Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2014-2015, σκέψεις και σχόλια.
Re: Απ: Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2014-2015, σκέψεις και
ηδη εχει ανεβει ενα "περιστατικο" κλαους εναντιον αναστασιαδη....Ale έγραψε:fn1m έγραψε:Παιδιά μήπως παιχτηκε επεισόδιο με τον Αθανασιαδη; Ελειπα το τελευταίο πενθήμερο και δεν ξέρω λεπτομέρειες αλλά κάτι τέτοιο πήρε το αφτί μου.
Ρώτα τον πιτσαδόρο.
μιλαμε για πολυ μεγαλη φαντασια, μα παρα πολυ...
- Μπαρκαρούτσος
fn1m έγραψε:Παιδιά μήπως παιχτηκε επεισόδιο με τον Αθανασιαδη; Ελειπα το τελευταίο πενθήμερο και δεν ξέρω λεπτομέρειες αλλά κάτι τέτοιο πήρε το αφτί μου.
http://www.paokmania.gr/podosfairo/diafora/69266-mytheymata-ta-peri-kavga
Μυθεύματα τα περί... καυγά!
Με ανάρτησή της στο twitter, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ξεκαθάρισε προ ολίγου πως τίποτα απο όσα γράφτηκαν και ακούστηκαν, δεν ισχύει...
Αμέσως μετά τη λήξη του φιλικού αγώνα κόντρα στην Ίντερ και τις δύο επόμενες μέρες, αναρτήθηκαν σε γνωστούς "βόθρους" του διαδικτύου διάφορα δημοσιεύματα που μιλούσαν για κομπλεξική συμπεριφορά του προπονητή του ΠΑΟΚ, Άγγελου Αναστασιάδη, και καυγά του με τον Κλάους.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με ανάρτηση της πριν λίγα λεπτά στο twitter, έβαλε τέλος στα σενάρια, αναφέροντας χαρακτηριστικά :
"Τα σενάρια περί τσακωμού του @SKlaous με τον Άγγελο Αναστασιάδη δεν είναι τίποτα παραπάνω από μυθεύματα".
- koylispontios
Re: Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2014-2015, σκέψεις και σχόλ
Τα δικά μου τα ματάκια είδαν ότι σε 9 φιλικά βάλαμε 7 γκολ και κάναμε ελάχιστες οργανωμένες φάσεις για γκολ.
Ευυχώς που δεν ήρθε φέτος ο καρπουζάς ο Σάντος και θα δούμε ορθολογικό ποδόσφαιρο από τον ΑΑ
Ευυχώς που δεν ήρθε φέτος ο καρπουζάς ο Σάντος και θα δούμε ορθολογικό ποδόσφαιρο από τον ΑΑ

Ορθολογικό ποδόσφαιρο βλέπουμε κατά την άποψη μου..Όσο για τον Σάντος..Μπόλικο κράξιμο έτρωγε από την στιγμή που ήρθε μέχρι περίπου τον Οκτώβριο του 2009..Υπομονή θέλει..
Ποδοσφαιρικά αυτό που βλέπω είναι η ομάδα ενός ώριμου Άγγελου. Ο τσαμπουκάς στο παιχνίδι δεν κρύβεται, πράγμα που οδηγεί σε φαινομενική επιπολαιότητα, ειδικά σε φάση επίθεσης και πίεσης, καθώς η ομάδα δεν κάνει δεύτερες σκέψεις σε αυτές τις στιγμές. Όταν πιέζουμε είναι "όλα, ή τίποτα", ενώ και στην επίθεση ανοίγουμε το γήπεδο σε όλο του το πλάτος με την συμμετοχή και των δέκα παικτών.
Αυτό το παιχνίδι προυποθέτει παραδειγματική φυσική κατάσταση, ποδοσφαιρική ευφυία και ποδοσφαιριστές με αυτοκρατορική αυτοπεποίθηση, αλλά και στρατιωτική πειθαρχία.
Πιστεύω ότι το τελευταίο σκέλος είναι το δυσκολώτερο να εμποτισθεί στην ομάδα από τον ΑΑ, γι' αυτό και προτιμάει ΠΑΟΚτσάκια από κούνια (ακαδημίες) παρά ακριβοπληρωμένα φλώρια.
Οψώμεθα.
Αυτό το παιχνίδι προυποθέτει παραδειγματική φυσική κατάσταση, ποδοσφαιρική ευφυία και ποδοσφαιριστές με αυτοκρατορική αυτοπεποίθηση, αλλά και στρατιωτική πειθαρχία.
Πιστεύω ότι το τελευταίο σκέλος είναι το δυσκολώτερο να εμποτισθεί στην ομάδα από τον ΑΑ, γι' αυτό και προτιμάει ΠΑΟΚτσάκια από κούνια (ακαδημίες) παρά ακριβοπληρωμένα φλώρια.
Οψώμεθα.
RoMaN έγραψε:fn1m έγραψε:Παιδιά μήπως παιχτηκε επεισόδιο με τον Αθανασιαδη; Ελειπα το τελευταίο πενθήμερο και δεν ξέρω λεπτομέρειες αλλά κάτι τέτοιο πήρε το αφτί μου.
Με ανάρτησή της στο twitter, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ξεκαθάρισε προ ολίγου πως τίποτα απο όσα γράφτηκαν και ακούστηκαν, δεν ισχύει...
Αμέσως μετά τη λήξη του φιλικού αγώνα κόντρα στην Ίντερ και τις δύο επόμενες μέρες, αναρτήθηκαν σε γνωστούς "βόθρους" του διαδικτύου διάφορα δημοσιεύματα που μιλούσαν για κομπλεξική συμπεριφορά του προπονητή του ΠΑΟΚ, Άγγελου Αναστασιάδη, και καυγά του με τον Κλάους.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με ανάρτηση της πριν λίγα λεπτά στο twitter, έβαλε τέλος στα σενάρια, αναφέροντας χαρακτηριστικά :
"Τα σενάρια περί τσακωμού του @SKlaous με τον Άγγελο Αναστασιάδη δεν είναι τίποτα παραπάνω από μυθεύματα".
Χμμ.. Για να ασχολειται κοτζαμ ΠΑΕ με τον πιτσαδορο οπως τον αποκαλειτε κατι θα σημαινει αυτο.

Σημαίνει πως δεν είναι σοβαρή η ΠΑΕ που ασχολείται με σκουπίδια σαν τον πιτσαδόρο.
fn1m έγραψε:RoMaN έγραψε:fn1m έγραψε:Παιδιά μήπως παιχτηκε επεισόδιο με τον Αθανασιαδη; Ελειπα το τελευταίο πενθήμερο και δεν ξέρω λεπτομέρειες αλλά κάτι τέτοιο πήρε το αφτί μου.
Χμμ.. Για να ασχολειται κοτζαμ ΠΑΕ με τον πιτσαδορο οπως τον αποκαλειτε κατι θα σημαινει αυτο.
Αφου θελεις να στο χοντρυνω κιολας γιατι σε τρωει ο λοκως σου,αφου αφηνουμε κατι τυπους σαν εσενα να αναπαραγουν εδω μεσα σαιτ βοθρατζιδικα καλα να παθουμε.
obanebane έγραψε:fn1m έγραψε:RoMaN έγραψε:[quote="fn1m"]Παιδιά μήπως παιχτηκε επεισόδιο με τον Αθανασιαδη; Ελειπα το τελευταίο πενθήμερο και δεν ξέρω λεπτομέρειες αλλά κάτι τέτοιο πήρε το αφτί μου.
Αφου θελεις να στο χοντρυνω κιολας γιατι σε τρωει ο λοκως σου,αφου αφηνουμε κατι τυπους σαν εσενα να αναπαραγουν εδω μεσα σαιτ βοθρατζιδικα καλα να παθουμε.[/quote]
Η γυναικα του προεδρου ειναι που εγινε δημοσιογραφος φιλος μανατζαραιων ειναι απο Τ αρχιζει σε ς τελειωνει
Ξερουμε αν το φιλικο με τον Αιγινιακο θα εχει τηλεοπτικη καλυψη;
Μέχρι τώρα δεν υπάρχει στο πρόγραμμα του otetv που είχε και τα προηγούμενα φιλικά.