Tο PAOKmania και στα σχολεία!!
- ΑποστόληςΑ
Re: Tο PAOKmania και στα σχολεία!!
Σχετικά με τα διευκόλυνση που γίνεται σε μουσουλμάνους, πολύτεκνους κλπ οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να μπουν με χαμηλότερη βάση, θεωρώ ότι είναι απαράδεκτο!
Εάν θέλει το Κράτος να βοηθήσει κοινωνικά τα παιδιά αυτά (και όσα άλλα έχουν πρόβλημα), ας τα βοηθήσει οικονομικά μετά, αφού μπουν σε κάποια Σχολή.
Σχετικά με την πολλή θεωρητική και ελάχιστα πρακτική εκπαίδευση του Πανεπιστημίου, συμφωνώ ότι αποτελεί μέγα πρόβλημα, κύρια για ορισμένες Σχολές και μάλιστα πρόβλημα διαρκές. Το αντιμετώπισα κι εγώ, μετά την αποφοίτησή μου (1987) από το τμήμα Πολιτικών Μηχανικών, που είναι καθόλα εφαρμοσμένη επιστήμη. Στην πρώτη μου δουλειά σε εγοτάξιο ήμουν στην αρχή σαν ψάρι έξω από τη θάλασσα!
Εάν θέλει το Κράτος να βοηθήσει κοινωνικά τα παιδιά αυτά (και όσα άλλα έχουν πρόβλημα), ας τα βοηθήσει οικονομικά μετά, αφού μπουν σε κάποια Σχολή.
Σχετικά με την πολλή θεωρητική και ελάχιστα πρακτική εκπαίδευση του Πανεπιστημίου, συμφωνώ ότι αποτελεί μέγα πρόβλημα, κύρια για ορισμένες Σχολές και μάλιστα πρόβλημα διαρκές. Το αντιμετώπισα κι εγώ, μετά την αποφοίτησή μου (1987) από το τμήμα Πολιτικών Μηχανικών, που είναι καθόλα εφαρμοσμένη επιστήμη. Στην πρώτη μου δουλειά σε εγοτάξιο ήμουν στην αρχή σαν ψάρι έξω από τη θάλασσα!
- Μπαρκαρούτσος
http://www.minedu.gov.gr/publications/d ... o_1305.pdf
Βατό θέμα, σκίσαμε πρώτο μάθημα, ελπίζω να έγραψα καλύτερα από πέρσυ (15.6), γιατί αλλιώς θα είναι έγκλημα! Περιμένω πάνω από 16.5 και συνεχίζω!!
Πώς τα πήγε το υπόλοιπο Paokmania (δηλαδή ο pgetsos);; Μόνο εγώ κι αυτός είμαστε δηλαδή;;
Βατό θέμα, σκίσαμε πρώτο μάθημα, ελπίζω να έγραψα καλύτερα από πέρσυ (15.6), γιατί αλλιώς θα είναι έγκλημα! Περιμένω πάνω από 16.5 και συνεχίζω!!

Πώς τα πήγε το υπόλοιπο Paokmania (δηλαδή ο pgetsos);; Μόνο εγώ κι αυτός είμαστε δηλαδή;;

- ΑποστόληςΑ
- Μπαρκαρούτσος
Μαθηματικά γενικής. http://www.minedu.gov.gr/publications/d ... o_1305.pdf
Θάψιμο μεγάλο. Μας *αμήσανε. Και το περίμενα.. Ακολουθούν το ίδιο μοτίβο με πέρσυ: Εύκολη Έκθεση και φάτε την *ούτσα μετά...
Στην Βιολογία έπεσαν πιο εύκολα..
Τουλάχιστον έγραψα θεωρία.
Θάψιμο μεγάλο. Μας *αμήσανε. Και το περίμενα.. Ακολουθούν το ίδιο μοτίβο με πέρσυ: Εύκολη Έκθεση και φάτε την *ούτσα μετά...
Στην Βιολογία έπεσαν πιο εύκολα..
Τουλάχιστον έγραψα θεωρία.

βιολογία απλα ειναι παντα συγκεκριμένα
δεν ηταν κ τοσο εύκολα, τα περσινα πολύ πιο εύκολα!
Επίσης ήταν... Άκυρα! Σου χώνει το διάγραμμα στο Γ θεμα κ τα Γ3,4 ήταν ακομα κ απο αλλο κεφάλαιο....

Επίσης ήταν... Άκυρα! Σου χώνει το διάγραμμα στο Γ θεμα κ τα Γ3,4 ήταν ακομα κ απο αλλο κεφάλαιο....
- Μπαρκαρούτσος
Λογοτεχνία για 'μένα σήμερα.
Μόλις ακούσαμε ποιο έργο έπεσε (Ο Κρητικός - Διονυσίου Σολωμού), πάθαμε
διότι δεν το περίμενε κανείς! Μπορεί το παληκάρι που λιποθύμησε στα Ιωάννινα (θα έβαζα link αλλά είμαι από κινητό) να ήταν της Θεωρητικής, σοβαρά!
Με μια ματιά όμως στα θέματα, καταλάβαμε ότι πιο εύκολα ερωτήματα πεθαίνουν!
15+ και άντε γεια!
Στη Φυσική, απ'ό,τι άκουσα...

όπως και πέρσι.
Μόλις ακούσαμε ποιο έργο έπεσε (Ο Κρητικός - Διονυσίου Σολωμού), πάθαμε

Με μια ματιά όμως στα θέματα, καταλάβαμε ότι πιο εύκολα ερωτήματα πεθαίνουν!
15+ και άντε γεια!
Στη Φυσική, απ'ό,τι άκουσα...
όπως και πέρσι.
- teo4giannitsa
Στη Φυσική λένε οτι τους χαντάκωσαν. Τα είδα κι εγώ τα θέματα τους. Οχι οτι κατάλαβα και τίποτε πάντως

Του χρονου εφοσον εχουμε την υγεια μας θα ενταχθω και εγω σε αυτο το τρυπακι.
Υπομονη και καλη επιτυχια στους συμμετεχοντες.
Υπομονη και καλη επιτυχια στους συμμετεχοντες.
- trel@menos
φυσικα απ οτι εριξα μια ματια στα θεματα ηταν λουτσα και παλι.
καλη επιτυχια σε ολα τα παιδια που δινουν!

καλη επιτυχια σε ολα τα παιδια που δινουν!

opticons.gr/assets/data/images/0320222%20donitis%20fisikos%20megalos.jpg
ασάλιωτο για τους περισσότερους φυσική...
Εγω έκανα τη βλακεία να μην αντιγράψω ερωτημα που ειχα λύσει μέχρι καποιο βαθμό... Αν οι πράξεις μου ειναι σχετικα σωστές, ισως εχω 80κατι... 90φευγα ηθελα αλλα παραπονο δεν εχω
ασάλιωτο για τους περισσότερους φυσική...
Εγω έκανα τη βλακεία να μην αντιγράψω ερωτημα που ειχα λύσει μέχρι καποιο βαθμό... Αν οι πράξεις μου ειναι σχετικα σωστές, ισως εχω 80κατι... 90φευγα ηθελα αλλα παραπονο δεν εχω

- Μπαρκαρούτσος
80 κάτι Φυσική;;
Μπράβο ρε θηρίο!
Αν και οι περσινοί μαθητές του 19 πήραν κάτι 7άρια ξεγυρισμένα και ψάχνονταν...
Πάντως γι'αυτό με το ερώτημα που δεν αντέγραψες, μην κάνεις τέτοιες *αλακίες. Σε το λέω εγώ που δίνω 2η φορά.
Αν δεν ξέρεις πώς λύνεται κάτι, άσ'το τελευταίο και αφού τελειώσεις όλα τα άλλα που ξέρεις, πάλεψέ το στο πρόχειρο.
Κι ας μη σε βγαίνει κάτι, πέρνα το στο "καθαρό".. Ποτέ δεν ξέρεις!

Αν και οι περσινοί μαθητές του 19 πήραν κάτι 7άρια ξεγυρισμένα και ψάχνονταν...
Πάντως γι'αυτό με το ερώτημα που δεν αντέγραψες, μην κάνεις τέτοιες *αλακίες. Σε το λέω εγώ που δίνω 2η φορά.
Αν δεν ξέρεις πώς λύνεται κάτι, άσ'το τελευταίο και αφού τελειώσεις όλα τα άλλα που ξέρεις, πάλεψέ το στο πρόχειρο.
Κι ας μη σε βγαίνει κάτι, πέρνα το στο "καθαρό".. Ποτέ δεν ξέρεις!

Σκέψου οτι μεχρι τον νοέμβρη ημουν φυσική για βαση, κ πολυ λεω :p μετα έμπλεξα με την κοπελιά, φοιτήτρια εκείνη, οποτε με έκανε να διαβάζω
ελπίζω σε καλο βαθμο κ μαθηματικά ενα 11-12 τουλαχιστον μπας κ περάσουμε εκει που θελουμε κ κυριως αθηνα.... Μη φύγουμε απο το μωρο ^^ με ενα 17-18 βιολογία χημεία θαρρώ είμαι καλά! Εσυ τι σχολή θες;
το ειχα λυσει αλλα με λαθος τρόπο κ αποτελεσμα, κ στο τελος στο πρόχειρο σωστο τρόπο, λαθος αποτέλεσμα, μαλακια λέω, ασε :p
βλακείες κανω ευκολα κυρίως... Πχ έκθεση δεν εβαλα τιτλο :/

ελπίζω σε καλο βαθμο κ μαθηματικά ενα 11-12 τουλαχιστον μπας κ περάσουμε εκει που θελουμε κ κυριως αθηνα.... Μη φύγουμε απο το μωρο ^^ με ενα 17-18 βιολογία χημεία θαρρώ είμαι καλά! Εσυ τι σχολή θες;
το ειχα λυσει αλλα με λαθος τρόπο κ αποτελεσμα, κ στο τελος στο πρόχειρο σωστο τρόπο, λαθος αποτέλεσμα, μαλακια λέω, ασε :p
- Μπαρκαρούτσος
Εμπορικό Ναυτικό θέλω, Πλοίαρχος.. Στη Μηχανιώνα (Θεσσαλονίκη) το κατά δύναμιν.pgetsos έγραψε:Σκέψου οτι μεχρι τον νοέμβρη ημουν φυσική για βαση, κ πολυ λεω :p μετα έμπλεξα με την κοπελιά, φοιτήτρια εκείνη, οποτε με έκανε να διαβάζω![]()
Νομίζω ότι ο σωστός τρόπος και το λάθος αποτέλεσμα δεν χρεώνεται τόσο λάθος όσο θα χρεωνόταν το ανάποδο...
Και μια φιλική συμβουλή για το μωρό: Αυτό σήμερα είναι, αύριο δεν είναι... Όσον αφορά τη σχολή σου, κοίταξε τη πάρτη σου.. Είναι το μέλλον σου, για το οποίο μπορείς να ποντάρεις με μεγαλύτερη ασφάλεια από όσο για το κοινό σας μέλλον...

α ωραιο
δε διαφωνώ, αλλα το σκέφτεσαι :/ παντως λόγικα περνάω, οπότε... 

- Μπαρκαρούτσος
Ιστορία από 11 μέχρι 15.. Για να 'μαστε ρεαλιστές.
Μακάρι να 'ναι παραπάνω.
Πάμε για Αρχαία και για έναν ακόμα καλό βαθμό!
Μακάρι να 'ναι παραπάνω.
Πάμε για Αρχαία και για έναν ακόμα καλό βαθμό!