εδω παπας εκει παπας....ο Φερνάντο θα πάει στους άραβες οσο κ εγω θα γινω καλογερος!danirifle έγραψε:ούτε καν ασχολούμαι με το θέμα...
είναι για γέλια... αστειάκι..![]()
Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos
Re: Fernando Santos
Προσωπικά δεν πολύθέλω τον Σαντος... Ωραία ιδέα του Τερίμ! Είμαι μέσα!PaokArxis έγραψε:αν ισχύει αυτό με σάντος θα έρθει το φιλαράκι του γκαγκατση, ο τερίμ...

- DimisK
- Επικοινωνία:
Οι Άραβες θα αγοράζουν τον ΠΑΟΚ και θα μετονομάσουν την ομάδα μας σε Αλ Χαλίλ. Και ο Σάντος θα είναι προπονητής αυτής της ομάδας. Της δικής μας δηλαδή. Οπότε δεν αλλάζει τίποτα....
- geo_athens4
Μετά από τέτοιο άρθρο περιμένω το αυριανό της μετροσπορ να λέει ότι η άραβες μαζί με τη ρήτρα αποδέσμευσης θα κάνουν δώρο και από ένα χαρέμι σε όποιον έχει μετοχές η διαρκείας για να μας αποζημιώσουν..
Δε γαμ@#$%^&* να ασπρίσουμε λεω γω.. Στον περιπτερά της γειτονιάς να πάω καλύτερο παπά θα βρει να μου πει και ίσως και πιο πιστευτό..

Δε γαμ@#$%^&* να ασπρίσουμε λεω γω.. Στον περιπτερά της γειτονιάς να πάω καλύτερο παπά θα βρει να μου πει και ίσως και πιο πιστευτό..
- nyxteridas
Υπόψην παιδιά για όσους δεν το γνωρίζουν, ο Σάντος δεν μας έβγαλε δεύτερους, τέταρτους ,μας έβγαλε... εκτός κι αν τελικά βγήκαμε τσου-λου και δεν το πήρα χαμπάρι
Ο Σαντος ΔΕΥΤΕΡΟΥΣ μας εβγαλε, οχι τεταρτους.
Τα πλει οφ ειναι μια ασφαλιστικη δικλειδα, μια π**στια για να ειναι σιγουροι αυτοι που πρεπει.
Τα πλει οφ ειναι μια ασφαλιστικη δικλειδα, μια π**στια για να ειναι σιγουροι αυτοι που πρεπει.
- lostparadise
κοιτα,και η εφημερις "ΓΑΤΑ"(εγκυροτατη...),γραφει οτι θα δωσουμε γκαρσια και βερον στον εργοτελη σαν ανταλλαγματα του κουτσια....
ΜΑΛΛΟΝ,ΛΕΩ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΕΜΕΙΝΑΝ ΑΠΟ ΙΔΕΕΣ...
ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΟΥΝΟΣ... ακους εκει αλ αχλι και χαλια μαυρα...
ΜΑΛΛΟΝ,ΛΕΩ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΕΜΕΙΝΑΝ ΑΠΟ ΙΔΕΕΣ...
ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΟΥΝΟΣ... ακους εκει αλ αχλι και χαλια μαυρα...

«Δεν υπάρχει θέμα» 21-05-2009
Με κατηγορηματικό τρόπο διέψευσε ο Φερνάντο Σάντος στον Θοδωρή Ζαγοράκη και τον Ζήση Βρύζα τη φημολογία που αναπτύχθηκε περί θετικής απάντησής του σε πρόταση που φέρεται πως δέχτηκε από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.
Ο Πορτογάλος τεχνικός συναντήθηκε σήμερα με τον πρόεδρο και τον τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ στα γραφεία της ΠΑΕ, ραντεβού που ήταν συμφωνημένο να τελεστεί μετά την αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Ο Πορτογάλος τεχνικός ξεκαθάρισε πως δεν έχει μιλήσει με κανέναν και πως η σκέψη του είναι δοσμένη στο πλάνο που έχει καταρτιστεί για το "δικεφάλο".
Στη συνάντηση συζητήθηκε η εν γένει παρουσία του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ, η πρακτική που θα ακολουθηθεί στα δύο παιχνίδια που απομένουν για την ολοκλήρωση της διαδικασίας, με τον Παναθηναϊκό και τη Λάρισα, αλλά και μεταγραφικής φύσεως ζητήματα.
http://www.exedrasports.gr/default.asp? ... 5&catid=24
Με κατηγορηματικό τρόπο διέψευσε ο Φερνάντο Σάντος στον Θοδωρή Ζαγοράκη και τον Ζήση Βρύζα τη φημολογία που αναπτύχθηκε περί θετικής απάντησής του σε πρόταση που φέρεται πως δέχτηκε από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.
Ο Πορτογάλος τεχνικός συναντήθηκε σήμερα με τον πρόεδρο και τον τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ στα γραφεία της ΠΑΕ, ραντεβού που ήταν συμφωνημένο να τελεστεί μετά την αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Ο Πορτογάλος τεχνικός ξεκαθάρισε πως δεν έχει μιλήσει με κανέναν και πως η σκέψη του είναι δοσμένη στο πλάνο που έχει καταρτιστεί για το "δικεφάλο".
Στη συνάντηση συζητήθηκε η εν γένει παρουσία του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ, η πρακτική που θα ακολουθηθεί στα δύο παιχνίδια που απομένουν για την ολοκλήρωση της διαδικασίας, με τον Παναθηναϊκό και τη Λάρισα, αλλά και μεταγραφικής φύσεως ζητήματα.
http://www.exedrasports.gr/default.asp? ... 5&catid=24
Hideguti έγραψε:Ο Σαντος ΔΕΥΤΕΡΟΥΣ μας εβγαλε, οχι τεταρτους.
Μόλις βγήκε στον αέρα δήλωση του Σάντος μετά την προπόνηση.
Σχεδόν γελόντας είπε:
- Δεν ξέρω ποιός θα είναι ο νέος προπονητής της Αλ Αχλί, ξέρω σίγορα όμως ότι δεν θα είμαι εγώ.
- Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ
Το θέμα τέλος.
Σχεδόν γελόντας είπε:
- Δεν ξέρω ποιός θα είναι ο νέος προπονητής της Αλ Αχλί, ξέρω σίγορα όμως ότι δεν θα είμαι εγώ.
- Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ
Το θέμα τέλος.
gsavvas έγραψε:Η πληροφορία ήρθε από την Σαουδική Αραβία και οι άνθρωποι της Αλ Αχλί Τζένταα δεν την διαψεύδουν.
Ήρθαμε σε επαφή με τον προπονητή της Εθνικής Σαουδικής Αραβίας, Ζοζέ Πεσέιρο και του ζητήσαμε να μας προτείνει έναν καλό Πορτογάλο προπονητή. Ο Πεσέιρο (σ.σ. πρώην τεχνικός του ΠΑΟ) μας συνέστησε τον Φερνάντο Σάντος στον οποίο κάναμε πρόταση πριν από τρεις εβδομάδες.
Ο στόχος μεγαλοσυμφερόντων με χειρουργικές επεμβάσεις όπως λέει και το ΝΑΤΟ completed 100%.
Εμείς ήμαστε στην άλλη πλευρά των βομβαρδισμένων, οι στόχοι,ο άμαχος πλυθησμός...
Τώρα μετά την ''αποτυχία'' βρήκαμε το κόλπο.
Γκάλοπ στην κερκίδα των οπαδών του ΠΑΟΚ να δούμε πόσο τσιμπάει το ψαράκι.
Για να δούμε αντιδράσεις τι θα πει αυτός ο υπέροχος μεγάλος γίγαντας ΛΑΟΣ.
Ένα σωσίβιο ρε παιδιά πλυμηρίσαμε απο σάλια.
Τελικά τι λέει την πήρατε την απάντηση εσείς κύριοι που θέσατε το ερώτημα με το αρθράκι σας?
Μια ερώτηση μόνο ρε παιδιά..Όλα καλά και ωραία...Αλλά πως σας ήρθε να γράψετε για Σαουδική Αραβία?
Την τελευταία φορά που το είπατε μαύρισα να περιμένω στο αεροδρόμιο.,,Άσε που η καμήλα ψόφισε ναι αυτή που αγόρασα για να την παρκάρω στο νέο γήπεδο που θα έχτιζε ο Πρίγκηπας απο το Qatar κατάρα να χει...
Α!Και που είστε καλά έπρεπε να ρωτήσει τον Πεσέιρο η Αραβική ομάδα για να κλείσει τον Σάντος την Παρασκευή?
Τους κόψανε τα τηλέφωνα εκεί κάτω ή η αμμοθύελλα τους χτύπησε τον πάροχο τους?
Λίγο σοβαρότητα ρε παιδιά...Λίγο έστω μια φορά γράψτε αντικειμενικά.
Ποιο πολύ θα με πείσετε να πείτε για 4-4-2 και για Λάκη.
Πείτε μια φορά την αλήθεια και θα πετάξω ρετσίνα απο την 1 την επόμενη φορά κατά του Σάντος για κάτι που πραγματικά θα είναι αληθινό και σωστό.
Έλεος...Έλεος....
paidia se ola ta site leei gia ton santos oti exei er8ei se symfwnia me thn omada apo thn saoudikh aravia...O proedros ths se dhlwseis tou anaferei pws einai ikanoi na plhrwsoun kai thn rhtra...Poly sigourous tous vlepw!!!!