Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2024-2025
Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2024-2025
Εγώ θα προτιμούσα ξένους στους ακραίους και στους κεντρικούς, αλλά φαίνεται ότι μας τα χάλασε η φυγή Μούχλια.
Δεν νομίζω ότι πρόσφερε και πολλά ο Μούχλιας σε μπλοκ, όπως και οι δύο ακραίοι (λίγο καλύτερος ο Κάτιτς). Νομίζω ότι ήταν σχεδόν μόνοι τους οι δύο κεντρικοί και αυτός που ακολούθησε ήταν ο Γαλιώτος - όλα αυτά με το μάτι τα λέω, δεν ξέρω στατιστικά.
Δεν νομίζω ότι πρόσφερε και πολλά ο Μούχλιας σε μπλοκ, όπως και οι δύο ακραίοι (λίγο καλύτερος ο Κάτιτς). Νομίζω ότι ήταν σχεδόν μόνοι τους οι δύο κεντρικοί και αυτός που ακολούθησε ήταν ο Γαλιώτος - όλα αυτά με το μάτι τα λέω, δεν ξέρω στατιστικά.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Πάντως Κουβανε μετά από χρόνια βλέπω κινήσεις που δείχνουν πως του χρόνου θέλουμε να φτιάξουμε ομάδα που θα κοντραρει τους κάτω και ταυτόχρονα θα αυξηθεί το μπάτζετ.
Πιστεύεις πως και οι άλλοι 2 ξένοι θα είναι αντίστοιχης αξίας παίχτες ή απλά κάναμε μια υπέρβαση με Ερνταντεθ;
Πιστεύεις πως και οι άλλοι 2 ξένοι θα είναι αντίστοιχης αξίας παίχτες ή απλά κάναμε μια υπέρβαση με Ερνταντεθ;
Δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι. Στο Κουβέιτ δεν μπορείς να βρεις εύκολα βίντεο και στατιστικά.PaokPatraG4 έγραψε: Εάν τον κλείσαμε ρίξε και ένα ριπορτ σε τι κατάσταση είναι ρε αδερφέ από την Κούβα.....
Γενικά περιμένεις ένα χειρότερο μπλοκ στη διαγώνιο. Καλά ψηλά χτυπήματα στην επίθεση.
Στο σερβίς είναι ικανός για σερί άσσων, αλλά και σερί λαθών.
Ήθελες εκρηκτικότητα στη θέση αυτή.
Το θέμα είναι το πως θα αποδώσει.
Κακά τα ψέματα δεν είναι και ο πιο winner παίκτης. Όσο τον θυμάμαι σε Χαλκμπανκ και Πάντοβα ήταν μακριά από τα μεγάλα παιχνίδια. Στον Παναθηναϊκό το έδειξε επίσης, αλλά υπάρχουν και άλλοι λόγοι.
Διαφωνώ ότι ο Μούχλιας δε βοήθησε στο μπλοκ. Είχε τοποθετήσεις, έβαζε καλά τα χέρια του και ήξερε πότε πρέπει να σηκωθεί. Και για αυτό έδεσε και με τους κεντρικούς. Δεν είναι τυχαίο κιόλας το 0.49 μπλοκ ανά σετ (39 μπλοκ σε 79 σετ).Miles έγραψε:Εγώ θα προτιμούσα ξένους στους ακραίους και στους κεντρικούς, αλλά φαίνεται ότι μας τα χάλασε η φυγή Μούχλια.
Εγώ θα πω ότι οι κεντρικοί ήταν το μεγάλο μας πρόβλημα, καθώς πέρα του Λομπιζένκο δεν είχες άλλον κεντρικό στις περιστροφές. Δεν είναι επίσης τυχαίο ότι μέχρι να έρθει ο Κόλεφ τα άκρα έπαιρναν περισσότερα μπλοκ από τους κεντρικούς.
Ο Λιάφτοφ επίσης βοήθησε γιατί ήξερε να παίζει πολύ καλά στο μονό μπλοκ. Ήξερε να βάζει σωστά τα χέρια του και έδωσε 28 μπλοκ σε 75 σετ (0.37 ανά σετ).
Ο Κάτιτς ήταν ή του ύψους ή του βάθους. Μπορούσε να κλείνει αλλά ήταν με τις μέρες του.
Κρατάω μικρό καλάθι, γιατί πολλές φορές έχουν δώσει πολλά χρήματα σε μια θέση και οι υπόλοιπες έμεναν λειψές γιατί δεν έβγαιναν τα κουκιά.Mitsospaoki4 έγραψε:Πάντως Κουβανε μετά από χρόνια βλέπω κινήσεις που δείχνουν πως του χρόνου θέλουμε να φτιάξουμε ομάδα που θα κοντραρει τους κάτω και ταυτόχρονα θα αυξηθεί το μπάτζετ.
Ας ήμαστε συγκρατημένοι.
Εγώ ανησυχώ κιόλας γιατί τους έχω ικανούς μετά την ανανέωση Κόλεφ και τη μεταγραφή του Ερνάντεθ να αρχίσουν πάλι τις φθηνές επιλογές.
Δεν είναι μάλιστα τυχαίο ότι απέρριψαν και την προοπτική του Ράπτη.
- Σουριναμέζος
Aς ελπίσουμε στα 100 χρόνια του συλλόγου και το τμήμα του volley να έχει το κατάλληλο ρόστερ για να κοντράρει τους ανταγωνιστές του. Ελπιδοφόρα η κίνηση για Ερνάντεζ.
Με φοβίζει λίγο μήπως η επιλογή να πάμε με βασικό τον Γαλλιώτο μας θέτει ταβάνι, από την άλλη ξέρεις ότι θα υπάρχει ένα στάνταρ απόδοσης και αποφεύγεις το ρίσκο. Ειδικά μετά από συνεχόμενες αποτυχημένες επιλογές ξένων πασαδόρων.
Με φοβίζει λίγο μήπως η επιλογή να πάμε με βασικό τον Γαλλιώτο μας θέτει ταβάνι, από την άλλη ξέρεις ότι θα υπάρχει ένα στάνταρ απόδοσης και αποφεύγεις το ρίσκο. Ειδικά μετά από συνεχόμενες αποτυχημένες επιλογές ξένων πασαδόρων.
με Γαλιωτο, κοκκινακη ακραιο, ελληνα λιμπερο, ερναντεζ, κολεφ μενει μια καλη επιλογη ξενου κεντρικου και ριχνει το μεγαλο ποσο στον αλλο ακραιο για να εχεις τρεις τοπ βασικους ξενους που θα κανουν την διαφορα
O 35χρονος Fernando Hernandez μπορεί να γίνει ο 33χρονος Ernando Gomez?
Πρώτα ας είναι σε καλή κατάσταση.
Μετά θα δούμε κατά πόσο θα φανεί στα μεγάλα παιχνίδια.
Να δούμε και τι ρόστερ θα κάνουμε.
Μετά θα δούμε κατά πόσο θα φανεί στα μεγάλα παιχνίδια.
Να δούμε και τι ρόστερ θα κάνουμε.
Πάντως από τότε που γράφω στο Paokmania, είναι ο πρώτος Κουβανός που έρχεται!
Τώρα θα έχετε έναν ακόμα Κουβανό στην παρέα.

- thomas Murg
Προχθές βλέποντας τον τελικό, στα σημεία που θέλαμε πόντους για να ξεφύγουμε ή για να φτάσουμε τον γάβρο νοστάλγησα τον Σεπέδα που γύριζε μόνος του παιχνίδια από το σερβίς. Ας έρθει κάποιος να το ξαναζήσουμε. Θέλω και ξένο πασαδόρο με φοβερό σερβίς επίσης και απίθανο μπλοκ και γρήγορο παιχνίδι και κατά προτίμηση ψηλό για να περνά και απευθείας χτυπήματα.
- thomas Murg
Έρχεται σίγουρα;PaokCuba4 έγραψε:Πάντως από τότε που γράφω στο Paokmania, είναι ο πρώτος Κουβανός που έρχεται!![]()
Μήπως θέλεις τον Τζιανέλι;thomas Murg έγραψε:Προχθές βλέποντας τον τελικό, στα σημεία που θέλαμε πόντους για να ξεφύγουμε ή για να φτάσουμε τον γάβρο νοστάλγησα τον Σεπέδα που γύριζε μόνος του παιχνίδια από το σερβίς. Ας έρθει κάποιος να το ξαναζήσουμε. Θέλω και ξένο πασαδόρο με φοβερό σερβίς επίσης και απίθανο μπλοκ και γρήγορο παιχνίδι και κατά προτίμηση ψηλό για να περνά και απευθείας χτυπήματα.

Έτσι όπως σχεδιάζεται το ρόστερ με Γαλιώτο θα προχωρήσουμε λόγω και του συμβολαίου του. Σίγουρα θέλεις ξένο, αλλά κερδίζεις σε ομοιογένεια και ξέρεις και το επίπεδο του Μάρκου, το οποίο μπορεί να μην είναι το πιο υψηλό, αλλά έχει δουλέψει πολύ και είναι πολύ καλύτερος σε σχέση με άλλους ξένους που έχουμε δει να περνάνε. Επίσης μια χαρά σερβίς έχει, το οποίο επίσης βελτίωσε.
Για να χτυπήσεις ομάδες σαν τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, δε θέλεις μόνο έναν παίκτη να πιέζει στο σερβίς. Χρειάζεται και ο ακραίος που θα έρθει να είναι εξαιρετικός στο σερβίς, όπως και ο κεντρικός. Ο Κόλεφ είναι καλός στο σερβίς, όπως και όσο αγωνίστηκε ο Κοκκινάκης ως ακραίος πέρσι. Θέλεις επίσης και μεγαλύτερη πολυφωνία στην επίθεση, ώστε να ανοίγεις το μπλοκ του αντιπάλου και να ισοσκελήσεις μια αναμενόμενη πτώση στο μπλοκ (ο Ερνάντεθ δε φημιζόταν για το μπλοκ του, ενώ και χάνεις σε ύψος στους ακραίους με τη μεταγραφή Κοκκινάκη).
Ναι, μόνο εκτός κάποιου συγκλονιστικού απροόπτου.thomas Murg έγραψε:
Έρχεται σίγουρα;
Το έχω πάθει και εγώ πέρσι με Τρούχτσεφ και Φαν Χάρντερεν.PAOKevolution έγραψε:Μα το Θεό, προχθές τον κοιτούσα που παίζει φέτος και τι κάνει. Ετσι χωρίς λόγο.

τι θα προσφερει ρε κουβανε ο Ερναντεθ? για πες μας λιγο θα μας αλλαξει επιπεδο? στον βαζελο δεν ηταν αυτος που περιμενανε ε?