8.Soualiho Meïté
- ΑποστόληςΑ
Re: 8.Soualiho Meïtéσ
Η γνώμη η δική μου είναι οτι καλύτερα να μην πάρεις κανένα και να κρατήσεις όλους τους βασικούς μέχρι να μπεις σε ομίλους, παρά να αρχίσεις τα έλα εσύ και φύγε εσύ. Η ομάδα όπως είναι και χωρίς πειράματα, μπαίνει σε ομίλους ΤσουΛου και αυτό είναι που θα μας αλλάξει επίπεδο, όχι 1-2 εκ από αγοραπωλησίες.
Re: 8.Soualiho Meïté
Με Waluigi θες να πεις.ΑποστόληςΑ έγραψε:Έχει συμφωνήσει προφορικά με Μάριο.
(εικάζω...)
Μου την έχει σπάσει ο συγκεκριμένος.
Αν δεν γουσταρει ας μείνει να σκουπιζει την κερκίδα στη Λισαβόνα ή να πάει σε καμία Κρεμονεζε να παλεύει για την παραμονή.
Αν δεν γουσταρει ας μείνει να σκουπιζει την κερκίδα στη Λισαβόνα ή να πάει σε καμία Κρεμονεζε να παλεύει για την παραμονή.
Χαχα ρε φίλε έχω τονίσει πόσες φορές ότι προσωπικά δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο όλοι ενθουσιάστηκαν τόσο μαζί του.
Αλλά γιατί να σου τη σπάσει ΤΩΡΑ ο τύπος;
Είμαστε βέβαιοι ότι ο ΠΑΟΚ επιχείρησε κάτι και δεν ήταν συνεργάσιμος;
Μπορεί εξ αρχής να είχαν συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ ότι "θα τα πούμε στις 20 Ιουνίου".
Θα φανεί
Αλλά γιατί να σου τη σπάσει ΤΩΡΑ ο τύπος;
Είμαστε βέβαιοι ότι ο ΠΑΟΚ επιχείρησε κάτι και δεν ήταν συνεργάσιμος;
Μπορεί εξ αρχής να είχαν συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ ότι "θα τα πούμε στις 20 Ιουνίου".
Θα φανεί
Καθιστε ρε σεις, εδω παιχτες που θεωρουνται σημερα σημαιες μας καθοντουσαν και διαπραγματευονταν σκληρα προτασεις του ΠΑΟΚ, στον Μειτε θα κολλησουμε που δεν εχει συμπληρωσει καλα-καλα ουτε εναν χρονο στην ομαδα μας;
Το αγωνιστικο ειναι το κυριοτεροNapoli4 έγραψε:Αγωνιστικά τον πάω. Σχεδόν σε όλα τα υπόλοιπα έχω παράπονα.
Τα αλλα - υπολοιπα ποια ειναι?
Δεν καρφώνει καλά απο τη Διαγώνιο στο βόλει, ενώ και η υποδοχή του έχει θέματα. Πρέπει να βελτιωθεί και στο τσέλο, αν πραγματικά θέλει να κάνει καριέρα στη φιλαρμονική. Την τσαμπούνα την παίζει καλά πάντως.Special 4 έγραψε:Το αγωνιστικο ειναι το κυριοτεροNapoli4 έγραψε:Αγωνιστικά τον πάω. Σχεδόν σε όλα τα υπόλοιπα έχω παράπονα.
Καμία έκπληξη αν ισχύουν τα περί "τσαλιμιών" του παίκτη, ούτως ή άλλως οι ενστάσεις μου μαζί του ισχύουν από πέρυσι και αφορούν ΜΟΝΟ την προσωπικότητά του
Κυριολεκτικά το 80% των λόγων που τον θέλω στην ομάδα, είναι για να είναι χαρούμενος ο Λουτσέσκου. Οκ καλός παίκτης, δεν καταλαβαίνω από που κι ως που μια επένδυση 2 + (1,5*3)= 6,5 εκατομμύρια δεν μπορεί να μας φέρει άμεσα έναν ίδιο ή και καλύτερο παίκτη
Κυριολεκτικά το 80% των λόγων που τον θέλω στην ομάδα, είναι για να είναι χαρούμενος ο Λουτσέσκου. Οκ καλός παίκτης, δεν καταλαβαίνω από που κι ως που μια επένδυση 2 + (1,5*3)= 6,5 εκατομμύρια δεν μπορεί να μας φέρει άμεσα έναν ίδιο ή και καλύτερο παίκτη
Η γενικότερη στάση και νοοτροπία τουSpecial 4 έγραψε:Το αγωνιστικο ειναι το κυριοτεροNapoli4 έγραψε:Αγωνιστικά τον πάω. Σχεδόν σε όλα τα υπόλοιπα έχω παράπονα.
Από πέρυσι που μας έβγαλε το λάδι στις διαπραγματεύσεις, την ειδική διαχείριση που ήθελε μέσα στη χρονιά, μέχρι τη στάση του τώρα που μας έχει στο περίμενε και ζητάει να έχει το μεγαλύτερο συμβόλαιο της ομάδας.
Οκ, δικαίωμα του είναι να ζητάει ο,τι θέλει, δικαίωμα μου να μην μου αρέσει αυτή η στάση.
Συμφωνώ πάντως πως το αγωνιστικό είναι το κυριότερο.
ΥΓ. Από την άλλη δες την γενικότερη στάση παικτών όπως ο Σβαμπ ή ο Κρέσπο, και θα καταλάβεις τι εννοώ. Και ο Βαρελα καλός ήταν, αλλά...