Στο τελευταίο ρεπό που είχε η ομάδα, ήταν ο μόνος που εθεάθη να προπονείται μόνος του.theo-drama έγραψε:Ρε μηπως εφαγε πιτογυρα και επαιξε ετσι![]()
ΠΧΟΙΟΤΗΤΑ ++++++++
Δειξτην και στο κυπελλο και τελειωσαμε με αυτους.
21. Diego Biseswar
- Sick Bastard
Re: 21. Diego Biseswar
τα πόδια του όμως; ισιώσανε;kataramenos5 έγραψε:Δεν ειναι και αεροδυναμικος.Αμα κοψει την αφανα δε θα πιανεται.

Πρεπει να βρει τροπο ο βλανταν να σε χωρεσει στην 11αδα στα ματς φωτια που ερχονται...
Εισαι ο πιο ποιοτικος παιχτης της ομαδας.
Εισαι ο πιο ποιοτικος παιχτης της ομαδας.
- sourmenetes
- Moderator
Μαζι με ουαρντα νομιζω πρεπει να εναλλασονται στο 10 και στο εξτρεμ.ζαλαδα θα παθαινουν οι αντιπαλοι
- desperando
- Επικοινωνία:
Πρέπει να βρεθεί ενας τρόπος να παίζει αυτο που μπορει και να μην εξαρτάται η αγωνιστική του συμπεριφορά απο το πως ια ξυπνήσει
Παικτης βγαλμένος απο τα 80'ς ,αφανα ,κοιλίτσα και πολλά κανταρια μπαλλα ,απλα θεούλης
- ΑποστόληςΑ
Για τα εύκολα ματς συμφωνώ, αλλά για ντέρμπυ και ματς μεγαλύτερης δυσκολίας, δεν νομίζω να χωράν δύο αμυντικά "απείθαρχοι" παίκτες στην 11άδα. Ο Ίβιτς μπορεί να μην είναι αμυντικογενής προπονητής αλλά σίγουρα ανήκει στο δόγμα "αν δεν μπορείς να νικήσεις έναν αγώνα,τουλάχιστον μην τον χάσεις".sourmenetes έγραψε:Μαζι με ουαρντα νομιζω πρεπει να εναλλασονται στο 10 και στο εξτρεμ.ζαλαδα θα παθαινουν οι αντιπαλοι
- sourmenetes
- Moderator
Δε νομιζω οτι ο ουαρντα ειναι απειθαρχος.και στη σαλκε ετρεχε σα σκυλος και με το γαβρο.
Ο μπισε ειναι με τα κεφια του.απλα λειτουργουνε καλα και στις 2 θεσεις και μπορεις να τους εναλλασεις.
Ο μπισε ειναι με τα κεφια του.απλα λειτουργουνε καλα και στις 2 θεσεις και μπορεις να τους εναλλασεις.
Αυτό το "παίζει όπως ξυπνήσει" πέρα από μια εμφάνιση με την Ξάνθη στην αρχή της χρονιάς, μία στο Καραισκάκη και μία μέσα στην γριά (που για μένα δεν ισχύει) είναι πιστεύω πλέον καραμέλα.
Τέλος πάντων, εγώ θεωρώ πως μόνο όταν απαιτεί αναπνευστήρα πρέπει να βγαίνει από την εντεκάδα.
Τέλος πάντων, εγώ θεωρώ πως μόνο όταν απαιτεί αναπνευστήρα πρέπει να βγαίνει από την εντεκάδα.

Ηταν κ 2-3 ματς εντος Οντι, που ηταν αρκετά ραθυμος. Ακομα κ με νιωνιο εντος, αλλα εκει ολη η ομαδα ηταν νταουν κ επαιζε αριστερα με ελάχιστη τροφοδότηση.
Φυσικα ολοι εχουν δικαιωμα σε μετριες βραδιες, το μεγαλο στοιχημα (σ'αυτο νομίζω αναφερεται ο ντεσπε) ειναι να παραμενει μαχιμι κ να μην "ψιλοβαριεται" οταν κάποια ματς δεν του βγαινουν. Αφου μπορεί, αυτο ειναι το γαμωτο, αρα ειναι θεμα νοοτροπιας. Κ σιγουρα θα το βρουν με Βλαντο.
Στον τομεα αυτο, εμενα μ'επεισε με κουλα στο οακα που ηταν αρχηγοπουλο, με παθος.