Ιβάν Σαββίδης VI

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Sardan

Re: Ιβάν Σαββίδης VI

Δημοσίευση από Sardan »

icue έγραψε:Σε καμια λιστα ολιγαρχων δεν βρισκεται ο Σαββιδης. Μην γραφετε οτι ναναι.

Σε καμιά λίστα δεν είναι, συμφωνώ αλλά κεφάλαια (που στην Ευρώπη ότι έχει είναι στην Κύπρο σε λογαριασμό DImera) από Ρωσία δεν μπορεί να μεταφέρει προς Ευρώπη λόγω κυρώσεων γενικά σε ρωσικούς λογαριασμούς κλπ (πετάξανε τις ρώσικες τράπεζες εκτός SEPA κλπ).

Αυτό ισχύει για όλους τους Ρώσουςε πολίτες όχι μόνο για ολιγάρχες. Δεν μπορεί Ρώσος πολίτης να στείλει λεφτά Ελλάδα ή Ευρώπη. Αν ήταν έτσι δεν θα ακυρώνονταν εκατοντάδες αγορές Ρώσων πολιτών στην Χαλκιδική πχ.

Τώρα για τα ότι να ναι και τα σχετικά, κρινόμαστε αγαπητέ.
Άβαταρ μέλους
Sardan

Δημοσίευση από Sardan »

rainmaker έγραψε:Κοινώς, κοροιδευομαστε παγκοσμίως

Όχι πως αυτό αποτελεί καμία ειδηση

Αυτό ακριβώς. Πήρα πριν κανα μήνα ένα φίλο που είναι πλοίαρχος και μου είπε επί λέξη. Είμαι σε παπόρι με ρώσικο πετρέλαιο, έλληνα πλοιοκτήτη, το πάω για βαφτίσια στην Αραβία και το φέρνω πίσω.

Γενικά κοροϊδευόμαστε ρε φίλε. Εδώ περιμένουν σαν τα κοράκια ποιες εταιρείες θα μπουν στην "ανοικοδόμηση της Ουκρανίας" όπως παλαιότερα στη Σερβία, στο Ιράκ, Συρία κλπ....τι ψάχνεις να βρεις...γι αυτό το παίζουν όλοι καλοί στους Ουκρανούς, για να πάρουν κομμάτι από την πίτα.

Περίμενε να δεις αν ξεκινήσει η φάση σε κανα χρόνο ποια ελληνική κατασκευαστική θα μπει....Αν δεις που πήγε Υπουργός ο Γεραπετρίτης εύκολα το καταλαβαίνεις....
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Sardan έγραψε:
icue έγραψε:Σε καμια λιστα ολιγαρχων δεν βρισκεται ο Σαββιδης. Μην γραφετε οτι ναναι.

Σε καμιά λίστα δεν είναι, συμφωνώ αλλά κεφάλαια (που στην Ευρώπη ότι έχει είναι στην Κύπρο σε λογαριασμό DImera) από Ρωσία δεν μπορεί να μεταφέρει προς Ευρώπη λόγω κυρώσεων γενικά σε ρωσικούς λογαριασμούς κλπ (πετάξανε τις ρώσικες τράπεζες εκτός SEPA κλπ).

Αυτό ισχύει για όλους τους Ρώσουςε πολίτες όχι μόνο για ολιγάρχες. Δεν μπορεί Ρώσος πολίτης να στείλει λεφτά Ελλάδα ή Ευρώπη. Αν ήταν έτσι δεν θα ακυρώνονταν εκατοντάδες αγορές Ρώσων πολιτών στην Χαλκιδική πχ.

Μπορεί αλλά....αλα πλάγια...που λέει και το τραγουδι

Μπορεί η Ρωσία να στείλει χρήματα στα 2/3 του κόσμου και από εκεί Ελλάδα Αμερική και σε όλην την...δημοκρατκη μαι ας...ευρωπη με συνοπτικές διαδικασίες
Άβαταρ μέλους
Sardan

Δημοσίευση από Sardan »

abc_o_ karpouzas έγραψε:
Sardan έγραψε:

Μπορεί αλλά....αλα πλάγια...που λέει και το τραγουδι

Μπορεί η Ρωσία να στείλει χρήματα στα 2/3 του κόσμου και από εκεί Ελλάδα Αμερική και σε όλην την...δημοκρατκη μαι ας...ευρωπη με συνοπτικές διαδικασίες
Ισχύει. Αλλά στις επιχειρήσεις δυστυχώς οι εισροές δεν μπορούν να είναι "μαύρες" ή δεν μπορούν να είναι όλες κατράμι. Τέλος πάντων θα μπούμε σε μεγάλη κουβέντα. Ο Σαββίδης δυσκολεύεται σαν επιχειρηματίας να στείλει λεφτά όχι μόνο στον ΠΑΟΚ αλλά σε όλες τις εν Ελλάδι επιχειρήσεις του. Δεδομένο και αδιαμφησβήτητο. Και το ΟΠΕΝ έχει θέμα και το Πόρτο ΚΑρράς (που ξέρω από πρώτο χέρι-εγώ ο ίδιος όχι άκουσα μου παν σου παν). Λεφτά στη μαμά εταιρεία στην Κύπρο δεν μπορεί εύκολα.

Ο άνθρωπος έχει θέματα και προβλήματα και στις επιχειρήσεις που τον βγάζουν λεφτά εν ολίγοις. Δεν είναι ότι ρίχνει στις άλλες και ξενέρωσε με τον ΠΑΟΚ, αυτό θέλω να πω. Εκτός και αν ξαφνικά φτώχυνε (γιατί με την λογική ορισμένων θα το ακούσουμε και αυτό - δεν πάει σε σένα Καρπουζά-)
icue

Δημοσίευση από icue »

Sardan έγραψε:

Δεν το εγραψα σε σενα, απλα δεν ηθελα να κανω quote το σεντονι του απο πανω σου.
Άβαταρ μέλους
Sardan

Δημοσίευση από Sardan »

OK sorry φίλος, δεν το κατάλαβα.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Για ν μην γραφονται ανακριβειες

Ο Σαββιδης ουτε σ λιστα ολιγαρχων ειναι, ουτε εχει οποιαδηποτε απαγορευση απο την ΕΕ ν μεταφερει κεφαλαια απο την Ρωσια στην Ευρωπη

Τα υπολοιπα ειναι για λαϊκη καταναλωση

Μπορει να φερει κεφαλαια στην Ευρωπη κ δεν χρειαζεται ν ειναι ουτε μαυρα ουτε κιτρινα ουτε μπλε
Νομιμοτατα μπορει ν φερει

Να το εμπεδωσουμε αυτο γιατι η ημιμαθεια ειναι χειροτερη απο την αμαθεια

Η μονη δυσχερεια ειναι οτι υπαρχει αποκλεισμος ρωσικων κ λευκορωσικων τραπεζων απο το συστημα SWIFT
Ωστοσο οι τραπεζες αυτες εφοσον επιθυμουν
δυνανται ν πραγματοποιουν διεθνεις συναλλαγες χωρις το συστημα SWIFT

Επισης η Σερβια δεν συμμετεχει σ κυρωσεις εναντιον της Ρωσιας μ οτι αυτο συνεπαγεται

Για ν βαζουμε τ πραγματα σ σωστη βαση κ ν μη συγχεουμε ανομοια πραγματα οπως ειναι η μεταφορα κεφαλαιων μ αλλες δραστηριοτητες
νομιμες ή οχι
σχετικές μ μεταφορα κ εξαγωγη πετρελαιοειδων
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

NikLiverpool έγραψε:
Montrealiotis έγραψε:
NikLiverpool έγραψε:Σοβαρή ερώτηση και παρακαλώ κάποιος που γνωρίζει το αντικείμενο ας απαντήσει.
Τι σημαίνει κάλυψη της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου κατά το ήμισυ;
Έχει ξαναγίνει αυτό;
Καλύφθηκε το υπόλοιπο από έσοδα της ΠΑΕ?
Στον ΠΑΟΚ όσο είναι ο Σαββιδης όχι. Νομίζω ότι η ΠΑΕ έχει συσσωρευμένη ζημιά, όποτε δεν μπορούν τα πιθανά κέρδη της να γίνουν μετοχές.
Είναι λίγο περίεργο να καλυφθεί η μισή αύξηση, γιατί προκυρηχθηκε πριν λίγο καιρό όποτε ήξεραν το ποσό που χρειαζόταν και αυτό δεν αλλάζει έτσι απλά. Αν δεν έχει περάσει το deadline μπορεί να βάλει κι αλλά χρήματα. Νομίζω ότι είναι λίγο νωρίς για το deadline.
Οκ. Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση.
Για να με διορθώσω, σήμερα βρηκα λίγο χρόνο και κοίταξα στο ΓΕΜΗ. Αρκετές ΑΜΚ (στον ΠΑΟΚ) στο παρελθόν καλύφθηκαν μερικώς.
Γενικά λίγο περίεργη πρακτική, γιατί η απόφαση της αύξησης μέχρι την πιστοποίηση καταβολής έχουν διαφορά 15-20 ημερών. Ίσως αποφασίζουν μεγαλύτερο ποσό, για να είναι καλυμμένοι στο τι θα αποφασίσει εν τελεί ο Ιβαν να βάλει. Έτσι κι αλλιώς η απόφαση του ύψους του ποσού είναι μια τύπικη διαδικασία, η οποία δεν επηρεάζει σε τίποτα μια μη εισηγμένη εταιρεία. Είτε αποφασίσεις να αυξήσεις το Μετοχικό κεφάλαιο 10Μ είτε 1Μ είναι το ίδιο.
Σε όσες ΑΜΚ έκανα οσο ήμουν στην Ελλάδα ο ιδιοκτήτης της κάλυπτε πλήρως μιας και ήταν δίκη του απόφαση εξαρχής. Βέβαια δεν δούλευα σε εταιρειες με 150Μ μετοχικό κεφάλαιο.
That being said η μερική κάλυψη της αύξησης ειναι μια συνηθισμένη διαδικασία στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ που δεν σημαίνει τίποτα.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Οσο αποφευγει ο Σαββιδης να βγει στον κοσμο να μιλησει ξεκαθαρα για το τι συμβαινει τα τελευταια χρονια, τοσο θα ξηλωνεται το πουλοβερ μαεστρικα και σιγα σιγα απο αυτους που τον εχουν στοχο.επιλογη του ή μη, να γκρεμιστει ο,τι με κοπο εφτιαξε, αλλα ο συλλογος εχει αναγκη απο καθαρες κουβεντες.δηλαδη αμα ειχαμε γκρεμισει το γηπεδο, θα ψαχναμε στα δαση του ροστοφ τι γινεται?
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Μα για αυτο δεν το γκρεμίσαμε και δυστυχως δεν εχει προχωρήσει.
Εγώ πιστεύω ότι δεν θέλει να τραβήξει την προσοχή επάνω του αυτή τη χρονική στιγμη και με την λίγη γνωση και ενημέρωση που έχουμε για την γενικότερη κατάσταση, ίσως να είναι και για καλό. παρ'όλο το επικοινωνιακό κόστος εσωτερικά στην ομάδα, που σίγουρα υπάρχει.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Μα τι προσοχη να τραβηξει.ο σαββιδης εξαφανιστηκε πριν τον πολεμο.αν ειχε τρεξει το θεμα διαταγματος και καυτανζογλειου στην ωρα του ,σημερα θα παιζαμε αλλου για αγνωστο διαστημα και εξαφανισμενο σαββιδη.την συμφωνια με την popoulus την υπεγραψαν εν μεσω πολεμου.δεν ειναι ομως λογικο 4 χρονια να εχει μιλησει λαιβ για την ποντιακη γενοκτονια,να εχει συνδεθει με σουπερλιγκ αλλα να μη μιλαει στον κοσμο.
icue

Δημοσίευση από icue »

Ο Σαββιδης εχει και αλλες δουλειες στην Ελλαδα, πολυ πιο σημαντικες θα πω εγω απο τον ΠΑΟΚ. Λογικο να ειναι προσεκτικος σε καθε του κινηση απο την στιγμη που παραμονευουν για το παραμικρο του λαθος.

Εγω πιστευω οτι η ιστορια με την μπουκα τον εκανε να τα δει καπως διαφορετικα τα πραγματα. Και χωρις τον κοβιντ και χωρις τον πολεμο, δεν θα ηταν το ιδιο εκδηλωτικος.

Οσο για το γηπεδο, το ειχαμε κανει ξεκαθαρο σε ολους τους τονους οτι με τον Αυγενακη δεν μιλαμε. Και οσο δεν λυνεται το θεμα το Καυτατζογλειου δεν μπορουμε να προχωρησουμε ουσιαστικα. Θα δειξει απο εδω και περα τι θα γινει.
gpap

Δημοσίευση από gpap »

Εάν όντως ο ΠΑΟΚ πάρει τον μαυρούλη απο την Τουρκία, τότε αποδέχομαι πλέον πως ο Ιβάν πέταξε λευκή πετσέτα.

Δεν νοείται ομάδα που θέτει στόχους πρωταθλητισμού ή έστω διεκδίκησης τίτλων, να παίρνει τέτοιας χαμηλής ποιότητας παίχτες.

Πείτε μου έναν λόγο, που θα πρέπει να βλέπω τον 30χρονο πουθενά και όχι τα δικά μας τα πιτσιρίκια; Έναν λόγο πείτε μου.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Μην τον βλέπεις, αδερφέ. Αναφαίρετο δικαίωμά σου. Δε θα κλάψει και κανείς με αυτήν την εξέλιξη, σε διαβεβαιώ.
Dimpatra

Δημοσίευση από Dimpatra »

Καλομαθε η γριά στα σύκα λένε. Κάποιοι θυμούνται τον ΠΑΟΚ τα τελευταία δέκα χρόνια.
Εδώ τα αριανα που έχουν ξεσηκωθεί εναντίον του παλέτα και υπάρχουν πολλοί που φοβούνται μην φύγει αυτός και καταντήσουν σαν τον γριακλη.
Αφήστε την καταστροφολογία και περιμένετε.

Στάλθηκε από το 22071212AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”