Κοοοοφτον πιτσιρικάς,στον επομενοbersekeros έγραψε:Έτσι λες εσύ.joshua έγραψε:Χεστηκε ο Τζιοβινκο αν θα παιξει στο κονφερενς...
Ακούστηκες φίλε.
Στον επόμενο φίλο.
Γεμάτες οι τηλεφωνικές γραμμές.
Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
- paokovios1974
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
- anekfrastos
Οι τερματοφύλακες είναι σαν το παλιό καλό κρασί. Μετά τα 30 ωριμάζουν οι περισσότεροι.Γκουερινο έγραψε:O Oσπινα περσι ηταν 32 τωρα ειναι 33anekfrastos έγραψε:Εγώ θα τα έσκαγα για να πάρω τον Οσπίνα από τη Νάπολι (με το νου μου). Ούτε δεκάρι ούτε τίποτα άλλο.
Λήγει σε 1 χρόνο το συμβόλαιο του, είναι 32 χρονών.
Δεν ξέρω τι μισθό θέλει. Κάπου είδα ότι είναι γύρω στα 3εκ το χρόνο ενώ ο βασικός τους παίρνει 2, οπότε ίσως να μην τους χαλούσε να φύγει.
Θα του έδινα 2 χαρτιά το χρόνο εύκολα και 4 χρόνια συμβόλαιο για να ηρεμήσω.
Λεφτά υπάρχουν και μια τέτοια μεταγραφή θα δυνάμωνε την ομάδα.
Παιρνει 3 εκ και θα το αφηνε για να ερθει με 2?
και θα του διναμε 2 οταν εχουμε ταβανι το 1?
και για 4 χρονια ? 2 εκ το χρονο σε 37χρονο? Ξερουμε αν θα μπορει να σκυψει σε 4 χρονια?
Και η Ναπολι ποσα θελει για να τον αφησει?
Και το κυριοτερο, ο Οσπινα δεν ηταν ποτε τεραστιος τερματοφυλακας για να πεις οτι κατι θα του εχει μεινει απο τα νιατα του. Ακομη κι αν γινονταν ολα αυτα που λες, με αυτα τα λεφτα παιρνεις πολυ καλυτερο
Αυτό το ότι παίρνεις ολόκληρο τον χρόνο ενώ πέρασε μια μέρα ποτέ δεν το κατάλαβα.βασικα όταν ήμουν 18 το έκανα και εγώ για να ρίξω καμία μιλφαρα. Τώρα πάλι αφαιρώ κανα καλοκαίρι .
Υ.Γ το μωρό 40ριζει και το βγάζει ο μπαμπάς βόλτα έξω .
Αχ τι όμορφο,Ποσό είναι ρωτάνε 2 κοπελίτσες φοιτήτριες….
Μπηκε στο 1 εδώ και 39 μέρες…
Υ.Γ το μωρό 40ριζει και το βγάζει ο μπαμπάς βόλτα έξω .
Αχ τι όμορφο,Ποσό είναι ρωτάνε 2 κοπελίτσες φοιτήτριες….
Μπηκε στο 1 εδώ και 39 μέρες…
Μαλιστα. Κανονικοτατος ποδοσφαιριστης.renegade έγραψε:Όποιος θέλει ας δει από το 60κατι και μετά το νέο μας αριστερό Μπακ
[youtube]HroL5BCU148[/youtube]
Πολυ γρηγορος ρε συ.
αλλοθρησκος εισαι παλικαρι μου;τωρα ειναι 34 και 7 μηνων.....ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕΡΙΚΟΙ!Ο βαλμπουνα καλος ηταν τα 2 πρωτα του χρονια στο γαυρο;;;;;τον λιγουρευοσουν;;;;paok düsseldorf έγραψε:bersekeros μην τρελαινεσαι.
Αυτο εγραψα και εγω ,26 Ιανουαριου μπαινει στα 36.
- bersekeros
Ε, μα ρε φίλε. Πριν το παιχνίδι....paok düsseldorf έγραψε:bersekeros μην τρελαινεσαι.
Αυτο εγραψα και εγω ,26 Ιανουαριου μπαινει στα 36.
Ασχολούμαστε με δευτερεύοντα.
Νταξ. Όχι 35 όχι 36. Σήμερα είναι 34 και 7 μήνες για μένα. Με το δικό μου μέτρημα. Όπως μετράω και για μένα.
Από την άλλη,
....σε παίρνει 2 χρόνια το πρωτάθλημα ο Γιαραμπής με το Μπαμπουενά .
Εντάξει.
Έφεραν οι άλλοι τον άλλο τον αλκοόλα που ήταν μέχρι τις 7 η ωρα το πρωί στην Καλλιθέα λιάρδα τις προάλλες και τον λένε παικταρά το χώμα και εμάς τις μεταγραφές, πάνε να τους απαξιώσουν όλους.
Ε, δεν είναι έτσι.
Με το 23 στην πλάτη είναι; Σίγουρα πήραμε αριστερό μπακ;DimitrisS έγραψε:Μαλιστα. Κανονικοτατος ποδοσφαιριστης.renegade έγραψε:Όποιος θέλει ας δει από το 60κατι και μετά το νέο μας αριστερό Μπακ
Πολυ γρηγορος ρε συ.
- stravostomis
Από αυτό το βίντεο φαίνεται καλύτερος από τον Μάτος. Βέβαια επιφυλάσσομαι γιατί όταν μπαίνεις στο ινσταγκραμ φαίνεται χειρότερος από τον Ζαμπά. Μακάρι να επικρατήσει η εσωγηπεδική όψη.
ο σιντλει ειναι ακριβως αυτο που θελαμε, ξερει μπαλα εχει ταχυτητα εχει ανεση και με τα 2 ποδια εχει επαφη με το γκολ , ολα καλα...
Το ξαναγράφωgika έγραψε:Με το 23 στην πλάτη είναι; Σίγουρα πήραμε αριστερό μπακ;DimitrisS έγραψε:Μαλιστα. Κανονικοτατος ποδοσφαιριστης.renegade έγραψε:Όποιος θέλει ας δει από το 60κατι και μετά το νέο μας αριστερό Μπακ
Πολυ γρηγορος ρε συ.
Στην Ευρώπη ( δηλαδή στην Ντιναμό ) έχει παίξει περισσότερα λεπτά μπροστά από το αριστερό Μπακ.
Υγ αυτό πάντως δεν είναι ένα οποιοδήποτε βίντεο, είναι ολόκληρο το παιχνίδι πριν από δύο εβδομάδες
- invincible
Ο Λουτσέσκου αντί να παιδεύεται για μεταγραφές με το σκαουτινκ τιμ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έπρεπε να ζητήσει από τον Ιβαν να τον φέρει όλο το σκαουτινκ τιμ της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης με τα κονέ με τους Ισπανούς που έχουν φτάνει ούτε δανικούς ούτε τίποτα.
rene, λες να πάμε και για αριστερό μπακ τύπου μπάμπα και να παίξει ο σιντκλει μπροστά και ο μιτριτσα σαν δεύτερος επιθετικος;
απο τις επαφες του σιντκλει με την μπαλα φαινεται οτι ειναι παικτης μεγαλης κλασης
- giwrgos04dex
Μια χαρά φαίνεταιKarabinas έγραψε:ο σιντλει ειναι ακριβως αυτο που θελαμε, ξερει μπαλα εχει ταχυτητα εχει ανεση και με τα 2 ποδια εχει επαφη με το γκολ , ολα καλα...