Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Demir

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Δημοσίευση από Demir »

Πάει ο τσιγγαρας !! Αντε καλή καριέρα στο παιδί.. ζωή σε μας
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

obanebane έγραψε:Εγώ είμαι βέβαιος ότι αυτός του Βόλου είναι για να δένει τα κορδόνια του Κουαλιατα και του Ντελια.
Είπαμε ή να φέρουν παιχταρα ή κανέναν.
Μέτριους έχουμε, δεν θέλουμε άλλους.
Συμφωνώ
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

PAOKevolution έγραψε:Το θέμα δεν είναι αυτό Ιάσωνα. Το θέμα (αν ισχύουν τα όσα γράφουμε) είναι, πως ο προπονητής ζήτησε δεκάρι και εν τέλει παίρνει ένα παπάρι (για να ευθυμήσουμε). Ξαναγράφω. ΑΝ ισχύουν αυτα περί τέλους.
Δεν έχει σημασία μόνο το τι ζήτησε ο Λουτσέσκου. Με τα μάτια βλέπουμε ποδόσφαιρο (οι περισσότεροι) όχι με τους αγκώνες.
Βλέπουμε μια καλοκουρδισμένη μηχανή, τέλη Αυγούστου κιόλας, να φτάνει την μπάλα μέσα στη περιοχή για πλάκα, να πνίγει τον αντίπαλο όπως έκανε τη χρονιά του νταμπλ και να μην έχει εκεί μπροστά την απαραίτητη ποιότητα να βγάλει τα γκολ που πρέπει.
Και ακόμα βλέπεις άτομα να κάνουν τους λογιστές, να βγάζουν τα κομπιουτεράκια, πόσο κοστίζει ο ένας, πόσα δώσαμε για τον άλλο, τι συμβόλαιο έχει ο τάδε, λες και θα ζημιωθείτε προσωπικά ξέρω γω αν έρθουν καλοί παίκτες στην ομάδα μας!
Η οικονομική ευμάρεια (το άκουσα και αυτό) του Σαββίδη, η οικονομική ανεξαρτησία(sic) του ΠΑΟΚ, το γήπεδο που ΘΑ χτιστεί σε 3-4-5-6 χρόνια, αλλά ο ΠΑΟΚ ο ίδιος, στα π@πάρια μας. Ας μην διεκδικήσει τίτλους στα ίσα λες και έχουν πολλούς και μας παίρνει να κάνουμε ένα διάλειμμα 4-5-6 χρόνια..
Ήμαρτον ρε μάγκες.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

JohnDag έγραψε:Ναι γιατί μόνο ο Fernandes υπάρχει στην παγκόσμια ποδοσφαιρική αγορά. Άλλοι παίκτες δεν υπάρχουν.

Κατά τ' αλλα και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις αρχίσαμε.

Δεν φταίει η διοίκηση που 3 μεταγραφικές περιόδους δεν παίρνει στον προπονητή τον παίχτη που ζητάει.

Φταίει ο προπονητής που ζητάει.

Εν πάση περιπτώσει, δε νομίζω ότι η συγκεκριμένη εξέλιξη ρίχνει κανέναν από τα σύννεφα.

Εδώ δεν καλύψαμε τα κενά μας πέρσι με 22Μ έσοδα από πωλήσεις και 13Μ έσοδα από Ευρώπη.

Θα το κάναμε φέτος;

Πάμε μ' αυτούς που έχουμε και ότι βγει.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ας προσπαθήσει να ταβανιασει λοιπόν ΚΑΙ αυτό το ρόστερ όπως έκανε πέρυσι με το ελλειπεστατο που ειχε και αν δεν τα καταφέρει να φάει και το ανάθεμα
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

gergeo4 έγραψε:είμαι φοβερά εκνευρισμένος μ'αυτα που συμβαίνουν αλλα θα προσπαθήσω να τ'αφήσω πισω μου.....
Ισχύουν Γιώργο οι φήμες ότι τέλος οι προσθήκες;
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

Gospi έγραψε:Πες ρε Γιωργο τι μαθαινεις

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
δε μπορω τώρα γιατί εχουμε αακομα 17 μέρες.τότε θα μιλήσω αν δε γίνουν όσα πρέπει......δε θα γ[ράψω κάτι επιπλέον
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

obanebane έγραψε:Εγώ είμαι βέβαιος ότι αυτός του Βόλου είναι για να δένει τα κορδόνια του Κουαλιατα και του Ντελια.
Είπαμε ή να φέρουν παιχταρα ή κανέναν.
Μέτριους έχουμε, δεν θέλουμε άλλους.
Αυτό ακριβώς
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

τσιγγαραςς τουλουζ
BlackFriday

Δημοσίευση από BlackFriday »

Totem_pk έγραψε:Βρισκεις μια Βασω. Το καλοκαιρι αγοραζεις Νταντας. Τον πουλας μετα απο 3 χρονια καμια 20αρα μυρια. Μετα απο 5-6 χρονια επιστρεφει να κλεισει και αυτος το παραμυθι του.
Επισης φερτε και εναν για το δεκα που να καταλαβαινει τον Μικρο.
Είναι δεσμευμένος
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Είναι αρχή της σεζόν,μη λέμε τα ίδια.
Το παιδί αυτό έχει πολύ ταλέντο,απλά είναι θέμα προσαρμογής,μόλις νιώσει άνετα θα τον βάλει.
Δηλαδή θεωρείς ρε gospi ότι αυτό το γατί του Μπεου, αξίζει 1+ μύρια;
Εγώ λέω ότι θα ήταν πεταμένα λεφτά.
Τέλος πάντων,δε φαίνεται κάτι στον ορίζοντα.
Ας ασχοληθούμε με αυτούς που έχουμε,δε μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο.
Μακάρι να τελείωναν μεθαύριο όπως κάθε χρόνο στις 31 Αυγούστου, να ησυχάζαμε.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Το άμεσο κέρδος είναι δηλαδή 300.000 .. πάει πιο κάτω ;;;
Χάσαμε ένα δικό μας παιδί , αυτήν την στιγμή 1 επίπεδο πάνω από σβαμπ κ σοαρες για λιγότερε από όσα δώσαμε για τον σοαρες ..
Επιπλέον ας καταλάβουν ότι μόνο οι ακαδημίες και Έλληνες φέρνουν λεφτά στην ομάδα ..
τζολης 11, λημνιος 3,5, σταφυ 2 , κουλουρης 3, πελκας2 , μποτος0,6,
τσιγγαρας 3, γιαννουλης 7,5
Σύνολο 32 εκ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Demir την Δευ 29 Αύγ 2022, 22:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Θυσιαστηκε και ο Τσιγγαρας για να μην μπει μεσα οικονομικα ο Ιβαν μετα τον αποκλεισμο, αφου ειναι τοσο ανικανοι να ξεφορτωθουν η να πωλησουν αυτους που θελουν ,μεταγραφη αλλη δεν θα γινει και θα βγει η χρονια με Αουγκουστο δεκαρι...Ειμαστε αξιοι της μοιρας μας!!
Ο Ιβαν δειχνει να μην τον ενδιαφερει καθολου η ομαδα πλεον και το μονο που τον νοιαζει ειναι να μην μπαινει μεσα οικονιμικα μεχρι να την δωσει καπου αλλου..Αλλωστε η δηλωση του ηταν ξεκαθαρη θελω να αφησω εναν ΠΑΟΚ αυταρκη..Να αφησω ειπε αρα προς τα εκει γινονται κινησεις...Αυτα περι πολεμου και Ρωσιας τα ακουω βερεσε τι σχεση εχουν με την μπαλα???
Ναι βγειτε να κραξετε τωρα και ερε Γουμενους που θελω κλπ...
Για κλαματα ειμαστε περαστικα μας!!!

ΫΓ: Πουληστε και τον Κουλιερακη οσο οσο τωρα που ειναι στα φορτε του βρε, μονο να μην ματωσει οικονομικα ο Ιβαν ποιος ΠΑΟΚ τωρα μωρε ποιος νοιαζεται για αυτον???
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Demir έγραψε:Πάει ο τσιγγαρας !! Αντε καλή καριέρα στο παιδί.. ζωή σε μας

Ποιός πέθανε ρε Δεμιρη;
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Έμειναν και κάτι καρέκλες και κάτι πόμολα απούλητα εκεί μέσα, λογικά τώρα που το πλάνο έχει γυρίσει και από εκεί που μας ένοιαζε να έρχονται καλοί παίκτες, το βασικό είναι πως θα βγουν ευρώ, αν τα βάλουν μια προσφορά -30% κάτι θα γίνει..
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Αν θελαν να φέρουν παίχτη θα τον είχαν φέρει ως τώρα. Ας δεχτούμε όλοι ότι αυτοί θα είναι οι παίχτες για φέτος και ας προχωρήσουμε.
Μεταγραφές τελος
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”