42. Dominik Kotarski
-
Re: 42. Dominik Kotarski
Το έχει κάνει αυτό το πράγμα άλλες 3-4 φορές σίγουρα και έχουμε φάει τέτοιο γκολ εξαετίας του. Δεν καταλαβαίνει και το κάνει ξανά και ξανά και ξανά και ξανά
-
Το έχει κάνει αυτό το πράγμα άλλες 3-4 φορές σίγουρα και έχουμε φάει τέτοιο γκολ εξαετίας του. Δεν καταλαβαίνει και το κάνει ξανά και ξανά και ξανά και ξανά
-
- Kabamaru11
Αν ειναι τετοιες μαλακιες,να ξενερωνουν ομαδες να τον αγορασουν,τοτε εγω τις δεχομαι.Μακαρι να κατσει μια ζωη εδω.
Όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει και ο τρόπος.Kabamaru11 έγραψε:Αν ειναι τετοιες μαλακιες,να ξενερωνουν ομαδες να τον αγορασουν,τοτε εγω τις δεχομαι.Μακαρι να κατσει μια ζωη εδω.
Θα τον σπρώξουμε στην επόμενη ομάδα του Ρέμπε.
Μπορεί να έχει απίστευτα προσόντα αλλά ακόμα δεν καταλαβαίνει το ποδόσφαιρο. Δεν έχει μάθει πότε πρέπει να παίζει safe πότε να ρισκάρει πότε να ξεκουράζει την άμυνά του, πώς να την ξεκουράζει.
Φέτος είναι από τους βασικούς λόγους της πάρα πολύ κακής μας άμυνας.
Χαρακτηριστικό της λάθος νοοτροπίας του μία φάση στις αρχές του πρώτου ημιχρόνου όπου βγαίνει τέρμα δεξιά για να διώξει με τα πόδια και τις να τη διώξει πλαγία στο διάολο τη μάνα τη στέλνει στον άξονα. Ευτυχώς ο πρώτος ρουμάνος για λίγο δεν την έκοψε ενώ δεύτερος έκανε κακό κοντρόλ και δεν πρόλαβε να εκμεταλλευτεί το ότι το τέρμα μας ήταν άδειο.
Δεν ξέρω τι φταίει αλλά δεν είναι καλά
Χαρακτηριστικό της λάθος νοοτροπίας του μία φάση στις αρχές του πρώτου ημιχρόνου όπου βγαίνει τέρμα δεξιά για να διώξει με τα πόδια και τις να τη διώξει πλαγία στο διάολο τη μάνα τη στέλνει στον άξονα. Ευτυχώς ο πρώτος ρουμάνος για λίγο δεν την έκοψε ενώ δεύτερος έκανε κακό κοντρόλ και δεν πρόλαβε να εκμεταλλευτεί το ότι το τέρμα μας ήταν άδειο.
-
Στο πρώτο γκολ λάθος πάσα
Στο δεύτερο καμία έξοδος βέβαια είναι μαλωμένος με τις εξόδους οκ
Κατά τα αλλα είναι τερματοφύλακαρα
Χρειάζεται ξεκούραση πρέπει να παίξει και ο Παβλενκα
Στο δεύτερο καμία έξοδος βέβαια είναι μαλωμένος με τις εξόδους οκ
Κατά τα αλλα είναι τερματοφύλακαρα
Χρειάζεται ξεκούραση πρέπει να παίξει και ο Παβλενκα
- hasio_john
Γι' αυτό παίζει στον ΠΑΟΚ ρε παιδιά, για τις ατέλειες αυτές που έχει...
Ενώ έχει χαρακτηριστικά τερματά που θα μπορούσε να έπαιζε σε μεγάλο Ευρωπαϊκό σύλλογο, κάνει αυτά τα κουλά και τα επαναλαμβάνει κιόλας σα να ξεχνάει εντελώς πως του στοίχησαν την προηγούμενη φορά και γι' αυτό ακριβώς τον λόγο τον έχουμε εμείς! Εγώ προσωπικά τα έχω με τον προπονητή των τερματοφυλάκων που επιτρέπει αυτό το μοτίβο και όχι με τον ίδιο τον παίχτη (παιχταρά!)
Ενώ έχει χαρακτηριστικά τερματά που θα μπορούσε να έπαιζε σε μεγάλο Ευρωπαϊκό σύλλογο, κάνει αυτά τα κουλά και τα επαναλαμβάνει κιόλας σα να ξεχνάει εντελώς πως του στοίχησαν την προηγούμενη φορά και γι' αυτό ακριβώς τον λόγο τον έχουμε εμείς! Εγώ προσωπικά τα έχω με τον προπονητή των τερματοφυλάκων που επιτρέπει αυτό το μοτίβο και όχι με τον ίδιο τον παίχτη (παιχταρά!)
Εγώ ρε παιδιά αυτά τα λάθη του, τα χρεώνω στη χαλαρότητα και στην υπεροψία. Δεν γίνεται να μην μπορεί τόσες φορές να σηκώσει τη μπάλα. Γιατί μετά τη χαζομάρα του, όλες οι απομακρύνσεις του ήταν άψογες? Υπάρχει θέμα συγκέντρωσης.
Κοίτα να φτιάξεις το μυαλό σου φίλε γιατί ετσι μεταγραφή δεν παίρνεις. μία , δυό, εκατόν δύο, κάπου φτάνει ρε συ. Δεν μπορείς να κάνεις την ίδια μλκια συνέχεια. τρεις φορές σήμερα την μία την πληρώσαμε. Και μετά σαν χεσμένος. και στο δεύτερο φταίς. ενα βήμα εξοδο δεν κάνεις.
Ας παίξει κανα παιχνίδι ο Παβλένκα
Ας παίξει κανα παιχνίδι ο Παβλένκα
Πολύ κακός Ντομ , πάρτο αλλιώς. Μηδέν έξοδοι, κακή επικοινωνία με τους συμπαίκτες σου και τρομερά λάθη με τα πόδια. Και δεν είναι η πρώτη φορά φέτος
-
- Mr Ξερόλας 2019
renegade έγραψε:Μπορεί να έχει απίστευτα προσόντα αλλά ακόμα δεν καταλαβαίνει το ποδόσφαιρο. Δεν έχει μάθει πότε πρέπει να παίζει safe πότε να ρισκάρει πότε να ξεκουράζει την άμυνά του, πώς να την ξεκουράζει.
Ακριβώς
Έχει στιγμές σε όλα τα ματς, που θολώνει κ κανει λάθη, που μερικές φορές στοιχίζουν κ άλλες όχι.
Οκέι έχει κάνει κ καλά ματς, αλλά κ σε αυτά έχει τις κακές του στιγμές.