Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Βαρύ χρηματικό πρόστιμο περιμένει τον Κέβιν Μιραλάς για την ενέργειά του, καθώς κλήθηκε σε απολογία. Τι δήλωσε ο Βέλγος φορ του Ολυμπιακού στα γαλλικά ΜΜΕ.

Ο Κέβιν Μιραλάς ενημερώθηκε μετά τον αγώνα με την Άρσεναλ πως θα κληθεί σε απολογία από τον Ολυμπιακό για τον τρόπο που λειτούργησε όταν έγινε αλλαγή. Στον Βέλγο αναμένεται να επιβληθεί βαρύ πρόστιμο.

Από μέρους του ο Μιραλάς μιλώντας σε γαλλικά ΜΜΕ επισήμανε πως «εμένα μου αρέσει να παίζω στην κορυφή και όχι στα πλάγια. Έχω μιλήσει όμως με τον προπονητή μου και το θέμα έχει λυθεί. Όλα είναι εντάξει. Είμαι χαρούμενος στον Ολυμπιακό. Έχω τρία χρόνια συμβόλαιο και όλα είναι καλά».

γαζζελα....

:lol: :lol: :lol: Τι σας έλεγα πιο πάνω?Μεγάλο κ@$@#$@ο όπως αποδεικνύετε και από τα περσινά!!Μετά τους έφταιγε ο Γκαρσία ο τρισμέγιστος.
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

το καλο ειναι οτι ετρεξαν μεχρι το τελος και αυτο μας ευνοει εμας ;)
Άβαταρ μέλους
nyxteridas

Δημοσίευση από nyxteridas »

Νταξ ψιλοαστείο, να το υποστηρίζουμε αυτό...
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Σε απολογία αναμένεται να κληθεί ο Κέβιν Μιραλάς για την ενέργεια του όταν έγινε αλλαγή. Η κίνηση του Βέλγου να αποχωρήσει για τα αποδυτήρια μόλις αντικαταστάθηκε χωρίς την άδεια του Ερνέστο Βαλβέρδε δεν άρεσε καθόλου στον Ισπανό τεχνικό και για αυτόν ακριβώς τον λόγο ο Μιραλάς θα «πληρώσει» το τίμημα.

Μάλιστα, ο Μιραλάς μίλησε σε γαλλικά ΜΜΕ και τόνισε πως το πρόβλημα του ήταν που δεν έπαιξε στην κορυφή της επίθεση και για αυτό είχε τόσα νεύρα την στιγμή που έγινε αλλαγή από τον Αμπντούν. Χαρακτηριστικά είπε, «Ενοχλήθηκα που αγωνίστηκα στα αριστερά. Θα προτιμούσα να έπαιζα στην κορυφή της επίθεσης. Μίλησα με τον προπονητή μου, τα βρήκαμε και το θέμα έληξε εδώ».

http://www.sport-fm.gr/article/504486
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Παντως πρεπει να παραδεχτουμε οτι ο γαυρος ηταν πολυ καλυτερος χτες απο οτι περιμεναμε. Μπροστα εκανε πολλες φασεις, στο κεντρο ειναι μονο ο Ιμπαγασα (οσο αντεχει) αλλα πισω εχει προβληματα. Αυτος ο Κοσταντζο ειναι αστειος (οχι οτι ο Κρεσιτς εχει παιξει καλυτερα φετος)
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Σταθερη αξια η κοκκινη ΔΕΚΟ στην Ευρωπη... Με την χειροτερη δυνατη Αρσεναλ των τελευταιων 15 ετων καταφερε και εχασε...
Παντα τετοια. Χαρηκα και με την Ντορντμουντ ... Οτι πρεπει ειναι ...
Σε συνδυασμο με την αλλη ελληνικη ομαδα ( ΑΠΟΕΛ) , βγηκε ο παιδικος του μικρου για αυτο το μηνα... Ευχαριστω την διοικηση , τον προπονητη , τους παικτες και τους οπαδους της ΔΕΚΟ , για την εμφανιση τους... :lol: :lol: :lol:

Υ.Γ Ρε παιχταραμου Κοσταντσο , μην δεις κλειστη γωνια , απο εκει να το φας ... Ησουνα μαγεια στο 2ο γκολ... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Χθες υπηρχαν 2 ομαδες οι οποιες αλωνιζανε στο κεντρο οπου δεν μαρκαρε κανενας...Ο γαυρος κατεβαινε πιο ευκολα με την αρσεναλ παρα με την ξανθη.Ο ιμπαγασα δεν κουραστηκε σε παιχνιδι τσου λου και κουραζεται στην ελλαδα.
Βεβαια η εμφανιση τους ηταν πολυ καλη.Υπηρχε οργανωση στο παιχνιδι τους αλλα δεν υπηρχε αντισταση εκ μερους της αρσεναλ.Η αρσεναλ εκανε παρα πολλα λαθη.Δεν μαρκαρε σωστα,εβγαινε σε αντεπιθεση 3 με 2 και δεν μπορουσε να τελειωσει τη φαση.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

-----------------------------Σεζνι-----------------------------

------Σανια---Φερμααλεν----Κοσιελνι-----Γκιμπς----------

--------------------------Nτιαμπι-----------------------------

------------------------Γουιλσιρ------Ραμσευ--------------

---------Γουολκοτ----Φαν Περσι-----Ζερβινιο------------

Αυτη ειναι η βασικη ενδεκαδα της Αρσεναλ ... Με μαυρο , οι δυο απο τους χθεσινους που ξεκινησαν ... Βοηθησε και ο Βενγκερ για να εμφανιστει ετσι ο κλοουν της Ευρωπης ... Αλλα φαντασου ποσο για το π@υτσο τους εχουνε , που δεν υπολογιζουν τιποτα .... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
paprica

Δημοσίευση από paprica »

Το κακό είναι ότι ανέβηκε η ψυχολογία τους με την καλή εμφάνιση
Άβαταρ μέλους
eorptol

Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ

Δημοσίευση από eorptol »

Καλο είναι να μην είναι με τη πλάτη στον τοίχο θα είναι λίγο ποιο χαλαροί.....άντε να τους προσγειωσουμε την Κυριακή....
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ο ντιαμπυ ειναι πολυ καιρο τραυματιας αναμενεται να επιστρεψει στα μεσα οκτωβρη οπως και ο βερμαελεν...ο γουιλσιρ αναμενεται να λειψει ακομα 5-6 μηνες περιπου...ο κοσιελνυ ειναι επισης τραυματιας...ο γουολκοτ τραυματιστηκε στον τελευταιο αγωνα πρωταθληματος...ο γκιμπς εχει χασει τη θεση του προς το παρον απο τον αντρε σαντος...οπως καταλαβαινεις δεν ειναι οτι δεν τους υπολογιζουν απλα εχουν ξεμεινει με παρομοια 11αδα παιζουν και στο πρωταθλημα αυτη τη στιγμη...

οπως προειπα η αρσεναλ βρισκεται στην χειροτερη καμπη επι εποχη βενγκερ...χωρις παιχτες χωρις αμυνα χωρις πλανο χωρις τιποτα...τα αποτελεσματα μιλανε απο μονα τους(στην πρεμιερ σε 6 παιχνιδια εχει δεχτει 14 γκολ και εχει βαλει 9 ενω βρισκεται στη 13 θεση)...επισης σε πολυ κακη κατασταση βρικονται και η μαρσειγ(13η στη γαλλια) και η ντορτμουντ(8η στη μουντεσλιγκα)...ο γαυρος εχασε μια χρυση ευκαιρια να περασει φετος απο ομιλο και να ειναι επικοινωνιακα μαγκας μιας και θα περνουσε απο μεγαθηρια(αλλα ψοφια)...απλα επιβεβαιωνει τον τιτλο της π@υτανας της ευρωπης για ακομα μια φορα...
Άβαταρ μέλους
paprica

Δημοσίευση από paprica »

Τι άλλο θα ακούσουμε, βγήκε ο Κατσαβάκης στο Μετρόπολις και παρομοίασε τον Ούμπιντες με το ΒιεΪρίνια :lol:
Άβαταρ μέλους
georgedoulk

Δημοσίευση από georgedoulk »

Εμενα ο γαυρος χθες μου εκανε εντυπωση.
Ηταν το δευτερο ματς που τον είδα φέτος (το πρωτο με την Ξανθη) και φάνηκε πολύ βελτιωμένος.
Πίεζε ψηλά, εκλεβε μπάλα κοντα στην αμυνα της Αρσεναλ, επαιζε απο τον αξονα με γρήγορες πάσες απο τον Ιμπαγασα μεχρι το 60' (μετά ψόφησε).
Πολύ καλός παίκτης ο Φέϊσα και επικίνδυνοι οι Φουστέρ, Μιραλας και Τζιμπούρ.
Αμυντικά οι Χολέμπας και Μέλμπερκ είναι αξιοπιστοι και κερδίζουν τις μονομαχίες. Ο τοροβούτας και ο Μαρκάνος επιπόλαιοι και ευκολοι στο τσαφ. Το τέρμα τους μεγάλη κουνέλα! Στα χαμηλά ειδικά είναι να τον κλαίν οι ρέγγες!

Προσπαθεί ο βαλβίδας να τους κάνει να παίξουν σαν Ισπανική ομάδα με ποδοσφαιρο κατοχής και πίεση οταν χάνουν την μπάλα, αλλά δεν εχουν ουτε την κουλτουρα ούτε την δυναμική (τουλάχιστον στο Τσ.Λ.) να το κάνουν.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

paprica έγραψε:Τι άλλο θα ακούσουμε, βγήκε ο Κατσαβάκης στο Μετρόπολις και παρομοίασε τον Ούμπιντες με το ΒιεΪρίνια :lol:
Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

εμένα πάντως πολύ μεγαλύτερη εντύπωση μου προξένησε το πόσο κακή ήταν χθές η κανονιέρισσα.ως τύποις ουδέτερος,μιάς και ψυχή τε και σώματι με την άρσεναλ ήμουν-ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ-,εξοργίστηκα με τις ύψιστες @@διές,που έκαναν χθές οι παίχτες της.μιλάμε για επιπολαιότητα ασυγχώρητη.όσο για το μαρινάκη,δεν υπάρχει μία στο τρισεκατομμύριο να μη χρειαστεί και να μη λάβει την κυριακή κορακοσπρώξιμο για να φτάσει στο επιθυμητό γι'αυτόν αποτέλεσμα (πιθανώς την ισοπαλία).
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”