Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
- john4serres
-
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Η Μαρσέιγ τον πήρε φέτος από την Χάβρη ,ενδιαφέρον να τον δώσει για 2 χρόνια δανεικό σε μας ως αντάλλαγμα για τον Γιαννουλη
https://www.transfermarkt.co.uk/pape-gu ... ler/485963
https://www.transfermarkt.co.uk/pape-gu ... ler/485963
-
Αυτός είναι 35 νομίζω και ελευθεροςDoomlord4 έγραψε:Ο ιμπίσεβιτς είναι ακόμα ακριβός;
Με 1 εκατ
αν περάσουμε ομίλους europa,στις 27/8 αν ειναι ακόμα ελεύθερος....Ιβάν φέρτον!
αν περάσουμε ομίλους europa,στις 27/8 αν ειναι ακόμα ελεύθερος....Ιβάν φέρτον!

Πριν 10 χρόνια ο μουσλίβοβιτς είχε βάλει έναν μικρό σπορο ΠΑΟΚ,σε μερικούς βόσνιους συμπαίκτες του
Ήταν η καλύτερη διαφήμηση για μας ο μπαγάσας
Νομίζω ο Μισίμοβιτς είχε ρωτήσει πως θα γίνει να έρθει στον ΠΑΟΚ και το αλάνι του χε πει,όχι ακόμα,τωρα εισαι ακριβός!
Ιμπϊσεβιτς
Ένας καλύτερος (σε προσφορά) νέος μπερμπάτοφ θα είναι
Νομίζω ο Μισίμοβιτς είχε ρωτήσει πως θα γίνει να έρθει στον ΠΑΟΚ και το αλάνι του χε πει,όχι ακόμα,τωρα εισαι ακριβός!

Ιμπϊσεβιτς
Ο Γιαννούλης έχει 4 ασσίστ και 0 γκόλ φέτος. Μπορεί με αυτά τα νούμερα να πάει σε σοβαρό πρωτάθλημα;
Μακάρι να βρεθεί ομάδα να πληρώσει, αλλά δύσκολο. Γενικά όλη η ομάδα πληρώνει τα σπασμένα της χρονιάς. Υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσε να έχει πολύ καλύτερα νούμερα πχ. Τα ίδια και οι Λημνιός, Ακπομ που έχουν πολύ χειρότερα νούμερα φέτος.
Μακάρι να βρεθεί ομάδα να πληρώσει, αλλά δύσκολο. Γενικά όλη η ομάδα πληρώνει τα σπασμένα της χρονιάς. Υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσε να έχει πολύ καλύτερα νούμερα πχ. Τα ίδια και οι Λημνιός, Ακπομ που έχουν πολύ χειρότερα νούμερα φέτος.
Μπερμπάτοφ τουντορ-ιμπισεβιτς φερευρα.... προμηνύεται ίδιο τέλος....Doomlord4 έγραψε:Πριν 10 χρόνια ο μουσλίβοβιτς είχε βάλει έναν μικρό σπορο ΠΑΟΚ,σε μερικούς βόσνιους συμπαίκτες του
Νομίζω ο Μισίμοβιτς είχε ρωτήσει πως θα γίνει να έρθει στον ΠΑΟΚ και το αλάνι του χε πει,όχι ακόμα,τωρα εισαι ακριβός!![]()
Ιμπϊσεβιτς
(Ποιος ιμπισεβιτς αφού είναι μεγάλος αφού...βάλε μέσα τον Λημνιό που κάνει δουλειά που δεν την βλέπουμε,άμπαλοι είμαστε που να ξέρουμε εμείς)
-
- Επικοινωνία:
Και ο 34αρης Mandzukic νομίζω είναι ελεύθεροςpanpangr77 έγραψε:Αυτός είναι 35 νομίζω και ελευθεροςDoomlord4 έγραψε:Ο ιμπίσεβιτς είναι ακόμα ακριβός;
Ι - μπίσε - βιτς με Ίβιτς όμως;
Ίδιο όνομα έχουν, αρκεί να φύγει ο...μπίσε απο τη μέση
Ίδιο όνομα έχουν, αρκεί να φύγει ο...μπίσε απο τη μέση

Καλά πάρε ιβιτς εσυ και κρατά και Ι-μπι-σεσβαρ σχεδόν ίδιο όνομα έχουν και αυτοί... πάλι καλύτερα θα είναι 

Εδω πηραν , οπως λεν αυτοι, 20 για τον Ρετσο, στον Τσιμικα θα κωλωσουν να πουν τετοια νουμερα?jibbie έγραψε:μα γιατι; ο τσιμικας με 5 ασιστ και 0 γκολ πιανει +20 εκ.
Μια φορα μαφιοζοι παντα μαφιοζοι!
[FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk