Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση
Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση
Έλα τωρα μεγάλη βλακεία του αμυντικού του Ρουμάνου που κοιμήθηκε δεν αμφισβητώ τα αγωνιστικά προσόντα του καγκουρα αλλα τα αμυντικά των Ρουμάνων
......α δηλώσεις νέες λεει του μητρο που ειπε "καλη η πρόκριση αλλα ακόμη καλλιτερος ο βαθμός της ισοπαλίας "....
......α δηλώσεις νέες λεει του μητρο που ειπε "καλη η πρόκριση αλλα ακόμη καλλιτερος ο βαθμός της ισοπαλίας "....
ΤΕΡΑΣΤΙΕ ΣΑΝΤΟΣ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!
Κάναμε μια ομάδα με άφθονο μεσοεπιθετικό ταλέντο να φαίνεται δευτεράτζα...
Θέλω όμιλο με Ελβετία, Αυστραλία, Ελλάδα και Εκουαδόρ.
Και αυτό θα γίνει μόνο αν στείλω τον Go Village στην κλήρωση.

ΥΓ: εντάξει μάγκες, καλός ο Μήτρογλας, αλλά νομίζω το γκόλ ΚΑΙ χθές είναι 80% του Καραγκούνη (όπως στο τηγάνι ήταν 95% του κοντού...)...
Κάναμε μια ομάδα με άφθονο μεσοεπιθετικό ταλέντο να φαίνεται δευτεράτζα...
Θέλω όμιλο με Ελβετία, Αυστραλία, Ελλάδα και Εκουαδόρ.
Και αυτό θα γίνει μόνο αν στείλω τον Go Village στην κλήρωση.

ΥΓ: εντάξει μάγκες, καλός ο Μήτρογλας, αλλά νομίζω το γκόλ ΚΑΙ χθές είναι 80% του Καραγκούνη (όπως στο τηγάνι ήταν 95% του κοντού...)...
μπράβο Despe.desperando έγραψε:θελω να δω ποτε ο ελληνας θα απαξιώνει τα δικα του πραγματα και θα θαυμαζει παντα τα ξενα.
οσοι δεν εχετε καταλαβει η μικρη ελλαδιτσα παει για δευτερη συνεχομενη φορα σε μουντιαλ και με ενδιαμεση συμμετοχη και σε ευρο.
ποδοσφαιρικα μεγαλωνουμε και αν ημασταν καλοι στην προωθηση και στο μαρκετινγκ θα μπορουσαμε να εποφεληθουμε ολοι απο αυτες τις επιτυχιες
Μακάρι να είχες δίκαιο και όντως να μην υπήρχαν συμπολίτες μας στημένοι και έτοιμοι στην γωνία για χώσιμο, όμως επειδή είμαι από το εξωτερικό και παρακολουθώ συνεχώς με "ιδιαίτερη προσοχή" το συγκεκριμένο topic από τις αρχές του paokmania μέχρι και σήμερα, μπορώ να πω πως είσαι τέρμα λάθος!sourmenetes έγραψε:Δε νομιζω οτι καποιος περιμενε στη γωνια κτλ κτλ.paokpool έγραψε:Για άλλη μια φορά βούλωσε στόματα η Εθνική μας!
Όλους εσάς που σας πήρανε τα μυαλά τα football manager...... και που περιμένετε να τα χώσετε και να κατακρίνετε με συνοδευτικό το γνωστό "ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ" λες και εσείς είσαστε ΠΑΟΚ με ρίζες στο Ουζμπεκιστάν, τραβάτε τώρα να ξαπλώσετε και ελάτε να τα χώσετε στον Μήτρογλου (θυμάμαι πολλούς άσχετους που την έλεγαν για τον "καρπούζα" πως ο Κλάους είναι ίδιο επίπεδο.....), στον Καραγκούνη που μόνο ξέρει να σέρνετε και όλους τους άλλους..... ελάτε το καλοκαίρι πάλι!
Εκεί η μεγάλη σας ευκαιρία να βγάλετε τα κόμπλεξ σας με την ομάδα που μια δεκαετία τώρα μέσα σε όλη αυτήν την λέρα και την κατρακίλα, σε εκπροσωπεί τόσο τίμια και τόσο ένδοξα όσο Τ Ι Π Ο Τ Α άλλο σε αυτήν την ακοινώνιστη κοινωνία.
Αυτα τωρα για τους παιχτες και το ποιος κανει και ποιος δεν κανει ειναι αλλα ζητηματα.Εδω για να αλλαξουμε κεντροους θα περασει δεκαετια στην εθνικη και δικαιολογημενα,αφου δεν υπαρχει απο πισω ταλεντο ωστε να βγει ο κατσουρ-καραγκουνης-τζιολης.
Τωρα τα κομπλεξ του καθενος ειναι δικο του θεμα.Αλλα σιγουρα δεν υπαρχει μονο στον ΠΑΟΚ.
Πολυ σιγουρα.
Γύρνα καμιά 30αριά σελίδες πίσω, για να δεις πως δεν είναι της φαντασίας μου αυτά που έγραψα. Και αν έπιανε το τόπικ τέρμα από το ξεκίνημα του (από το 2007-08) θα πάθενες ζημιά αν είσαι υγιείς στην σκέψη με αυτά που θα διάβαζες.
Πρόσεξε μη σε πουν γαυρολάγνο και να πας να γράψεις στο γαυρομάνια (όπως εμένα) επειδή είπαμε τον κάνγκουρα ολοκληρωμένο ποδοσφαιριστή και όχι παίκτη περιορισμένων δυνατοτήτων τύπου Κλάους...ΑποστόληςΑ έγραψε:
Ο Μήτρογλου ξανασκόραρε διαλύοντας τις όποιες αμφιβολίες μου για το ποιόν του. Ναι, ήμουν κι εγώ στους αμφισβητίες του, όταν έκανε εκείνα τα εύκολα (όπως φαίνοντας στην τηλεόραση) χατ-τρικ του Ελληνικού πρωταθλήματος. Μετά όμως το χατ-τρικ στο Βέλγιο, άρχιζα να αλλάζω άποψη, κάτι που ενισχύθηκε στην συνέχεια. Το μεγάλο του ατού είναι ότι χειρίζεται και τα δύο πόδια (μόνον ο Αντωνιάδης θυμαμαι να είχε αυτήν την ικανότητα), κάτι που τον κάνει πολύ αποτελεσματικό στο σκοράρισμα. Επίσης το ότι μπορεί και ξφεύγει απο τους αμυντικούς, όπως φάνηκε και στα δύο παιχνίδια με Ρουμανία.
υγ ΣΑΝΤΟΣ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΜΕ...
νομίζω είναι άδικο αυτή τη δεδομένη στιγμή να βάζουμε μια τέτοια σύγκριση.
Προσωπικά είμαι βέβαιος ότι ο Κλάους ΘΑ ΕΙΝΑΙ στην 23αδα του Μουντιάλ. Ακόμα περισσότερο, γνωρίζω ότι πλέον έχει ένα λόγο παραπάνω να κάνει καλή χρονιά.
Προσωπικά είμαι βέβαιος ότι ο Κλάους ΘΑ ΕΙΝΑΙ στην 23αδα του Μουντιάλ. Ακόμα περισσότερο, γνωρίζω ότι πλέον έχει ένα λόγο παραπάνω να κάνει καλή χρονιά.
Σκέψου μόνο Mr.White ότι πριν 1-2 χρονάκια ότι ο Κλάους ήταν αλλαγή του Γκέκα και ο κάνγκουρας ούτε στην αποστολή της εθνικής...
Νομίζω ότι θα πάμε Βραζιλία με τριάδα φορ με Μήτρογλου - Γκέκα και Κλάους. το θέμα είναι ο δικός μας να αρχίσει να ανεβαίνει για να σιγουρέψει το ταξιδάκι...
Moz, άν πας στο τόπικ του Σαπλιγγίδη θα δεις μια ενδιαφέρουσα συζήτηση που λογικά απαντάει και στο γιατί ο Μήτρογλου πριν δυο χρόνια ήταν στα αλώνια και τώρα στα σαλόνια.....
Moz, άν πας στο τόπικ του Σαπλιγγίδη θα δεις μια ενδιαφέρουσα συζήτηση που λογικά απαντάει και στο γιατί ο Μήτρογλου πριν δυο χρόνια ήταν στα αλώνια και τώρα στα σαλόνια.....
- ΑποστόληςΑ
Τέτοια γκολ προκύπτουν πάντοτε από την σωστή συνεργασία του αποστολέα και του αποδέκτη. Το καλό χαφ για να φανεί χρειάζεται έναν επιθετικό που θα κάνει την έξυπνη κίνηση, γιατί χωρίς κίνηση δεν υπάρχει και έξυπνη πάσα. Το ίδιο ισχύει και για τον επιθετικό που χάνεται χωρίς σωστή τροφοδότηση.K_geo έγραψε:καλός ο Μήτρογλας, αλλά νομίζω το γκόλ ΚΑΙ χθές είναι 80% του Καραγκούνη (όπως στο τηγάνι ήταν 95% του κοντού...)...
- ΑποστόληςΑ
Πέρυσι, ειδικά στον πρώτο γύρο, ο Αθανασιάδης ήταν πολύ καλός.Moz έγραψε:Σκέψου μόνο Mr.White ότι πριν 1-2 χρονάκια ότι ο Κλάους ήταν αλλαγή του Γκέκα και ο κάνγκουρας ούτε στην αποστολή της εθνικής...
δεν διαφωνώ Απόστολε, ειδικά ο Μήτρογλου απο πέρυσι έχει δείξει εξαιρετική ικανότητα στην κίνηση off the ball (και φαίνεται ότι το έχει δουλέψει πολύ στην προπόνηση), αλλά πάλι, άν δεν έχεις τον παίχτη που θα σου κάνει (όπως χθές ο Καραγκούνης) την σωστή μπαλιά στον σωστό χρόνο, τότε δεν γίνεται τπτ......ΑποστόληςΑ έγραψε:Τέτοια γκολ προκύπτουν πάντοτε από την σωστή συνεργασία του αποστολέα και του αποδέκτη. Το καλό χαφ για να φανεί χρειάζεται έναν επιθετικό που θα κάνει την έξυπνη κίνηση, γιατί χωρίς κίνηση δεν υπάρχει και έξυπνη πάσα. Το ίδιο ισχύει και για τον επιθετικό που χάνεται χωρίς σωστή τροφοδότηση.K_geo έγραψε:καλός ο Μήτρογλας, αλλά νομίζω το γκόλ ΚΑΙ χθές είναι 80% του Καραγκούνη (όπως στο τηγάνι ήταν 95% του κοντού...)...
Mr. White, το να παίζεις σε Ατρόμητο & Πανιώνιο και να είσαι ο καλύτερος παίκτης/1ος σκόρερ, να τους κρατάς στην κατηγορία δεν το λες και αλώνια... Το ότι δεν έπαιζε στον gay είναι περίπτωση ίδια με του Κυριάκου Παπαδόπουλου.
Αλώνια λες να παίζεις δανεικός στις Σέρρες και να μην ακουμπάς...
Απόστόλη, φαντάζεσαι ο Κλάους να βγει και να πει για τον Δώνη ως τον προπονητή που τον βοήθησε περισσότερο στην καριέρα του?
Αλώνια λες να παίζεις δανεικός στις Σέρρες και να μην ακουμπάς...
Απόστόλη, φαντάζεσαι ο Κλάους να βγει και να πει για τον Δώνη ως τον προπονητή που τον βοήθησε περισσότερο στην καριέρα του?

- sourmenetes
- Moderator
Βρε ξερω τι λεγανε τοτε..Εγω για τωρα μιλησα..paokpool έγραψε:Μακάρι να είχες δίκαιο και όντως να μην υπήρχαν συμπολίτες μας στημένοι και έτοιμοι στην γωνία για χώσιμο, όμως επειδή είμαι από το εξωτερικό και παρακολουθώ συνεχώς με "ιδιαίτερη προσοχή" το συγκεκριμένο topic από τις αρχές του paokmania μέχρι και σήμερα, μπορώ να πω πως είσαι τέρμα λάθος!sourmenetes έγραψε:Δε νομιζω οτι καποιος περιμενε στη γωνια κτλ κτλ.paokpool έγραψε:Για άλλη μια φορά βούλωσε στόματα η Εθνική μας!
Όλους εσάς που σας πήρανε τα μυαλά τα football manager...... και που περιμένετε να τα χώσετε και να κατακρίνετε με συνοδευτικό το γνωστό "ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ" λες και εσείς είσαστε ΠΑΟΚ με ρίζες στο Ουζμπεκιστάν, τραβάτε τώρα να ξαπλώσετε και ελάτε να τα χώσετε στον Μήτρογλου (θυμάμαι πολλούς άσχετους που την έλεγαν για τον "καρπούζα" πως ο Κλάους είναι ίδιο επίπεδο.....), στον Καραγκούνη που μόνο ξέρει να σέρνετε και όλους τους άλλους..... ελάτε το καλοκαίρι πάλι!
Εκεί η μεγάλη σας ευκαιρία να βγάλετε τα κόμπλεξ σας με την ομάδα που μια δεκαετία τώρα μέσα σε όλη αυτήν την λέρα και την κατρακίλα, σε εκπροσωπεί τόσο τίμια και τόσο ένδοξα όσο Τ Ι Π Ο Τ Α άλλο σε αυτήν την ακοινώνιστη κοινωνία.
Αυτα τωρα για τους παιχτες και το ποιος κανει και ποιος δεν κανει ειναι αλλα ζητηματα.Εδω για να αλλαξουμε κεντροους θα περασει δεκαετια στην εθνικη και δικαιολογημενα,αφου δεν υπαρχει απο πισω ταλεντο ωστε να βγει ο κατσουρ-καραγκουνης-τζιολης.
Τωρα τα κομπλεξ του καθενος ειναι δικο του θεμα.Αλλα σιγουρα δεν υπαρχει μονο στον ΠΑΟΚ.
Πολυ σιγουρα.
Γύρνα καμιά 30αριά σελίδες πίσω, για να δεις πως δεν είναι της φαντασίας μου αυτά που έγραψα. Και αν έπιανε το τόπικ τέρμα από το ξεκίνημα του (από το 2007-08) θα πάθενες ζημιά αν είσαι υγιείς στην σκέψη με αυτά που θα διάβαζες.
Εδω υπηρχε φουλ πολεμος μετα την κατακτηση του euro και γιατι οι ιδιοι και οι ιδιοι,γιατι ο χαριστεας και οχι ο ταδε και ειμαι σιγουρος οτι οι οπαδοι οι δικοι μας τοτε δεν ειχαν τοσο μεγαλο κολλημα γιατι παιχτες στην εθνικη ειχαμε αντε 1-2.
Οι γαυροι ητανε μια ζωη(βλ.τυπου αλεφαντου τυπους) ποιος χαριστεας???Ποτε θα μπει ο μητογλου μεσα??Και ολα αυτα.Εμεις δεν ειχαμε τοτε παιχτες και ακομα και τωρα ενα ελαχιστο εως ανυπαρκτο ποσοστο θεωρω πως θα ελεγε οτι γιατι δεν παιρνει καποιον ακομα απο εμας.Ισα ισα που καποιους που πηρε ειπαμε γιατι τους πηρε .
Οσοι πατε να προσεχετε τα σεξουαλικως μεταδιδομενα νοσηματα!
Παντα προφυλακτικο
Μπραβο στην Εθνικη μας που μας εκανε να ξεχασουμε το ντορτι και να ατενισουμε το καλοκαιρακι που ερχεται με ποδοσφαιρικη αισιοδοξια.
Συγκεκριμενα μπραβο στον Σαντους,στον Τυπαρα,στον Κατσουρ,στον ειδικο κομμαντο Σαλπι και σε ολα τα παιδια που οδηγησαν τη χωρα μας σε μια ακομα ποδοσφαιρικη επιτυχια μεσα στην δεκαετια 04-14
Παντα προφυλακτικο

Μπραβο στην Εθνικη μας που μας εκανε να ξεχασουμε το ντορτι και να ατενισουμε το καλοκαιρακι που ερχεται με ποδοσφαιρικη αισιοδοξια.
Συγκεκριμενα μπραβο στον Σαντους,στον Τυπαρα,στον Κατσουρ,στον ειδικο κομμαντο Σαλπι και σε ολα τα παιδια που οδηγησαν τη χωρα μας σε μια ακομα ποδοσφαιρικη επιτυχια μεσα στην δεκαετια 04-14