Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Τι θα γινει στον ΠΑΟΚ διοικητικα?

Θα ερθει μεγαλος επενδυτης?
293
19%
Θα ερθει μεγαλος επενδυτης,αλλα θα βοηθα και ο κοσμος?
460
31%
Θα συνεχισουμε ετσι με τον κοσμο του ΠΑΟΚ μονο επενδυτη και θα γινουμε εταιρεια λαικης βασης?
754
50%

Σύνολο ψήφων: 1507

Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Δημοσίευση από gergeo4 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
No4h έγραψε:Και εξηγω.Αν βαλουν σημερα 6.7εκ θα εχουν το 51% των μετοχων και θα βγει ο Σαμαρι να λεει οτι πηραμε το πλειοψηφικο πακετο και μπλα μπλα μπλα.
Αν παω ομως εγω ή καποιος αλλος τεσπα,στις 20 και βαλει 1μυριο, τοτε ο Σαμαρι θα εχει κατω απο το 50% κ ετσι δεν θα μπορει να κανει κουμαντο.Θα μου πειτε ποιος θα βαλει λεφτα στην αυξηση,ή ποιος ο λογος.Ποτε δεν ξερεις.Τοσοι ηλιθιοι υπαρχουν(απο την αποψη οτι και να βαλει δεν θα μπορει να κανει κουμαντο τα λεφτα του,αλλιως για μας καθε χαρτι ευπροσδεκτο :D )
Οποτε περιμενει μεχρι τις 20 να δει μηπως εχει βαλει και καποιος αλλος λεφτα,και παει και βαζει 6.7+ το διπλασιο απο αυτο που εβαλε ο αλλος και εχει το 51% των μετοχων.
Καλη υπομονη μεχρι τις 20 αδερφια.
Υπάρχει λογική...
δεν μπορουν με το που καλυφθει πχ η αυξηση με 67% να σταματησει και να μην επιτραπει εισροη αλλων κεφαλαιων?
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

αυτος που τους ... συναντησε και τους ... μαρτυρησε τους επιδοξους επενδυτες στη "Μακεδονια" ευχομαι να εξακολουθει να βρισκεται εν ζωη!γιατι αν ειναι τοσο <<μαφοζιοι>> επαγγελματιες οι αραβες μαλλον απαιτουν και την αναλογη ομερτά.δεν μπορει να βγαινεις και να τραγουδας δεξια κ αριστερα για παρτη τους ετσι απλα!

πραγματικα,εχω αρχισει να απορω τι αντοχες εχουν ορισμενοι εδω μεσα κι ακομα να ενεργοποιησουν το ενστικτο της αυτοσυντηρησης!τονιζω οτι πιστευω πως η μπιζνα τελικα θα εχει αισια καταληξη.κ η πιστη μου αυτη ενισχυεται οταν καθημερινα διαβαζω τετοιες μπαρουφες ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ!

ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Πέμ 13 Ιαν 2011, 14:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

φαντασου δηλαδη αν ερθουν και μπουν τι θα λενε μετα...ευτυχως που δε ξερουν ελληνικα....
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Σενάριο με πάρα πολύ ισχυρή βάση αυτό της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

Το θέμα είναι ποιοι εκπρόσωποι τους λένε ότι δεν θα κλείσει η συμφωνία αν δεν πάρουν τον Χολωμόντα?
Γιατί και οι εκπρόσωποι τους μας λένε απο αύριο σε αύριο...
Μέχρι τις 20 έχουμε δρόμο.
Μακάρι να γίνει κάτι νωρίτερα.
Είτε θετικά είτε αρνητικά γιατί και κουράζει η υπερφιλολογία του θέματος αλλά και λανθασμένες και επικίνδυνες εντυπώσεις μπορεί να προκαλέσει.

Μπίζνες Πλαν πάντως δεν κάθεσαι να φτιάξεις για 5 χρόνια και στο τέλος να πεις δεν με ενδιαφέρει...
ΥΠΟΜΟΝΗ λίγες μέρες απέμειναν για να δούμε.

Σίγουρα εκτός απο τα δικά μας @@ θα έχουν πρηστεί και του Προέδρου.
Άβαταρ μέλους
No4h

Δημοσίευση από No4h »

gergeo4 έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:
No4h έγραψε:Και εξηγω.Αν βαλουν σημερα 6.7εκ θα εχουν το 51% των μετοχων και θα βγει ο Σαμαρι να λεει οτι πηραμε το πλειοψηφικο πακετο και μπλα μπλα μπλα.
Αν παω ομως εγω ή καποιος αλλος τεσπα,στις 20 και βαλει 1μυριο, τοτε ο Σαμαρι θα εχει κατω απο το 50% κ ετσι δεν θα μπορει να κανει κουμαντο.Θα μου πειτε ποιος θα βαλει λεφτα στην αυξηση,ή ποιος ο λογος.Ποτε δεν ξερεις.Τοσοι ηλιθιοι υπαρχουν(απο την αποψη οτι και να βαλει δεν θα μπορει να κανει κουμαντο τα λεφτα του,αλλιως για μας καθε χαρτι ευπροσδεκτο :D )
Οποτε περιμενει μεχρι τις 20 να δει μηπως εχει βαλει και καποιος αλλος λεφτα,και παει και βαζει 6.7+ το διπλασιο απο αυτο που εβαλε ο αλλος και εχει το 51% των μετοχων.
Καλη υπομονη μεχρι τις 20 αδερφια.
Υπάρχει λογική...
δεν μπορουν με το που καλυφθει πχ η αυξηση με 67% να σταματησει και να μην επιτραπει εισροη αλλων κεφαλαιων?
Οχι γιατι η αυξηση ειναι ανοιχτη για ποσα ανω των 50.000 και ισχυει μεχρι να καλυφθει το ανωτερο οριο που ειναι απ οτι θυμαμαι γυρω στα 18μυρια.Κ επισης αν βαλεις λεφτα μια φορα,δεν μπορεις να πας την αλλη μερα και να ξαναβαλεις(απ οτι θυμαμαι απο περισυ που ειχα παρει μετοχες).
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

ΠΡΟΕΔΡΕ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ Κ ΘΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕΣ ΑΝΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΤΟΝ ΕΡΙΞΕΣ ΞΑΝΑ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΗΡΕΣ.ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΕΣ ΤΑΧΑ ΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΑΡΑΒΕΣ,ΟΠΟΤΕ ΕΧΑΝΕ Ο ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΠΕΤΟΥΣΑΤΕ ΠΑΛΙ ΘΕΜΑ ΜΕ ΑΡΑΒΕΣ ΔΙΩΧΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΛΛΗ ΘΕΣΗ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΑΡΚΕΤΑ(ΖΟΥΕΛΑ) Κ ΚΡΑΤΑΣ ΜΠΑΛΑΦΙΔΕΣ ΑΚΟΜΑ ΦΙΛΟΜΕΝΟ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΕΧΕΙΣ Κ ΤΟ ΧΑΒΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ Κ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ.Ο ΓΥΑΡΟΣ ΠΕΡΣΙ ΗΡΘΕ 5 ΕΜΕΙΣ 2 Κ ΜΕΣΑ ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ Ο ΓΥΑΡΟΣ ΤΟ ΠΗΡΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ Η ΑΕΚ ΤΟ ΙΔΙΟ Κ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ.Κ ΤΙ ΝΑΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΗΡΕ ΜΕ ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΔΩ ΕΜΕΙΣ ΧΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΤΡΟΜΗΤΑ Κ ΑΡΗ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΛΟ Κ ΤΗΝ ΣΕΡΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΟΥΜΠΑ.ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΑΡΚΕΤΑ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΠΙΑΣΤΗΚΑΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΘΘΑ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ Κ ΥΘΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ Κ ΤΗΝ ΠΡΠΟΝΗΤΑΡΑ ΤΟ ΧΑΒΟ.ΒΡΕΣ ΚΟΡΟΙΔΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

http://www.metropolisradio.gr/dio-lisis ... a-ton-paok

Απο σχόλιο χρήστη στο metropolis σε επίσης σωστά εκτιμημένο άρθρο.
Είναι να σε πιάνει αμόκ τελικά με κάποια πράγματα.
Πάντως ΠΑΟΚτσής δεν είναι ο τύπος με τίποτα για ερπετό μου κάνει.
Αν και υπάρχουν καλοθελητές για να χαλάνε πλάνα.
Ακόμα και ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ.
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

gash04 έγραψε:
Ενταξει ρε Γκας,συμφωνοι εχουν πρηστει και του προεδρου...αλλα αυτη ειναι η δουλεια του...
Εμεις τι φταιμε?

ΥΓ:
Ζαγορακη ο ακατανομαστος να ερθει στον ΠΑΟΚ αν θελει με μισθο ανειδικευτου χωρις δωρα,αδειες,επιδοματα και τα μεταφορικα της ομαδας δικα του...
Ευχαριστω για την κατανοηση...
Άβαταρ μέλους
No4h

Δημοσίευση από No4h »

Κλαιω τις μετοχες που πηρα περυσι.
30/6.600.000=0.00045% μετοχος της ΠΑΕ.
Αν μπει ο Σαμαρι θα πεσει στο μισο δλδ θα κατεχω το 0.000275% της ΠΑΕ.

ΛΕΦΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΜΕΤΟΧΟΥΣ.
ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΣΑΜΑΡΙ ΟΥΥΥΥΥΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕ 666
ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ
ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ
:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
navigator11

gash04 έγραψε:Σενάριο με πάρα πολύ ισχυρή βάση αυτό της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

Το θέμα είναι ποιοι εκπρόσωποι τους λένε ότι δεν θα κλείσει η συμφωνία αν δεν πάρουν τον Χολωμόντα?Γιατί και οι εκπρόσωποι τους μας λένε απο αύριο σε αύριο...
Μέχρι τις 20 έχουμε δρόμο.
Μακάρι να γίνει κάτι νωρίτερα.
Είτε θετικά είτε αρνητικά γιατί και κουράζει η υπερφιλολογία του θέματος αλλά και λανθασμένες και επικίνδυνες εντυπώσεις μπορεί να προκαλέσει.

Μπίζνες Πλαν πάντως δεν κάθεσαι να φτιάξεις για 5 χρόνια και στο τέλος να πεις δεν με ενδιαφέρει...
ΥΠΟΜΟΝΗ λίγες μέρες απέμειναν για να δούμε.

μονον οι της Μ τους ξερουν αυτους τους ... εκπροσωπους (ετσι αοριστως και γενικολογως)!βγηκαν απο τα εγκατα της γης οπου κατοικοεδρευουν,εκαναν τις επισημανσεις επι του θεματος στον ατρομητο ρεπορτερ της Μ και ξανακρυφτηκαν στην τρυπα τους.ειναι σχεση αμοιβαιας εμπιστοσυνης οπως τρομοκρατων κ ελευθεροτυπιας ας πουμε!οι εκπροσωποι των αραβων μονον τη Μ εμπιστευονται ρε αδερφε,δικαιωμα τους δεν ειναι;

υγ για το ξεφτιλικι του παοκ24 να αναδημοσιευει τα γραφομενα της Μ κ να συναγει ... συμπερασματα απο πληροφοριες <<ξενες>> δεν εχω να πω τιποτα.μιλαμε για αξιοπιστια παλαι ποτέ troktikou κ ακομα παρακατω!απορω ρε πουστη μου,κανεις δεν εχει τα @@ να πει οτι η πληροφορηση που εχω,επειδη δεν ειναι ξεκαθαρη αρκετα ή επειδη ειναι παντελως ανυπαρκτη,δεν ειναι να βγαινει προς τα εξω;αν το εκανε εστω κι ενας απο ολους αυτους του ΠΑΟΚοδιαιτους <<δημοσιογραφους>> θα κερδιζε την εκτιμηση πολυ κοσμου,μην πω ακομα-ακομα και σε ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ!
Άβαταρ μέλους
rasputin

Δημοσίευση από rasputin »

Πωπω, μας κανατε τα @@ ΤΟΣΑ με τις λακαμιες σας...
Εικόνα

Ημαρτον, ασ τελειωσει επιτελους η ιστορια, δεν αντεχω αλλα αρθρα επι του θεματος...
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Να πω κάτι άλλο...μόλις μίλαγα με έναν μεγαλοδικηγόρο των Αράβων (!!!!) και προέκυψε από τη κουβέντα...

Αν το θέμα δεν είναι παπάς...και υπάρχει υπαρκτό ενδιαφέρον και συνομιλίες , ακόμα και να μη γίνει κάτι τώρα εγώ ειμαι αισιόδοξος. Αν ο άλλος πατήσει πόδι στην Ελλάδα και το έχει στο μυαλό του, σε κάποια φάση θα μπει στην ομάδα.

Δε το λέω για να δημιουργήσω καβάτζα σε περίπτωση που δε κάτσει η φάση.
Μετά από πολύ χαβαλέ ειναι η πρώτη σοβαρή-αισιόδοξη τοποθέτησή μου και το πιστεύω.
Αν οντως υπάρχει ενδιαφέρον και δε κάτσει η φάση τώρα για τον χ-ψ λόγο , δε θα εκλπαγώ αν κάτσει πχ το καλοκαίρι.

Προσωπικά ο μεγάλος φόβος μου είναι να αποδειχθει ότι δεν υπήρξε ποτέ ενδιαφέρον επένδυσης.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Μάλιστα... Άλλο ένα λιθαράκι στον πύργο που χτίζεται εσχάτως στα του ΠΑΟΚ.

Θεωρώ πως το τελευταίο άρθρο που στηρίζεται σε αναφορές, ατόμων που γνωρίζουν, αν ισχύει, δικαιώνει όλους εμάς που πιστεύαμε πως υπάρχει σοβαρό ζήτημα, και πως συνδέεται με άτομα τα οποία θέλουν να κάνουν παιχνίδι γενικότερα στην Ελλάδα.
Αν ισχύει λοιπόν, που το βρίσκω πολύ λογικό, νομίζω πως μας βάζει πλέον στη διαδικασία να σκεφτούμε πως πρέπει να πιέσουμε τους αρμόδιους για να τελειώνει σύντομα το όλο θέμα. Γιατί, όπως και να το κάνουμε, αν πέσουν δυο τηλέφωνα απο Αθήνα, που θα λένε κοιτάξτε μάγκες όλα κλείνουν θετικά, τότε θα προχωρήσει και το δικό μας ζήτημα.
Προσωπικά, δεν έχω και κανένα πρόβλημα, να έρθει ο χ οντέι και να μας πεί σε συνέντευξη τύπου, οτι έχουν αποφασίσει να πάρουν τον ΠΑΟΚ, μόλις ολοκληρωθεί και το ζήτημα με τις άλλες επενδύσεις, τις οποίες έχουν ήδη αποφασίσει να κάνουν, αλλά καθυστερούν στη γραφειοκρατεία.
Και εφόσον επιβεβαιωθεί η ύπαρξη των ανάλογων επενδύσεων, να συζητηθεί η συμμετοχή των αράβων σε μελλοντική ΑΜΚ, ή και η παράταση της τωρινής.
Γιατί, το πραγματικό πρόβλημα όλων μας, δεν είναι το πότε θα μπουν τα λεφτά, αφού αυτό επηρεάζει μόνο τις μεταγραφές, εντός Ιανουαρίου.
Αν λοιπόν συμφωνηθεί η εξαγορά του ΠΑΟΚ επίσημα, τότε δεν έχω κανένα νταλκά να ανυπομονώ και να λέω αχ θα τρελαθώ απ την αγωνία. Τέτοιου είδους συμφωνίες δεν είναι καθόλου δύσκολο να επισημοποιηθούν και να διασφαλιστούν, ακόμα κι αν δεν πάρει ο Τέο τα λεφτά (τρόπος του λέγειν).
Τα καταθέτουν, τα αποδυκνείουν , επίσημα, και πιέζουν και με αυτό τον τρόπο το κράτος να τους κάνει τα χατίρια.
Στο κάτω κάτω άλλοι στην Ελλάδα πίεσαν μέσω ομάδων το κράτος, για μαύρες δουλειές, και οχι για μια υγιή επένδυση.
Τα σχόλια περί του χαρακτήρα των αράβων, δεν τα βρίσκω καθόλου υπερβολικά, αφού είναι γνωστό πως οι εξ ανατολής ορμώμενοι επιχειρηματίες, δεν έχουν καμία σχέση με τον ΈΛληνα επιχειρηματία, που "ανοίγεται" αβέρτα, λέγοντας πως.. "επενδύω τώρα και θα κερδίσω στο μέλλον απο αλλού". Αυτή είναι αποτυχημένη τακτική που φανερώνει μετριότητα, όταν μιλάμε για χειροπιαστές επενδύσεις. Αυτά τα έκανε ο Μπατατούδης. Μπορεί να δείχνουν εντυπωσιακά, αλλά 2/3 φορές σε στέλνουν στον "κουβά".

Προφανώς δνε είμαι σε θέση να γνωρίζω αν όλα αυτά ισχύουν, αλλά μου φαίνονται πολύ λογικά. Και δεν βλέπω το λόγο αν είναι αληθινά, να μην ενημερώσουν τον κόσμο...
Άβαταρ μέλους
GeorgT

Δημοσίευση από GeorgT »

Σαββιδης ηθελε το γήπεδο κ οι Άραβες τον Χωλομοντα! Ειναι μια βελτίωση αυτη! Προβλέπω στο μελλον οι Γερμανοι να θελουν τον Ολυμπο!
Άβαταρ μέλους
navigator11

κανενα νεοτερο για τον ανθρωπο που συναντησε τους ατεγκτους αραβες επιδοξους επενδυτες κ τα ξερασε εν συνεχεια ολα στη Μ μηπως υπαρχει;

ο ενθουσιωδης οντέϊ εχει πιασει θεσσαλονικη,ξερει κανεις;
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Δεν έχεις και άδικο navi.

Ποια περιοχή λέγανε αρχικά στην Χαλκιδική για resorts και τέτοια?
Τώρα έγινε Χολωμόντας.
Το ωραίο είναι ότι πάλι δεν αναφέρουν ονόματα αλλά αναφέρουν γενικά οι εκπρόσωποι των Αράβων.
Μέσα σε όλα αυτοί οι εκπρόσωποι εκτός απο τον υπεύθυνο της ιστορίας τον κοντοπούτανο.

.
Οκ τον Χολωμόντα τον Σολωμόντα ότι πείτε.
Γιατί δεν ρωτάτε αυτούς τους εκπροσώπους που μιλάτε μαζί τους για να μας ενημερώσετε για το πότε θα έρθει ο καμηλιέρης με τα δώρα?
Καλά το είπε ο navi.
Όπως μας έδειξε και ο rasputin μάθαμε και νέο άθλημα τις τελευταίες μέρες.
Pocket tennis!
Τι είναι το pocket tennis?
Βάζεις τα χέρια στις τσέπες και σαν ρακέτες χτυπάς τα μπαλάκια σου πότε με το δεξί και πότε με το αριστερό χέρι...
Ελεφαντίαση έχουν πάθει τα βασανισμένα τόσες μέρες....

Κοίτα που να δεις στις 20 του μηνός θα εμφανιστεί ο ψηλέας...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”