Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
van rooy έγραψε: Δευ 27 Απρ 2026, 18:16
Άμα δεν τον έβαζε και γίνονταν τα ίδια η και χειρότερα τι θα λέγατε;
Ε τι θα λέγαμε; Το ίδιο; Οτι είμαστε γτπ; Ή οτι τον ΟΦΗ εχουμε την απαιτηση να τον κερδίζουμε και με τσοπουρογλου;
Αλλα εδω έχουμε πιο σοβαρα θεματα τωρα. Κυριαρχεί η αγωνια για την ανανεωση του γκανεζου μαλντινι.
Το κριτήριο θα έπρεπε να είναι η συμμετοχή στο μουντιάλ, όχι τόσο αν θα πάρει 20 ματς του χρόνου ως αναπληρωματικός. Βέβαια, αν υπάρχει ο φόβος ότι δεν θα μείνει στα 20 ματς, αλλάζει το πράγμα...
Ο άνθρωπος είναι ωραιότατος αλλά σούπερ καμένος !
Φέτος μόνο παίζει λιγότερο αλλά και πάλι πολύ , σε ένα κορμί που 2 χρόνια σερί έπαιζε και στον ύπνο του .
Δεν έχει πρόβλημα ο Μπαμπά ,η διαχείρηση έχει πρόβλημα .
Δεν γίνεται να παίζει παίκτης βασικός και να του λέει ο προπονητής παίξε στο 50-60% γιατί είσαι πτώμα αλλά τι να κάνουμε δεν έχω άλλον ..
Τον τελευταίο χρόνο μάθαμε ότι ο Καμαρα έπαιζε με ενοχλήσεις στο γόνατο , ο Μειτε με πόνους στον γοφό , ο Ντεσποντοφ με πρόβλημα στο δάχτυλο , ο Μπαμπά ποιος ξέρει τι έχει που 3 χρόνια παίζει σερί. Πονάει ολόκληρος και δεν έχουν άλλον από ότι φαίνεται . Την ξεζούμισε την ομάδα μάγκες . Αυτό είναι η αλήθεια .
Ζιφκο
Κεντζιορα
Οζ
Μπαμπα
Τάισον
Παίζουν ασταμάτητα .
Και αν ο Μειτε ήταν πέρυσι από την αρχή θα ήταν και αυτός στην ίδια λίστα …
Και δεν είναι 1 χρόνος. Ειναι 3 γαμημενα χρόνια σερί.
Και ναι είναι το καλύτερο αριστερό μπακ . Δείτε τον ανταγωνισμό και πείτε μου με ποιον τον ανταλλάζατε .
Μα αυτός είναι και ο λόγος που δεν πρέπει να ανανεώσει.
Δεν αξίζει σε κανέναν μπαμπα ( όπως δεν άξιζε στον μπισεσβαρ) να δεχτεί και να νιώσει την χλεύη του κόσμου γιατί ο σύλλογος αποφάσισε να ρουφήξει μέχρι και το τελευταίο δράμι ποδοσφαίρου που έχει να δώσει
Εγώ θεωρώ ότι πίσω από τον Γιαννουλη του αξίζει μια θέση. Ματς καλύτερα απ τον φετινό τειλορ, απ τον περσινό Γκόμεζ και απ τον πρωταθληματικο Ράφα σοαρες, θα κάνει σίγουρα.
Δώστου μια χρονιά ώστε να μπορέσουν να μπουν ομαλά στην ομάδα ενας εκ των Πολυκράτη-Ντουνγκα. Στο φόρουμ ανά καιρούς έχουν εκθειαστεί αρκετά αυτά τα παιδιά, γιαυτο και τα θεωρώ αξιόλογα πρότζεκτ, δεν τα έχω δει να παίζουν, παρά μόνο σε έναν τελικό τον Πολυκράτη με τον γαυρο που ήταν εξαιρετικός.
These users thanked the author margas for the post:
γιαννούλης και πίσω μπάμπα. '
οζντόεφ να πάρει κι αυτός μια θέση.
τάισον επίσης.
τέηλορ είναι απόκτημα, συνεχίζει.
γερεμέγιεφ το ίδιο.
θα κάνουμε 4-5 τρομερές προσθήκες κι έτσι όλοι οι παραπάνω θα είναι ξοπίσω τους.
κι όταν μία δύο από τις νέες προσθήκες δεν αποδώσουν ή εν μέσω τραυματισμών, μικρών όχι σοβαρών, τότε θα αναλάβουν οι ξοπίσω.
σοβαρό πρότζεκτ για τους νέους, να τους εξελίξεις, να τους ετοιμάσεις.
εξάλλου το ζούμε αυτό το πρότζεκτ τα τελευταία χρόνια.