Πες την άποψη σου αγόρι μου, κι ας διαφωνούμε. Η ειρωνία δεν προσφέρει τίποτα.Aeon έγραψε:Δεν καρφώνει καλά απο τη Διαγώνιο στο βόλει, ενώ και η υποδοχή του έχει θέματα. Πρέπει να βελτιωθεί και στο τσέλο, αν πραγματικά θέλει να κάνει καριέρα στη φιλαρμονική. Την τσαμπούνα την παίζει καλά πάντως.Special 4 έγραψε:Το αγωνιστικο ειναι το κυριοτεροNapoli4 έγραψε:Αγωνιστικά τον πάω. Σχεδόν σε όλα τα υπόλοιπα έχω παράπονα.
Τα αλλα - υπολοιπα ποια ειναι?
8.Soualiho Meïté
Re: 8.Soualiho Meïté
- theodorsalonika
Είναι λίγο απόμακρος κι έχει λίγο τουπέ... Μου θυμίζει Αουγκούστο σε χαρακτήρα.
Καμια σχεση με τον περιεργο τον Αουγκουστο π ηταν συνεχεια με κατι μουτρα λες κ του εβρισες τη μανα κ ειχε νευρα διαρκως
Αυτος μεσα στο γηπεδο ειναι παντα πολυ ηρεμος, ακομα κ οταν τον παιζουν πολυ σκληρα
Στις οικονομικες διαπραγματευσεις ενδεχομενως ο εκπροσωπος του ειναι αρκετα σκληρος
Αυτος μεσα στο γηπεδο ειναι παντα πολυ ηρεμος, ακομα κ οταν τον παιζουν πολυ σκληρα
Στις οικονομικες διαπραγματευσεις ενδεχομενως ο εκπροσωπος του ειναι αρκετα σκληρος
Δεν εχει σχεση ο Μειτε με το τι ζηταει ο μανατζερ του.Και στη τελικη,πιο πολλα λεφτα αξιωνει -ασχετα αν θα τα παρει απο καπου- αυτη ειναι η δουλεια του.Μας ενοχλει ή οχι,δεν ειναι οπαδος μας να σκεφτεται τι φανελα..
Μακαρι να συμφωνησει,γιατι ειναι πολυ καλος παικτης.Αν οχι,παμε παρακατω.
Μακαρι να συμφωνησει,γιατι ειναι πολυ καλος παικτης.Αν οχι,παμε παρακατω.
Να το αιτιολογησω κιολας
Ο παικτης εχει πει οτι θελει να μεινει κ περισσοτερες απο μια φορες
Η οικονομικη διαφορα ειναι μικρη, για να μην πω αστεια κ φανω υπερβολικος
Ο παικτης οικονομικα βγαινει κερδισμενος μεχρι το 2027
Δεν θεωρω οτι ειναι τοσο ανοητος να καταληξει σε ποδοσφαιρικο νεκροταφειο ελεφαντων στην Αραβια
Ενταξει παζαρι γινεται, διαπραγματευση κ ο δραματικος τονος των αρδοσάιτ για να παρουν κανα κλικ παραπανω, δεν μου κανει καθολου αισθηση
Κλαϊν Μαϊν
Ο παικτης εχει πει οτι θελει να μεινει κ περισσοτερες απο μια φορες
Η οικονομικη διαφορα ειναι μικρη, για να μην πω αστεια κ φανω υπερβολικος
Ο παικτης οικονομικα βγαινει κερδισμενος μεχρι το 2027
Δεν θεωρω οτι ειναι τοσο ανοητος να καταληξει σε ποδοσφαιρικο νεκροταφειο ελεφαντων στην Αραβια
Ενταξει παζαρι γινεται, διαπραγματευση κ ο δραματικος τονος των αρδοσάιτ για να παρουν κανα κλικ παραπανω, δεν μου κανει καθολου αισθηση
Κλαϊν Μαϊν
Λογικα μικρη -δε ξερω,δε με νοιαζει κιολας,μεταξυ μας-
Θελεις να μεινεις στη ΠΑΟΚΑΡΑ,καλως,σε χαλαει κατι? Καλη περιοδεια στις καμηλες.
Παικταρας ειναι και φυσικα μακαρι να μεινει,αλλα δε θα κλαιμε κιολας,αν δε συμφωνησει.
Sign re,the best is here for you
Θελεις να μεινεις στη ΠΑΟΚΑΡΑ,καλως,σε χαλαει κατι? Καλη περιοδεια στις καμηλες.
Παικταρας ειναι και φυσικα μακαρι να μεινει,αλλα δε θα κλαιμε κιολας,αν δε συμφωνησει.
Sign re,the best is here for you

Ποια ήταν η ειδική μεταχείριση που ήθελε ι παίκτης?Napoli4 έγραψε:Η γενικότερη στάση και νοοτροπία τουSpecial 4 έγραψε:Το αγωνιστικο ειναι το κυριοτεροNapoli4 έγραψε:Αγωνιστικά τον πάω. Σχεδόν σε όλα τα υπόλοιπα έχω παράπονα.
Τα αλλα - υπολοιπα ποια ειναι?
Από πέρυσι που μας έβγαλε το λάδι στις διαπραγματεύσεις, την ειδική διαχείριση που ήθελε μέσα στη χρονιά, μέχρι τη στάση του τώρα που μας έχει στο περίμενε και ζητάει να έχει το μεγαλύτερο συμβόλαιο της ομάδας.
Οκ, δικαίωμα του είναι να ζητάει ο,τι θέλει, δικαίωμα μου να μην μου αρέσει αυτή η στάση.
Συμφωνώ πάντως πως το αγωνιστικό είναι το κυριότερο.
ΥΓ. Από την άλλη δες την γενικότερη στάση παικτών όπως ο Σβαμπ ή ο Κρέσπο, και θα καταλάβεις τι εννοώ. Και ο Βαρελα καλός ήταν, αλλά...
- ΑποστόληςΑ
Για 200Κ λένε (δίνουμε 1,5Μ - ζητάει 1,7).hawklord έγραψε:Ξερει καποιος για ποση διαφορα μιλαμε;
Κι εγω πιστευω πως θα μεινει.