Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
- ramolimendo
- kataramenos5
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Που πας ρε καραμητρο.Ουτε ο Chuck δε το καταφερε αυτο.simba έγραψε:Καταλαβα οτι σκεφτηκες Ρομπερ, βλέπω κωνοι, λεω δε μπορει, παλι λαθος θα κανε, γι'αυτο και σκεφτηκα Δωνη που τον γουσταρε ως παίκτη..![]()
Αλλα εσυ δεν πιανεσαι απο πουθενα
Εσεις που ξερετε και δε μιλατε ...σας εχουμε γραμμενους.Τι ειμαστε ,τιποτα αρρωστακια δηλαδης?Καρφι δε μας καιγετε. Πειτε ρε σαδιστες, δε θα μαρτυρησω
- Kostas_Peraia4
Inside info?ramolimendo έγραψε:10-12 Ιανουαριου οι σημαντικες ανακοινωσεις
- desperando
- Επικοινωνία:
Ρε δεν ξεμπαναρετε τονace λεω γω να γραφτεί τίποτα στο τοπίκ να χουμε να διαβάζουμε
- Kostas_Peraia4
Αυτος ο Αλαν Πατρικ παντως της Σαχταρ που εγραψε ενας φιλος πραγματικα πολυ ενδιαφερουσα περιπτωση αν και λογικα απλησιαστη για εμας,οπως επισης και ο Φερειρα ο οποιος μετα το αποτυχημενο περασμα απο Αγγλια βγαζει ματια φετος στην Ουκρανια.
- desperando
- Επικοινωνία:
Με σεισμό 3,4 μάλλον για κανα ανσαριφατ μας κόβω, εκτός κι αν ήταν για τον Λάμπρου
- sourmenetes
- Moderator
αν ήταν 3,4 για το λάμπρου όταν θα σκάσει η παρεα που είδα με τον αποστολο στα τσιπουρα θα πέσει βόμβα τσαρ εστω και ένας να σκάσει
Ευκαιρία για σκάουτινγκ μεταγραφικού στόχου
live ο Pedrinho της Pacos Fereira απέναντι στην Μπενφίκα για το κύπελο.
Μόλις άρχισε το μάτς με το 12 ο παίκτης:
http://videostream.dn.ua/videopage/vide ... cation=ufi
Αργεί και η 3η Ιανουαρίου να δούμε την ομάδα μας οπότε ξεχαρμανιάστε
live ο Pedrinho της Pacos Fereira απέναντι στην Μπενφίκα για το κύπελο.
Μόλις άρχισε το μάτς με το 12 ο παίκτης:
http://videostream.dn.ua/videopage/vide ... cation=ufi
Αργεί και η 3η Ιανουαρίου να δούμε την ομάδα μας οπότε ξεχαρμανιάστε
Κύριε Λιβαθηνέ, γνωρίζετε πολύ καλά τον Λάμπρου από την Εθνική Νέων. Πώς σχολιάζετε τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ; Μπορεί να παίξει άμεσα σε τόσο ανταγωνιστικό επίπεδο;
"Χαιρομαι που ανεβαίνει, όπως θα χαιρόμουν και για κάθε παιδί που έχει περάσει και από τα δικά μου χέρια. Ο Λάμπρου είναι ένας παίκτης που είναι μικρός σε ηλικία και καλός. Με όσο καλύτερους ποδοσφαιριστές παίξει, τόσο καλύτερος θα γίνει. Εγώ έπαιξα με τον Δομάζο, τον Αντωνιάδη, τον Ελευθεράκη και καθιερώθηκα πιο γρήγορα από ό,τι θα το έκανα σε άλλη περίπτωση. Τώρα στον ΠΑΟΚ θα έχει μεγαλύτερες ευκαιρίες για να δείξει το ταλέντο του, καθώς το επίπεδο είναι υψηλότερο και αυτό θα τον βοηθήσει. Όπως είχε γίνει και με τον Νίνη στον Παναθηναϊκό κάποτε".
Ποια είναι τα στοιχεία του που τον κάνουν και ξεχωρίζει;
"Είναι καλός τεχνίτης, πολύ καλός με την μπάλα. Έχει την ευχέρεια να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα, αν και αυτό είναι κάτι που δεν τελειώνει ποτέ. Μέχρι να σταματήσει να παίζει μπάλα θα το μαθαίνει. Παίζει σε πολλές θέσεις της επίθεσης, κι αριστερά και πίσω από τον σέντερ φορ. Είναι παίκτης που παίζει κυρίως από αριστερά. Τώρα έχει τη μεγάλη ευκαιρία για να παίξει σε μεγάλη ομάδα".
Ήταν λάθος τού Παναθηναϊκού που δεν τον κράτησε;
"Φυσικά και ήταν λάθος, είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει στον Παναθηναϊκό. Γενικά έχει μείνει πίσω με τις ακαδημίες ο Παναθηναϊκός και αυτό φαίνεται στις Εθνικές ομάδες. Κάποτε στην Ανδρών είχε 10 ποδοσφαιριστές, 6-7 στις Ελπίδες και άλλοι τόσοι στη Νέων. Τώρα ζήτημα αν έχει έναν στην Ανδρών, τον Κουτρουμπή, κι αυτός ήταν στον πάγκο".
"Χαιρομαι που ανεβαίνει, όπως θα χαιρόμουν και για κάθε παιδί που έχει περάσει και από τα δικά μου χέρια. Ο Λάμπρου είναι ένας παίκτης που είναι μικρός σε ηλικία και καλός. Με όσο καλύτερους ποδοσφαιριστές παίξει, τόσο καλύτερος θα γίνει. Εγώ έπαιξα με τον Δομάζο, τον Αντωνιάδη, τον Ελευθεράκη και καθιερώθηκα πιο γρήγορα από ό,τι θα το έκανα σε άλλη περίπτωση. Τώρα στον ΠΑΟΚ θα έχει μεγαλύτερες ευκαιρίες για να δείξει το ταλέντο του, καθώς το επίπεδο είναι υψηλότερο και αυτό θα τον βοηθήσει. Όπως είχε γίνει και με τον Νίνη στον Παναθηναϊκό κάποτε".
Ποια είναι τα στοιχεία του που τον κάνουν και ξεχωρίζει;
"Είναι καλός τεχνίτης, πολύ καλός με την μπάλα. Έχει την ευχέρεια να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα, αν και αυτό είναι κάτι που δεν τελειώνει ποτέ. Μέχρι να σταματήσει να παίζει μπάλα θα το μαθαίνει. Παίζει σε πολλές θέσεις της επίθεσης, κι αριστερά και πίσω από τον σέντερ φορ. Είναι παίκτης που παίζει κυρίως από αριστερά. Τώρα έχει τη μεγάλη ευκαιρία για να παίξει σε μεγάλη ομάδα".
Ήταν λάθος τού Παναθηναϊκού που δεν τον κράτησε;
"Φυσικά και ήταν λάθος, είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει στον Παναθηναϊκό. Γενικά έχει μείνει πίσω με τις ακαδημίες ο Παναθηναϊκός και αυτό φαίνεται στις Εθνικές ομάδες. Κάποτε στην Ανδρών είχε 10 ποδοσφαιριστές, 6-7 στις Ελπίδες και άλλοι τόσοι στη Νέων. Τώρα ζήτημα αν έχει έναν στην Ανδρών, τον Κουτρουμπή, κι αυτός ήταν στον πάγκο".
-
Dimg4
Μλκ χαχαχα ποσο ισχυει! Ακομα μου εχει μεινει σκηνικο στα 20 μου που ημουν για ενα βραδυ τρισευτυχισμενος που πηρα τν αριθμο μιας ...ναρας κ τελικα δεν το σηκωνε χαχαχαsn0ufel4 έγραψε:Εσείς που ξέρετε και δε μιλάτε είστε η θεογκομενα που γνωρίζεις στο χθεσινό πάρτυ ανταλασσετε τηλέφωνα της στέλνεις μήνυμα συμφωνείτε να βγείτε και στο ακυρώνει τελευταία στιγμή
-
Dimg4
Και μονο που αυτοαποκαλουνται παραρτημα μας επισημα το καραγουσταρωteod1980 έγραψε:Δηλαδή οι γριακλήδες κάνουν χαμό για τον Λάμπρού;
Δε τον ξέρω τον παίκτη αλλά αν γίνεται αυτό φανταστείτε τι έχει να γίνει όταν
χάσουν και το "φιλέτο" από τα πόδια τους....
Να την πω την κακιούλα μου;
Παίζει η Μπενφικα λιγκ απ με τα δεύτερα απέναντι στην Πακος Φερέιρα και το γήπεδο εχει πάρα πολυ κόσμο.
Αυτά λιγο για να βλέπουμε κ το επίπεδο της λιγκας μας, της χώρα μας ποδοσφαιρικά και για να είμαστε λιγο ρεαλιστές στο τι ζητάμε!
Μπενφικα ειναι θα μου πεις, αλλά φαντάζομαι στην Τουμπα Λιγκ απ με Λεβαδειακό θα ξεπερνούσαμε δεν θα ξεπερνούσαμε τους 2-3000 φιλάθλους.
Δεν μου αρέσει να ρίχνω τον πήχη αλλά κάποια πράγματα βγάζουν μάτι κ σε κάνουν να απογοητεύεσαι
Παίζει η Μπενφικα λιγκ απ με τα δεύτερα απέναντι στην Πακος Φερέιρα και το γήπεδο εχει πάρα πολυ κόσμο.
Αυτά λιγο για να βλέπουμε κ το επίπεδο της λιγκας μας, της χώρα μας ποδοσφαιρικά και για να είμαστε λιγο ρεαλιστές στο τι ζητάμε!
Μπενφικα ειναι θα μου πεις, αλλά φαντάζομαι στην Τουμπα Λιγκ απ με Λεβαδειακό θα ξεπερνούσαμε δεν θα ξεπερνούσαμε τους 2-3000 φιλάθλους.
Δεν μου αρέσει να ρίχνω τον πήχη αλλά κάποια πράγματα βγάζουν μάτι κ σε κάνουν να απογοητεύεσαι
- Aureliano Buendia
Σε ανύποπτη στιγμή, είχα γράψει στο τόπικ για τις άλλες ομάδες το πόσο καλή εντύπωση μου είχε κάνει ο Λάμπρου, κρίνοντας φυσικά από το ανεπαρκές δείγμα των στιγμιότυπων κάθε αγωνιστικής.
Νομίζω και ελπίζω ότι αυτή θα είναι μία εξτρά κίνηση, πέρα από τις σχεδιασμένες (όπως έχει υπονοήσει ο Ίβιτς)
Ο Λάμπρου είναι ταλέντο ετών 19 όχι 23, ας ελπίσουμε ότι θα βγει κάτι καλό.
Από εκεί και πέρα, απόλαυση η ζοχάδα που έχουν φάει οι κωλόγριες, που νιώθουν παράρτημα του "μεγάλου εχθρού" τους
Νομίζω και ελπίζω ότι αυτή θα είναι μία εξτρά κίνηση, πέρα από τις σχεδιασμένες (όπως έχει υπονοήσει ο Ίβιτς)
Ο Λάμπρου είναι ταλέντο ετών 19 όχι 23, ας ελπίσουμε ότι θα βγει κάτι καλό.
Από εκεί και πέρα, απόλαυση η ζοχάδα που έχουν φάει οι κωλόγριες, που νιώθουν παράρτημα του "μεγάλου εχθρού" τους