Πιθανός Νέος Προπονητής

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Rizla

Re: Πιθανός Νέος Προπονητής

Δημοσίευση από Rizla »

Γιατι ετσι ρε Κουρδε...τι δεν καταλλαβες? :lol: :lol: :lol: :lol:
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

RoMaN έγραψε:Εγώ έχω μια ερώτηση να κάνω, σε όσους ξέρουν από Άγγελο:

Με τους πιτσιρικάδες πώς τα πάει;; Χρησιμοποιεί νέους ποδοσφαιριστές, βάζει τα ταλέντα στην 1η ομάδα;
δεν ηθελα να πω κατι αλλα ορμομενος απο την δικη σου απορια.
Ευχομαι η σχεση του με τους πιτσιρικαδες να μην ειναι σαν την σχεση που ειχε με τον Χατζηζηση και τον Ινεμπολιδη
και τα κριτηρια για να ειναι στην 18αδα αυτα τα παιδια.
Οι πιο παλιοι σιγουρα θα θυμουνται αυτους τους παιχτες.
Άβαταρ μέλους
Olorin.2

Δημοσίευση από Olorin.2 »

apple64 έγραψε:Νομίζω πως στο θέμα του Άγγελου υπάρχουν δύο γενιές.

Αυτοί που γεννήθηκαν πριν το 80' και πρόλαβαν να δουν τον Άγγελο από τα τσιμέντα της Τούμπας και θυμούνται έναν άνθρωπο που έκανε θαύματα με ποδοσφαιριστές για ερασιτεχνικές κατηγορίες. Θυμούνται τον Κουτσόπουλο, έναν ποδοσφαιριστή χωρίς κάποια ιδιαίτερη τεχνική κατάρτιση που όμως με τον Άγγελο είχε μάθει να κάνει σωστά overlap και μετά απλά έκανες τον σταυρό σου η σέντρα να βρει γήπεδο. Αυτό μπορούσε, αυτό έκανε. Το έκανε με τον Άγγελο όμως, με κανέναν άλλο. Θυμούνται πάθος και δύναμη. Θυμούνται μια ομάδα που έπαιζε πολύ πάνω από τις δυνατότητες της. Θυμούνται ΠΑΟΚ.

Από την άλλη υπάρχουν οι νεότεροι. Αυτοί σκέφτονται την Μπαρτσελόνα, την Μάντσεστερ, την Ρεάλ. Νομίζουν πως ο ΠΑΟΚ έχει 11 παίκτες επιπέδου Ζιντάν και Messi (ή αν δεν έχει, θα έπρεπε να έχει). Θεωρούν πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι κυριλέ ομάδα, με καλούς τρόπους, στυλ και savoir vivre. Πως ο προπονητής του πρέπει να είναι ένα μίγμα Βενγκέρ και Γκουαρδιόλα και να φοράει κουστούμι αξίας 2500€. Αυτοί βλέπουν τον Άγγελο καλτ και λένε πως είναι πισωγύρισμα.

Το αντίθετο της λέξης ΠΑΟΚτσής είναι σίγουρα η λέξη savoir vivre. Ο Μάκης σίγουρα θα γελάει... Ο Θόδωρος, αν ζούσε, θα γελούσε επίσης. Είναι αλήθεια πως ένα φροντιστήριο οπαδών θα μας ήταν χρήσιμο αυτή την εποχή.

Η πραγματικότητα λέει πως ο Άγγελος είναι ο πλέον πολυνίκης προπονητής του ΠΑΟΚ. Είναι ένας από τους ελάχιστους προπονητές που έφερε στον ΠΑΟΚ τίτλο. Θυμάται κανείς την εντεκάδα του τελικού; Θυμάται με ποιους πήρε τον τίτλο;

Είναι αλήθεια πως και εγώ προτιμώ τον Γκουαρδιόλα. Το κακό είναι πως ο Γκουαρδιόλα έχει ομάδα.

Εγώ θέλω έναν ΠΑΟΚ με ποιοτικούς παίκτες που να τρώνε σίδερα. Που να μπαίνουν στο γήπεδο και το χορτάρι να καίγεται όπου πατάνε. Ποδόσφαιρο χωρίς πάθος ΔΕΝ γίνεται. Ειδικά σε ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ. Μία ομάδα η οποία είναι μεγάλη γιατί οι εκατομμύρια οπαδοί του θέλουν να φάνε σίδερα κάθε αγωνιστική. Δεν μπορεί η ομάδα να είναι διαφορετική. Κάτι δεν ταιριάζει. Δεν μπορεί ο κόσμος να κάνει την Τούμπα... ηφαίστειο, και η ομάδα να μην είναι. Δεν γίνεται.

ΠΑΟΚ χωρίς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές ή χωρίς πάθος δεν έχει τύχη. Πρέπει να έχει και τα δύο.

Δεν αναφέρομαι στο ποδόσφαιρο που έπαιζε ο ΠΑΟΚ. Θυμίζω απλά πως έβαλε 4 (και έφαγε 4) στην ομάδα που πήρε το ΟΥΕΦΑ και βγήκε τρίτος με ομάδα για σωτηρία. Αν ο Γκουαρδιόλα είχε βγει τρίτος με εκείνον τον ΠΑΟΚ θα είχαμε μετονομάσει το γήπεδο σε "Πεπ Γκουαρδιόλα" και θα τον παρακαλούσαμε να μείνει. Μερικοί μπορεί να του ζητούσαν και τρίχες από το κεφάλι του. ΠΑΟΚ είσαι...
Με τον βάζελο έκανε fair play στην Γιούβε. Στην Γιούβε!!!

Εγώ γουστάρω που θα έχω Άγγελο. Του εύχομαι ολόψυχα να πετύχει. Αυτό το λέω πάνω απ' όλα ανθρώπινα. Ο Άγγελος αξίζει να πετύχει. Είναι μεγάλη ψυχή. Παράλληλα όμως είναι και ο καλύτερος Έλληνας προπονητής. Δεν είναι Γκουαρδιόλα, αλλά δεν με νοιάζει. Κανείς δεν με πείθει πως ο Γκουαρδιόλα μπορεί να πάρει τίτλο με τον ΠΑΟΚ στην Ελλάδα. Ο αγαπημένος μας Σάντος με ομάδα πολλαπλάσιου μπάτζετ και με sold out σε διαρκείας δεν τα κατάφερε.

Ο Άγγελος τα κατάφερε...
+1926 :pano:
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

apple64 έγραψε:Νομίζω πως στο θέμα του Άγγελου υπάρχουν δύο γενιές.

Αυτοί που γεννήθηκαν πριν το 80' και πρόλαβαν να δουν τον Άγγελο από τα τσιμέντα της Τούμπας και θυμούνται έναν άνθρωπο που έκανε θαύματα με ποδοσφαιριστές για ερασιτεχνικές κατηγορίες. Θυμούνται τον Κουτσόπουλο, έναν ποδοσφαιριστή χωρίς κάποια ιδιαίτερη τεχνική κατάρτιση που όμως με τον Άγγελο είχε μάθει να κάνει σωστά overlap και μετά απλά έκανες τον σταυρό σου η σέντρα να βρει γήπεδο. Αυτό μπορούσε, αυτό έκανε. Το έκανε με τον Άγγελο όμως, με κανέναν άλλο. Θυμούνται πάθος και δύναμη. Θυμούνται μια ομάδα που έπαιζε πολύ πάνω από τις δυνατότητες της. Θυμούνται ΠΑΟΚ.

Από την άλλη υπάρχουν οι νεότεροι. Αυτοί σκέφτονται την Μπαρτσελόνα, την Μάντσεστερ, την Ρεάλ. Νομίζουν πως ο ΠΑΟΚ έχει 11 παίκτες επιπέδου Ζιντάν και Messi (ή αν δεν έχει, θα έπρεπε να έχει). Θεωρούν πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι κυριλέ ομάδα, με καλούς τρόπους, στυλ και savoir vivre. Πως ο προπονητής του πρέπει να είναι ένα μίγμα Βενγκέρ και Γκουαρδιόλα και να φοράει κουστούμι αξίας 2500€. Αυτοί βλέπουν τον Άγγελο καλτ και λένε πως είναι πισωγύρισμα.
Φίλε μου κάποιος που γεννήθηκε το 80 είναι σήμερα 34 χρονών. Είμαι σίγουρος πως έχει δει πολύ Άγγελο στη ζωή του.

Γενικότερα αυτά με της ηλικίες πρέπει να εκλείπουν σιγά σιγά.
Έχεις τσουβαλιάσει τόσες χιλιάδες κόσμου σε ένα καρικατουρίστικο στερεότυπο με βάση μια ημερομηνία. Ενώ στον αντίποδα της καρικατούρας έχουμε πάθος, δύναμη, ΠΑΟΚ. Οι καιροί τρέχουν. Άλλοι ακολουθούν κι άλλοι μένουν πίσω και αναπολούν.
Και το 4-4 με την Ατλέτικο θα ήταν μια πραγματικά όμορφη ιστορία αν δεν μας είχαν ρίξει 5 λίγες μέρες πριν.

Τέλος πάντων, off-topic και συγνώμη.

Αυτό που πρέπει να γίνει τώρα, και σύμφωνα με αυτό θα κριθεί ο Άγγελος, είναι να συμφωνηθούν και να ανακοινωθούν οι στόχοι της ομάδας.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

giapas έγραψε:
joshua έγραψε:Την πιθανοτητα δηλαδη καποιος να εχει γεννηθει πριν απο το 80 να εχει δει τον Αγγελο σε σημαντικες επιτυχιες αλλα και σημαντικες αποτυχιες που καποιοι επιλεκτικα ξεχνατε,να αναγνωριζει την προσφορα του αλλα πλεον να τον θεωρει εκπροσωπο μιας αλλης εποχης,αλλων συγκυριων και προσδοκιων,την αποκλειετε φανταζομαι...
joshua με βάση αυτά που σου έχει δείξει ο Σαββίδης από τη μέχρι τώρα παρουσία του όσον αφορά την οργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος , θεωρείς ότι η ομάδα είναι για κάτι παραπάνω από Άγγελο?

Καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που λες και είμαι μαζί σου. Αλλά είναι πλέον φανερές οι προθέσεις και οι ικανότητες του Σαββίδη για τη μετατροπή του ΠΑΟΚ σε μια ομάδα πρωταθλητισμού.
Σορρυ giapas αλλα οταν διαβαζω πως με την μεχρι τωρα οργανωση της ομαδας δεν ημασταν για κατι παραπανω τρελαινομαι.Η λυση δηλαδη που σκεφτηκε ο Σαββιδης μετα την μολις πρωτη ουσιαστικα χρονια του και την αποτυχια αυτης για ενα καλυτερο μελλον ηταν να ριξει τον πυχη,να ριξει ενδεχομενως το μπατζετ και να ασκησει πολιτικη θυμουμενος μετα απο δεκαετη απουσια απο παγκο υψηλης πιεσης τον Αγγελαρα,οχι δεν μπορω να δηλωσω ικανοποιημενος. Οχι φιλε μου,απογοητευμενος και εξοργισμενος ειμαι και θα κανω για λιγο ακομα υπομονη,περιμενωντας ενδεχομενως την ρυθμιση χρεων και ισως το θαυμα ,μιας και τωρα θα ειναι και επικαιρο ,της ενδεχομενης πραγματικης στηριξης του προπονητη και την αναδιοργανωση της παε με αυτον παροντα ,διαφορετικα αν δω τους γνωςτους αγνωςτους, που ξαφνικα ολοι ξεχαςαν ,να ζουν και να βαςιλευουν στην παε και στο αγωνιςτικο να δημιουργειται ενα συνοθηλευμα ελληνων αμπαλων ψυχαρων,θα αποσυρω μετα απο πολλα χρονια υπομονης την στηριξη μου, οχι μεσα στο φορουμ ,αλλα εκει που πραγματικα εχει αξια ,στο γηπεδο με την μη ανανεωση διαρκειας μετα απο 6-7 χρονια.Αν θελουν αυτοι να επιστρεψουμε σε εποχες μαγκιας,κλανιας και ηρωικων στιγμων της μιας βραδιας να ετοιμαστουν να επιστρεψουν και στην αντιστοιχη εικονα στο γηπεδο.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Σχετικά με κάποιες αναφορές περι Αγίου όρους και Παναγίας.Το Αγιο Όρος ειναι μια χαρα μέρος για να ηρεμήσει κανείς και το κυριότερο (ειδικά σε παλαιότερες εποχές) πολύ δυσκολο να ..επικοινωνήσεις με τον έξω κόσμο(αρδ,ΜΜε κλπ).
Οσον αφορά το "θέλημα της Παναγιάς" είναι ένας ωραίος(γραφικός ίσως) τρόπος να άρεις την ευθύνη απ τις πλάτες των παικτών και να αποφύγεις τις πολλές ερωτήσεις.Όλη στην Παναγιά κολλάνε και στη γραφικότητα του ομιλητή και η ερώτηση μενει ουσιαστικά αναπάντητη.Οι παίκτες ετσι μένουν στο απυρόβλητο. ;)
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Εγω δε σκοπευω να κατσω να ασχοληθώ και να μαλώνω εδω μεσα αλλα δε μπορω ρε γαμοτο να προσπαθουνε μερικοι να ξαναγραψουνε την ιστορια εδω μεσα. Ο revisionism και οι επιλεκτικη μνήμη παει σύννεφο εδω μεσα. Δεν ειμαστε ολοι παιδακια.

Ποτε ειχε λεει καλους παικτες ο αγγελος λενε, ξεχνωντας τα δυσεκατομμυρια (δραχμες) του μπατμαν.
Ειδαμε μπαλαρα με αγγελο λενε. Αν αυτο που ειδαμε με αναστασδιαδη ηταν "μπαλαρα", με μπαγεβιτς τι ηταν εξωγήινο πραγμα?

"Αυτοί που γεννήθηκαν πριν το 80' και πρόλαβαν να δουν τον Άγγελο από τα τσιμέντα της Τούμπας και θυμούνται έναν άνθρωπο που έκανε θαύματα με ποδοσφαιριστές για ερασιτεχνικές κατηγορίες"

Ναι ε, σοβαρα? Πια "θαυματα" ηταν αυτα ακριβως? Ποια φοβερα αποτελεσματα? Μπορειτε να μας πειτε ΑΚΡΙΒΩΣ τι εννοείτε? Με ποιους ποδοσφαιρηστες εκανε αυτα τα θαυματα? Γιατι εγω αυτο που θυμαμε ειναι τα παλτα που μας κουβάλησε στην Τουμπα.

Ενα ειναι σιγουρο, ο αναστασιαδης έγινε πραγματικα ΜΥΘΟΣ.

ΥΓ. Μαζι με τον αναστασιαδη επιστρεφει και ο γιαννοπουλος?
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Το χετε ΓΑΜΗΣΕΙ το θεμα με την προκαταληψη.

Δεν χρωσταει κανεις σε κανεναν να δινει εξηγησεις.
Σεβαστειτε το συνομιλητη και κυριως τον ΠΑΟΚ.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕΙ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.

ΣΙΧΑΘΗΚΑ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΣΚΙΣΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

markos4 έγραψε:
RoMaN έγραψε:Εγώ έχω μια ερώτηση να κάνω, σε όσους ξέρουν από Άγγελο:

Με τους πιτσιρικάδες πώς τα πάει;; Χρησιμοποιεί νέους ποδοσφαιριστές, βάζει τα ταλέντα στην 1η ομάδα;
δεν ηθελα να πω κατι αλλα ορμομενος απο την δικη σου απορια.
Ευχομαι η σχεση του με τους πιτσιρικαδες να μην ειναι σαν την σχεση που ειχε με τον Χατζηζηση και τον Ινεμπολιδη
και τα κριτηρια για να ειναι στην 18αδα αυτα τα παιδια.
Οι πιο παλιοι σιγουρα θα θυμουνται αυτους τους παιχτες.
Πωπω!!! Ινεμπολίδης! Σαν τον Σαλπιγγίδη, αλλά με ντρίμπλα και πλασέ! Τί μνήμες ξύπνησες τώρα! Ή η άλλη προσωπικότητα, ο Ρίαν Καπαγιαννίδης;... Το σίγουρο είναι ότι δεν θα βαρεθούμε.
Άβαταρ μέλους
DarkBishop

Δημοσίευση από DarkBishop »

Μία ολόιδια περίπτωση είναι ο Dalglish. Πήρε ξανά τη Liverpool όταν ήταν διαλυμένη και το όνομα και η παρουσία του και μόνο έλεγαν ότι η ομάδα είναι εδώ σε αντίθεση με άλλους που πέρασαν εκείνο τοδ ιάστημα. Κι ας μην ήταν τα αποτελέσματα τα καλύτερα. Κι ας έχει δείξει 5 φορές καλύτερο έργο ο Rodgers. Δεν είδα κανέναν τότε να βρίζει τον άνθρωπο ότι δε σκαμπάζει από μοντέρνο ποδόσφαιρο κλπ. Εγώ δεν έχω δει Άγγελο, έχω δει το παράδειγμα που ανέφερα όμως.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Συνεχίζω να πιστεύω ότι πρόκειται για λάθος επιλογή... Συνεχίζεται να μου δημιουργούνται αμφιβολίες για το αν έχει καταλάβει ο ΙΒΑΝ ή αν κατάλαβε ποίο τελικά είναι το σχέδιό του και οι προθέσεις του!!! :? :? :?
Ελπίζω ειλικρινά να κάνω λάθος και να αρχίσω τις κωλοτούμπες :ugeek:
Αυτή είναι η ταπεινή μου γνώμη .... Αν αξίζω Μπαν γιατί πιστεύω ότι στραβά αρμενίζουμε τότε να αυτομπαναριστώ ... να μην βάζω και άλλους στον κόπο :evil:
Αυτά ΤΕΣΠΑ!
:pano:
tsapgeo

Δημοσίευση από tsapgeo »

zissos έγραψε:φίλος γάβρος (έχω και κάποιους τέτοιους) μου είχε πει προ διετίας.
"Είστε έτοιμοι για μεγαλοεπενδυτή?"
Είμαστε?

Ήρθε ο Στέφενς. Στην Γερμανία λένε Στέφενς και κάθονται προσοχή. Από εδώ έφυγε πλήρως αποτυχημένος και πήγε στην Στουτγκάρδη. Την έσωσε στο παρά πέντε και μετά είπε ότι θέλει να ξεκουραστεί. Και πως να μην κουραστεί? Λίγο είναι μέσα σε ένα χρόνο να αλλάζει 2 δουλειές εκ των οποίων η μια πιο δύσκολη από την άλλη? Και αν η δυσκολία όσο αφορά την Στουτγκάρδη ήταν αγωνιστική, εδώ ήταν σουρεαλιστική. Όταν σε κράζουν ανθρωποειδή που ρίχνουν μαρμελάδες στα κεφάλια τους και παλαίμαχοι μπουζουκόβιοι και όταν τα μισά αποδυτήρια είναι με ένα υφάκι του στυλ "καλά- καλά, λέγε εσύ χεχεχε" την ίδια στιγμή που αντιμετωπίζεις μια τελείως νεοπλουτίστικη κατάσταση, όπου ο καθένας κάνει ότι γουστάρει και βγάζει προς τα έξω την "πίεση" και το "τρέξιμο" που τους ρίχνει ο μεγαλομέτοχος μέσω ..skype.
Κατά τα φαινόμενα ΔΕΝ είμαστε έτοιμοι για μεγαλομέτοχο. Ίσως και ο μεγαλομέτοχος να μην ήταν έτοιμος για τον ΠΑΟΚ. Αν και αυτά πάνε μαζί συνήθως. Οπότε πάμε στον πολυνίκη.
Επιλογή μηδενικού κόστους. Τουλάχιστον οικονομικού. Κάτι θα αφήσει και αγωνιστικά παραπάνω από τους προκατόχους του, δεν μπορεί. Αν μπορούσαν να γίνουν καλύτερες επιλογές? Και βέβαια αλλά όχι στην παρούσα και εξηγούμαι.
Νέος φιλόδοξος και με εμπειρία σε μεγάλα ευρωπαικά κλάμπ δεν θα πάει σε μια ομάδα που παίζει στο γιουρόπα και τα μισά ματς με άδειες τις κερκίδες λόγω τιμωρίας. 1,5 εκ το χρόνο για κάποιον που με το καλύτερο ρόστερ της ιστορίας σου σε έβγαλε 2ο χωρίς σοβαρά πράγματα στην Ευρώπη, με αντιποδόσφαιρο και με ναζάκια του στυλ "με ζητάνε και στην Πόρτο" και "να τελειώσει το μουντιάλ και βλέπουμε", του λες "πήγαινε στην πόρτο" και ησυχάζεις. Ελπιδοφόρους νέους Έλληνες κλπ έχουμε δοκιμάσει με πιο πετυχημένη περίπτωση τον Χάβο. Αυτός και αν άκουσε τα σχολιανά του. Για Δώνη δεν το συζητάμε. Ο τύπος στην μεγαλύτερη ευκαιρία της καριέρας του, αποφάσισε να πράξει καιροσκοπικά και να προσπαθήσει να βγάλει το μάξιμουμ του οικονομικού κέρδους. Δεν με ενδιαφέρει αν ήταν φυτευτός ή αν είναι όντως τέτοιου βεληνεκούς κοπρόσκυλο. Αυτά είναι συνομοσιολογίες. Το αποτέλεσμα ήταν καταστροφικό.
Ελαφρώς ξεπεσμένοι γυρολόγοι της Ευρώπης τύπου Μπόλονι. Αυτός μάλιστα. Μπορούμε να βρούμε κάτι τέτοιο σήμερα? Κακώς δεν βρίσκουμε. Ίσως και να μην μπορούμε. Μακάρι να ξαναρχόταν ο Μπόλονι και να διδάσκει τους αρδ συστήματα στον πίνακα. Άφησε και έργο, κάναμε και ματσάρες στο γιουρόπα, βγάλαμε και γέλιο. Με οικονομική άνεση ίσως τσιμπούσαμε και κάνα τρόπαιο. Επιλογή ρίσκου το να ψάξεις για κάποιον τέτοιο. Πρέπει να σου τύχει κάποιος που θα παθιαστεί με την ομάδα και την ..ιδιομορφία της. Δύσκολο.
Όσο αφορά τον Αναστασιάδη, βάζοντας κάτω τα θετικά και τα αρνητικά το πράγμα σχεδόν ισορροπεί. Δεν πάει ούτε κατά δω, ούτε κατά κει. Το ότι θα εμφανίσει μια ομάδα που θα μπαίνει στο πούλμαν σαν γροθιά και θα βγαίνει από το πούλμαν σαν φωτιά είναι το μόνο σίγουρο. Το ότι θα αλλάξει παίχτη και στο ..10λεπτο αν δει κάτι στραβό, είναι και αυτό σίγουρο. Το πως θα δημιουργηθεί μια λογική συνέχεια μεταξύ ακαδημιών, πρώτης ομάδας είναι κάτι που ελέγχεται. Το στυλιστικό που πρέπει να έχει μια ομάδα που προσπαθεί να είναι στην αιχμή της μόδας και της τεχνολογίας, επίσης ελέγχεται. Το ότι θα σκάσει κόσμος από τα χωριά που πήγε τελευταία φορά στην Τούμπα με την Αρσεναλ είναι σίγουρο. Το ότι δεν θα υπάρχει χώρος για περιπατητές και δημοσιοσχετίστες είναι επίσης στα (+). Το ότι θα αποκαλεί τους παίχτες με χαιδευτικά του στυλ "γίδια, πρόβατα" κλπ είναι κάπως (-), αν και κάργα μακεδονίτικο.
Είναι πισωγύρισμα? Κοιτώντας το ρόστερ που απέμεινε μετά από 2 χρόνια υπερσπατάλης τα συμπεράσματα είναι συγκεχυμένα. Έχουμε κορμό πάνω στον οποίο μπορεί να βασιστεί κάποιος για να χτίσει μια ομάδα της προκοπής? Ποιοί απαρτίζουν τον άξονα? Ποιος είναι ο ηγέτης της άμυνας? Ποιος είναι ο αρχηγός? Ποιοι είναι οι next big thing? Είναι για κάτι παραπάνω από Άγγελο όλοι αυτοί? Μπορούμε να αγοράσουμε τόση ποιότητα ώστε να εκτοξευτούμε μονομιάς σε επίπεδο champions league? O Αναστασιάδης μπορεί να χτίσει ένα σύνολο τέτοιου επιπέδου?

Ας μην τα βάφουμε μαύρα. Στο φινάλε και εντελώς στραβά να έρθουν τα πράγματα, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να ξεφτιλιστούμε και να τρέχουμε στα δικαστήρια όπως με τον Δώνη. Ο Άγγελος είναι αποδεδειγμένα Παοκτσής, άσχετα αν εμπνέει και τον τελευταίο για όνειρα (ούτε εμένα με εμπνέει), αλλά τουλάχιστον όταν θες να διορθώσεις κάτι, το παίρνεις από την αρχή. Εξάλλου αν αποτύχει θα τελειώσουμε και με τα Αγγελόσκυλα (κέρδος)
Ίδωμεν
Φοβερό ποστ
Όπως είπε και ένας άλλος φίλος πιο πάνω, να γράφεις συχνότερα!
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Τέλος το τόπικ αυτό. Έχουμε νέο προπονητή!Καλωσήρθες πίσω στην οικογένεια του ΠΑΟΚ Άγγελε Αναστασιάδη.
:pano:
Άβαταρ μέλους
ARMY

Δημοσίευση από ARMY »

Ξεκλειδώνει για να εχουμε κατι να ασχολουμαστε........
Άβαταρ μέλους
ARMY

Δημοσίευση από ARMY »

ΠΟΡΚΥ-5

Ο 36χρονος Μάρκο Νίλοτς, μέχρι πρότινος προπονητής της φίλης ΠΑΡΤΙΖΑΝ, συζητά με ΠΑΟΚ...? Επειδή παρακολουθώ Βαλκανικό ποδόσφαιρο, θεωρώ ότι ο συγκεκριμένος βρίσκεται στην ελίτ του 'νέου αίματος' των προπονητών στην περιοχή. Με πιθανή έλευση ως Τεχνικού Διευθυντή του Ντράγκαν Τσίριτς, μάλλον βλέπω να φοράει ξανά ασπρόμαυρη φόρμα...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”