Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
- ΑποστόληςΑ
-
- Επικοινωνία:
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
Εμένα πάλι κάτι μου λέει πως δεν έχει τελειώσει η περίπτωση Williammakispaspartou έγραψε:Μετά το τέλος στο σενάριο Ροζιε ένα είναι το ερώτημα που πλανάται. Τζοσουα …Μπρενετ αργείς;;;
Στα σοβαρά για να αργεί το θέμα γνώμη μου είναι ότι περιμένουμε να αποφασίσει ο Ιάπωνας που κοιτάει τις επιλογές του. Πάντως πέρα από την πλάκα ο Μπρενετ είναι επιλογή καλή και πιο προσιτή κατά τη γνώμη μου.
- Mitsospaoki4
- Moderator
- john4serres
Τι είναι αυτός; Guard ή forward;ΑποστόληςΑ έγραψε:Φέρτε τον Williams βρε...
- ΑποστόληςΑ
- AlxNeapoli1
Τα δινεις συνεχως και σπαταλας περισσοτερα σε μετριοτητες ομως.Leonardo10 έγραψε:Ποτε έδωσες 1.3Μ για δεξί μπακ ρε φίλε για να τα δώσεις τώρα; Εδώ για σεντερ φορ δεν τα δίνεις τι κανόνας μου λες;
- Μπαρκαρούτσος
ΑποστόληςΑ έγραψε:Διαγώνιος
Έχουμε Williams στο βόλλεϋ. Το γυναικείο. Ακραία!
-
Mitsospaoki4 έγραψε:Το 24 λέει ότι ο Ουκρανός ανέβασε τις απαιτήσεις του και το σκέφτεται ο ΠΑΟΚ για άλλες λύσεις.
Mάλλον κλείνει τότε.
-
Τελικά για κάποιον ανεξήγητο λόγο δεν ενδιαφερθηκαμε ποτε για το Παρτιζανακι. Ιδανικός για τον έξτρα μεσοεπιθετικό που ψάχναμε και το Σεπτέμβριο και τώρα. Περίεργη περίπτωση πάντως ο μικρός.
Λουτσεσκου πες του Ιβαν να σου κλείσει από τώρα τον Ποπεσκου. Τέτοιες ευκαιρίες δεν τις αφήνεις!
Λουτσεσκου πες του Ιβαν να σου κλείσει από τώρα τον Ποπεσκου. Τέτοιες ευκαιρίες δεν τις αφήνεις!
Ε για να κατεληξε στην Εστοριλ μετα απο 6 μηνες απραξιας, μαλλον δεν ηταν κατι ιδιαιτερο τελικα.
Συμφωνώ για Μπρενετ αλλά θα θέλει η ομάδα του να τον δώσει από τώρα ?makispaspartou έγραψε:Μετά το τέλος στο σενάριο Ροζιε ένα είναι το ερώτημα που πλανάται. Τζοσουα …Μπρενετ αργείς;;;
Στα σοβαρά για να αργεί το θέμα γνώμη μου είναι ότι περιμένουμε να αποφασίσει ο Ιάπωνας που κοιτάει τις επιλογές του. Πάντως πέρα από την πλάκα ο Μπρενετ είναι επιλογή καλή και πιο προσιτή κατά τη γνώμη μου.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Με φορ: Παρά την επιθυμία της οικογένειας το προπονητικό τιμ και όλοι οι υπεύθυνοι του αγωνιστικού τμήματος αποφάσισαν μα στηρίξουν τον Τζήμα.
Μπακ: Προχωράει ο ΠΑΟΚ με τις επιλογές που έχει προτεραιότητα. Ο Γαλλος δεν ήταν.
Ουκρανός: Ενω υπήρχε απόλυτη συμφωνία η πλευρά του ανέβασε ξαφνικά τις απαιτήσεις του και περιμένουμε να δούμε αν ια τα βρουν τελικά ή όχι.
αρα υπομονη
Από today
Μπακ: Προχωράει ο ΠΑΟΚ με τις επιλογές που έχει προτεραιότητα. Ο Γαλλος δεν ήταν.
Ουκρανός: Ενω υπήρχε απόλυτη συμφωνία η πλευρά του ανέβασε ξαφνικά τις απαιτήσεις του και περιμένουμε να δούμε αν ια τα βρουν τελικά ή όχι.
αρα υπομονη
Από today
Φορ δεν πιστεύω ότι θέλαμε ποτέ. Τώρα όσον αφορά τον Ουκρανο εγώ πιστεύω πως το πρόβλημα είναι η καταγωγή του. Διεθνής Ουκρανός να πάει σε ομάδα με Ρώσο παίκτη και ιδιοκτήτη προερχομενο από Ρωσια όπως είχα ξαναπεί δύσκολα.