kotsarisg4 έγραψε:Τις δηλώσεις του Λουτσου δεν τις λαμβάνω καθόλου υπόψιν, κάθε προπονητής στις αποτυχίες κοιτάει να δικαιολογηθεί.. το τι βλακείες εχουμε ακούσει (κι από τον Λουτσεσκου), δεν περιγράφονται! Από κει και πέρα, αυτό που ρωτάω είναι, αν είχες κάνει την ίδια εμπεριστατωμένη ανάλυση και μετά τις ήττες από τα μεγαθήρια της γκαμπαλα και της Ομόνοιας. Κι αν δεν την είχες κάνει τότε, τι σε προέτρεψε να την κάνεις για την ομάδα του 2019, την πιο πετυχημένη ομάδα στην ιστορία της Α εθνικής (βάσει αποτελεσμάτων).
Υγ. Διάβασα το σύνολο της ανάλυσης σου στο τοπικ της Ευρώπης και κατάλαβα πως το εννοείς. Εντάξει, κάνεις άλματα λογικής, αλλά σε παραδέχομαι, είσαι αρρωστακι. Συνεχίζουμε.
Στάλθηκε από το SM-A405FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και στην γκαμπάλα και στην Σλόβαν και στην εστερσουντ και στην Ομόνοια (σήμερα θα παίζαμε σαν 2οι σε προκριματικά c.l αν τους νικούσαμε 2 φορές και είχαμε άλλη μια νίκη στους 32 έστω κι αν απποκλειόμασταν)
Επίσης ΚΑΜΙΑ σχέση με hater του Λουτσέσκου
Αυστηρή κριτική και ευθύνες για τον φετινό αποκλεισμό
Τα έκανε σκατά,τι να κάνουμε
Αντιξοότητες υπήρξαν ναι
Καθε ομάδα έχει
(Ο μπαμπάς του έχει τις δικές του
Σε πόλεμο η Ουκρανιά,στην πολωνία η Δυναμό Κιέβου,μεταγραφές όχι οι καλύτερες δυνατές λογω των συνθηκων,κάποιες αποχωρήσεις....
Δεν αποκλείστηκε όμως από λιμό
Απέκλεισε την Φενέρμπαχτσέ
ΚΑΚΑΛΑ)
Ούτε όσο ήταν στην αραβία του ριξα ευθύνες για την μη ευρωπαϊκή πρόκριση
Ούτε έγραψα να φύγει απο τώρα ούτε υπάρχει περίπτωση να παρακαλάω να αποτύχει για να επιβεβαιωθεί η υποτιθέμενη hater γνωμάρα μου.
Μακάρι να κάνει 36 νίκες
Αντίδραση βγάζω σε αυτούς που τα είδαν όλα καλά εκμέρους του
Έχουμε 3 αποκλεισμούς από ομίλους σε 6 σεζόν!!!
Κι εγώ αρρωσταίνω,δεν το σηκώνει ο οργανισμός μου
Θα τύχει μια εκπληξη,θα τυχει 2
50% πλήρης αποτυχία ειναι χάλια προγραμματισμός ομάδας
Από το 2009-2010 εώς το 2016-2017 είχαμε
6 παρουσίες σε ομίλους και 2 αποκλεισμούς
Από το 2017-2018 εώς το 2022-2023
3 παρουσίες και 3 αποκλεισμοί
Ο Λουτσέσκου θα πρέπει να απαιτήσει τα εργαλεία που χρειάζεται για να μην διακινδυνέψουμε την 1η δυάδα στο πρωτάθλημα,ειδικά με 1 παιχνίδι την εβδομάδα που είναι η καλύτερή του
Και του χρόνου θα πρέπει να έχει σαν νο1 στόχο την είσοδο σε όμιλο για αρχή και να βρει τρόπο( και καλύτερα εργαλεία) για τα 2 παιχνίδια την εβδομάδα
ΔΕΝ υπάρχει άλλος τρόπος
Έτσι κι αλλιώς ο Ιβαν θα του δώσει την τριετία ολοκληρη,δεν υπάρχει περίπτωση να τον αφήσει να φύγει