Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos

Συζήτηση - Απόψεις - Σχόλια που αφορούν την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου...
Άβαταρ μέλους
scouser4

Re: Fernando Santos

Δημοσίευση από scouser4 »

danirifle έγραψε:ούτε καν ασχολούμαι με το θέμα...
είναι για γέλια... αστειάκι.. :lol: :lol:
εδω παπας εκει παπας....ο Φερνάντο θα πάει στους άραβες οσο κ εγω θα γινω καλογερος!
Άβαταρ μέλους
darklord
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από darklord »

Al fatam, ks'ekomam fathaha al Santos

Παιξε επιθετικα ρε Σαντος
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

PaokArxis έγραψε:αν ισχύει αυτό με σάντος θα έρθει το φιλαράκι του γκαγκατση, ο τερίμ...
Προσωπικά δεν πολύθέλω τον Σαντος... Ωραία ιδέα του Τερίμ! Είμαι μέσα! :) Αλλά φυσικά ο Σαντος μας καλύπτει... Λιγο η νοοτροπία του μου τη σπάει, αλλά θα τον κάνομε ΠΑΟΚ, που θα πάει??? :)
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Οι Άραβες θα αγοράζουν τον ΠΑΟΚ και θα μετονομάσουν την ομάδα μας σε Αλ Χαλίλ. Και ο Σάντος θα είναι προπονητής αυτής της ομάδας. Της δικής μας δηλαδή. Οπότε δεν αλλάζει τίποτα....
Άβαταρ μέλους
geo_athens4

Δημοσίευση από geo_athens4 »

Μετά από τέτοιο άρθρο περιμένω το αυριανό της μετροσπορ να λέει ότι η άραβες μαζί με τη ρήτρα αποδέσμευσης θα κάνουν δώρο και από ένα χαρέμι σε όποιον έχει μετοχές η διαρκείας για να μας αποζημιώσουν.. :)

Δε γαμ@#$%^&* να ασπρίσουμε λεω γω.. Στον περιπτερά της γειτονιάς να πάω καλύτερο παπά θα βρει να μου πει και ίσως και πιο πιστευτό..
Άβαταρ μέλους
nyxteridas

Δημοσίευση από nyxteridas »

Υπόψην παιδιά για όσους δεν το γνωρίζουν, ο Σάντος δεν μας έβγαλε δεύτερους, τέταρτους ,μας έβγαλε... εκτός κι αν τελικά βγήκαμε τσου-λου και δεν το πήρα χαμπάρι
Άβαταρ μέλους
nikos55

Δημοσίευση από nikos55 »

Κυρ ελεησον, κυρ ελεησον, κυρ ελεησον. Σωσων Κυριε το ποίμνιο σου...κτλ...κτλ
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Δημοσίευση από Hideguti »

Ο Σαντος ΔΕΥΤΕΡΟΥΣ μας εβγαλε, οχι τεταρτους.

Τα πλει οφ ειναι μια ασφαλιστικη δικλειδα, μια π**στια για να ειναι σιγουροι αυτοι που πρεπει.
Άβαταρ μέλους
lostparadise

Δημοσίευση από lostparadise »

κοιτα,και η εφημερις "ΓΑΤΑ"(εγκυροτατη...),γραφει οτι θα δωσουμε γκαρσια και βερον στον εργοτελη σαν ανταλλαγματα του κουτσια....
ΜΑΛΛΟΝ,ΛΕΩ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΕΜΕΙΝΑΝ ΑΠΟ ΙΔΕΕΣ...
ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΟΥΝΟΣ... ακους εκει αλ αχλι και χαλια μαυρα... :shock:
Άβαταρ μέλους
Boreios4

Δημοσίευση από Boreios4 »

«Δεν υπάρχει θέμα» 21-05-2009

Με κατηγορηματικό τρόπο διέψευσε ο Φερνάντο Σάντος στον Θοδωρή Ζαγοράκη και τον Ζήση Βρύζα τη φημολογία που αναπτύχθηκε περί θετικής απάντησής του σε πρόταση που φέρεται πως δέχτηκε από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός συναντήθηκε σήμερα με τον πρόεδρο και τον τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ στα γραφεία της ΠΑΕ, ραντεβού που ήταν συμφωνημένο να τελεστεί μετά την αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Ο Πορτογάλος τεχνικός ξεκαθάρισε πως δεν έχει μιλήσει με κανέναν και πως η σκέψη του είναι δοσμένη στο πλάνο που έχει καταρτιστεί για το "δικεφάλο".

Στη συνάντηση συζητήθηκε η εν γένει παρουσία του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ, η πρακτική που θα ακολουθηθεί στα δύο παιχνίδια που απομένουν για την ολοκλήρωση της διαδικασίας, με τον Παναθηναϊκό και τη Λάρισα, αλλά και μεταγραφικής φύσεως ζητήματα.

http://www.exedrasports.gr/default.asp? ... 5&catid=24
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Θέλω να δώ τι κωλοτούμπα θα κάνει αύριο ο Μετρουλάκης...
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

Hideguti έγραψε:Ο Σαντος ΔΕΥΤΕΡΟΥΣ μας εβγαλε, οχι τεταρτους.

Τα πλει οφ ειναι μια ασφαλιστικη δικλειδα, μια π**στια για να ειναι σιγουροι αυτοι που πρεπει.
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Μόλις βγήκε στον αέρα δήλωση του Σάντος μετά την προπόνηση.
Σχεδόν γελόντας είπε:
- Δεν ξέρω ποιός θα είναι ο νέος προπονητής της Αλ Αχλί, ξέρω σίγορα όμως ότι δεν θα είμαι εγώ.
- Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ

Το θέμα τέλος.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

gsavvas έγραψε:Η πληροφορία ήρθε από την Σαουδική Αραβία και οι άνθρωποι της Αλ Αχλί Τζένταα δεν την διαψεύδουν.

Ήρθαμε σε επαφή με τον προπονητή της Εθνικής Σαουδικής Αραβίας, Ζοζέ Πεσέιρο και του ζητήσαμε να μας προτείνει έναν καλό Πορτογάλο προπονητή. Ο Πεσέιρο (σ.σ. πρώην τεχνικός του ΠΑΟ) μας συνέστησε τον Φερνάντο Σάντος στον οποίο κάναμε πρόταση πριν από τρεις εβδομάδες.

Ο στόχος μεγαλοσυμφερόντων με χειρουργικές επεμβάσεις όπως λέει και το ΝΑΤΟ completed 100%.
Εμείς ήμαστε στην άλλη πλευρά των βομβαρδισμένων, οι στόχοι,ο άμαχος πλυθησμός...

Τώρα μετά την ''αποτυχία'' βρήκαμε το κόλπο.
Γκάλοπ στην κερκίδα των οπαδών του ΠΑΟΚ να δούμε πόσο τσιμπάει το ψαράκι.
Για να δούμε αντιδράσεις τι θα πει αυτός ο υπέροχος μεγάλος γίγαντας ΛΑΟΣ.
Ένα σωσίβιο ρε παιδιά πλυμηρίσαμε απο σάλια.
Τελικά τι λέει την πήρατε την απάντηση εσείς κύριοι που θέσατε το ερώτημα με το αρθράκι σας?
Μια ερώτηση μόνο ρε παιδιά..Όλα καλά και ωραία...Αλλά πως σας ήρθε να γράψετε για Σαουδική Αραβία?
Την τελευταία φορά που το είπατε μαύρισα να περιμένω στο αεροδρόμιο.,,Άσε που η καμήλα ψόφισε ναι αυτή που αγόρασα για να την παρκάρω στο νέο γήπεδο που θα έχτιζε ο Πρίγκηπας απο το Qatar κατάρα να χει...
Α!Και που είστε καλά έπρεπε να ρωτήσει τον Πεσέιρο η Αραβική ομάδα για να κλείσει τον Σάντος την Παρασκευή?
Τους κόψανε τα τηλέφωνα εκεί κάτω ή η αμμοθύελλα τους χτύπησε τον πάροχο τους?

Λίγο σοβαρότητα ρε παιδιά...Λίγο έστω μια φορά γράψτε αντικειμενικά.
Ποιο πολύ θα με πείσετε να πείτε για 4-4-2 και για Λάκη.
Πείτε μια φορά την αλήθεια και θα πετάξω ρετσίνα απο την 1 την επόμενη φορά κατά του Σάντος για κάτι που πραγματικά θα είναι αληθινό και σωστό.
Έλεος...Έλεος....
salo

Δημοσίευση από salo »

paidia se ola ta site leei gia ton santos oti exei er8ei se symfwnia me thn omada apo thn saoudikh aravia...O proedros ths se dhlwseis tou anaferei pws einai ikanoi na plhrwsoun kai thn rhtra...Poly sigourous tous vlepw!!!! :| :evil:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου”