obanebane έγραψε: Πες το και ετσι ρε συ μαυροθανατε,η πραγματικοτητα ομως ειναι οτι ειμαστε παρα πολυ πισω απο αυτους.
Το ροστερ τους ειναι πολυ γεματο και περιμενουν και αλλους.
Δε κανω συγκρισεις και ουτε ειμαι εδω για να επαινω το γαυρο,απλα προσπαθω να προσγειωσω καποιους στην πραγματικοτητα.
Sorry bane αλλά δεν συμφωνώ μαζί σου... Θεωρώ ότι αν κάνουμε 3 ποιοτικές προσθήκες πχ. στην τύχη Insa, Natkho, αντι-Stoch δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα από το ρόστερ του gay. Ακόμα και αν αυτός κάνει τις κινήσεις που θέλει (πιστεύω ότι 2-3 θα είναι όλες κι όλες ακόμα, CF και ακραίος... συν άλλη μία αν θα κάνει, πιθανόν και όχι, αν πουληθεί κανένας από μέση και μπροστά πχ. για τα "σέντρεμπακ" είπαν επίσημα ότι είναι πλήρης και δεν χρειάζονται περαιτέρω ενίσχυση ακόμα και αν πωληθεί η απάτη ο Κωστάκης... ασχέτως αν τα ΜΜΕ τους λένε για να μη φωνάζουν τα πρόβατα για 5-6, α) που θα τους χωρέσει και β) πόσα νομίζετε ότι θα χώσει ο χοντρός? Γιαυτό η τόση αβάντα στους καινούριους και τους υπάρχοντες τώρα τελευταία).
Δεν είναι θέμα προσγείωσης ή απογείωσης αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο gay να υπερτερεί σε σχέση με μένα πχ. στο δεξί εξτρέμ... Dossevi (προορίζεται για βασικός) αυτός, Mak εγώ. Τι παραπάνω έχει δηλαδή ο Γάλλος? Ή αν πχ. μείνει τελικά ο Natkho, τι παραπάνω έχει ο Kasami? Γιατί ο Μαζαγκουγκου της ουραγού Vallensienes να θεωρείτε καλύτερος από τον αρχηγό της εθνικής Ρουμανίας και της Shakhtar με εμπειρία από Primera και Premier?
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι είμαστε και λίγο υπερβολικοί που θεωρούμε ότι ο gay είναι διαστημικός και είμαστε χιλιόμετρα πίσω και δεν μπορούμε να τον χτυπήσουμε ή έστω να του βάλουμε δύσκολα...
Πιστεύει κανείς ότι αν δεν είχε το παρεάκι ΕΠΟ-ΚΕΔ να τον βοηθάει όταν κόλλαγε πχ. gay - τριπολιτσά στο τηγάνι ή τα φιλικά πχ. τέλης - gay (μέχρι και ο Παλτέζ έκανε χατ-τρικ) ενώ εμείς με Απόλλων μας ακυρώνουν goal-νίκη στο 90' μες την Τούμπα (πότε έγινε άραγε κάτι παρόμοιο στο τηγάνι?)... ότι θα το έπαιρνε με 17 πόντους διαφορά?