ΑΥΤΟ ΝΑΙPa0ki έγραψε:Το πήγε πολύ καλά και στα 2 ματς αλλά δυστυχώς....Π.Α.Ο.Κ. είσαι
Φέτος θα μας φέρει τίτλο
Vladan Ivic
Re: Vladan Ivic
- navigator11
Τι είναι ο Σέρβος, κανένα γατί; Στα αρχίδι@ του τους έχει όλους γραμμένους και θα συνεχίσει μέχρι να πετύχει τα μέγιστα, που μπορεί η ομάδα. Τώρα ξεκινάει η χρονιά.
Αν δεν κλεισεις τριετια δεν εχει μελλον ο ΠΑΟΚ εδω εχουμε στηριξει τον καθε απιθανο ταχυδακτυλουργο. Εσυ τουλαχιστον αξιζεις την ευκαιρια
-
Τον πιστεύω πολύ κι εγώ. Θες από άποψη φυσιογνωμίας, χαρακτηριστικών που είχε σαν παίχτης, στοιχείων που έχει δείξει ως τώρα ή όλα αυτά.
Κακές και π@στικες εποχές για το Ελληνικό ποδόσφαιρο βέβαια και τους παίρνει όλους η μπάλα, ακόμα και το καμάρι του Πειραιά πλέον.
Κακές και π@στικες εποχές για το Ελληνικό ποδόσφαιρο βέβαια και τους παίρνει όλους η μπάλα, ακόμα και το καμάρι του Πειραιά πλέον.

- NapolitanosG4
Ίσως αν έβαζε έναν από τους μαύρους στην θέση του Κλάους (αν και σε ένα σημείο έκανε μια εσωτερική αλλαγή με Τζαλμά αλλά για λίγο) ΙΣΩΣ να έκανε μας έβγαινε.
Φυσικά εκ των υστέρων όλα φαίνονται απλά και εύκολα.
Μια γενική παρατήρηση που αφορά τις κρίσεις για όλους..είτε μέσα στο φόρουμ, είτε στα ράδια είτε γενικά, είναι ότι ΟΛΟΙ μα όλοι ψάχνουν κάποιον πάντα να φταίει. Κάποιος πάντα πρέπει να φταίει για να ακούσει τα μπινελίκια. Νομίζεις και όλοι αυτοί που ουρλιάζουν στην πρώτη στραβή(και θα αποθεώνουν στην πρώτη επιτυχία) δεν κάνουν λάθη ποτέ.
ΠΑΙΔΙΑ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ!!!
Φυσικά εκ των υστέρων όλα φαίνονται απλά και εύκολα.
Μια γενική παρατήρηση που αφορά τις κρίσεις για όλους..είτε μέσα στο φόρουμ, είτε στα ράδια είτε γενικά, είναι ότι ΟΛΟΙ μα όλοι ψάχνουν κάποιον πάντα να φταίει. Κάποιος πάντα πρέπει να φταίει για να ακούσει τα μπινελίκια. Νομίζεις και όλοι αυτοί που ουρλιάζουν στην πρώτη στραβή(και θα αποθεώνουν στην πρώτη επιτυχία) δεν κάνουν λάθη ποτέ.
ΠΑΙΔΙΑ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ!!!
- PAOK_Antarctica
Δεν πειράζει μαν μου, ελπίζω να μην σε πάρει από κάτω.
Κοίτα να τους ξυπνήσεις εκεί πέρα γιατί έχουμε πλέι-οφ Γιουρόπα και πρέπει να μπούμε και να τους πατήσουμε. Το ταξίδι συνεχίζεται, απλά αλλάξαμε προορισμό.
Έχουμε όλα τα φόντα για ευρωπαϊκή πορεία.
Κοίτα να τους ξυπνήσεις εκεί πέρα γιατί έχουμε πλέι-οφ Γιουρόπα και πρέπει να μπούμε και να τους πατήσουμε. Το ταξίδι συνεχίζεται, απλά αλλάξαμε προορισμό.
Έχουμε όλα τα φόντα για ευρωπαϊκή πορεία.
- Παλαιολόγος
Εγω δεν μπορω να καταλαβω για πιο λογο στο β δωσαμε ευκολα τη μπαλα στον αντιπαλο οπως στο πρωτο, ενω το σκορ εκεινη τη στιγμή βολευε εκεινους. Οταν εχει τη μπαλα ο αντιπαλος και 100 λαθος επιθεσεις να κανει η μια θα είναι επικυνδινη. Κριμα γιατι οταν ειχαμε τη μπαλα στα ποδια η ομαδα έπαιζε καλα και δεν υπηρξε ποτε φοβος για αντεπίθεση. Τες πα ελπιζω να μην εχει τετοιο αγωνιστικη φιλοσοφια η ομάδα σε ολη τη χρονια και να παιξει ποδόσφαιρο κατοχης ανεξαρτητα απο αντίπαλο.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
- PAOK_Antarctica
Νομίζω στο δεύτερο είχαμε περισσότερη κατοχή απ'ότι στο πρώτο.
Καλά το πήγε, το πήγε λίγο στο λάου λάου με σκοπό με κάποια αντεπίθεση στο 732' να χτυπήσουμε σαν την κόμπρα ενώ είναι στον ύπνο.
Ε τελικά πήγε στο δοκάρι και μας δάγκωσαν αυτοί.
Καλά το πήγε, το πήγε λίγο στο λάου λάου με σκοπό με κάποια αντεπίθεση στο 732' να χτυπήσουμε σαν την κόμπρα ενώ είναι στον ύπνο.
Ε τελικά πήγε στο δοκάρι και μας δάγκωσαν αυτοί.
Αυτό είναι που δεν μπορώ να καταλάβω κ εγώ !lamosas έγραψε:Εγω δεν μπορω να καταλαβω για πιο λογο στο β δωσαμε ευκολα τη μπαλα στον αντιπαλο οπως στο πρωτο, ενω το σκορ εκεινη τη στιγμή βολευε εκεινους. Οταν εχει τη μπαλα ο αντιπαλος και 100 λαθος επιθεσεις να κανει η μια θα είναι επικυνδινη. Κριμα γιατι οταν ειχαμε τη μπαλα στα ποδια η ομαδα έπαιζε καλα και δεν υπηρξε ποτε φοβος για αντεπίθεση. Τες πα ελπιζω να μην εχει τετοιο αγωνιστικη φιλοσοφια η ομάδα σε ολη τη χρονια και να παιξει ποδόσφαιρο κατοχης ανεξαρτητα απο αντίπαλο.
- The_Stalker
Σεμιναριακό στήσιμο της ομάδας σήμερα. Εκμηδένισε τον άγιαξ, έκοψε και τα σουτ που είχαμε δεχθεί από τον άξονα στο 1ο ματς. Μαζί θα τα σηκώνουμε Βλάνταν!
- Παλαιολόγος
αν δεν ηταν σεμιναριακο ποσα θα τρωγαμε ;The_Stalker έγραψε:Σεμιναριακό στήσιμο της ομάδας σήμερα. Εκμηδένισε τον άγιαξ, έκοψε και τα σουτ που είχαμε δεχθεί από τον άξονα στο 1ο ματς. Μαζί θα τα σηκώνουμε Βλάνταν!
Παλαιολογε το πρώτο ημίχρονο έπρεπε να είναι 3-0 δεστο πρώτα και μην σχολιαζεις χωρίς έχεις δει το ματς γιατι είναι εκνευριστικο αυτό που κάνεις
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk