Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
kos

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Δημοσίευση από kos »

Κεραίες κινητής στο Χαριλάου

Γίνεται μεγάλος λόγος τα τελευταια χρόνια για την επικινδυνότητα των κεραιών κινητης τηλεφωνίας και ειδικά όταν αυτές βρίσκονται σε κατοικημενες περιοχές και δη σε σχολεία…
Μένω στην περιοχή Χαριλάου, πολυ κοντά στο γήπεδο του Άρη…
Κι όμως μόλις προχθές διαπίστωσα ότι...
επάνω στους πυλώνες φωτισμού του γηπέδου (και στους δυο) υπάρχουν τοποθετημενες πολλές κεραίες κινητης τηλεφωνίας!!! και το εκπληκτικότερο όλων είναι ότι ακριβώς δίπλα στο γήπεδο υπάρχει δημοτικό σχολείο…΄Οταν έθεσα το θέμα στο σύλλογο γονεων και κηδεμόνων του σχολειου, πήρα την απάντηση ότι αυτές οι κεραίες υπάρχουν απο παλιά και ότι το έχουν ψάξει το θέμα ,φωνάζοντας ειδικούς από το ΑΠΘ οι οποίοι μετα τις μετρησεις που έκανα αποφάνθηκαν ότι δεν συντρεχει λόγος ανησυχίας…Χωρίς να είμαι ειδικός μου φαίνεται πολύ παράξενο τόσες πολλές κεραιές να μην εκπέμπουν επικίνδυνη ακτινοβολία…

http://taxalia.blogspot.com/2009/10/blog-post_5158.html

να τα αιτια της ατελειωτης βλακειας στην περιοχη του σαπιου μηλου. πλεον υπαρχει και επιστημονικη εξηγηση.
αποβλακωση τρα λα λα λα :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

DimisK έγραψε:Όταν αναγνωρίζεις ότι έπαιξε καλή μπάλα ένα σίχαμα/ομάδα, το "μπράβο" δεν απέχει πολύ ρε παιδιά. Μην παίζουμε με τις λέξεις τώρα....

Τι φοβάστε το "μπράβο"; Μην με κάνει και...αλλαξοπιστήσω; :lol: :lol: :lol:

Αυτό το σίχαμα που λέγεται γαύρος, το μισώ και το σιχαίνομαι μέχρι το μεδούλι της ψυχής μου. Όπως και τους άλλους δύο. Στο Νότο μένω και τους έχω νιώσει στο πετσί μου και μεταφορικώς και κυριολεκτικώς. Αυτό δεν πρόκειται να...αλλάξει με ένα αυθόρμητο μπράβο, απο μια καλή τους απόδοση...

Άλλο το ένα όμως, άλλο το άλλο....

:pano:
Αν και τα χέρια μου τρέμουνε αυτήν την στιγμή...

Δεν μπορώ να μην συμφωνήσω για αυτά που έγραψες.

Έπαιξε ποδόσφαιρο το σίχαμα, αηδία, το έκτρωμα, η μούχλα και που η ευκοίλια είναι πιο αρεστή από τον μπλιαχ γαύρο... Αλλά ναι έπαιξε.
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Το πήρα από το topic του Παπάζογλου για να μην βγαίνουμε και off.
ΑποστόληςΑ έγραψε:
Maximus έγραψε: Συμφωνω οτι και ο γαυρος (σαν και εμας) εχει μεινει μονο με τον πακετα τον Μητρογλου, αλλα αυτοι βαζουν αρκετα γκολακια, και 1 και 2 και 3 και παιζουν ωραιο επιθετικο ποδοσφαιρο...
Αυτο πρεπει να μας προβληματιζει...
Ακριβώς. Ο γαύρος πάει καλά με Μήτρογλου γιατί αναπτύσσεται καλύτερα. Κι αυτό συμβαίνει επειδή έχει ποιοτικότερο κέντρο απο εμάς.
Μέχρι εδώ όλα καλά. Αν και δεν νομίζω ότι ο Μήτρογλου είναι τόσο κακός.
ΑποστόληςΑ έγραψε:Αυτό είναι που μας λείπει. Το κλασσικό ποιοτικό δεκάρι. Ο απαραίτητος κρίκος ανάμεσα στα αμυντικά μας χαφ και την επίθεση
Εδώ κάνεις λογικό άλμα. Από το ποιοτικότερο κέντρο εστιάζεις το "πρόβλημα" μόνο στο δεκάρι. Δηλαδή λες ότι ο γάβρος "παίζει επιθετικά γιατί έχει καλό δεκάρι", σωστά;
Το δεκάρι του γάβρου προχθές ήταν ο Όσκαρ Γκονζάλεθ (Μαρέσκα και Ντουντού έπαιξαν στο 8) και δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος να σου πει ότι αυτός είναι που μας λείπει... Απλώς ο γάβρος έπαιξε χωρίς κλασικό κόφτη (Λεντέσμα), ο Ζίκο ρίσκαρε δηλαδή για να κυνηγήσει τη νίκη. Σκέψου τον ΠΑΟΚ να ρισκάρει και να κατέβει χωρίς Γκαρσία ή Βιτόλο, πόσες ντομάτες έχει να αρπάξει στον πάγκο ο μηχανικός!
Άβαταρ μέλους
Shady20

Δημοσίευση από Shady20 »

paokovia έγραψε:Όταν λες "μπράβο" είναι σαν να επιβραβεύεις ή έστω παραβλέπεις και το πώς έφτασε εκεί που έφτασε.
Ο Γκαλέτι μπορεί να βγάζει μάτια, αλλά δεν μπορείς να του πεις μπράβο που έφερε τέτοιον παικταρά, γιατί εσένα γάμησε για να τον φέρει...
Και εγώ αυτό ακριβώς εννοούσα!

Γι'αυτό δεν πρόκειται ΠΟΤΕ ΠΛΕΟΝ (γιατί μικρότερος επηρρεάστηκα) να τους δώσω συγχαρητήρια.

Η ομάδα του Ζίκο την Τρίτη έπαιξε καλά και την άξιζε την νίκη με τον τσαμπουκά που έδειξε στο τέλος.

Ο ΘΡΥΝΟΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΞΙΖΕ!!!!!!

Υστερόγραφο για sidpanos: Το υποψιαζόμουν ειδικά με αυτόν τον Αιγύπτιο θεό..Θα το ψάξω..Πάντως στους δίδυμους πύργους και στον τρόπο με τον οποίο μας κλέβουν το πιστεύω.

:opaokara:
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

Hideguti έγραψε: Μπραβο θα τους πω μονο οταν βυθιστουν στα Ταρταρα και μας απαλλαξουν απο την παρουσια τους.
Σωστός ... :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
kass4

Δημοσίευση από kass4 »

Eγώ θα τους πω ένα μεγάλο ειλικρινές μπράβο,
όταν σπάσουν το ρεκόρ που έχουν με την Γιουβέντους

[youtube]pKLabjQq0pY[/youtube]
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

Tόση κακία δεν αντέχεται :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Φτάνει ρε παίδες αυτή η κουβέντα. Ακούω που ακούω όλη μέρα για δαύτους, να μπαίνω κι εδώ μέσα να ξαλεγράρει λίγο το μυαλό μου και να διαβάζω κατεβατά ανάλυσης για το μπούστη, έλεος. Σταματήστε το.
Το τόπικ είναι γενικά για άλλες ομάδες, πιάστε τον αετό τριμίγκλαβων καλύτερα και σκίστε τον στην ανάλυση αν θέλετε.
Ρε τι πάθαμε παρασκευιάτικα να διαβάζουμε με το ζόρι για δαύτους.
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

ρε παιδιά το πιο έξυπνο σκίτσο της δεκαετίας θα έλεγα και δεν το έχετε καν σχολιάσει...
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

PRAKTORINOS έγραψε:Είδες, που στα λέγα;

Πες μου τώρα, ειλικρινά,
δε νιώθεις καλύτερα,
που έβγαλες το Κακό από μέσα σου;
Eξορκισμό υπέστην Πρακτορίνε!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Και ναι...ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ!! :opaokara: :opaokara: :opaokara:

ΔΙΠΛΟ ΜΕΣ ΤΟ ΟΑΚΑ, ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ....ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ... :pano:
Άβαταρ μέλους
blackmagic

Δημοσίευση από blackmagic »

Επιστολή της ΕΣΗΕΜΘ στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ16:43 - Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2009 - 689 Αναγνώσεις

Επιστολή προς τον προέδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ζήση Βρύζα, απέστειλε σήμερα η Ενωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας- Θράκης, ζητώντας του να εξαντλήσει τα περιθώρια ελέγχου στον χώρο ευθύνης της ΠΑΕ, ώστε να μην επαναληφθούν στο μέλλον φαινόμενα όπως η ανάρτηση πανό με ύβρεις κατά των δημοσιογράφων όπως συνέβη το περασμένο Σάββατο στον αγώνα ΠΑΟΚ- ΠΑΣ Γιάννινα.
Επίσης η ΕΣΗΕΜΘ τονίζει ό,τι είναι στην διάθεση της ΠΑΕ για να σχεδιάσουν από κοινού ενέργειες και δράσεις εναντίον της βίας στα γήπεδα, στο πλαίσιο πρωτοβουλιών που αναλαμβάνει για το ζήτημα αυτό.

http://www.metropolisradio.gr/9263
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

Η Πηγασάρα έχει ντέρμπι με το Πανόραμα. Αναχωρώ τώρα. Με βλέπω να παίζω σήμερα είτε ως αλλαγή είτε ως βασικός. Άιντε Πηγασάρααααααααααααααααααααααααααααα
teacher

Δημοσίευση από teacher »

blackmagic έγραψε:Επιστολή της ΕΣΗΕΜΘ στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ16:43 - Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2009 - 689 Αναγνώσεις

Επιστολή προς τον προέδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ζήση Βρύζα, απέστειλε σήμερα η Ενωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας- Θράκης, ζητώντας του να εξαντλήσει τα περιθώρια ελέγχου στον χώρο ευθύνης της ΠΑΕ, ώστε να μην επαναληφθούν στο μέλλον φαινόμενα όπως η ανάρτηση πανό με ύβρεις κατά των δημοσιογράφων όπως συνέβη το περασμένο Σάββατο στον αγώνα ΠΑΟΚ- ΠΑΣ Γιάννινα.
Επίσης η ΕΣΗΕΜΘ τονίζει ό,τι είναι στην διάθεση της ΠΑΕ για να σχεδιάσουν από κοινού ενέργειες και δράσεις εναντίον της βίας στα γήπεδα, στο πλαίσιο πρωτοβουλιών που αναλαμβάνει για το ζήτημα αυτό.

http://www.metropolisradio.gr/9263
Συμφωνώ με την παραίνεση αλλά ας φροντίσει και η ΕΣΗΕΜΘ να μην γίνονται συχνά πυκνά προκλητικά κάποια από τα μέλη της απέναντι στον ΠΑΟΚ
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Και ένα αποτέλεσμα που πέρασε απαρατήρητο και ασχολίαστο, Χέρτα - Χέρενφεν 0-1 την Πέμπτη το βράδυ...
Άβαταρ μέλους
axilleas4

Δημοσίευση από axilleas4 »

Τα τελευταία χρόνια ,αυτοί που μας αποκλείουν από τα ευρωπα'ι'κά κύπελλα κάνουν σπουδαία πράγματα.

Πρόχειρα η Debreceni πήρε πρωτάθλημα και παίζει ch.l.
Alkmaar έκανε καλές πορείες στο uefa,πέρσι πήρε το πρωτάθλημα και παίζει ch.l.
Stuttgart μια από τα ίδια
Shakhtar αγωνίστηκε με το τσουβάλι σε uefa,ch.l. και κατέκτησε και το τελευταίο uefa cup.

Μονο εμείς δεν αρπάξαμε την ευκαιρία οταν αποκλείσαμε την Arsenal.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”