Πιθανός νέος Προπονητής

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
barlow4

Re: Πιθανός νέος Προπονητής

Δημοσίευση από barlow4 »

οχι φιλε.τιποτα θετικο δε βρισκουμε.οπως και τιποτα αρνητικο.και αυτο θα ισχυε οποιοσδηποτε και αν ερχοταν.τεχνικο διευθυντη εχεις που πινεις τοσο καιρο νερο στο ονομα του.τι αλλαξε ξαφνικα?θελει να μας καταστρεψει?
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

barlow κανεις δεν τον εκρινε σαν προπονητη,πως να το κανει αλωστε αφου δεν υπαρχει παρα ελαχιστο δειγμα δουλειας του.Την λογικη πισω απο την επιλογη του εκριναν πολλοι καθως για αλλη μια φορα κινουμαστε σε εδαφη υψηλου ρισκου.Μια ολοκληρη σεζον εχει στην καριερα του ως βιογραφικο σε ομαδα πλην Κινας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Παρ 16 Ιουν 2017, 11:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

eorptol1 έγραψε:
tsou έγραψε:χαχαχα ρε αδερφέ εορπτολ κάνε μια κριτική μια φορά, δεν θα πάθεις τίποτα στο εγγυώμαι.
πες κάτι που σου φαίνεται αρνητικό, κάτι που δεν σου γεμίζει το μάτι, κάτι μια φορά και ας είναι για τα μάτια του κόσμου και θα σε κεράσω μια βότκα ιβάν σαββίδης.
Εγώ δεν κριτικαρω κάποιον χωρίς να ξέρω γιατί είναι άδικο όπως το κάνεις εσύ συνέχεια..... Όλα στο χόρτο τσου ο στραβοστομισμος ξερολισμος μιρλα είναι μεγάλο λάθος..... Ο προπονητής θα κριθεί στο χόρτο κανένας δεν υπέγραψε συμβόλαιο με την επιτυχία.....
αν πέρναμε τον σούλη παπαδόπουλο θα έπρεπε πάλι να περιμένουμε το χόρτο;
εσύ βλέπεις στραβοστομισμό τις ενστάσεις και την κριτική όσο εγώ βλέπω υποτακτικότητα και έλλειψη απαιτήσεων την πλήρη απουσία κριτικής και το γλύψιμο σε όλα τα γεγονότα.
καταντάει και κουραστικό, δεν γίνεται να μην γίνεται ποτέ λάθος.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Εγώ αυτό που δυσκολεύομαι να αντιληφθώ στο άκουσμα της είδησης είναι το εξής:
Αφού θέλαμε έναν Ίβιτς να συνεχίσει το πλάνο γιατί έφυγε ο original?? Θέλω να ακούσω πειστικές εξηγήσεις.
Νομίζω η πλειοψηφία συμφωνεί ότι ο Ίβιτς ήταν ένα project με προοπτική που απλά σε αυτή τη φάση δεν είχε το know how να μας οδηγήσει στην κατάκτηση ενός πρωταθλήματος. Ο νέος προπονητής το έχει? Στόχος είναι το πρωτάθλημα ή να εξελίξουμε το πλάνο? Γιατί αν είναι το δεύτερο δεν έχω πρόβλημα. Αν όμως στόχος είναι το πρωτάθλημα δυστυχώς προβληματίζομαι για το κατά πόσο θα γίνουν οι επενδύσεις που χρειάζονται
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

joshua έγραψε:barlow κανεις δεν τον εκρινε σαν προπονητη,πως να το κανει αλωστε αφου δεν υπαρχει παρα ελαχιστο δειγμα δουλειας του.Την λογικη πισω απο την επιλογη του εκριναν πολλοι καθως για αλλη μια φορα κινουμαστε σε εδαφη υψηλου ρισκου.Μια ολοκληρη σεζον εχει στην καριερα του ως βιογραφικο σε ομαδα πλην Κινας.
και ο ρεμπροφ 2 (τριων ετω προπονητης) μονο στην ουκρανια.στη μια απο τις δυο μεγαλες ομαδες.εκει ομως λεγαμε για μεγαλο ταλεντο,οτι αν εισαι αητος αυτον φερνεις κλπ.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Επειδή χλευάσαμε τον Ολυμπιακό που πήρε Αλβανό για προπονητή (Besnik Hasi), καλό είναι να συνειδητοποιούμε ότι πλέον κανείς σοβαρός προπονητής από αναπτυγμένη χώρα δεν έρχεται στην Ελλάδα. Ούτε ο καν Ρεμπρώφ.
Ο Hasi ήταν προπονητής στην β΄ ομάδα της Άντερλεχτ από το 2008 και τον Μάρτιο του 2014 ανέλαβε την πρώτη με την οποία κέρδισε τον τίτλο του Βελγίου, αλλά όντας μόνο δύο μήνες προπονητής. Τη σεζόν 2014-15 δεν κατάφερε να πάρει τίτλο, όπως και την επομένη που τον σουτάρανε (Μάιος 2016). Τον Ιούνιο ανέλαβε τη Λέγκια, αλλά: "Due to poor results, Hasi was relieved of his duties on 18 September 2016 following a 2–3 league home defeat against Zagłębie Lubin".
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

pilotos έγραψε:Πάμε και στο ρεζουμέ.
Πόση αξία έχουν οι κρίσεις εδώ, στο φουμπου και στο ινστα ξέρω γω;

Δηλαδη ρε συ πιλοτε σε αλλο πλανητη ζεις;
Αν δεν ειναι δειγμα γραφης οσα αναφερεις τοτε τι ειναι;
johnys999

Δημοσίευση από johnys999 »

Μια χαρά προπονητής είναι σε σχέση με το project που θα υπηρετήσει, δεν καταλαβαίνω το χαμό που γίνεται. Ποιος ήδη φτασμένος προπονητής ρε παιδιά θα έρθει σε μια ομάδα που αλλάζει κάθε χρόνο φιλοσοφία, με μικρή όπως φαίνεται δυνατότητα παρέμβασης στο ρόστερ και με υποχρεωτικό στόχο το πρωτάθλημα από τη στιγμή που επί της ουσίας δεν το έχει διεκδικήσει ποτέ τα τελευταία χρόνια? Μόνο κάποιος που είναι μακριά από το ευρωπαικό ποδόσφαιρο και ψάχνει μια ευκαιρία να ξαναμπεί στο χάρτη.
Για μένα το πρόβλημα δεν είναι ο προπονητής, αυτός μπορεί να βγει, μπορεί και όχι, όποιος και να ερχόταν από την ίδια αφετηρία θα ξεκινούσε με περίπου τις ίδιες πιθανότητες όπως έχει δείξει η ιστορία. Για μένα το πρόβλημα είναι το project της ομάδας, το οποίο όπως φαίνεται δεν είναι και τόσο ελκυστικό ώστε να φέρει ένα πιο "σίγουρο" όνομα τα τελευταία χρόνια. Και είναι λογικό να μην είναι ελκυστικό γιατί στην πραγματικότητα έχει υπαγορευτεί από την επιθυμία του κόσμου, την οποία λόγω ιδιοσυγκρασίας ακολουθεί κι ο Ιβάν όλα αυτά τα χρόνια. Δεν έχει όμως ποδοσφαιρική βάση και μόνο λόγω συγκυριών μπορεί να αποδώσει για λίγο.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Sick Bastard έγραψε:
sic-4 έγραψε:
Sick Bastard έγραψε: Κι αν πήγε για τα φράγκα που λέει ο γεό, να μην ανατρέξουμε τι λέγαμε για τον 33χρονο βραζιλιάνο
που μας έκλασε την τελευταία στιγμή για τα φράγκα της Κίνας πέρυσι.

Κατσε λιγο.. πως γινεται λιγο πριν, στην περιπτωση του βιογραφικου, να λες (και σωστα) πως σε ολες τις δουλειες παιζει ρολο το βιογραφικο αλλα τωρα να μην αναγνωριζεις πως σε ολες τις δουλειες παιζουν ρολο τα φραγκα;

Στηλιτευεις τα διφορουμενα:
Αλλά είπαμε, νεκροταφείο και μισθοφόροι στην Κίνα
φέρνει ο ΠΑΟΚ κάποιον από εκεί ''ζει για την ευρωπαϊκή πρόκληση''
αλλα κανεις το ιδιο
Ε όχι δεν παίζουν ρόλο τα φράγκα, αν ήταν θα έπαιζαν όλοι στην Κίνα.
Ισά ίσα κάνω το αντίθετο.
Στη (μονο)μανία σου να μου την πεις με κάθε τρόπο μπερδεύεσαι.
Κι τέλος από μένα εδώ,
ignore και πολύ ασχολήθηκα κιόλας.
Ωπα ξεφορτωσε λιγο τεραστιε που μας εκανες την χαρη να ασχοληθεις.
Μπορεις να την σκαπουλαρεις με τα περι δηθεν μονομανιας και με ignoria αν σε βολευει, αλλα μην εχεις την εντυπωση οτι ο αχταρμας που παρεθεσες αιτιολογησε τη σταση σου.

ΥΓ: την λεω σε οποιονδηποτε διακρινω να ειρωνευεται τον ΠΑΟΚ, αλλα η (μεγαλο)μανια σου μαλλον σε κανει να θεωρεις οτι εισαι το επικεντρο του κοσμου και ασχολουμαι μονο μαζι σου. Χαλαρωσε.
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

barlow4 έγραψε:οχι φιλε.τιποτα θετικο δε βρισκουμε.οπως και τιποτα αρνητικο.και αυτο θα ισχυε οποιοσδηποτε και αν ερχοταν.τεχνικο διευθυντη εχεις που πινεις τοσο καιρο νερο στο ονομα του.τι αλλαξε ξαφνικα?θελει να μας καταστρεψει?
πίνω νερό στο όνομα του γιατί μου φαίνεται άνθρωπος σοβαρός, επαγγελματίας με απαιτήσεις και πλάνο.
δεν είναι όμως ο πρόεδρος. άλλος αποφασίζει.
πίστευω ότι δεν εμπλέκεται με την επιλογή του β'εθνικούχου προπονητή από την κίνα, και πιστεύω ότι είναι πράγματι επιλογή βούκιτς. είναι γνωστό οι σέρβοι πόσο αλληλοστηρίζονται σε παρανοϊκό βαθμό.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

tsou έγραψε:όπως λέτε ότι πάντα κάποιοι θα βρεθούν να κράξουν, έτσι και πάντα κάποιοι θα βρεθούν να βρούνε κάτι θετικό απλά για να το βρούν.
τον νίκο αλέφα να ανακοινώναμε σήμερα πάλι θα υπήρχαν ποστ που θα έλεγαν ας αφήσουμε τον πρόεδρο, εμείς είμαστε άμπαλοι, έχει γνώση της ελληνικής πραγματικότητας, έχει νέυρο. απόδοση 1,01 δίνει.
το θέμα είναι να μην γκρινιάζεις σαν μίρλας ακόμα και σε καλές στιγμές αλλά και να μην το βουλώνεις σαν άβουλο ον ή φυτό.
κριτική για τέτοιες κινήσεις θα ήταν παρανοϊκό να μην υπάρχουν. κριτική υπάρχει σε όλες τις μεγάλες ομάδες.
και πρέπει να υπάρχει.
Με το συμπαθιο μερικοι μου θυμιζουν καποιους αντρες που τους απαταει η συζυγος κι αρνουνται να δουνε τα σημαδια.Αρχιζει να κανει υπερωριες εκει που δεν εκανε καθολου και λενε ειναι δουλευταρου,ξημεροβραδιαζεται στο γυναστηριο εκει που δε παταγε καθολου και λενε φροντιζει το κορμι της για μενα,αγοραζει σεξυ εσωρουχα που δεν εχουν δει ποτε και λενε θα τα κραταει να μου κανει εκπληξη.Αρνουνται να δουν την πραγματικοτητα
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Ε συγνωμη οταν το κλιμα ειναι οτι δε θα βγαλει παρελαση δεν τον κρινεις;

Επισης ποσο οξυμωρο ειναι το οτι οι περισσοτεροι που θαβουν την επιλογη του, ταυτοχρονα επιθυμουν διακαως την αποκτηση του stoch;;;
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

tsou έγραψε:
eorptol1 έγραψε:
tsou έγραψε:χαχαχα ρε αδερφέ εορπτολ κάνε μια κριτική μια φορά, δεν θα πάθεις τίποτα στο εγγυώμαι.
πες κάτι που σου φαίνεται αρνητικό, κάτι που δεν σου γεμίζει το μάτι, κάτι μια φορά και ας είναι για τα μάτια του κόσμου και θα σε κεράσω μια βότκα ιβάν σαββίδης.
Εγώ δεν κριτικαρω κάποιον χωρίς να ξέρω γιατί είναι άδικο όπως το κάνεις εσύ συνέχεια..... Όλα στο χόρτο τσου ο στραβοστομισμος ξερολισμος μιρλα είναι μεγάλο λάθος..... Ο προπονητής θα κριθεί στο χόρτο κανένας δεν υπέγραψε συμβόλαιο με την επιτυχία.....
αν πέρναμε τον σούλη παπαδόπουλο θα έπρεπε πάλι να περιμένουμε το χόρτο;
εσύ βλέπεις στραβοστομισμό τις ενστάσεις και την κριτική όσο εγώ βλέπω υποτακτικότητα και έλλειψη απαιτήσεων την πλήρη απουσία κριτικής και το γλύψιμο σε όλα τα γεγονότα.
καταντάει και κουραστικό, δεν γίνεται να μην γίνεται ποτέ λάθος.
Τις επιλογές τις κάνει ο Μιχελ αυτός κρίνεται μας αρέσει δεν μας αρέσει και μέχρι τώρα έχει δώσει καλά δείγματα τι σουλης Παπαδόπουλος και χαζομάρες λες..... ΕΠΙΛΟΓΉ ΜΙΧΕΛ ΕΊΝΑΙ μας εδώσε μέχρι τώρα το δικαίωμα να πιστεύουμε ότι είναι κακός στην δουλειά του; όχι.... Τον προπονητή στανογιεβιτς δεν τον ξέρω όπως δεν τον ξέρει ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ όπως δεν ήξερα πέρσι τον παίκτη κρεσπο και δεν έκραζα όπως κάνανε κάποιοι άλλοι εδώ.....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Παρ 16 Ιουν 2017, 11:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

obanebane έγραψε:
pilotos έγραψε:Πάμε και στο ρεζουμέ.
Πόση αξία έχουν οι κρίσεις εδώ, στο φουμπου και στο ινστα ξέρω γω;

Δηλαδη ρε συ πιλοτε σε αλλο πλανητη ζεις;
Αν δεν ειναι δειγμα γραφης οσα αναφερεις τοτε τι ειναι;
Προφανως ειναι ενα δειγμα γραφης.

Αν εχουν πραγματικα αξια ανρωτιεται ο Πιλ και δεν εχει καθολου αδικο.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

barlow4 έγραψε:
joshua έγραψε:barlow κανεις δεν τον εκρινε σαν προπονητη,πως να το κανει αλωστε αφου δεν υπαρχει παρα ελαχιστο δειγμα δουλειας του.Την λογικη πισω απο την επιλογη του εκριναν πολλοι καθως για αλλη μια φορα κινουμαστε σε εδαφη υψηλου ρισκου.Μια ολοκληρη σεζον εχει στην καριερα του ως βιογραφικο σε ομαδα πλην Κινας.
και ο ρεμπροφ 2 (τριων ετω προπονητης) μονο στην ουκρανια.στη μια απο τις δυο μεγαλες ομαδες.εκει ομως λεγαμε για μεγαλο ταλεντο,οτι αν εισαι αητος αυτον φερνεις κλπ.
Εμενα δεν με ενθουσιαζε ουτε ο Ρεμπροφ ως προπονητης και οχι δεν ηθελα τον Μουρινιο για να προλαβω καποιους.Ηθελα εναν προπονητη να εχει στο βιογραφικο του 6-7 χρονια δουλειας σε ενα σχετικα αναπτυγμενο πρωταθλημα με θετικα δειγματα δουλειας,φυσικα οχι σε τοπ ομαδες,καθως τοτε θα ηταν απλησιαστος.Πιστευω υπηρχαν αρκετοι διαθεσιμοι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”