Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
- Mario Jardel
Re: Προτάσεις και ιδέες για το forum
καταλαβαινω γιατι υπαρχει αλλα θα μπορουσε να λεει προσθεστε ανεπιθυμητο...
Συμφωνώ αλλά δεν ξέρω αν γίνεται. Και σε άλλα φόρα που το έχω δει έτσι έγραφε. Αν γίνεται, δε θα ήταν άσχημη ιδέα να αλλάξει αν και είναι λεπτομέρεια.
- Mario Jardel
Η λεπτομερεια κανει τη διαφορα αδερφε!Στις λεπτομερεις ξεχωριχει ο καλος απο τον αριστο.
Mario Jardel έγραψε:Η λεπτομερεια κανει τη διαφορα αδερφε!Στις λεπτομερεις ξεχωριχει ο καλος απο τον αριστο.
Σωστό αλλά αυτή η συγκεκριμένη λεπτομέρεια είναι έτσι παντού, και σε "άριστα" φόρα. Υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά θέματα να λυθούν, αυτό είναι το μικρότερο...
- Mario Jardel
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Εχεις δικιο. Αν ειναι προκατ παω πασο. Απλα ηταν μια παρατηρηση.
Οσο για τα αλλα ελπιζουμε και προσπαθουμε.
Οσο για τα αλλα ελπιζουμε και προσπαθουμε.
- PRAKTORINOS
DC έγραψε:Έχουμε θέματα.
Τι θα γίνει με το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ Στοίχημα; Μήπως να ξεκινούσαμε από τώρα την αναζήτηση των εθελοντών-ηρώων;
Τι θα γίνει με το RETRO GAME; Θα μας τιμήσουν και φέτος Gordon & Praktorinos;
moican4 έγραψε:Όλα όσα ανέφερες θα ξεκινήσουν προσεχώς και με κάποιες καινοτομίες..
Γνωρίζεις κάτι που δεν το ξέρω;
Όχι, και συγνώμη αν παρεξηγηθηκες..
Η απαντηση μου πήγαινε στο σκέλος του στοιχήματος, λάθος δικό μου που παρέθεσα όλο το ποστ του Dc και δεν διευκρινησα....
Η απαντηση μου πήγαινε στο σκέλος του στοιχήματος, λάθος δικό μου που παρέθεσα όλο το ποστ του Dc και δεν διευκρινησα....
- DaFFy_NaSH
Αυτο που λεει ο Jardel πιο πάνω αλλάζει πολύ εύκολα, όποιος ασχολείται με τα τεχνικά του φόρουμ μπορεί να το κάνει μεσα σε 5 λεπτά.. Η πιο απλή λύση είναι μέσω του αρχείου μετάφρασης...
Μια παρατήρηση απο μένα.. Αυτό το πράγμα -στην μεταγραφολαγνεία τουλάχιστον- που κάνετε οι νέοι συντονιστές είναι σπαστικό στις τελευταίες σελίδες υπάρχουν ένα σωρό ποστ του στυλ Ηρεμα, ή εδω είναι για μεταγραφές όχι για οικονομικά (φυσικά οταν συζητάς για μεταγραφικά αν δεν αναφερθεις και στα οικονομικά ή άλλα ζητήματα που είναι αλληλένδετα δεν είναι συζήτηση καν) επίσης υπάρχουν και πολλά αχρείαστα έντιτ... Νταξ μπορεί να προσπαθείτε να κάνετε τη "δουλειά" σας αλλα και αυτό κουράζει.. Είναι σαν να είσαι νηπιαγωγός και ανα 3 λεπτά να βαράς το παιδάκι που κάνει φασαρία μια σφαλιάρα να ηρεμίσει... Φυσικά δεν μιλάω για ακραίες περιπτώσεις, εννοείτε οτι θα παρέμβετε και θα κανετε εντιτ σε ακραία σχολια... Επίσης σε ένα τέτοιο τοπικ θα πρέπει να υπάρχει ελαστικότητα σε οφ τοπικ καταστάσεις (παλι με μετρο).. Αποψη μου βέβαια είναι αυτό... με ξενερώνει αν και δεν εγινε κατι απο τα παραπάνω σε μενα και ήθελα να το πω...
Μια παρατήρηση απο μένα.. Αυτό το πράγμα -στην μεταγραφολαγνεία τουλάχιστον- που κάνετε οι νέοι συντονιστές είναι σπαστικό στις τελευταίες σελίδες υπάρχουν ένα σωρό ποστ του στυλ Ηρεμα, ή εδω είναι για μεταγραφές όχι για οικονομικά (φυσικά οταν συζητάς για μεταγραφικά αν δεν αναφερθεις και στα οικονομικά ή άλλα ζητήματα που είναι αλληλένδετα δεν είναι συζήτηση καν) επίσης υπάρχουν και πολλά αχρείαστα έντιτ... Νταξ μπορεί να προσπαθείτε να κάνετε τη "δουλειά" σας αλλα και αυτό κουράζει.. Είναι σαν να είσαι νηπιαγωγός και ανα 3 λεπτά να βαράς το παιδάκι που κάνει φασαρία μια σφαλιάρα να ηρεμίσει... Φυσικά δεν μιλάω για ακραίες περιπτώσεις, εννοείτε οτι θα παρέμβετε και θα κανετε εντιτ σε ακραία σχολια... Επίσης σε ένα τέτοιο τοπικ θα πρέπει να υπάρχει ελαστικότητα σε οφ τοπικ καταστάσεις (παλι με μετρο).. Αποψη μου βέβαια είναι αυτό... με ξενερώνει αν και δεν εγινε κατι απο τα παραπάνω σε μενα και ήθελα να το πω...
Eίναι γεμάτο offtopic το thread ειδικά με τις μεταγραφές και βλέπεις ότι και χαβαλές γίνετε και ανοχή υπάρχει.....!
Αμα μπεις με ένα λογαριασμό μοντ θα δεις ότι υπάρχει τεράστια ελαστικότητα σε σχέση με τους κανόνες του φόρουμ.

Αμα μπεις με ένα λογαριασμό μοντ θα δεις ότι υπάρχει τεράστια ελαστικότητα σε σχέση με τους κανόνες του φόρουμ.
- DaFFy_NaSH
Δεν αντιλέγω αδερφέ, αυτό τόνισα οτι στο συγκεκριμένο η ελαστικότητα είναι απαραίτητη αλλιώς το τοπικ θα χάσει την ουσία και τον χαβαλέ του (εγω το βλέπω κατα 90% απο πλευράς χαβαλέ)..
Και μετά μερικοί παραπονιούνται για έλλειψη ελαστικότητας. Ορίστε, να που δεν τηρούνται κατά γράμμα όλοι οι κανόνες.
Eσύ tin-tin που έχεις διπλά account?Δεν νομίζω να έχεις φάει ban ακόμα..... 

Εγω φίλε εχω ενημερώσει απαντες για διπλό λογαριασμό, όπως και έχω ζητήσει να απενεργοποιηθεί ο άλλος λογαριασμός. Αν δε σου το είπανε, ρώτα τους.