Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Το να γεμίσεις το ρόστερ σου ΠΡΙΝ τα προκριματικά είναι μιά επιλογή, ακριβή μεν, χαμηλού ρίσκου δε. Μετά απλά κάνεις διορθωτικές κινήσεις και μπαλώματα.
Πέρυσι ξεκινήσαμε καλά (τουλαχιστον σαν νούμερα) αλλά κολλήσαμε κάπου στη μέση του καλοκαιριού. Τα αποτελέσματα είναι γνωστά.
Φέτος, θεωρητικά πάντα, ακούγεται οτι θα γεμίσουμε το ρόστερ πρίν την προετοιμασία. Φυσικά με 3 παίκτες δεν γεμίζεις ρόστερ, αλλά ευελπιστούμε σε περισσότερους σύν κάποιες επιστροφές. Μέσα με τέλη Ιουλίου ξεκινάμε τα παιχνίδια. Άρα πολύ σύντομα θα δούμε αν υπάρχει τέτοιο πλάνο, η οι μισοί τώρα και οι υπόλοιποι τον Αύγουστο.
Πέρυσι ξεκινήσαμε καλά (τουλαχιστον σαν νούμερα) αλλά κολλήσαμε κάπου στη μέση του καλοκαιριού. Τα αποτελέσματα είναι γνωστά.
Φέτος, θεωρητικά πάντα, ακούγεται οτι θα γεμίσουμε το ρόστερ πρίν την προετοιμασία. Φυσικά με 3 παίκτες δεν γεμίζεις ρόστερ, αλλά ευελπιστούμε σε περισσότερους σύν κάποιες επιστροφές. Μέσα με τέλη Ιουλίου ξεκινάμε τα παιχνίδια. Άρα πολύ σύντομα θα δούμε αν υπάρχει τέτοιο πλάνο, η οι μισοί τώρα και οι υπόλοιποι τον Αύγουστο.
Φρέσκο για Πούκι. Γράφει και για μάς αλλά νομίζω δύσκολο.
https://www.edp24.co.uk/sport/23559905. ... --reports/
https://www.edp24.co.uk/sport/23559905. ... --reports/
Χωρις να εχω καμια πληροφορηση θεωρω λογικο να επικρατει μια συγχηση μεσα στη ΠΑΕ.Η ιδιοκτησια εχει καταλαβει πως οι σχεσεις της με τον κοσμο δεν βρισκονται στη καλυτερη φαση τους και θελει ενοψει της επομενης χρονιας να μειωσει οσο το δυνατον το ρισκο των επιλογων.Καπως ετσι δεν αποκλειεται να υπαρχει μια αποψη που να λεει απο το να μου φερετε Μπραντον και Σοαρες μηπως να εφερνα εγω Μπαμπα και Κρμεντσικ? Υγιες δεν το λες ,αλλα δεν το λες και παραλογο...
- sourmenetes
- Moderator
Θεωρώ ότι το φορ θα σκάσει όπως ο ταυσον. Απλά θα ανακοινωθεί λίγο πριν έρθει.
Τα ονόματα που ακούγονται είναι καλά και σίγουρα είναι παίκτες που δεν είναι ούτε παλαίμαχοι ούτε αμπαλοι.
Αν θα κάτσει σαν μεταγραφή είναι άλλο θέμα.
Αλλά μια χαρά παίκτες ακούγονται.
Ελπίζουμε να έρθει κάποιος από αυτούς ή κάποιος αντίστοιχου μεγέθους.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τα ονόματα που ακούγονται είναι καλά και σίγουρα είναι παίκτες που δεν είναι ούτε παλαίμαχοι ούτε αμπαλοι.
Αν θα κάτσει σαν μεταγραφή είναι άλλο θέμα.
Αλλά μια χαρά παίκτες ακούγονται.
Ελπίζουμε να έρθει κάποιος από αυτούς ή κάποιος αντίστοιχου μεγέθους.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Εξτρεμοφόρ με 21 γκολ και 9 ασίστ σε 2.400 λεπτά, στην Α΄ Εθνική Τουρκίας. Not bad at all!Kabamaru11 έγραψε:Ο Borini πιο πολυ εξτρεμ ειναι,αντε και δευτερος επιθετικος,καθαρο φορ παντως δεν τον λες.
Αυτή η Καραγκιουμρουκ πως σκατα βγήκε 9η με 71 γκολ ενεργητικό ;
20 ο Μπορινι με 9 ασίστ
20 o Ντιαγκνε με 6 ασίστ
Φέρτε αυτούς τους 2 .
Αν δεν συμμετέχουν σε 55 γκολ όπως φέτος , θα συμμετέχουν έστω σε 30 . Πάλι κερδισμένος είσαι .
Sent from my iPhone using Tapatalk
20 ο Μπορινι με 9 ασίστ
20 o Ντιαγκνε με 6 ασίστ
Φέρτε αυτούς τους 2 .
Αν δεν συμμετέχουν σε 55 γκολ όπως φέτος , θα συμμετέχουν έστω σε 30 . Πάλι κερδισμένος είσαι .
- ΑποστόληςΑ
Οι προτιμήσεις από όσα έχω διαβάσει μέχρι τώρα είναι :
Cimirot αντί Kurtic,
Πέλκας αντί Kaddouri και Biseswar,
Borini ως αριστερό εξτρέμ και δεύτερο φορ.
Για τις θέσεις του φορ, του αριστερού μπακ, του 8ριου και του δεξιού στόπερ, υπομονή.
Cimirot αντί Kurtic,
Πέλκας αντί Kaddouri και Biseswar,
Borini ως αριστερό εξτρέμ και δεύτερο φορ.
Για τις θέσεις του φορ, του αριστερού μπακ, του 8ριου και του δεξιού στόπερ, υπομονή.
Ε πως
Φορ Ντιαγκνε , Πουκι,Γκαμπιαντινι ,Κρασσο , Πόνσε
Αρ μπακ Μπαμπά ,Σταφ
Φορ Ντιαγκνε , Πουκι,Γκαμπιαντινι ,Κρασσο , Πόνσε
Αρ μπακ Μπαμπά ,Σταφ
- ΑποστόληςΑ
Συμφωνώ για κάποια από τα παραπάνω ονόματα. Για Σταφ πχ που μπορεί να παίξει και σε άλλες θέσεις λόγω εμπειρίας (αμυντικό χαφ, αριστερό στόπερ σε 3άδα αμυντικών), ενώ για φορ δεν έχω άποψη, αφού δεν τους γνωρίζω εκτός του Πόνσε που όμως, κατ' εμέ δεν, υπάρχει περίπτωση να έρθει.
-
Υπαρχει.-Gospi έγραψε:Αλλα? Υπαρχει καποιο αλλο στελεχος εντος ΠΑΕ με μεγαλυτερο ειδικο βαρος απο Μποτο και Λουτσεσκου, που προτεινει παιχτες?rainmaker έγραψε:Δεν νομίζω ότι τα συζητούμενα στρατόπεδα είναι ανάμεσα σε Μποτο και ραζβαν.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
"Transfermarkt and Whyscout all day"!
Δεν υπάρχει περίπτωση με βάση τα ονόματα που βγαίνουν να ισχύει το οτιδήποτε. Πέλκας, Μπαμπά, Λημνιός,Κριεμτσικ,Σταφυλιδης πρώην παίκτες του ΠΑΟΚ, Ποντσε,Ετέμπο πρώην παίκτες άλλων ομάδων και ... Ολιβάρες jr γιος πρώην παίκτη. Γνωστά ονόματα που τα πετάνε οι αρδ με σκοπό τα κλικ.Και άντε ο Πέλκας και ο Λημνιός έχουν δουλέψει με Λουτσέσκου οι Μπαμπά και Κριεμτσικ έχουν κοπεί από τον Λούτσε που τώρα και καλά τους θέλει πίσω. Ουστ κοπρόσκυλα αρδάκια!
Υπαινιγμος για τον Γιωργη ή για καποιο αλλο στελεχος που δεν μ ερχεται κατα νου?montekristo έγραψε:Υπαρχει.-Gospi έγραψε:Αλλα? Υπαρχει καποιο αλλο στελεχος εντος ΠΑΕ με μεγαλυτερο ειδικο βαρος απο Μποτο και Λουτσεσκου, που προτεινει παιχτες?rainmaker έγραψε:Δεν νομίζω ότι τα συζητούμενα στρατόπεδα είναι ανάμεσα σε Μποτο και ραζβαν.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk"Transfermarkt and Whyscout all day"!
Tον Μπαμπά και τον Σταφυλιδη μέσα.....το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει και εμείς μιλάμε για τις αργοκουρουτες γιατί είναι ΠΑΟΚτσακια, γιατί κάπου τους θυμόμαστε πριν χρόνια γιατί, γιατί, γιατί ....
Ελεος
Ελεος
Ελπιζω ολα αυτα τα ονοματα να τα ανακθκλωνουμε μονο εμεις και οι αρδ, και μεσα στην ΠΑΕ οι απολυτως αρμοδιοι να τα ακουν και να γελανε. Αλλιως κακως σκαμε 25.000 τον μηνα στον Μποτο. Τετοια ονοματα μπορω να προτεινω και εγω ανετοτατα και συμβιβαζομαι με μολις 5.000 τον μηνα!
Γκόσπι θα σου φάω τη θέση , με 2.5 και πληρωμένα ταξίδια διαμονές για στόχους είμαι υπέρ άνετος