Μεταγραφές μπάσκετ 2009 - 2010
Re: Μεταγραφές μπάσκετ 2009 - 2010
Δεν ξέρω, πάντως σήμερα πέραν του Δασκάλου, κανένα άλλο υψηλόβαθμο στέλεχος με γαλόνια δε φάνηκε!!
Ο ένας αρμενίζει Τουρκία, ο άλλος στο χωριό του, ένας τρίτος που ήθελε ματς 5Χ5 μάλλον το ανέβαλε για.. του χρόνου και περάσαμε όοι τις γιορτές μας υπέροχα!!
Πω.... Λόρενς Φάντεμπεργκ..
Τι με λες τώρα..
Τι τρίποντα και τί καρφώματα αυτό το παιδί..
Νομίζω τότε ήταν και η πρώτη χρονιά και του Πέτζα ή κάνω λάθος?
Ο ένας αρμενίζει Τουρκία, ο άλλος στο χωριό του, ένας τρίτος που ήθελε ματς 5Χ5 μάλλον το ανέβαλε για.. του χρόνου και περάσαμε όοι τις γιορτές μας υπέροχα!!
Πω.... Λόρενς Φάντεμπεργκ..
Τι με λες τώρα..
Τι τρίποντα και τί καρφώματα αυτό το παιδί..
Νομίζω τότε ήταν και η πρώτη χρονιά και του Πέτζα ή κάνω λάθος?
Σωστα τα λες μαζι με πετζα ηταν πολυ καλος παιχτης αλλα σιγουρα ειχαμε και καλυτερους ξενους στην ιστορια μας αριστεροχειρας ηταν αν δεν κανω λαθος και να πω οτι αυτος εχω την εντυπωση μια που τον αναφερατε οτι εμοιαζε πολυ παιχτικα με τον τσιτουμ.
Οταν εφυγε απο εμας νομιζω οτι επαιξε μεχρι το τελος της καριερας του στο NBA με αρκετη συμετοχη και καλα στατιστικα.
Αν δεν με απαταει η μνημη μου πρεπει να τον ειχε παρει ο πετζα μαζι του στο Σακραμεντο.
Οταν εφυγε απο εμας νομιζω οτι επαιξε μεχρι το τελος της καριερας του στο NBA με αρκετη συμετοχη και καλα στατιστικα.
Αν δεν με απαταει η μνημη μου πρεπει να τον ειχε παρει ο πετζα μαζι του στο Σακραμεντο.
- KalamarGiannis
Χρόνια πολλά σε όλους!! γύρισα από τα οροπέδια και βρήκα ιντερνετ...κι όχι μόνο αλλά και βουτιά στις αναμνήσεις...ευχαριστώ και πάλι. τι χοντρούς μας θυμήσατε,...
εγώ έχω να σας ψαρώσω με τον Κάτατζ!! τον χονδρότερο χονδρό,...και ακομη μιμούμαι τέλεια το άρρωστα πρωτότυπο στυλ του στις ελέυθερες βολές...
Τώρα που έχει καλό καιρό αύριο όλοι Ποσειδωνιο κι έχω να πάω βδομάδες...να χασουμε τα κεμπάπια ρε παιδιά
όσο για βολές άνευ πλάκας έχω τις 15-16/ 20... ποιός παίζει ;
Τον Λόρενς με τα παθιασμένα καρφώματα ποτέ δεν τον συγχώρεσα, παίζαμε με την ΑΕΚ, άκουγα το ματσ από ραδιάκι στη σκοπιά, με πιάνει
ο αξιωματικός τρώω κράτηση και κάνει κι ο μαύρος μαλακία χάνει και βολές και χάνουμε τον αγώνα...αίσχος !
εγώ έχω να σας ψαρώσω με τον Κάτατζ!! τον χονδρότερο χονδρό,...και ακομη μιμούμαι τέλεια το άρρωστα πρωτότυπο στυλ του στις ελέυθερες βολές...
Τώρα που έχει καλό καιρό αύριο όλοι Ποσειδωνιο κι έχω να πάω βδομάδες...να χασουμε τα κεμπάπια ρε παιδιά
όσο για βολές άνευ πλάκας έχω τις 15-16/ 20... ποιός παίζει ;
Τον Λόρενς με τα παθιασμένα καρφώματα ποτέ δεν τον συγχώρεσα, παίζαμε με την ΑΕΚ, άκουγα το ματσ από ραδιάκι στη σκοπιά, με πιάνει
ο αξιωματικός τρώω κράτηση και κάνει κι ο μαύρος μαλακία χάνει και βολές και χάνουμε τον αγώνα...αίσχος !
Mέσα εγώ για τις βολές..
Οσον αφορά μυθικές μορφές, μπορώ να πω ότι ένας από τους πιο άμπαλους ήταν ο Μισούνοφ (έχει ιστορίες να πει κι ο Ανάθεμα!!)

Οσον αφορά μυθικές μορφές, μπορώ να πω ότι ένας από τους πιο άμπαλους ήταν ο Μισούνοφ (έχει ιστορίες να πει κι ο Ανάθεμα!!)
http://www.metropolisradio.gr/13546
αυτος καλος δεν ειναι ρε μαγκες????? ή ιδεα μου ειναι? τον ειδα με γαυρο και ηταν πολυ καλος...
αυτος καλος δεν ειναι ρε μαγκες????? ή ιδεα μου ειναι? τον ειδα με γαυρο και ηταν πολυ καλος...
βρωμόχερο τρελό. βέβαια στο παιχνίδι με το γαύρο στο τέλος στο κύπελλο έπαιρνε την μπάλα και σούταρε απλά. το χανε. ξανά πάλι. έτσι η διαφορά από 4 πήγε στους 14...
τώρα θα μου πεις ποιά η διαφορά του με τους υπόλοιπους μαύρους του άρη??? καμμία. απλά είπε fuck off στον κατσικάρη.
τώρα θα μου πεις ποιά η διαφορά του με τους υπόλοιπους μαύρους του άρη??? καμμία. απλά είπε fuck off στον κατσικάρη.
-
Αδερφε αυτο μπηκα να γραψω. Πολυ καλος παικτης και αυτα περι αναρχιας ειναι παπαριες... Αλλα αμφιβαλλω αν χωραει σε μας με Μιλισαβλιεβιτς, Μονρο και Γκρεγκορι. Δε μας παιρνει να εχουμε τετοιο παικτη παγκο...
όχι όχι. η θέση κλειδί αυτή τη στιγμή για μας είναι το 4. βασικά κάποιον να παίρνει τα rebound!!!!
πραγματικά αν είχα τώρα μισό εκατομυρριάκι θα παιρνα τον (σκοπιανό) Massey και τέζα ο καμπούρης...
PS: διάβασα στο metrosport οτι θέλουν να δυναμώσουν στη θέση 1 με την απόκτηση του willie solomon (+miles, clark, αργυρόπουλο...)
PS: διάβασα στο metrosport οτι θέλουν να δυναμώσουν στη θέση 1 με την απόκτηση του willie solomon (+miles, clark, αργυρόπουλο...)
Να πάρουν και τον Ουίλκινσον και τον Στακ και να έρθει κι ο Ματσόν, μπας και σωθούν!!

- KalamarGiannis
ΜΕτά το κάζο στο Περιστέρι είναι ηλίου φαεινότερο ότι πρέπει να έρθει 4αρι που μπορεί να παίξει άμυνα και να ξαθαρίζει τα ριμπάουντ. Ας φύγει ένας εκ των Γκεσέφσκι Χέλιγουελ να παίζει περισσότερο ο Ντρόμπνιακ και να βρει τη φόρμα του.
Να το κάνουμε όπως πέρυσι που για να παίξει ο Τόμο έπρεπε να φύγουν όλοι οι υπόλοιποι ψηλοί?
Ο Τσιάκος που είναι 4άρι γιατί δεν παίζει??
Ο Τσιάκος που είναι 4άρι γιατί δεν παίζει??
o σκοπιανός να φύγει τώρα που έχει μπει σε σταθερή απόδοση?? όχι δα. είναι παίκτης εύκολα 10-15 πόντων. είναι κακός στην άμυνα ναι. οπότε προφανώς και δεν πρέπει να ματσάρει χωρίς καμία βοήθεια τον πιο επικίνδυνο παίκτη της αντίπαλου ομάδας και πρώτο scorer της Α1(arnold)!!!!!!
- KalamarGiannis
Aς αλλαχθεί ο Χέλις τότε ρε παιδιά...με κάποιον αμυντικογενή ριμπάουντερ μαύρο.
Κι ας παιζει με συνεχείς αλλαγές , ο μαύρος άμυνα κι ο Τόντορ επίθεση...
Κι ας παιζει με συνεχείς αλλαγές , ο μαύρος άμυνα κι ο Τόντορ επίθεση...