Απαντησα. Να πω ρουμανογυφτος για να εχει μεγαλυτερη βαση?Μπαρκαρούτσος έγραψε:Θα απαντήσεις στο απλούστατο ερώτημα του aivas19;
7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
- AlxNeapoli1
Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
- AlxNeapoli1
Μια χαρα τα λεω με aivas, δεν ηξερα οτι οι μπλε εχουν ρολο συνηγορου υπερασπισης.
- Μπαρκαρούτσος
σημεία των καιρών Ναβι.. πολλές φορές το έχω σκεφτεί , αλλα πάλι λεω όχι ρε, να φυγουν αυτοί, εγώ θα φύγω; οι περισσότεροι μια χαρά είναι εδω μέσα πάντως. Απλώς κάποιοι κάνουν περισσότερο θόρυβο..navigator11 έγραψε:Πλέον δεν έχω διάθεση να πολυμπαίνω στο φόρουμ. Διαβάζοντας ειδικά αυτά που διάβασα στα τοπικ του Ντέλια, του Μπάμπα, Μεϊτέ, μου δημιουργείται η επιθυμία να φύγω τρέχοντας. Τι αρρώστια είναι αυτή ρε, πωπωπω.
Δεν είναι θέμα φόρουμ όμως. γενικότερα κοινωνίας είναι νομίζω
- AlxNeapoli1
Συνομιλω με aivas, πεταγεσαι να ειρωνευτεις με τα κλασικα ρουμανογυφτε κλπ και ενω απανταω με τη σειρα μου στον φιλο ξαναπεταγεσαι να μου υποδειξεις ποτε και αν του απαντησω.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Δεν βγαίνει άκρη μαζί σου.
Αν νομιζεις φιλε οτι εχεις δικιο εδω οντως δεν βγαινει ακρη.
H πλάκα είναι ότι μιλάτε για τον Ντέλια που με τη διαχείριση του Ρουμάνου έχει 1000% αγωνιστική βελτίωση από πέρσι.
Αλλά κάποιοι είναι τόσο κολλημένοι ανίκητοι που θα πουν έχει βελτίωση παρά το Ρουμάνο.
Κανένα θέμα δεν έχει ο Ρουμάνος με τον Ντέλια και το αντίστροφο. Άλλοι γνωστοί έχουν θέμα με το Ρουμάνο και ξεψαχνίζουν κάθε δήλωση να βρουν κάτι να πιαστούν να έχουν να λένε
Αλλά κάποιοι είναι τόσο κολλημένοι ανίκητοι που θα πουν έχει βελτίωση παρά το Ρουμάνο.
Κανένα θέμα δεν έχει ο Ρουμάνος με τον Ντέλια και το αντίστροφο. Άλλοι γνωστοί έχουν θέμα με το Ρουμάνο και ξεψαχνίζουν κάθε δήλωση να βρουν κάτι να πιαστούν να έχουν να λένε
- navigator11
Ρε χωρικέ, έχω κουραστεί απίστευτα. Δηλαδή σε μια σεζόν που ως τώρα, με εξαίρεση τον ανεπανάληπτο αποκλεισμό στο κύπελλο, τον μια φορά στο ένα εκατομμύριο να ξανασυμβεί, το πρόσημο είναι άκρως θετικό, εισπράττεις μια ακατανόητη μιζέρια εναντίον των ανθρώπων, που με τα γαμημένα λάθη, κολλήματα, αδυναμίες τους, ό,τι θέλει ας προσθέσει ο καθένας, έχουν οδηγήσει την ομάδα σε μια απείρως πιο ελκυστική αγωνιστική εικόνα και πορεία σε σχέση με προηγούμενες χρονιές. Άνοιξη 2024 φτάσαμε και επικρατεί κλίμα αρχών καλοκαιριού 2023! Οι μισοί νυν 11αδάτοι θα ή πολύ πιθανό να πωληθούν, δε θα αποκτηθεί ο Γάλλος, επειδή ο Ιβάν ξανάγινε μελισσανιδης προ 4ετίας και δεν έχει διάθεση να χώνει, οι άλλοι θα συνεχίσουν τις τρομοκρατικές τους επενδύσεις αγωνιστικά κι εμείς θα το γυρίσουμε στο πλέξιμο από του χρόνου.Χωρικός έγραψε:σημεία των καιρών Ναβι.. πολλές φορές το έχω σκεφτεί , αλλα πάλι λεω όχι ρε, να φυγουν αυτοί, εγώ θα φύγω; οι περισσότεροι μια χαρά είναι εδω μέσα πάντως. Απλώς κάποιοι κάνουν περισσότερο θόρυβο..navigator11 έγραψε:Πλέον δεν έχω διάθεση να πολυμπαίνω στο φόρουμ. Διαβάζοντας ειδικά αυτά που διάβασα στα τοπικ του Ντέλια, του Μπάμπα, Μεϊτέ, μου δημιουργείται η επιθυμία να φύγω τρέχοντας. Τι αρρώστια είναι αυτή ρε, πωπωπω.
Δεν είναι θέμα φόρουμ όμως. γενικότερα κοινωνίας είναι νομίζω
- Μπαρκαρούτσος
Μα δεν υπάρχει κανένα τέτοιο κλίμα. Αν κερδίσουμε το ζέλο, θα επανέλθει η χαρά.
Αν χάσουμε ή φέρουμε Χ με οποιοδήποτε σκορ κι εμφάνιση, θα επικρατήσει ένα κλίμα ηττοπάθειας και μεμψιμοιρίας, μέχρι την επόμενη νίκη.
Αν χάσουμε ή φέρουμε Χ με οποιοδήποτε σκορ κι εμφάνιση, θα επικρατήσει ένα κλίμα ηττοπάθειας και μεμψιμοιρίας, μέχρι την επόμενη νίκη.
- AlxNeapoli1
- Μπαρκαρούτσος
Πάλι ασχολείται μαζί μου ο AlxNeapoli1, θα κάνουν κάτι οι μοντς;! Κανόνες δεν υπάρχουν εδώ μέσα;
- AlxNeapoli1
- Μπαρκαρούτσος
Ηρεμήστε βρε. Έχετε πολλά περισσότερα που σας ενώνουν από αυτά που σας χωρίζουν
- Μπαρκαρούτσος
- ΑποστόληςΑ