Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2023-2024

Cylon-4

Re: Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2023-2024

Δημοσίευση από Cylon-4 »

30 του μηνος και καμμια κινηση ακομα......
Βριζουμε τον Αμοιριδη, κατηγορουμε τους συνδεσμους, βγαζουμε τα εσωτερικα οπαδικα μας στην φορα....
Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα.....
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

potamda έγραψε:pgetsos ειλικρινά είναι εκτός ιστορικής πραγματικότητας μια τέτοια άποψη.

Οι πρόγονοί μας σε Πόντο και Σμύρνη μάλλον έχουν αντίθετη γνώμη.

Υπάρχουν εκατοντάδες πηγές που δείχνουν ότι ο Κεμάλ είχε απόλυτη σχέση με τη γενοκτονία των Ποντίων, έστω κι αν δεν ήταν εκεί, αλλά ακόμα κι αν αρνείσαι αυτό, δεν υπάρχει κανείς (ούτε οι Τούρκοι) που αμφισβητεί την ευθύνη του στην καταστροφή και τη σφαγή στη Σμύρνη.
Και στην Τριπολιτσα, σφαγή γυναικοπαιδων έγινε. Δεν μειώνει αυτό την σημαντικοτητα του Κολοκοτρώνη κτλ στο έθνος μας. Ο Κεμάλ είναι ο εθναρχης των Τούρκων, και κανένας Τούρκος δε θα κάτσει να αναλύσει αν υπήρξε σφαγή Ελλήνων στη Σμύρνη ή όχι. Για τον Τούρκο, ο Κεμάλ γλύτωσε την Τουρκία από τους Έλληνες που έφτασαν στην Άγκυρα χωρίς λόγο και έστησε το Τουρκικό κράτος από το μηδέν. Δεν είναι όλα στη ζωή ασπρο-μαυρο καλώς ή κακώς. Εξάλλου, ο δικός μας μεγάλος ηγέτης τον πρότεινε για Νόμπελ Ειρήνης, και διατηρούσε άριστες σχέσεις μαζί του...

Συζήτηση για άλλο thread, και ας έχει ξαναγίνει
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

Επειδή ακριβώς δεν είναι όλα άσπρο ή μαύρο είναι δυνατόν να συγκρίνεις την Τριπολιτσά με τη Σμύρνη; Έναν λαό που 400 χρόνια έχει υποστεί τα πάνδεινα και είναι σε επανάσταση για την ελευθερία του με τις συνθήκες που επικρατούσαν στη Σμύρνη και τις πολιτικές και διπλωματικές συμφωνίες εκείνων των χρόνων;

Τέλος πάντων επειδή ούτε θα σε πείσω ούτε θα με πείσεις, πολύ σωστά έγραψες η συζήτηση έχει ξαναγίνει, το σταματάω. Καλύτερα να μεταφερθούν ή και να σβηστούν τα σχόλια, κανένα θέμα, είμαστε εκτός έτσι κι αλλιώς.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Δημοσίευση από PaokCuba4 »

potamda έγραψε:Κουβανέ ειλικρινά πιστεύεις ότι ο Αμοιρίδης έδιωξε τον Γκιουνέλ λόγω της ανακοίνωσης των Μακεδόνων;

Έχει δείξει ότι είναι άνθρωπος που μασάει, που φοβάται, που λαϊκίζει; Για μένα τόσα χρόνια όχι.
Είναι άνθρωπος που έχει υποχρέωση στον συγκεκριμένο σύνδεσμο; Σε καμία περίπτωση.

Φέτος, από την αρχή μέχρι σήμερα, έχουν γίνει τραγικά λάθη, η απομάκρυνση του Τούρκου είναι το τελευταίο.

Από εκεί και πέρα ως σωματείο με αρχές και ιστορία, όπως σωστά λέει ο Καρπουζάς, απλά κάποια πράγματα δεν μπορεί να γίνουν αποδεκτά.
Αν παίρναμε προπονητή υμνητή του Χίτλερ κι έβγαζε ανακοίνωση κάποιος σύνδεσμος, θα λέγαμε τι θέλει και μπλέκει στη διοίκηση;
Πολύ φοβάμαι πως ναι. Γιατί δεν υπήρχε καμία αγωνιστική βάση. Η φυγή του Γκιουνεϊλιγκιλ έγινε χωρίς να προπονήσει καν την ομάδα ώστε να έχεις μια εικόνα ότι δεν είναι καλός. Και μάλιστα η κατάσταση βαραίνει τη διοίκηση γιατί έφερε παίκτριες σύμφωνα με τα θέλω του Αταμάν. Δε διαφώνησαν καν για να πούμε ότι δε τα βρήκανε και τον έδιωξαν.

Θεωρώ επίσης ότι το έκανε αυτό για να μην υπάρχουν εντάσεις και δυσαρέσκεια από τον κόσμο. Γιατί ακόμα και το πολιτικό να βάλουμε στην εξίσωση, δεν το απέδειξε ποτέ. Αν όντως ήταν θέμα αρχών και ιστορίας, θα έβγαζε ανακοίνωση λέγοντας ότι προστατεύει τις αξίες του σωματείου και θα ζητούσε μια συγγνώμη.

Η σιωπή της έδειξε ότι δεν είχε καν κάποιο ουσιαστικό λόγο πίσω από αυτό. Ήταν μια απόφαση της στιγμής και όχι σκέψης.

Για αυτό και σε ένα σημείο που άσκησα κριτική στη διοίκηση ήταν στο ότι πέρα των στεγανών, δε δείχνει και την κατεύθυνση της ως οργανισμός. Διότι δεν σκέφτεται με αγωνιστικά κριτήρια, ενώ θα έπρεπε οποιαδήποτε κίνηση να γίνεται βάσει αυτού.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι φυσικά ευθύνη φέρει η διοίκηση και αυτοί που συμβουλεύουν τον Αμοιρίδη που είναι άσχετοι, καθώς αυτή θα καθορίσει και το αγωνιστικό. Όμως όταν δεν προστατεύεται η ομάδα από εξωγενείς παράγοντες, τότε ακόμα και τα πιο ανόητα πράγματα μπορούν να δημιουργήσουν ζημιά.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Aeon έγραψε:Μια χαρά τα κατάφερε το συγκεκριμένο άρθρο. Αντί να συζητάμε για βόλεϊ συζητάμε για άλλα θέματα.

Δεν ήθελα να προσβάλλω κανέναν, ούτε καν τον αρθρογράφο του οποίου τη δουλειά σέβομαι και διαβάζω, εξέφρασα τη λύπη μου γιατί η συζήτηση πήγε εκτός βόλεϊ λόγο ενός άρθρου. Ζητώ συγγνώμη απο τον PAOKCuba4, τον οποίο εκτιμώ.

Με εντελώς χιουμοριστική διάθεση, περιμένω ακόμη τον Καλμαζίδη, που υποσχέθηκε ο Λεμονίδης πάντως.

Υ.Γ. Ο Stefan τι απέγινε ρε παιδιά. Διαβάζω μόνο σχόλιά του στο SDNA κάτω απο άρθρα, άν είναι ο ίδιος. Επειδή δεν γράφω, πείτε του να έρχεται και εδώ που και που. Οι υπόλοιποι ένας Kostas και ενας Bill που μοιάζουν γνώστες, γράφουν εδώ, είστε κάνενας απο αυτούς?
Περιμένεις μήπως και τον Ρανγκελ που θα έρθει στον ΠΑΟΚ γιατί έχει μαλώσει με όλο τον Παναθηναϊκό (επίσης το υποσχέθηκε ο "σκανδαλοθηρας"); :lol:

Κανένα θέμα φίλε μου. Η συγγνώμη σου έχει γίνει δεκτή με χίλια χέρια! :)

Ο Stefan είναι ο ίδιος με τον steven. Δεν ξέρω πραγματικά γιατί δε γράφει. Μάλλον απλά γράφει περιστασιακά. Ο Bill σίγουρα δε γράφει. Αρκετές φορές συζητάω μαζί του στο sdna (επώνυμα γράφω), αλλά νομίζω στο παρελθόν παίζει να είπε ότι δε γράφει αλλού.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Cylon-4 έγραψε:30 του μηνος και καμμια κινηση ακομα......
Βριζουμε τον Αμοιριδη, κατηγορουμε τους συνδεσμους, βγαζουμε τα εσωτερικα οπαδικα μας στην φορα....
Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα.....
Δε βαριέσαι ποτέ σε αυτό το φόρουμ! :lol:
Aeon

Δημοσίευση από Aeon »

Να'σαι καλά φίλε PaokCuba4!

Επεξεργάστηκα και τα μηνύματα σχετικά με το άρθρο αλλά το άλλο με τις παραπομπές στον τάδε φίλο του Χορηγού. Δεν έχει και νόημα τώρα όλη αυτή η συζήτηση.

Ίσως και ο δημοσιογράφος να μην το κάνει με δόλο. Οκ, έχει κάποιες πληροφορίες και ο λαός του ΠΑΟΚ έχει δύναμη, και ενδιαφέρον οπότε βλέπει και την κίνηση και τους αναγνώστες που έχουν τα άρθρα σχετικά με τον ΠΑΟΚ και φυσικά θέλει να γράφει να έχει και κίνηση. Αν προσέξετε και στο SDNA που στηρίζεται απο πράσινους παράγοντες, στο βόλεϊ οι περισσότεροι αναγνώστες είναι στα άρθρα του ΠΑΟΚ.

Απώλεια ο Steven, ειδικά για το γυναικείο τμήμα. Και ένας Kostas που γράφει στα σχόλια φαίνεται γνώστης.

Τέλος πάντων, αναμένουμε τις εξελίξεις, αν τελικά υπάρξουν.
steven123

Δημοσίευση από steven123 »

Aeon έγραψε:Να'σαι καλά φίλε PaokCuba4!

Επεξεργάστηκα και τα μηνύματα σχετικά με το άρθρο αλλά το άλλο με τις παραπομπές στον τάδε φίλο του Χορηγού. Δεν έχει και νόημα τώρα όλη αυτή η συζήτηση.

Ίσως και ο δημοσιογράφος να μην το κάνει με δόλο. Οκ, έχει κάποιες πληροφορίες και ο λαός του ΠΑΟΚ έχει δύναμη, και ενδιαφέρον οπότε βλέπει και την κίνηση και τους αναγνώστες που έχουν τα άρθρα σχετικά με τον ΠΑΟΚ και φυσικά θέλει να γράφει να έχει και κίνηση. Αν προσέξετε και στο SDNA που στηρίζεται απο πράσινους παράγοντες, στο βόλεϊ οι περισσότεροι αναγνώστες είναι στα άρθρα του ΠΑΟΚ.

Απώλεια ο Steven, ειδικά για το γυναικείο τμήμα. Και ένας Kostas που γράφει στα σχόλια φαίνεται γνώστης.

Παιδία δεν έχω πολύ χρόνο αυτο το καιρό και γενικά ούτε που κατάλαβα ότι έχω καιρό να γραψω . Είμαι φοιτητής διαβάζω συνέχεια για την εξεταστική και τρέχω συνέχεια και σε συνελεύσεις για το ζήτημα των ιδιωτικών πανεπιστημίων αν έχετε άκουσα .
Τέλος πάντων βγήκε άρθρο ότι πήραμε την Τουρκάλα διαγώνια Μελις Ντουρουλ.
Aeon

Δημοσίευση από Aeon »

steven123 έγραψε:Παιδία δεν έχω πολύ χρόνο αυτο το καιρό και γενικά ούτε που κατάλαβα ότι έχω καιρό να γραψω . Είμαι φοιτητής διαβάζω συνέχεια για την εξεταστική και τρέχω συνέχεια και σε συνελεύσεις για το ζήτημα των ιδιωτικών πανεπιστημίων αν έχετε άκουσα .
Έλα ρε Steven, και σε χάσαμε. Γράφε και εδώ που και που.

Σε αυτό το άρθρο αναφέρεσαι. Αφήνει και υπονοούμενο στο τέλος, λέτε να μας διαβάζει?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Aeon την Πέμ 01 Φεβ 2024, 11:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Nickpower-4

Δημοσίευση από Nickpower-4 »

Πραγματικα η επιστημη σηκωνει ψηλα τα χερια...

Τελευταια μερα μεταγραφων και δεν εχει ανακοινωθει το παραμικρο...
zaytseva

Δημοσίευση από zaytseva »

steven123 έγραψε:
Aeon έγραψε:Να'σαι καλά φίλε PaokCuba4!

Παιδία δεν έχω πολύ χρόνο αυτο το καιρό και γενικά ούτε που κατάλαβα ότι έχω καιρό να γραψω . Είμαι φοιτητής διαβάζω συνέχεια για την εξεταστική και τρέχω συνέχεια και σε συνελεύσεις για το ζήτημα των ιδιωτικών πανεπιστημίων αν έχετε άκουσα .
Α ναι καλή δύναμη , αύριο έχει συλλαλητήρια σε όλη την χώρα. Την δεύτερη διαγώνιο της Novara κλείσαμε ενδιαφέρον; ενδιαφέρον έμαθε ιταλικά ή όχι. Η Ζακχαιου ακόμη δεν έμαθε την γλώσσα, εγώ θα είχα φτάσει τουλάχιστον avanzato 4 χρόνια θα κλείσει το καλοκαίρι στην Ιταλία. oh dio!!! Αν δεν κάνω λάθος έχει final4 coppa Italia γυναίκες, αυτό το Σκ επιστρέφει στο σπίτι ο Osmany Juantorena αλλά θα τον κερδίσουμε, αυτή η Modena θέλει διαγώνιο, δεύτερο ακραίο και 1 ή 2 κεντρικούς. Τώρα για τον Γιαντ δεν ξέρω τι να πω μόνο με 3 ακραίους θα τον έβλεπα αλλά ο Ιβάν είναι και διαγώνιος και ακραίος, τα πάντα όλα. Τώρα για το γυναικείο τμήμα θέλει πολλή δουλειά από τον Θάνο, τώρα οι ξένες δεν έχω ιδέα πότε θα ενσωματωθούν. Δεν είμαι χαρούμενη από τον χειρισμό φέτος, εγώ θεωρούσα πως θα γινόταν μεταγραφές τα Χριστούγεννα για να περάσουμε την Wiesbaden, αλλά η πείρα έδειξε πως στον ΠΑΟΚ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει ανά πάσα ώρα και στιγμή [
Άβαταρ μέλους
miburosaito

Δημοσίευση από miburosaito »

Μια ωρα εμεινε κι ακομα δεν εχουμε καποια ανακοινωση...
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Ας παρουν καποια και το ανακοινωνουν αυριο.....
Να παρουν ομως.....
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Ψαχνοντας και σε διεθνη sites, που αναφερουν μεταγραφες, δεν βρηκα τιποτα δυστυχως.
Μονο την Κινεζα εχουν, σαν rumor ομως, οχι σαν τελειωμενη μεταγραφη.
Μακαρι να κανω λαθος.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Την πήραμε την Κινέζα!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γυναικεία τμήματα”