8. Douglas Augusto
- john4serres
Re: 8. Douglas Augusto
Eχουμε μαθει να δικαιολογουμε τα παντα...Στο live του αγωνα οταν γινεται το μαρκαρισμα στο 6 και ειδαμε ολοι το ποσο τρελα αντεδρασε ,τα μπινελικια και τις χειρονομιες, ακομα και μεσα στο φορουμ γραφαμε τι κανεις βρε λακαμα...Στη συνεχεια ηρθε η εφευρεση του πεναλτι και ξαφνικα η κιτρινη στον Αγκουστο εγινε αδικη...Απορω πραγματικα τι του βρισκετε,για καθε καλο παιχνιδι εχει κανει 3 αθλια και ενεργειες οπως οι χτεσινες ειναι στην ημερησια διαταξη,IQ ραδικιου που λεγαμε και παιδια...Ο αξονας μας ηταν ΑΘΛΙΟΣ χτες, ο μονος που προσπαθησε να κανει κατι καλο ηταν ο Σβαμπ που φευγει και καποιοι ακομα λενε οτι ειμαστε πληρεις στα χαφ...
Το μαρκάρισμα που κάνει ενώ έχει ήδη κάρτα (άσχετα αν δεν βρήκε τελικά το κεφάλι του Βιγιαφανες) δείχνει πόσο θολούρα είχε χθες και πόσο κολλάει το κεφάλι του
Νομίζω ήρθε η ώρα για πώληση
Νομίζω ήρθε η ώρα για πώληση
Και αστεία αυτή που του χαρίστηκε. Να τα λέμε όλα ρεινrainmaker έγραψε:Δεν γουστάρω καθόλου τον Αουγκούστο
Καθόλου και δε με νοιάζει αν μέσα σε μια τριετία έκανε επιτέλους μισο καλό εξάμηνο
Από εκεί και πέρα γελοία η κίτρινη που δέχθηκε
Το παιδί έχοντας ήδη κάρτα κάνει αυτό το μαρκάρισμα...
Σηκώνεις τα χέρια ψηλά
-
Πώληση τώρα που έκανε και κάποια καλά ματς. Έχει θέμα με τον χαρακτήρα του και δεν είναι για πολλά. Κρίμα γιατί μπάλα ξέρει.
- O Teleutaios Savourai
Φοβερά χαμηλό ποδοσφαιρικό IQ, πράγμα που σε παίκτη κέντρου είναι επικίνδυνο.
- john4serres
Μακάρι να βρεθεί κάποιος να τον αγοράσει. Δεν είμαι πολύ αισιόδοξος γιατί φαίνεται ότι θα γίνουν πολλές αλλαγές/μεταγραφές και ίσως να μην είναι προτεραιότητα αυτή η θέση. Δυστυχώς.