Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023
γιατί ο κεντζιορα ηρθε στη ζωη μας λογω οτι θελει να φυγει και η αξια του ειναι αδιαμφισβήτητη για να μη ενδιαφερθουμε.απο τους αλλους 2 ξερω οτι ο 1 καλυπτει και τα δυο ακρα.θα δουμε
Το παραπάνω ποστ μου ακούγεται σαν επίθεση στον Ρένηγκεητ αλλά το έγραψα πριν το δικό του ποστ. Σόρυ αδερφέ καμία σχέση απλά γράφω αργά και μετά υπάρχουν έξτρα ποστ.
...και Σελιμαι, ο οποίος σε λίγο καιρό θα είναι ο βασικός μας αριστερός μπακ..!!ΑποστόληςΑ έγραψε:Και αριστερά θα έχουμε Soares και Μάριο;
Δυστυχώς υπάρχει μια ενεργοποίηση των ανθρώπων που έχουν κουβαλήσει τον μουργκ,τον τσολακ,τον τειλορ κτλ.
Χωρίς να ξέρω το παιδι ελπίζω κάποιος να την κόψει την μεταγραφή του γιατί δεν τους εμπιστεύομαι καθόλου (κλεισμένος ειναι)
Χωρίς να ξέρω το παιδι ελπίζω κάποιος να την κόψει την μεταγραφή του γιατί δεν τους εμπιστεύομαι καθόλου (κλεισμένος ειναι)
Κανένα θέμα ρε συ.Τρόμος έγραψε:Το παραπάνω ποστ μου ακούγεται σαν επίθεση στον Ρένηγκεητ αλλά το έγραψα πριν το δικό του ποστ. Σόρυ αδερφέ καμία σχέση απλά γράφω αργά και μετά υπάρχουν έξτρα ποστ.
Όσο για τον παίκτη στα θετικά προσμετράται το γεγονός ότι παίζει την θέση του στόπερ σε υψηλό επίπεδο,τι στιγμή που εμείς πίσω από τον ινγκασον δεν έχουμε τίποτα, κάτι που πολύ εύκολα μπορεί να το πληρώσουμε αφού ο Ισλανδός δεν γίνεται να παίξει 50 παιχνίδια
Μιλας για τον Κουτσολιακο;GINOLA έγραψε:Δυστυχώς υπάρχει μια ενεργοποίηση των ανθρώπων που έχουν κουβαλήσει τον μουργκ,τον τσολακ,τον τειλορ κτλ.
Rene μονο ετσι βγαζει νοημα αλλα εχει λιγα παιχνιδια ρε συ ως στοπερ. Εχεις αποψη; Δηλαδη θα βρεθεις το καλοκαιρι με 3 δεξια μπακ και αριστερα μονο με Τσαουση,Σοαρες; Δεν βγαζει νοημα τετοια κινηση,ουτε σε χαρακτηριστικά,ουτε σε θεση...
προσυπογράφω για το οτι ειναι προταση απο μερια οχι του μποτο.φυσικα δεν είναι κακός παιχτης οπως τειλορ πχGINOLA έγραψε:Δυστυχώς υπάρχει μια ενεργοποίηση των ανθρώπων που έχουν κουβαλήσει τον μουργκ,τον τσολακ,τον τειλορ κτλ.
- ΑποστόληςΑ
Ο Σελιμάι δεν νομίζω ότι χρειάζεται λιγότερο από 3 χρόνια για ομάδα πρωταθλητισμού, αν φτάσει σε τέτοιο επίπεδο.ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:...και Σελιμαι, ο οποίος σε λίγο καιρό θα είναι ο βασικός μας αριστερός μπακ..!!ΑποστόληςΑ έγραψε:Και αριστερά θα έχουμε Soares και Μάριο;
- PAOKevolution
Αν εξυπηρετεί τους σκοπούς της ομάδας, χωρίς να παρεκκλίνουμε από το πλάνο μας, καλώς να ορίσει. Αν εμπλέκονται άλλοι (ξανά), τί είχες Γιάννη τί είχα πάντα.
Οχι ,μιλάω για τους περίφημους σκαουτερς συγγενείς και φίλους.μην τα ξαναπούμε αυτά, το θέμα είναι ότι η μεταγραφή δεν έχει καμία επαφή με τον τ.δ.Мир έγραψε:Μιλας για τον Κουτσολιακο;GINOLA έγραψε:Δυστυχώς υπάρχει μια ενεργοποίηση των ανθρώπων που έχουν κουβαλήσει τον μουργκ,τον τσολακ,τον τειλορ κτλ.
-
Ο Kedziora είναι too good to be true.. Μακρι θα πω εγώ γιατί πρόκειται για μπακ άρα.. Καμία σχέση με Τειλορ και λοιπούς άμπαλους.
Έχει πάνω από 30 παιχνίδια ως στόπερ την τελευταία τριετία...καλή αντίληψη της θέσης.
Γενικά πίσω από το κέντρο είναι πολύ δυνατός παίκτης με πάρα καλή αντίληψη του χώρου. Τεχνικά...κλασικός πολωνος
Γενικά πίσω από το κέντρο είναι πολύ δυνατός παίκτης με πάρα καλή αντίληψη του χώρου. Τεχνικά...κλασικός πολωνος