Σε συνεχεια αυτου που λεω. Δεν διαφωνω οτι θελουμε τερματοφυλακα, αλλα οχι να λεμε οτι εχει 6 σεζον που θελουμε βασικο τερματοφυλακα. Ο Πασχαλακης ηταν εξαιρετικος εκεινες τις σεζον ου αναφερω.DimitrisS έγραψε:Τις σεζόν 18/19 και 19/20 που κάναμε νταμπλ με τον Πασχαλάκη βασικό, θελαμε κανονικό τερματοφύλακα;
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022
- sourmenetes
- Moderator
Γενικά θες τερματοφυλακα.
Ο ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ αν μείνει πρέπει να μείνει σαν δεύτερος με σαφώς μειωμένο μισθό.
ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ πρέπει να φύγει
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ο ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ αν μείνει πρέπει να μείνει σαν δεύτερος με σαφώς μειωμένο μισθό.
ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ πρέπει να φύγει
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Metagrafakias
Βλεπω οτι υπαρχει παντως μια βελτιωση...χθες ακουστηκε ο παικτης σημερα ειναι στο αεροδρομιο ετσι λειτουργουν οι μεγαλες και σοβαρες ομαδες και ελπιζω ο Μποτο να μας συνηθισει σε τετοιου ειδους κινησεις...δεν τολμω να φανταστω προ Μποτο τι σιριαλ θα γινοταν ακομα και αυτος ο παικτης..οχι σημερα οχι αυριο οχι μεθαυριο θα ερθει,το παιρνει πανω του ο Σαββιδης,κλωτσαει η ομαδα του κλπκλπ....Επισης μου αρεσει που κοιταμε παικτες τετοιας ηλικιας η ομαδα πρεπει να γινει ταχυδυναμικη...ο Πορτογαλος αν ερθει θα μιλαμε για σοβαρη επενδυση μακαρι να τον κλεισει και αυτον ο Μποτο...

Και ο μουλαομεροβιτς.ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Misic είναι ΚροάτηςDamoN έγραψε:Vukic , misic,mulaomerovic
Πρώην Γιουγκοσλαβία ειπε
- kataramenos5
Συνολικα Miro vol 2 μου κανει η περιπτωση του.Minority4 έγραψε:Ηρθε ο Σάστρε.
Τρελή ομοιότητα με Τάσο Δώνη.
- 
				montekristo
Ε δεν μπορεις να πεις οτι δεν απασχολει και κανεναν απ τη στιγμη που απ το καλοκαιρι του 2016 εχουν ερθει αλλα κι εφυγαν τοσοι τερματοφυλακες απ την ομαδα! Κατσε μετρα να δεις ποσο πολυ μας απασχολησε η εν λογω θεση!stravostomis έγραψε:Μπήκαμε στην έκτη χρονιά που η ομάδα χρειάζεται έναν κανονικό τερματοφύλακα. Δεν βλέπω να απασχολεί κανέναν, δεν πειράζει. Του χρόνου.
Ηρθαν:
Μπρκιτς
Βελλιδης
Πασχαλακης
Ρει
Ζιβκοβιτς
Μπουργανης (που εφυγε και ξαναηρθε στην Β ομαδα))
Ταλιχμανιδης (από την Κ-19).
Εφυγαν:
Ολσεν
Γλυκος
Σιαμπανης (επαιξε κανα δυο ματς επι Ιβιτς)
Μελισσας (που ξαναηρθε και ξαναεφυγε)
κι ολοι οσοι δεν ειναι σημερα στην ομαδα.
Με 10 διαφορετικους τερματοφυλακες
διχως μαλιστα να βαζω και της Β ομαδας
να εχουν καθισει κατω απ τα γκολποστ μας
σε 5,5 χρονια δεν το λες οτι δεν απασχολει κανεναν.
Απλα μαλλον μας προεκυψαν πολλες ατυχιες-αστοχιες!
ΥΓ. Παντως τωρα που τους ξαναμετρησα φτου φτου φτου πολύς "κοσμος παει κι ερχεται" την τελευταια εξαετια!
Που να κατσουμε να μετρησουμε και ποδοσφαιριστες γηπεδου δηλαδη; Μερες θα μας παρει ισως και εβδομαδες!
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Μετά τους Καγκάβα και Ροντρίγκο ελπίζω να αποχωρήσουν και οι Μιτρίτσα, Εσίτι, Μουργκ συν τις πωλήσεις Πασχαλάκη και Σβιντερσκι.

- ΑποστόληςΑ
ΟΚDamoN έγραψε:Και ο μουλαομεροβιτς.ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Misic είναι ΚροάτηςDamoN έγραψε:Vukic , misic,mulaomerovic
Πρώην Γιουγκοσλαβία ειπε
Μουργκ δυσκολα, το πολυ κανενας δανεισμος το καλοκαιρι.Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Μετά τους Καγκάβα και Ροντρίγκο ελπίζω να αποχωρήσουν και οι Μιτρίτσα, Εσίτι, Μουργκ συν τις πωλήσεις Πασχαλάκη και Σβιντερσκι.
Και στην Ευρώπη θα παίξουμε εσύ και γωΑσπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Μετά τους Καγκάβα και Ροντρίγκο ελπίζω να αποχωρήσουν και οι Μιτρίτσα, Εσίτι, Μουργκ συν τις πωλήσεις Πασχαλάκη και Σβιντερσκι.

Ευχάριστη έκπληξη, λέει ο Λουτσέσκου πως είναι ο Τσόλακ.
Αν είναι έτσι, πωλείται ο Σφιντέρσκι λέω εγώ.
Για να δούμε τι θα δούμε.

Αν είναι έτσι, πωλείται ο Σφιντέρσκι λέω εγώ.
Για να δούμε τι θα δούμε.
Eγω παλι αν πω οτι καταλαβα τη δηλωση Λουτσεσκου για τις μεταγραφες και συγκεκριμενα το ''θα πρεπει να συζητησουμε με τον κ.Μποτο για να δουμε το δρομο που θα ακολουθησουμε'',στις 11 Ιανουαριου θα πω ψεμματα...

Έμεινε ελεύθερος από Αραβία ο Carlos Eduardo. 10αρι και τον είχε ο Ραζβάν στην Αλ Χιλαλ.

- 
				BlackFriday
Προσωπικά δεν πιστεύω ότι ο Ζαμπα έχει να μας δείξει κάτι αλλά μάλλον θα μας μείνει γιατί δεν έχουμε τι να τον κάνουμε. 
Όσο για το σχόλιο περί συζητήσεων με Μποτο, όταν το ημερολόγιο δείχνει 11/1...ελπίζω να ήταν μια διπλωματική απάντηση που δόθηκε για τις ανάγκες τις συνέντευξης. Λογικά έχουν μιλήσει και μιλάνε γενικά....θέλω να πιστεύω

Όσο για το σχόλιο περί συζητήσεων με Μποτο, όταν το ημερολόγιο δείχνει 11/1...ελπίζω να ήταν μια διπλωματική απάντηση που δόθηκε για τις ανάγκες τις συνέντευξης. Λογικά έχουν μιλήσει και μιλάνε γενικά....θέλω να πιστεύω

- Mitsospaoki4
- Moderator
Προφανώς και ήταν "δημοσιογραφικη απάντηση"
Τον Ζαμπα πάντως και εγώ θα ήθελα να τον ξεφορτωθούμε με κάποιο τρόπο.
Παίχτης που δεν στέκεται στην Β Βραζιλίας, θεωρώ απίθανο να σταθεί στον ΠΑΟΚ

Τον Ζαμπα πάντως και εγώ θα ήθελα να τον ξεφορτωθούμε με κάποιο τρόπο.
Παίχτης που δεν στέκεται στην Β Βραζιλίας, θεωρώ απίθανο να σταθεί στον ΠΑΟΚ