Δεν χρειάζεται άλλες μεθόδους, πληρώνεις την αποζημίωση και φεύγει. Απλα σε εμάς δεν αναλαμβάνει κανείς την ευθύνη του λάθους.vs40 έγραψε:Από το μεταξύ μας ματς με Μάλμο, αυτό που φαίνονταν ήταν ότι ξεχώριζαν για τα τρεξίματά τους. Εμείς είχαμε περισσότερο τεχνική (συνολκά) και εμπειρία. Καθόλου κακή ομάδα η Μάλμο, δεν ξέρω γιατί τόση υποτίμηση. Ο Πένια έδωσε και μια όμορφη ασίστ σε ένα από τα γκολ τους.
Για μένα το περίεργο είναι, γιατί ο Πένια δεν μετακόμιζε ήδη πριν τα Χριστούγγενα, εφόσον εκεί τελείωσαν οι υποχρεώσεις του. Εγώ θυμάμαι πολλές μεταγραφές επί Γούμενου και Μπατατούδη που γίνονταν αυτό. Σε αυτό το κομμάτι θέλω να πω ότι είμαστε πού κακοί. Η ομάδα ήξερε που πονούσε μήνες πριν.
Από τώρα είναι καλό να σχεδιαστεί η επόμενη χρονιά, και να σκανάρουν συμβόλαια που τελειώνουν σε 6 μήνες, ώστε να υπογράψουν το καλοκαίρι ως ελεύθεροι και να τους έχει ο κόουτς στη διάθεσή του από την 1η μέρα της προετοιμασίας.
Θα ήθελα πάντως ένα ακόμη χαφ για τώρα, αλλά είμαι σίγουρος ότι δε θα γίνει κίνηση. Πιστεύω ότι επαναπαυόμαστε στο ότι υπάρχει Ζβαμπ και Μπακαγιόκο, ίσως και Θυμιάνης. Η δε Γκοτζάρεβα και άλλες φορές έχει τονίσει ότι δε γίνεται σε μια θέση να έχεις πάρα πολλούς παίκτες, πήρε σε αυτό τώρα και την επιβράβευση για τα τόσα φορ, που είναι τελείως αντιπαραγωγικό και έδεσε το γλυκό. Δυστυχώς, όπως είπε και ένας φίλος παραπάνω, ο ΠΑΟΚ όταν φορτώνεται ένα παλτό το πληρώνει μέχρι τελευταίας δεκάρας, και δε μπορεί να το ξεφορτωθεί σε αντίθεση με το γαύρο, που έχει άλλες μεθόδους. Δε λέω να γίνουμε τέτοιοι, αλλά είμαστε υπερβολικά σοφτ σε αυτό το κομμάτι.
Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025
- Montrealiotis
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025
2025 και καποιοι θελουν Σιωπη επειδη τον θελει ο Κολκας
.
Πελκα επειδη ειναι ΠΑΟΚτσακι στην καρδια αλλα κατι αλλο στην τσεπη.
Τωρα χτιζεις την ομαδα που θα διεκδικησει εισοδο σε ευρωπη το καλοκαιρι.
Αρα το χρειαζομαστε 4-6 και παιρνουμε 1 και ισως ακομη 1 να γινει προσωρινα η δουλεια ειναι η αρχη της τσαπατσουλιας του αυγουστου.

Αρα το χρειαζομαστε 4-6 και παιρνουμε 1 και ισως ακομη 1 να γινει προσωρινα η δουλεια ειναι η αρχη της τσαπατσουλιας του αυγουστου.

-
Βασικά η ομάδα θέλει Έλληνες γηγενείς, όχι για το Ελληνικό στοιχείο που λένε κάποιοι, δεν με ενδιαφέρει καθόλου αυτό, αλλά για να βγαίνουν οι λίστες στην Ευρώπη και να μπορείς να έχεις όντως μεγάλο ροτεσιον. Ας πούμε χθες θα μπορούσες να έχεις Πελκα στο 70 που είναι game changer κι όταν έγινε το 1-1 και πήγαμε παράταση να βάζαμε Σιωπή να καταπιεί όλο το κέντρο, αυτό το γκολ του Οντουμπατζο δεν υπήρχε περίπτωση να μπει με Σιωπή αμυντικό χαφ.giaxxo έγραψε:2025 και καποιοι θελουν Σιωπη επειδη τον θελει ο Κολκας![]()
![]()
.
θελουμε αυτους γιατι πετυχαινει 1 στις 10 μεταγραφες η ομαδα... το να βγει ενας παικτης ειναι στατιστικο λαθος..
Demir έγραψε:θελουμε αυτους γιατι πετυχαινει 1 στις 10 μεταγραφες η ομαδα... το να βγει ενας παικτης ειναι στατιστικο λαθος..
Ο Πένια αποκτήθηκε από την Μάλμε το 2021 σαν επιθετικό χαφ. Δεν ξέρω αν μπορούμε να πούμε ως καθαρόαιμο 10 αλλά σίγουρα με πιο επιθετικά καθήκοντα. Την θέση την γνωρίζει εξ άλλου, μιας και στην εθνική Περού αγωνίζεται με το δέκα στη πλάτη σε ελεύθερο μέσο επιθετικό ρόλο.
Το 2023 η Μάλμε άλλαξε προπονητή, και η φιλοσοφία του καινούριου τεχνικού είδε τον Πένια να αλλάζει θέσεις. Η Μάλμε άλλαξε στυλ παιχνιδιού, και απέκτησε ένα πιο ρευστό σχήμα. Κάτι το οποίο φάνηκε και στο γήπεδο μιας και κατέκτησε το πρωτάθλημα. Όλη αυτή η αλλαγή έφερε τον Πένια να γίνεται αμυντικό χαφ, με κυρίως στοιχεία την ανάκτηση μπάλας και την βοήθεια στο build up.
Ρίχνοντας μια ματιά στα ταμπλό του τις σεζόν 22 και 23, παρατήρησα συγκεκριμένα ανεβασμένα ποσοστά. Για την ακρίβεια τα τέσσερα μεγαλύτερα στοιχεία του παιχνιδιού του ήταν: disruption (η αλλιώς η διάσπαση επίθεσης αντιπάλου), recover (ανάκτηση μπάλας), link up (η σύνδεση/κρίκος μεταξύ άμυνας-επίθεσης και η προώθηση μπάλας.
Εγώ βλέπω μια σωστή επιλογή παίκτη, στα χαρτιά, και μένει να αποδειχτεί στο γήπεδο
Το 2023 η Μάλμε άλλαξε προπονητή, και η φιλοσοφία του καινούριου τεχνικού είδε τον Πένια να αλλάζει θέσεις. Η Μάλμε άλλαξε στυλ παιχνιδιού, και απέκτησε ένα πιο ρευστό σχήμα. Κάτι το οποίο φάνηκε και στο γήπεδο μιας και κατέκτησε το πρωτάθλημα. Όλη αυτή η αλλαγή έφερε τον Πένια να γίνεται αμυντικό χαφ, με κυρίως στοιχεία την ανάκτηση μπάλας και την βοήθεια στο build up.
Ρίχνοντας μια ματιά στα ταμπλό του τις σεζόν 22 και 23, παρατήρησα συγκεκριμένα ανεβασμένα ποσοστά. Για την ακρίβεια τα τέσσερα μεγαλύτερα στοιχεία του παιχνιδιού του ήταν: disruption (η αλλιώς η διάσπαση επίθεσης αντιπάλου), recover (ανάκτηση μπάλας), link up (η σύνδεση/κρίκος μεταξύ άμυνας-επίθεσης και η προώθηση μπάλας.
Εγώ βλέπω μια σωστή επιλογή παίκτη, στα χαρτιά, και μένει να αποδειχτεί στο γήπεδο
- pisakaipoupoula
Πώς θα διώξεις παίκτη που πήρες για βασικό 5 μήνες πριν ?Αν δεν δεχτεί ο παίκτης δεν μπορείς να κάνεις τίποτα πια...μάλλον θα ήταν σοφότερο να μην μπαίνουμε καν στον κόπο όταν πρόκειται για 30χρονα παλτά.vs40 έγραψε:Από το μεταξύ μας ματς με Μάλμο, αυτό που φαίνονταν ήταν ότι ξεχώριζαν για τα τρεξίματά τους. Εμείς είχαμε περισσότερο τεχνική (συνολκά) και εμπειρία. Καθόλου κακή ομάδα η Μάλμο, δεν ξέρω γιατί τόση υποτίμηση. Ο Πένια έδωσε και μια όμορφη ασίστ σε ένα από τα γκολ τους.
Για μένα το περίεργο είναι, γιατί ο Πένια δεν μετακόμιζε ήδη πριν τα Χριστούγγενα, εφόσον εκεί τελείωσαν οι υποχρεώσεις του. Εγώ θυμάμαι πολλές μεταγραφές επί Γούμενου και Μπατατούδη που γίνονταν αυτό. Σε αυτό το κομμάτι θέλω να πω ότι είμαστε πού κακοί. Η ομάδα ήξερε που πονούσε μήνες πριν.
Από τώρα είναι καλό να σχεδιαστεί η επόμενη χρονιά, και να σκανάρουν συμβόλαια που τελειώνουν σε 6 μήνες, ώστε να υπογράψουν το καλοκαίρι ως ελεύθεροι και να τους έχει ο κόουτς στη διάθεσή του από την 1η μέρα της προετοιμασίας.
Θα ήθελα πάντως ένα ακόμη χαφ για τώρα, αλλά είμαι σίγουρος ότι δε θα γίνει κίνηση. Πιστεύω ότι επαναπαυόμαστε στο ότι υπάρχει Ζβαμπ και Μπακαγιόκο, ίσως και Θυμιάνης. Η δε Γκοτζάρεβα και άλλες φορές έχει τονίσει ότι δε γίνεται σε μια θέση να έχεις πάρα πολλούς παίκτες, πήρε σε αυτό τώρα και την επιβράβευση για τα τόσα φορ, που είναι τελείως αντιπαραγωγικό και έδεσε το γλυκό. Δυστυχώς, όπως είπε και ένας φίλος παραπάνω, ο ΠΑΟΚ όταν φορτώνεται ένα παλτό το πληρώνει μέχρι τελευταίας δεκάρας, και δε μπορεί να το ξεφορτωθεί σε αντίθεση με το γαύρο, που έχει άλλες μεθόδους. Δε λέω να γίνουμε τέτοιοι, αλλά είμαστε υπερβολικά σοφτ σε αυτό το κομμάτι.
Και μην μου πει κανείς ότι δεν ξέραμε για τον Μπακαγιοκο, ήταν εκτός αποστολής στη Λοριάν για κάνα εξάμηνο , βρωμουσε από παντού η κατάσταση του
Στο υπόλοιπο μ αρέσει η αισιοδοξία σου αλλά ξέρουμε όλοι μας ότι θα τρώμε 4 μήνες παπά και θα καταλήξουμε στα επόμενα ελεύθερα παλτά άνω των 31 κάπου στις 10 Σεπτέμβρη
- figurehead4
Εγώ από όλα όσα μπορώ να καταλάβω είναι ότι πάμε σε ένα τυπου 433 φέτος δειλά δειλά που θα καθιερωθεί οριστικά του χρόνου, χωρίς πιθανόν τον Ντέλια ή με αυτόν αριστερα.
Εννοώ την τριάδα Οζντόεφ, Πενιά και μπροστά Καμαρά στον άξονα.
Γι αυτό είμαι απόλυτος βέβαιος πως τώρα θα πάρουμε και δεύτερο χαφ, τύπου Σιωπή και σιγά σιγά θα δούμε την τριάδα αυτή των χαφ και Ντελια/Τάισον αριστερά, τουλάχιστον σε μεγάλα ματς, για να πάμε έτσι Ευρώπη και play off
Ξέροντας και τον Λουτσέσκου τοσα χρόνια το βλέπω να έρχεται σύντομα. Για να δούμε τι θα δούμε
Γι αυτό είμαι απόλυτος βέβαιος πως τώρα θα πάρουμε και δεύτερο χαφ, τύπου Σιωπή και σιγά σιγά θα δούμε την τριάδα αυτή των χαφ και Ντελια/Τάισον αριστερά, τουλάχιστον σε μεγάλα ματς, για να πάμε έτσι Ευρώπη και play off
Ξέροντας και τον Λουτσέσκου τοσα χρόνια το βλέπω να έρχεται σύντομα. Για να δούμε τι θα δούμε
- Mitsospaoki4
- Moderator
Εγώ λέω πάντως να μην ονειρευόμαστε άλλο χαφ, μιας και βλέπω να πορευόμαστε πλέον με 4αδα Πένια - Οζντοεφ - Καμάρα - Σβαμπ, συν τον Μπακαγιοκο αν ξεμείνει.
Αντιθέτως βλέπω να έχουμε θέμα σε στόπερ και πλάγιους Μπακ.
Αν δεν έχουμε πάντως κάποια αποχώρηση, πολύ δύσκολα να γίνει άλλη κίνηση.
Αντιθέτως βλέπω να έχουμε θέμα σε στόπερ και πλάγιους Μπακ.
Αν δεν έχουμε πάντως κάποια αποχώρηση, πολύ δύσκολα να γίνει άλλη κίνηση.
4-3-3 θες 6 χαφfigurehead4 έγραψε:Εγώ από όλα όσα μπορώ να καταλάβω είναι ότι πάμε σε ένα τυπου 433 φέτος δειλά δειλά που θα καθιερωθεί οριστικά του χρόνου, χωρίς πιθανόν τον Ντέλια ή με αυτόν αριστερα.
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
https://www.transfermarkt.de/cesar-huer ... ler/540315
Ο Χουερτας που ακούστηκε το καλοκαίρι πήγε για 2εκ στην Άντερλεχτ εμείς άραγε γιατί χρυσοπληρώνουνε για να κλείσουμε ντιλ;
Ο Χουερτας που ακούστηκε το καλοκαίρι πήγε για 2εκ στην Άντερλεχτ εμείς άραγε γιατί χρυσοπληρώνουνε για να κλείσουμε ντιλ;
-
Μακαρι να γίνει αυτό, είναι ένα από τα 2 πιο σύγχρονα συστήματα αυτή την εποχή με το άλλο να είναι το 3 5 2 που για να το παίξεις θέλεις παιχταράδες εντελώς αλλού επίπεδου και απίστευτη χημεία. Ωστόσο για να παίξεις 4 3 3 θα πρέπει να ερθει σίγουρα ένα καθαρό 6αρι που κόβει χιλιόμετρα και ένα ακόμα χαφ.cartman έγραψε:4-3-3 θες 6 χαφfigurehead4 έγραψε:Εγώ από όλα όσα μπορώ να καταλάβω είναι ότι πάμε σε ένα τυπου 433 φέτος δειλά δειλά που θα καθιερωθεί οριστικά του χρόνου, χωρίς πιθανόν τον Ντέλια ή με αυτόν αριστερα.
- theodorsalonika
- figurehead4
Καμαρά, Οζντόεφ, Πένια, Σβαμπ, Μπακαγιόκο, τύπου Σιώπηςcartman έγραψε:4-3-3 θες 6 χαφfigurehead4 έγραψε:Εγώ από όλα όσα μπορώ να καταλάβω είναι ότι πάμε σε ένα τυπου 433 φέτος δειλά δειλά που θα καθιερωθεί οριστικά του χρόνου, χωρίς πιθανόν τον Ντέλια ή με αυτόν αριστερα.
Αν και πιο πολύ για του χρόνου είμαι σίγουρος πως θα το ολοκληρώσουμε με αντί-Μπακαγιόκο και αντι-Σβαμπ
Έτσι νομίζω τουλάχιστον
- FreeWatcher
Γιατί μας έχουν πάρει μυρωδιά οι μανατζαρέοι!G4Space έγραψε:https://www.transfermarkt.de/cesar-huerta/profil/spieler/540315
Το χω ξαναγράψει, τον τσικινιο 2 χρόνια μικροτερο κ με μεγαλυτερη χρηματιστηριακη αξία περσι απο Μεϊτε τον έδωσε η Μπενφικα στον γαυρο 500 χιλιάρικα. Θυμάσαι πόσα ζητούσε από μας για τον ανανά?