4.Sverrir Ingi Ingason
Re: 4.Sverrir Ingi Ingason
Που το θυμήθηκες αυτό το ματς;
Πραγματικά ήταν αποκαρδιωτική εκείνη η εμφάνιση
Πραγματικά ήταν αποκαρδιωτική εκείνη η εμφάνιση
-
- Mr Ξερόλας 2019
Όταν δεν υπάρχει ισαξιος αντικαταστατη, σε τέτοιου είδους ματς.
Θα έπρεπε να έχει πάρει ανάσες σε πιο εύκολα μικρά ματς και να παίζει σε αυτά ο Καργας, αλλά αφού δεν υπήρχε εμπιστοσύνη, ξεζουμησαμε τον Ινγκι.
Ήρθε και ο τραυματισμός έχασε ρυθμό και έδεσε το γλυκό.
Θα έπρεπε να έχει πάρει ανάσες σε πιο εύκολα μικρά ματς και να παίζει σε αυτά ο Καργας, αλλά αφού δεν υπήρχε εμπιστοσύνη, ξεζουμησαμε τον Ινγκι.
Ήρθε και ο τραυματισμός έχασε ρυθμό και έδεσε το γλυκό.
- ΑποστόληςΑ
- john4serres
- ΑποστόληςΑ
Είναι παρήγορο που επανήλθε σε καλό επίπεδο. Ίσως λόγω του έμπειρου Κάργα...
Ο Ίνγκι μετά τον τραυματισμό είναι άλλος παίκτης. Φαίνεται πιο αναιμικός. Καμία σχέση με το Ίνγκι Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου.
Η απόδοσή του θα κρίνει και τον τελικό πιστεύω. Αν είναι ο Ίνγκι του 2-0 δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα.
Αν πρέπει να κάνω πάντως ένα γενικό σχόλιο έχω να πω το εξής:
Ο Ίνγκι όταν είχε δίπλα του τον Κρέσπο ήταν στόπερ πολύ μεγάλων αποδόσεων. Αυτό συνέβαινε γιατί είχε το ρόλο του κίλερ στην άμυνα και όχι του οργανωτή. Την οργάνωση, τα μέτρα και τις ευθείες τα είχε αναλάβει ο Κρέσπο.
Φέτος έχει αυτός το ρόλο του κουμανταδόρου. Νομίζω ότι σε αυτόν τον εγκαφαλικό ρόλο δεν τα καταφέρνει το ίδιο καλά με τους προκατόχους του (Κρέσπο - Βαρέλα). Νομίζω ότι είναι ένα εκπληκτικό στόπερ αν του βάλεις δίπλα του έναν παίκτη τύπου Κρέσπο, Κοντρέρας, Μέλμπεργκ, Χένρικσεν. Παίκτες δηλαδή που είναι πιο εγκεφαλικοί.
Η απόδοσή του θα κρίνει και τον τελικό πιστεύω. Αν είναι ο Ίνγκι του 2-0 δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα.
Αν πρέπει να κάνω πάντως ένα γενικό σχόλιο έχω να πω το εξής:
Ο Ίνγκι όταν είχε δίπλα του τον Κρέσπο ήταν στόπερ πολύ μεγάλων αποδόσεων. Αυτό συνέβαινε γιατί είχε το ρόλο του κίλερ στην άμυνα και όχι του οργανωτή. Την οργάνωση, τα μέτρα και τις ευθείες τα είχε αναλάβει ο Κρέσπο.
Φέτος έχει αυτός το ρόλο του κουμανταδόρου. Νομίζω ότι σε αυτόν τον εγκαφαλικό ρόλο δεν τα καταφέρνει το ίδιο καλά με τους προκατόχους του (Κρέσπο - Βαρέλα). Νομίζω ότι είναι ένα εκπληκτικό στόπερ αν του βάλεις δίπλα του έναν παίκτη τύπου Κρέσπο, Κοντρέρας, Μέλμπεργκ, Χένρικσεν. Παίκτες δηλαδή που είναι πιο εγκεφαλικοί.
- ΑποστόληςΑ
10 μέρες εκτός. Χάνει σίγουρα τους αγώνες με α.ρ.η. και στη Λεωφόρο με πιθανή επάνοδό του στον Βόλο.
ΑποστόληςΑ έγραψε:10 μέρες εκτός. Χάνει σίγουρα τους αγώνες με α.ρ.η. και στη Λεωφόρο με πιθανή επάνοδό του στον Βόλο.

Καηκαμε, το ιδιο ακριβως σκεφτηκαrenegade έγραψε:Καλά το δέκα μέρες το δικό μας το ξέρουμε πολύ καλά
Δέκα μέρες εκτός. Δλδ είκοσι. Και άλλες 10-15 να πάρει λίγες προπονήσεις. Άρα ίσα ίσα στον τελικό. Πάλι καλά...