Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
- Ekatnetworkltd
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΠΛΑΝΚΟ,ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΠΛΑΝΚΟ,ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΠΛΑΝΚΟ,ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΠΛΑΝΚΟ,ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΠΛΑΝΚΟ,ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΠΛΑΝΚΟ,ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΠΛΑΝΚΟ,ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΠΛΑΝΚΟ,ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΠΛΑΝΚΟ,
αν ειναι ο μπλανκο καλως εχουν στο περιμενε τους αλλους τετοιες περιπτωσεις τις παλευεις
αλλα μπορεις να προχωρησεις σε μεταγραφη αμυντικου η χαφ η αλλο εξτρεμ μεχρι να δεις τι γινεται με μπλανκο
δεν εισαι υοπχρεωμενος απο καπου να κλεισεις πρωτα χαφ η εξτρεμ
αλλα παε ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ...
και φαμπρεγκας με ροις να φερουν ενα καλο κραξιμο για την αναμονη και την ανοργανωσια θα το φανε
ετσι και για τηρησουμε το εθιμο και φετος

αλλα μπορεις να προχωρησεις σε μεταγραφη αμυντικου η χαφ η αλλο εξτρεμ μεχρι να δεις τι γινεται με μπλανκο
δεν εισαι υοπχρεωμενος απο καπου να κλεισεις πρωτα χαφ η εξτρεμ
αλλα παε ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ...
και φαμπρεγκας με ροις να φερουν ενα καλο κραξιμο για την αναμονη και την ανοργανωσια θα το φανε
ετσι και για τηρησουμε το εθιμο και φετος
-
elvetos giatros
- Ekatnetworkltd
Ρε σείς ο Βρύζας ή ο Αγγελίδης είχαν κάνει ταξίδη στό Λονδίνο πρόσφατα;και αν σχετίζεται με αυτό βέβαια;
και χαφ παιζει
το συμβολαιο ληγει το 16
οποτε δανεικος?
περιμενουμε να μεινει ελευθερος?
τι απο ολα?
το συμβολαιο ληγει το 16
οποτε δανεικος?
περιμενουμε να μεινει ελευθερος?
τι απο ολα?
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επιβεβαιώβει πώς μια από τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που εξετάζει είναι και ο Μπλάνκο
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www.paokrevolution.net/latestnews/5306-epivevaionei-i-pae-gia-blanko-videoRe: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
οκ λοιπον για να μην πεσει το σαιτ
θα μπαινουμε ανα ομαδες η καθε μιση ωρα
αντε να οργανωθουμε δεν ειμαστε παε εδω
οσοι δουλευουν νωρις να ετοιμαζονται και αυριο εδω θα ειμαστε ολοι και οταν λεμε ολοι εννουμε ολοι
θα μπαινουμε ανα ομαδες η καθε μιση ωρα
αντε να οργανωθουμε δεν ειμαστε παε εδω
οσοι δουλευουν νωρις να ετοιμαζονται και αυριο εδω θα ειμαστε ολοι και οταν λεμε ολοι εννουμε ολοι
Οπότε, ούτε σήμερα έχει μεταγραφή...Athens έγραψε:Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επιβεβαιώβει πώς μια από τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που εξετάζει είναι και ο Μπλάνκο
Για να βγάζει όνομα προς τα έξω ,θα πει ότι είμαστε σε καλό δρόμο θέλω να πιστεύω
- sourmenetes
- Moderator
Αν ο αγωνας με την μεταλιστ ειχε κοσμο θα ειχε υπογραψει σιγουρα πιστευω
paokovios1974 έγραψε:Οχι ρε π@#στη μου εχασα την100 σελ και εσκασε το ονομα,Τσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αδερφέ εχεις καταλάβει γιατι δε γράφω
Μπλανκοοοοοοοοοοοοοοοοο
μιλησα με ζαιρη που τον εμπιστευομαι περισσοτερο απ ' ολους και μου λεει οτι οντως η παε επιβεβαιωσε το ενδιαφερον μεχρι εκει ομως δεν τους ειπαν τιποτα παραπανω
Για δες ποιος "ανοιξε" την εκατοστη σελιδα.che4 έγραψε:paokovios1974 έγραψε:Οχι ρε π@#στη μου εχασα την100 σελ και εσκασε το ονομα,Τσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()