Μεταγραφές χειμώνα 2012-13
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2012-13
Ο ίδιος ο Άλοφς είχε μεταθέσει το θέμα Βιειρίνια στο χρονικό σημείο πρόσληψης νέου προπονητή, ο οποίος θα αποφάσιζε οριστικά. Επομένως δεν είχε νόημα καμία προσπάθεια διαπραγμάτευσης μέχρι α) να προσληφθεί νέος προπονητής και β) να αποφασίσει. Επομένως, αφού συνέβησαν αυτά τα δύο, από εδώ και πέρα έχει νόημα να κινηθεί ο ΠΑΟΚ επαναπροσεγγίζοντας τον Άλοφς, κάτι που λογικά θα γίνει εντός των ημερών.
και μονο που τον ρωτησαν και απαντησε παει να πει οτι πωλειται πλεον καθαρα....
αντε καντε μια μεταγραφηηηηηηηηηη
εχουμε καειιιιιιιιι

αντε καντε μια μεταγραφηηηηηηηηηη
εχουμε καειιιιιιιιι
«Ο Βιεϊρίνια είναι στα πλάνα μας»
28 Δεκ 2012 21:35
Σε δηλώσεις που έκανε για πρώτη φορά σε ελληνικό μέσο και συγκεκριμένο το onsports.gr ο αθλητικός διευθυντής της Βόλφσπουργκ Κλάους Άλοφς, ξεκαθαρίζει τα πάντα για την υπόθεση Βιεϊρίνια. Αναλυτικά, το τι είπε ο Γερμανός παράγοντας στο onsports.
Αναλυτικά το δημοσίευμα του onsports.
"Ο τεχνικός διευθυντής της γερμανικής ομάδας ένιωσε έκπληξη όταν τον ρωτήσαμε αν ο Βιεϊρίνια περισσεύει στα πλάνα της Βόλφσμπουργκ και ότι σύμφωνα με τα όσα ακούγονται, δεν υπολογίζεται από τον νέο προπονητή Ντίτερ Χέκινγκ. Αξιοσημείωτο πως στο άκουσμα ότι τηλεφωνούμε από Ελλάδα, η πρώτη του αντίδραση ήταν «ξέρω ακριβώς τι θέλετε!»
«Αυτό σίγουρα δεν ισχύει! Ο Βιεϊρίνια είναι ποδοσφαιριστής πάνω στον οποίο η Βόλφσμπουργκ επένδυσε και υπολογίζει σε αυτόν. Αλλωστε, στο αμεσως προηγούμενο παιχνίδι, κόντρα στην Άιντραχτ αγωνίστηκε και μάλιστα ως βασικός. Αν δεν βρισκόταν στα πλάνα μας, δεν θα έπαιζε σε ματς πρωταθλήματος. Δεν έχουμε καμία πρόθεση ούτε να πουλήσουμε, ούτε να δανείσουμε τον Βιεϊρίνια. Δουλειά μου, βέβαια, είναι να ακούω προτάσεις, οπότε αν και εφόσον έρθει κάποια όχι μόνο για τον Αντελίνο, αλλά για οποιονδήποτε παίκτη μας, θα τη μεταφέρω στη διοίκηση, στον προπονητή και στον ποδοσφαιριστή, όπως προβλέπει η διαδικασία».
Αυτό μεταφράζεται ως «ακόμα δεν υπάρχει πρόταση»;
«Ναι, δεν έχουμε πρόταση από καμία ομάδα για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Απολύτως καμία».
Είναι όμως αλήθεια ότι έχετε συναντηθεί με τον κ. Τσιστιακόφ...
«Πράγματι, ο κύριος Τσιστιακόφ ήρθε πριν λίγο καιρό στη Γερμανία, παρακολούθησε αγώνα της Βόλφσμπουργκ και εν συνεχεία, αφού γνωριστήκαμε, συνομιλήσαμε για το συγκεκριμένο θέμα. Τού είπα αυτά που λέω και σε εσάς. Ότι δηλαδή αν και είμαστε ανοικτοί σε οποιαδήποτε πρόταση, δεν είναι πρόθεσή μας να πουλήσουμε τον ποδοσφαιριστή ή να τον παραχωρήσουμε δανεικό. Πρέπει να σας πω, δε, ότι προ δύο ημέρών μίλησα με τον Βιεϊρίνια και μου είπε ότι νιώθει πολύ καλά στη Βόλφσμπουργκ".
paok24
28 Δεκ 2012 21:35
Σε δηλώσεις που έκανε για πρώτη φορά σε ελληνικό μέσο και συγκεκριμένο το onsports.gr ο αθλητικός διευθυντής της Βόλφσπουργκ Κλάους Άλοφς, ξεκαθαρίζει τα πάντα για την υπόθεση Βιεϊρίνια. Αναλυτικά, το τι είπε ο Γερμανός παράγοντας στο onsports.
Αναλυτικά το δημοσίευμα του onsports.
"Ο τεχνικός διευθυντής της γερμανικής ομάδας ένιωσε έκπληξη όταν τον ρωτήσαμε αν ο Βιεϊρίνια περισσεύει στα πλάνα της Βόλφσμπουργκ και ότι σύμφωνα με τα όσα ακούγονται, δεν υπολογίζεται από τον νέο προπονητή Ντίτερ Χέκινγκ. Αξιοσημείωτο πως στο άκουσμα ότι τηλεφωνούμε από Ελλάδα, η πρώτη του αντίδραση ήταν «ξέρω ακριβώς τι θέλετε!»
«Αυτό σίγουρα δεν ισχύει! Ο Βιεϊρίνια είναι ποδοσφαιριστής πάνω στον οποίο η Βόλφσμπουργκ επένδυσε και υπολογίζει σε αυτόν. Αλλωστε, στο αμεσως προηγούμενο παιχνίδι, κόντρα στην Άιντραχτ αγωνίστηκε και μάλιστα ως βασικός. Αν δεν βρισκόταν στα πλάνα μας, δεν θα έπαιζε σε ματς πρωταθλήματος. Δεν έχουμε καμία πρόθεση ούτε να πουλήσουμε, ούτε να δανείσουμε τον Βιεϊρίνια. Δουλειά μου, βέβαια, είναι να ακούω προτάσεις, οπότε αν και εφόσον έρθει κάποια όχι μόνο για τον Αντελίνο, αλλά για οποιονδήποτε παίκτη μας, θα τη μεταφέρω στη διοίκηση, στον προπονητή και στον ποδοσφαιριστή, όπως προβλέπει η διαδικασία».
Αυτό μεταφράζεται ως «ακόμα δεν υπάρχει πρόταση»;
«Ναι, δεν έχουμε πρόταση από καμία ομάδα για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Απολύτως καμία».
Είναι όμως αλήθεια ότι έχετε συναντηθεί με τον κ. Τσιστιακόφ...
«Πράγματι, ο κύριος Τσιστιακόφ ήρθε πριν λίγο καιρό στη Γερμανία, παρακολούθησε αγώνα της Βόλφσμπουργκ και εν συνεχεία, αφού γνωριστήκαμε, συνομιλήσαμε για το συγκεκριμένο θέμα. Τού είπα αυτά που λέω και σε εσάς. Ότι δηλαδή αν και είμαστε ανοικτοί σε οποιαδήποτε πρόταση, δεν είναι πρόθεσή μας να πουλήσουμε τον ποδοσφαιριστή ή να τον παραχωρήσουμε δανεικό. Πρέπει να σας πω, δε, ότι προ δύο ημέρών μίλησα με τον Βιεϊρίνια και μου είπε ότι νιώθει πολύ καλά στη Βόλφσμπουργκ".
paok24
- navigator11
Αν υπάρχουν χρήμα και διάθεση,κάτι θα βρούμε,δε γίνεται,να ... ψωνίσουμε.Κ ας μην είναι κι ο Αντελίνο,δε χάλασε κι ο κόσμος.Νομίζω;
- tera12tera
Για αυτή την μεταγραφική περίοδο θα ήμουν ευχαριστημένος με ....
Α) Ολαιτάν
Β) Λούκας
Φυσικά θα ήθελα και τον παιχταρά μας αλλά πλέον το βλέπω δύσκολο
.....
Δεν ΘΕΛΩ άλλον αμυντικογενή Ποδοσφαιριστή.....
Ελπίζω στο πρώτο παιχνίδι , μετά την διακοπή , να δω κ κανένα καινούργιο παίκτη ...
Α) Ολαιτάν
Β) Λούκας
Φυσικά θα ήθελα και τον παιχταρά μας αλλά πλέον το βλέπω δύσκολο
Δεν ΘΕΛΩ άλλον αμυντικογενή Ποδοσφαιριστή.....
Ελπίζω στο πρώτο παιχνίδι , μετά την διακοπή , να δω κ κανένα καινούργιο παίκτη ...
- angelheart
- Επικοινωνία:
Οι δηλώσεις του Άλοφς
"...Πράγματι, ο κύριος Τσιστιακόφ ήρθε πριν λίγο καιρό στη Γερμανία, παρακολούθησε αγώνα της Βόλφσμπουργκ και εν συνεχεία, αφού γνωριστήκαμε, συνομιλήσαμε για το συγκεκριμένο θέμα. Τού είπα αυτά που λέω και σε εσάς. Ότι δηλαδή αν και είμαστε ανοικτοί σε οποιαδήποτε πρόταση, δεν είναι πρόθεσή μας να πουλήσουμε τον ποδοσφαιριστή ή να τον παραχωρήσουμε δανεικό. Πρέπει να σας πω, δε, ότι προ δύο ημέρών μίλησα με τον Βιεϊρίνια και μου είπε ότι νιώθει πολύ καλά στη Βόλφσμπουργκ..."
και τώρα στα ελληνικά.
"...Πράγματι, ο κύριος Τσιστιακόφ ήρθε πριν λίγο καιρό στη Γερμανία, παρακολούθησε αγώνα της Βόλφσμπουργκ και εν συνεχεία, αφού γνωριστήκαμε, συνομιλήσαμε για το συγκεκριμένο θέμα. Τού είπα ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που λέω και σε εσάς. Ότι δηλαδή αν και είμαστε ανοικτοί σε οποιαδήποτε πρόταση, δεν είναι πρόθεσή μας να παραχωρήσουμε τον ποδοσφαιριστή δανεικό, αλλά μόνο να τον πουλήσουμε, και μάλιστα όχι κοψοχρονιά. Πρέπει να σας πω, δε, ότι προ δύο ημέρών μίλησα με τον Βιεϊρίνια και μου είπε ότι νιώθει πολύ καλά στη Βόλφσμπουργκ, αλλά δεν θα τον χαλούσε κιόλας αν με τα ίδια λεφτά που παίρνει εδώ επέστρεφε στη Θεσσαλονίκη".
"...Πράγματι, ο κύριος Τσιστιακόφ ήρθε πριν λίγο καιρό στη Γερμανία, παρακολούθησε αγώνα της Βόλφσμπουργκ και εν συνεχεία, αφού γνωριστήκαμε, συνομιλήσαμε για το συγκεκριμένο θέμα. Τού είπα αυτά που λέω και σε εσάς. Ότι δηλαδή αν και είμαστε ανοικτοί σε οποιαδήποτε πρόταση, δεν είναι πρόθεσή μας να πουλήσουμε τον ποδοσφαιριστή ή να τον παραχωρήσουμε δανεικό. Πρέπει να σας πω, δε, ότι προ δύο ημέρών μίλησα με τον Βιεϊρίνια και μου είπε ότι νιώθει πολύ καλά στη Βόλφσμπουργκ..."
και τώρα στα ελληνικά.
"...Πράγματι, ο κύριος Τσιστιακόφ ήρθε πριν λίγο καιρό στη Γερμανία, παρακολούθησε αγώνα της Βόλφσμπουργκ και εν συνεχεία, αφού γνωριστήκαμε, συνομιλήσαμε για το συγκεκριμένο θέμα. Τού είπα ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που λέω και σε εσάς. Ότι δηλαδή αν και είμαστε ανοικτοί σε οποιαδήποτε πρόταση, δεν είναι πρόθεσή μας να παραχωρήσουμε τον ποδοσφαιριστή δανεικό, αλλά μόνο να τον πουλήσουμε, και μάλιστα όχι κοψοχρονιά. Πρέπει να σας πω, δε, ότι προ δύο ημέρών μίλησα με τον Βιεϊρίνια και μου είπε ότι νιώθει πολύ καλά στη Βόλφσμπουργκ, αλλά δεν θα τον χαλούσε κιόλας αν με τα ίδια λεφτά που παίρνει εδώ επέστρεφε στη Θεσσαλονίκη".
- baneprelevic361
- Επικοινωνία:
- navigator11
Το θέμα είναι να ενισχυθεί ουσιαστικά η ομάδα με 2 το λιγότερο παίχτες 11άδας ήδη από την περίοδο αυτή,εφόσον έχουν εντοπιστεί αξιόλογες περιπτώσεις και έχει δώσει το οκ ο Σαββίδης.Σώνει και καλά δεν οφείλει να'ναι ένας εξ αυτών ο Βιεϊρίνια είτε οι λοιποί που λέγεται πως μας "ενδιαφέρουν".Αν και δε νομίζω πως το θέμα με τη δήλωση αυτή πάει για ναυάγιο.Τακτικισμός κάλλιστα μπορεί να'ναι όπως λέει κι ο εϊντζελ.Ο χρόνος θα δείξει.Απλά φαντάζομαι τι έχει να γραφεί-ακουστεί αν για τον όποιο λόγο τελικά πάρουμε παίχτες χαμηλότερης εμβέλειας,σε επίπεδο εντυπώσεων τουλάχιστο,σε σχέση με τους απασχολούντες βάσει "ρεπορτάζ" το τελευταίο διάστημα.Ας προετοιμαζόμαστε και για ένα τέτοιο ενδεχόμενο λέω εγώ με ... υπομονή και ανεκτικότητα (απέναντι σε όλους όσοι ΧΑΛΑΡΑ στη θέση του "μυρωδιά" Γέρμαν θα'χαν καθαρίσει επιτυχώς την μπουγάδα από το πρώτο μιλισεκόντ) !!!
Ελπίζω να υπάρχει συγκεκριμένη σειρά από στόχους και να μην αναλώσουμε όλη την ενέργειά μας μαδώντας μαργαρίτες σχετικά με την επιστροφή ή όχι του Βιερίνια.
Παντως με τις διαρροες τις η παε δημιουργησαν προσδοκιες οποτε περιμενουμε κτ καλο.....οπως και να λεγεται....Αν δεν ερθει θα επικρατησει δικαιως παγωμαρα....
- ΑποστόληςΑ
Είναι προφανές πως επειδή η υπόθεση είναι δύσκολη χτυπάμε και άλλους στόχους, όπως ο Lucas ή ο Lazovic. Σαν τον εργολάβο που κάνει προσφορές για 4-5 έργα και όποιο του κάτσει.
Προφανώς δεν πρόκειται να πάρουμε ταυτόχρονα ΚΑΙ τον Lucas ΚΑΙ τον Βιερι ΚΑΙ τον Παρτιζάνο. Αν πάρουμε έναν από αυτούς (ιδιαίτερα τα 2 εξτρέμ) θα είναι καλό. Αν πάρουμε δύο από αυτούς θα είναι super! Αλλά όπως έχω ξαναγράψει η ομαδα χρειάζεται επίσης ένα καλό δεξί μπακ και ένα cb. Θα ήταν μεγάλο λάθος να πάρουμε και τους 3 και η ομάδα να μείνει χωρίς στόπερ και δεξί μπακ ποιότητας.
Προσωπικά θα προτιμούσα (μ' αυτή τη σειρά):
1. 'Εναν εκ των Βιερι ή Lucas
2. Δεξί μπακ
3. Στόπερ ή τον δεύτερο εκ των Βιερι ή Lucas
Ο Λάζοβιτς απ' ό,τι διαβάζω είναι περισσότερο φορ και λιγότερο εξτρέμ, οπότε κατά την άποψή μου δεν είναι πρώτης προτεραιότητας, αν και φαίνεται πιο εύκολη η αποδέσμευσή του από τη Ζενίτ. Μόνον αν δεν κατάφερνα τον Ισπανό και τον Πορτογάλο θα τον κυνηγoύσα και εφόσον μπορεί να παίξει αριστερά. Αλλιώς πάλι με τον Ρομπερ θα έμενα...Αν θέλουμε να κοντράρουμε τον Ολυμπακό θα χρειαστούμε έναν από αυτούς ή κάποιον άλλον ισοδύναμο. Οι περιπτώσεις των Ολαϊτάν και De Vincenti δεν μπορούν να συγκριθούν με τα δύο εξτρέμ που κυνηγάμε, αλλά αποτελούν ένα καλό back-up.
Προφανώς δεν πρόκειται να πάρουμε ταυτόχρονα ΚΑΙ τον Lucas ΚΑΙ τον Βιερι ΚΑΙ τον Παρτιζάνο. Αν πάρουμε έναν από αυτούς (ιδιαίτερα τα 2 εξτρέμ) θα είναι καλό. Αν πάρουμε δύο από αυτούς θα είναι super! Αλλά όπως έχω ξαναγράψει η ομαδα χρειάζεται επίσης ένα καλό δεξί μπακ και ένα cb. Θα ήταν μεγάλο λάθος να πάρουμε και τους 3 και η ομάδα να μείνει χωρίς στόπερ και δεξί μπακ ποιότητας.
Προσωπικά θα προτιμούσα (μ' αυτή τη σειρά):
1. 'Εναν εκ των Βιερι ή Lucas
2. Δεξί μπακ
3. Στόπερ ή τον δεύτερο εκ των Βιερι ή Lucas
Ο Λάζοβιτς απ' ό,τι διαβάζω είναι περισσότερο φορ και λιγότερο εξτρέμ, οπότε κατά την άποψή μου δεν είναι πρώτης προτεραιότητας, αν και φαίνεται πιο εύκολη η αποδέσμευσή του από τη Ζενίτ. Μόνον αν δεν κατάφερνα τον Ισπανό και τον Πορτογάλο θα τον κυνηγoύσα και εφόσον μπορεί να παίξει αριστερά. Αλλιώς πάλι με τον Ρομπερ θα έμενα...Αν θέλουμε να κοντράρουμε τον Ολυμπακό θα χρειαστούμε έναν από αυτούς ή κάποιον άλλον ισοδύναμο. Οι περιπτώσεις των Ολαϊτάν και De Vincenti δεν μπορούν να συγκριθούν με τα δύο εξτρέμ που κυνηγάμε, αλλά αποτελούν ένα καλό back-up.
εξτρεμ με προσωπικη ενεργεια ειναιι σιγουρα απολυτη προτεραιοτητα και αν μπορουμε και 2η μεταγγραφη παλι 2ο μεσοεπιθετικο θα παιρνα γιατι μπροστα η ποιοτητα μας ειναι τραγικη...με δ μπακ εως το καλοκαιρι βγαινουμε κουτσα στραβα...βεβαια καθε ευκαιρια καλοδεχουμενη..βλ σκονδρα βυντρα ισως σπυροπουλο και γκαλιτσιος..
για σεντερ μπακ σιγουρα χρειαζετει ενας ηγετης αν οχι τωρα το καλοκαιρι..
για σεντερ μπακ σιγουρα χρειαζετει ενας ηγετης αν οχι τωρα το καλοκαιρι..
Για μένα ο Κωνσταντινίδης δείχνει πολύ καλά στοιχεία και πιστεύω αξίζει να πάρει την ευκαιρία αυτό το εξάμηνο να δείξει αν μπορεί παίξει βασικός. Στην άμυνα το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι στη θέση του κεντρικού αμυντικού. Εκεί και με την απουσία του Κουμάλο το πρόβλημα πέρα από ποιοτικό γίνετε και ποσοτικό. Τώρα όσον αφορά τους τρεις βασικούς στόχους πιστεύω ότι κινούμαστε για δυο από τους τρεις.
Ο Lazovic μπορεί άνετα να παίξει και στα άκρα αλλά και πίσω από τον Klaus. Το δείχνουν και τα στατιστικά του που έχει καμιά δεκαριά assist κάθε χρόνο. Και ειδικά στο ελληνικό πρωτάθλημα πιστεύω παίζει σε όποια θέση θέλει. Η λογική λέει ότι αν πάρουμε και extrem ο Lazovic θα παίζει πίσω από τον Klaus.
Το θέμα είναι ότι έχουν ανεβάσει πολύ ψιλά τον πήχη και άντε να το μαζέψεις μετά αν δε πάρουμε κανέναν από τους τρεις.
Ο Lazovic μπορεί άνετα να παίξει και στα άκρα αλλά και πίσω από τον Klaus. Το δείχνουν και τα στατιστικά του που έχει καμιά δεκαριά assist κάθε χρόνο. Και ειδικά στο ελληνικό πρωτάθλημα πιστεύω παίζει σε όποια θέση θέλει. Η λογική λέει ότι αν πάρουμε και extrem ο Lazovic θα παίζει πίσω από τον Klaus.
Το θέμα είναι ότι έχουν ανεβάσει πολύ ψιλά τον πήχη και άντε να το μαζέψεις μετά αν δε πάρουμε κανέναν από τους τρεις.
-
arrwstos
Με Λούκας (ή τύπου Λούκας), Λάζοβιτς (ή τύπου Λάζοβιτς) και Βύντρα (ή κάποιον άλλο πολυθεσίτη μπακ ανάλογου επιπέδου) θα είμαι ευχαριστημένος. Πιστεύω στη διοίκηση και θέλω να πιστέυω ότι θα αποδειχθεί πιο σοβαρή από εμάς τους οπαδούς και θα αφήσει "μαρκαρισμένους" στόχους για το καλοκαίρι. Θαύματα τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο δε γίνονται. Αντίθετα, η περίοδος αυτή προσφέρεται για ψάξιμο και λοκάρισμα στόχων στα πλαίσια ενός οργανωμένου καλοκαιρινού μεταγραφικού σχεδιασμού.