τζιανέλι;![]()

Ευχαριστώ για την πληροφόρηση. Με το καλό να ορίσει.
Και ο Ντρίζγκα δεν με χαλάει.PaokCuba4 έγραψε: Μήπως θέλεις τον Τζιανέλι;![]()
Κουβανέ ανοίγουμε δουλειές με το γραφείο TGM από Belo Horizonte? Έχεις καμμιά ιδέα;;;;Νομίζω από εκεί φέραμε κ εκείνον τον Σαπακλα βραζιλιάνο τον Λεοζίνιο....Ελπίζω σε ακραίο κανόνι στην επίθεση κ στο σέρβις εάν κλείσουμε Ερναντες χωρίς να ξέρω σε τι κατάσταση θα είναι ο Κουβανός....PaokCuba4 έγραψε:Το έχω πάθει και εγώ πέρσι με Τρούχτσεφ και Φαν Χάρντερεν.PAOKevolution έγραψε:Μα το Θεό, προχθές τον κοιτούσα που παίζει φέτος και τι κάνει. Ετσι χωρίς λόγο.
Η κίνηση αυτή έχει ως στόχο να βελτιώσει το σερβίς και την επιθετική αποτελεσματικότητα του ΠΑΟΚ όχι μόνο από τη θέση αλλά και για την ομάδα γενικά.Athens έγραψε:τι θα προσφερει ρε κουβανε ο Ερναντεθ? για πες μας λιγο θα μας αλλαξει επιπεδο? στον βαζελο δεν ηταν αυτος που περιμενανε ε?
Μας πήγε στην Τουρκία για το μεγάλο συμβόλαιο στη Φενέρ.thomas Murg έγραψε:
Και ο Ντρίζγκα δεν με χαλάει.![]()
Ευχαριστώ για την πληροφόρηση. Με το καλό να ορίσει.
Διαχρονικά έχουμε επαφές με το γραφείο του Geraldo Maciel, όπως και όλη η Ελλάδα (βλέπε Μπατατζιμ, Λεοζίνιο, Ερνάντεθ, και άλλοι επίσης Βραζιλιάνοι). Το γραφείο καλό είναι αρκεί όμως να δώσεις αρκετά χρήματα και να ξέρεις τι παίρνεις. Δε μας φταίει ο ατζέντης άμα είμαστε εμείς τυφλοί.PaokPatraG4 έγραψε: Κουβανέ ανοίγουμε δουλειές με το γραφείο TGM από Belo Horizonte? Έχεις καμμιά ιδέα;;;;Νομίζω από εκεί φέραμε κ εκείνον τον Σαπακλα βραζιλιάνο τον Λεοζίνιο....Ελπίζω σε ακραίο κανόνι στην επίθεση κ στο σέρβις εάν κλείσουμε Ερναντες χωρίς να ξέρω σε τι κατάσταση θα είναι ο Κουβανός....
Βασικά φέρε κατευθείαν τον Leon να ησυχασουμε τώρα που το είδα....
![]()
![]()
Φέρε κ τους 3 Κουβανούς να τρελαθείς εσύ κατ'αρχην κ να μουρλαθουμε κ όλοι οι υπόλοιποι που μας αρέσει το βόλεϊ...PaokCuba4 έγραψε:Διαχρονικά έχουμε επαφές με το γραφείο του Geraldo Maciel, όπως και όλη η Ελλάδα (βλέπε Μπατατζιμ, Λεοζίνιο, Ερνάντεθ, και άλλοι επίσης Βραζιλιάνοι). Το γραφείο καλό είναι αρκεί όμως να δώσεις αρκετά χρήματα και να ξέρεις τι παίρνεις. Δε μας φταίει ο ατζέντης άμα είμαστε εμείς τυφλοί.PaokPatraG4 έγραψε: Κουβανέ ανοίγουμε δουλειές με το γραφείο TGM από Belo Horizonte? Έχεις καμμιά ιδέα;;;;Νομίζω από εκεί φέραμε κ εκείνον τον Σαπακλα βραζιλιάνο τον Λεοζίνιο....Ελπίζω σε ακραίο κανόνι στην επίθεση κ στο σέρβις εάν κλείσουμε Ερναντες χωρίς να ξέρω σε τι κατάσταση θα είναι ο Κουβανός....
Βασικά φέρε κατευθείαν τον Leon να ησυχασουμε τώρα που το είδα....
![]()
![]()
Μονόδρομος είναι τώρα ο ακραίος που θα πάρει το βάρος της επίθεσης. Έτσι θα κάνεις και τη μετατόπιση του Κοκκινάκη να μετρήσει.
Με 1.000.000 Ευρώ κάτι κάνουμε για Λεόν.![]()
Εγώ τώρα που τους βλέπω δεν παίρνουμε στους κεντρικούς και τον έταιρο Κουβανό, τον Κονσεψιόν, για να έχουμε ένα δίδυμο κεντρικών με επιθέσεις, μπλοκ και σερβίς;
Εμένα πάντως και Γιοσβάνι Ερνάντεθ δε θα με χαλούσε καθόλου!
Please someone to explain this in football termsPaokCuba4 έγραψε:Και όπως μάθατε ο Δημήτρης Μούχλιας εξαργυρώνει την καλή του χρονιά με την πρόσκληση στο Draft του Κορεατικού Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στις 6-9 Μαϊου στην Κωνσταντινούπολη!
Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τον παίκτη να έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί σε ένα Πρωτάθλημα που ελάχιστοι έχουν την ευκαιρία να βρεθούν εκεί.
Φυσικά αποτελεί ιδιαίτερη εμπειρία, καθώς θα βρεθεί με παίκτες όπως οι Michiel Ahyi (διαγώνιος), Sharone Vernon Evans (διαγώνιος), Yosvany Hernandez (ακραίος), Μatej Kok (ακραίος), Lincoln Williams (διαγώνιος), Jesus Herrera Jaime (διαγώνιος) και Τhomas Edgar (διαγώνιος).
Συγχαρητήρια Δημήτρη!!! Εύχομαι τα καλύτερα!!!!
Μανέ σε Αλ Νασρjohn4serres έγραψε:Please someone to explain this in football termsPaokCuba4 έγραψε:Και όπως μάθατε ο Δημήτρης Μούχλιας εξαργυρώνει την καλή του χρονιά με την πρόσκληση στο Draft του Κορεατικού Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στις 6-9 Μαϊου στην Κωνσταντινούπολη!
Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τον παίκτη να έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί σε ένα Πρωτάθλημα που ελάχιστοι έχουν την ευκαιρία να βρεθούν εκεί.
Φυσικά αποτελεί ιδιαίτερη εμπειρία, καθώς θα βρεθεί με παίκτες όπως οι Michiel Ahyi (διαγώνιος), Sharone Vernon Evans (διαγώνιος), Yosvany Hernandez (ακραίος), Μatej Kok (ακραίος), Lincoln Williams (διαγώνιος), Jesus Herrera Jaime (διαγώνιος) και Τhomas Edgar (διαγώνιος).
Συγχαρητήρια Δημήτρη!!! Εύχομαι τα καλύτερα!!!!
E όχι και ΝΒΑ!Mitsospaoki4 έγραψε:Κάτι σαν το NBA του βόλεϊ, να στο πω μπασκετικά.
Όπως το είπε και ο Ιάσωνας.john4serres έγραψε: Please someone to explain this in football terms
ΧαχαχαχαχαχαχαχαPaokPatraG4 έγραψε:
Φέρε κ τους 3 Κουβανούς να τρελαθείς εσύ κατ'αρχην κ να μουρλαθουμε κ όλοι οι υπόλοιποι που μας αρέσει το βόλεϊ...
Χεχεχεχε!!!!