5.Γιάννης Μιχαηλίδης
Re: 5.Γιάννης Μιχαηλίδης
Ενάμιση χρόνο εκτός ήταν
Διακόσιες δικαιολογίες για τον έμπειρο και παίκτη του εκατομμυρίου εκογκ ( και σωστά) και μηδενική ανοχή για τον Μιχαηλίδη
Διακόσιες δικαιολογίες για τον έμπειρο και παίκτη του εκατομμυρίου εκογκ ( και σωστά) και μηδενική ανοχή για τον Μιχαηλίδη
- Aureliano Buendia
Την ίδια άποψη είχα και πριν τον τραυματισμό του, έχοντας ένα αρκετό μεγάλο δείγμα γραφής.
Για τον Εκόνγκ είμαι προβληματισμένος, αλλά έχει παίξει μόλις δύο παιχνίδια όλα κι όλα, το πλούσιο βιογραφικό του μου επιτρέπει -ακόμη- μια κάποια αισιοδοξία, χώρια που χτες θεώρησα πως ήταν σαφώς ανώτερος του Μιχαηλίδη (απλώς όχι ο ηγέτης που θέλουμε και χρειαζόμαστε).
Είναι συγκλονιστικά φαιδρό να έχουμε οποιαδήποτε θετική ή αρνητική προδιάθεση για τον οποιοδήποτε παίχτη. Πραγματικά δεν δίνω δεκάρα αν παίζει ο Εκόνγκ, ο Μιχαηλίδης, ο Τοτός ή ο Φούφουτος και ποσώς με ενδιαφέρει το πόσα παίρνει ο καθένας. Να παίζει όποιος βοηθά τον ΠΑΟΚ να κερδίζει παντού και πάντα. Μακάρι να παίζει ο Μιχαηλίδης σαν τον Μαλντίνι και να γίνει απροσπέλαστος. Προς το παρόν, τα όσα έχω δει δεν μου προκαλούν αισιοδοξία.
Για τον Εκόνγκ είμαι προβληματισμένος, αλλά έχει παίξει μόλις δύο παιχνίδια όλα κι όλα, το πλούσιο βιογραφικό του μου επιτρέπει -ακόμη- μια κάποια αισιοδοξία, χώρια που χτες θεώρησα πως ήταν σαφώς ανώτερος του Μιχαηλίδη (απλώς όχι ο ηγέτης που θέλουμε και χρειαζόμαστε).
Είναι συγκλονιστικά φαιδρό να έχουμε οποιαδήποτε θετική ή αρνητική προδιάθεση για τον οποιοδήποτε παίχτη. Πραγματικά δεν δίνω δεκάρα αν παίζει ο Εκόνγκ, ο Μιχαηλίδης, ο Τοτός ή ο Φούφουτος και ποσώς με ενδιαφέρει το πόσα παίρνει ο καθένας. Να παίζει όποιος βοηθά τον ΠΑΟΚ να κερδίζει παντού και πάντα. Μακάρι να παίζει ο Μιχαηλίδης σαν τον Μαλντίνι και να γίνει απροσπέλαστος. Προς το παρόν, τα όσα έχω δει δεν μου προκαλούν αισιοδοξία.
Φίλε, κρίνουμε τον κάθε ποδοσφαιριστη σε ένα περιβάλλον το οποίο έχει μισό θετική αύρα.
Σε μια ομάδα που χωλαίνει στα χαφ, γνωρίζοντας ασφαλώς πόσο νευραλγικό κομμάτι του γηπέδου είναι αυτό.
Οι επιθετικοί δεν σκοράρουν, άρα η αντίπαλη ομάδα στα περισσότερα ματς είναι εντός παιχνιδιού.
Τα χαφ αργούν και δεν μπορούν, φυσικό κι επόμενο η δουλειά όλων να γίνεται πιο πειστική, αγχωτικη.
Λάθος του σβαμπ, την πληρώνει το άλλο σου χαφ.
Αυτή η μέτρια ομάδα έκανε τόσες σεντρες ανενοχλητη γιατί τα χαφ και ο ανεκδιήγητος κεντζιορα το επιτρέπουν.
Ναι, κάποιοι ξεχωρίζουν σε οποιαδήποτε κατάσταση κι αν βρίσκεται η ομάδα αλλά κάποιοι άλλοι ίσως θέλουν υποστήριξη.
Ξανά λέω, φέρτε μπαρεζι, ματος, Γκαρσία και θα σταματήσουμε να ζητάμε παραπάνω από αυτά τα παιδιά.
Σε μια ομάδα που χωλαίνει στα χαφ, γνωρίζοντας ασφαλώς πόσο νευραλγικό κομμάτι του γηπέδου είναι αυτό.
Οι επιθετικοί δεν σκοράρουν, άρα η αντίπαλη ομάδα στα περισσότερα ματς είναι εντός παιχνιδιού.
Τα χαφ αργούν και δεν μπορούν, φυσικό κι επόμενο η δουλειά όλων να γίνεται πιο πειστική, αγχωτικη.
Αυτή η μέτρια ομάδα έκανε τόσες σεντρες ανενοχλητη γιατί τα χαφ και ο ανεκδιήγητος κεντζιορα το επιτρέπουν.
Ναι, κάποιοι ξεχωρίζουν σε οποιαδήποτε κατάσταση κι αν βρίσκεται η ομάδα αλλά κάποιοι άλλοι ίσως θέλουν υποστήριξη.
Ξανά λέω, φέρτε μπαρεζι, ματος, Γκαρσία και θα σταματήσουμε να ζητάμε παραπάνω από αυτά τα παιδιά.
χθες ξεκινησε μια χαρα . Μετα μεταμορφωθηκε . Ειδικα στο ψηλο παιχνιδι δεν υπηρχε πουθενα. Αυτο ειναι η εικονα που εισπραξαμε οι περισσοτεροι , οπως κι του πρπονητη που τον εκανε αλλαγη. μεχρι εκει μπορω να μιλησω με ασφαλεια αλλα αν κανει ή δεν κανει 3 αυγουστου δεν μπορω να πω.
- Aureliano Buendia
Δεν διαφωνώ σε τίποτα από τα παραπάνω. Η απόδοση της (κάθε) ομάδας σε ένα παιχνίδι είναι σαν ακορντεόν, τα πάντα είναι αλληλένδετα, κάθε σκέλος επηρεάζει τα υπόλοιπα και επηρεάζεται από αυτά, η ομάδα ταλαντώνεται όλη μαζί. Αυτό όμως δεν αναιρεί ότι: α) έχω δει από τον Μιχαηλίδη χαμένες μονομαχίες και προσωπικά λάθη, ακόμη και σε στιγμές μηδενικής πίεσης, σε ματς χαμηλών απαιτήσεων, β) θεωρώ ότι το ταβάνι του Μιχαηλίδη το έχουμε δει (σε αντίθεση πχ με εκείνο του Κουλιεράκη), δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάποιο hot prospect δεν θα είχε φανερώσει τις αρετές του μέχρι τώρα, στα παιχνίδια που έχει πάρει, γ) δεν μπορώ να διανοηθώ ότι υπάρχει κόσμος που θεωρεί αντιστάθμισμα της ελλιπούς αμυντικής λειτουργίας τον καλό χειρισμό της μπάλας. Ναι, στο σύγχρονο ποδόσφαιρο είναι ένα επιπλέον asset, αλλά το βασικό ζητούμενο (ιδίως σε ένα πρωτάθλημα όπως το ελληνικό) είναι οι παραδοσιακές αξίες: να καθαρίζεις τις φάσεις και να δαγκώνεις τον αντίπαλο. Κατά τα άλλα, όπως το είπα και πριν. Μακάρι να κάνει παπάδες ο Γιάννης. Ό,τι βλέπω και πιστεύω, αυτό γράφω, καμία διάθεση ούτε για λιβάνισμα ούτε για φτυάρι.Maxpaok έγραψε:Φίλε, κρίνουμε τον κάθε ποδοσφαιριστη σε ένα περιβάλλον το οποίο έχει μισό θετική αύρα.
- kataramenos5
Δε ειπε κανεις να τον κρεμασουμε.Τα χθεσινα λαθη κριτικαρουμε και ηταν πολλα..Σαφως και μετραει η αποχη .Συνεχιζουμε.renegade έγραψε:Ενάμιση χρόνο εκτός ήταν
Εγω μονο για το κουρεμα θα τον «κρέμαγα».
Σαν μανιταρι τα κουρεψε τα μαλια.
Σαν μανιταρι τα κουρεψε τα μαλια.
Του λείπει το XT το πενταμισαρι με καράφλα τα λάστιχα αλλά πιστεύω σε αυτόν. Εμεινει αδικαιολόγητα τόσο καιρό έξω. Αν ήταν Ολλανδός δεν θα άκουγε τόσα.
- abc_o_ karpouzas
Ο παίκτης αυτός δύσκολα θα επανέρθει εκεί που ήταν...αν ήταν κιόλας...γιατι εμείς όλους από τις ακαδημίες τους βλέπουμε από...αγιαλα..και επανω
-
- abc_o_ karpouzas
Μόνο που δεν τους βλέπουμε μόνο εμεις αλλά και κάποιοι από τον προηγμένο ποδοσφαιρικο κόσμο της Γερμανίας που πρόσφεραν πάνω από 5 εκατομμύρια για να τον αποκτήσουν
- abc_o_ karpouzas
Ναι....αλλα αυτός εδώ θέλει να μείνει...
Φουντουνια σαλαμ...φουντουνια φαταχ..
Φουντουνια σαλαμ...φουντουνια φαταχ..
Εγώ θεωρώ οτι καλά τα πήγε και στα δύο παιχνίδια. Στο γκολ περισσότερο φταίει ο Μπαμπα που δεν έκλεισε τον Παρασκευά.
Καλώς τον έβγαλε στο ημίχρονο λόγω κάρτας και επειδή υπάρχει και η επιλογή Κουλιεράκης. Φέτος θα βοηθήσει πολύ.
Καλώς τον έβγαλε στο ημίχρονο λόγω κάρτας και επειδή υπάρχει και η επιλογή Κουλιεράκης. Φέτος θα βοηθήσει πολύ.
Μιά απλή παρατήρηση, οτι μετά την αποβολή άν το γυρνούσαμε σε 351, αφού είχαμε Κεντζιόρα που είναι δεξί στόππερ και με τον Αντρίγια στα δεξιά στο 5 και Μπάμπα στα αριστερά, δεν θα είχαμε πρόβλημα από τις σεντρες και πλαγιοκοπήσεις.
Φυσικά ίσως μπαίνανε από το κέντρο, αλλά θεωρητικά πιστεύω βάσει της 10αδας στο γήπεδο οτι αυτή θα ήταν η σωστή επιλογή σύμφωνα με το προπονητικό τεξτμπουκ.
Προσπαθώ να πώ οτι τα δύο μας σεντερ μπάκ εκτέθηκαν πιό πολύ λογω σχηματισμού και θα μπορούσαν να είχαν πιό εύκολο βράδυ. Του βγήκε του προπονητή το 441 αλλά μας έκαναν πολλές φάσεις. Το οτι δεν αλλάζει ποτέ το σύστημα είναι στα αρνητικά του, αλλά ΟΚ, του βγήκε έστω και με λίγη τύχη.
Φυσικά ίσως μπαίνανε από το κέντρο, αλλά θεωρητικά πιστεύω βάσει της 10αδας στο γήπεδο οτι αυτή θα ήταν η σωστή επιλογή σύμφωνα με το προπονητικό τεξτμπουκ.
Προσπαθώ να πώ οτι τα δύο μας σεντερ μπάκ εκτέθηκαν πιό πολύ λογω σχηματισμού και θα μπορούσαν να είχαν πιό εύκολο βράδυ. Του βγήκε του προπονητή το 441 αλλά μας έκαναν πολλές φάσεις. Το οτι δεν αλλάζει ποτέ το σύστημα είναι στα αρνητικά του, αλλά ΟΚ, του βγήκε έστω και με λίγη τύχη.