Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI
- ΑποστόληςΑ
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI
Για μένα 6.Ας κάνουμε 3 χειμώνα και 3 καλοκαίρι.renegade έγραψε:Βασικά και πρώτα απ' όλους δύσπιστη είναι βη ίδια η ομάδα που φέρνει αμφιβόλου ποιότητας παίκτες σε θέσεις που υπάρχουν μεγάλα ταλέντα.nunies4 έγραψε:Μια βολτα παντως απο τα "κεντρικα" site και αμεσως αντιλαμβανεσαι και απο αντιπαλους οπαδους ποσο ζηλευουν (η φθονουν) αυτο που εχει κανει ο ΠΑΟΚ με τις ακαδημιες. Αυτο το 24 παικτες στις μικρες εθνικες εχει κανει πολυ θορυβο τις τελευταιες μερες.
Μονο εμεις παρουσιαζομαστε τοσο δυσπιστοι απεναντι στην ομαδα και στο πλανο. Μηπως τα πραγματα δεν ειναι τοσο μαυρα οσο νομιζουμε; Μηπως μπροστα μας ειναι κατι που ουτε και εμεις φανταζομαστε; Μηπως ειμαστε λιγο καιρο μακρυα απο ενα ΠΑΟΚ με παρα πολλους γηγενεις με την διαφορα οτι θα προκειται για παιδια με τρομερο ταλεντο και προοπτικη;
Μπηπως το εργο του ΤΔ και του προπονητη απο εδω και στο εξης θα ειναι πιο ευκολο καθως θα πρεπει να προσθετουν μονο 2-3 παικτες ποιοτητας καθε μεταγραφικη περιοδο εκμεταλλευομενοι το χρυσαφι των ακαδημιων μας;
Δεν έκλεισα εγω ή εσύ πρώτη μεταγραφή αριστεροπόδαρο στόπερ όταν υπήρχαν οι Μιχαηλίδης κουλιερακης.
Δεν εφερα εγώ την χρονιά που εν τέλει έβγαλε μάτια ο Γιαννούλης τον κοεντραο για βασικό αριστερο Μπακ και ευτυχώς δεν του άρεσε η Θεσσαλονίκη.
Δεν εφερα εγώ δεξί κ αριστερο Μπακ που δεν μπορούν να περάσουν στην ιεραρχία τους λυρατζη και Τσαούση αλλά αμοίβονται δύο και τρεις φορές πάνω από αυτούς.
Για αυτό καλό είναι να σταματήσει αυτή η καραμέλα με τον κόσμο και ας δούμε ωτι κάνουν πρώτα και πάνω απ'όλα τα ακριβοπληρωμένα στελέχη της ομάδας.
Υγ δηλαδή ο ΠΑΟΚ που στο τέλος της σεζόν λήγουν τα συμβόλαια των βιερίνια,κουρτιτς, ντουγκλας,νταντας, μπίσεσβαρ, καντουρι, Ολιβέιρα, Μπράντον θα κάνει το καλοκαίρι μόνο 2-3: κινήσεις???
Δεξι-αριστερο μπακ,κεντρικό χαφ,επιθετικό χαφ,αριστερο εξτρεμ,Σέντερ φορ
Κοταρσκι/ταλιχμανιδης/μπαλωμενος
Μεταγραφη/Λυρατζης
Ινγκασον/καργας/ Παναγιωτου
Κουλιερακης/μιχαηλιδης/Νασμπεργκ
Μεταγραφη/ τσαουσης ή μπαλογιαννης
Νταντας/φιλιπε/τσιγγαρας ή ακαδημιες
Μεταγραφη/αουγκουστο ή Κουρτιτς
Ναρει/Ζιβκοβιτς
Μεταγραφη/Κουαλιατα / ρικαρντο
Μεταγραφη/κωνσταντελιας/Μπράντον
Μεταγραφη/κουτσιας/τζιμας ή Καρελης πχ
- ΑποστόληςΑ
Η κλασσική περίπτωση που ένας φορ κάνει τη διαφορά ανάμεσα σε δύο ομάδες και εξασφαλίζει τη νίκη. Η ΑΕΧ δημιούργησε σαφώς περισσότερες ευκαιρίες στον αγώνα, αλλά τις έχασε όλες, ο ΠΑΟΚ όμως είχε τον φορ που έπρεπε να έχει. Ακριβώς πριν από 4 έτη:
[youtube]0nTggopAElA[/youtube]
Ναι κεκλεισμένων χωρίς τηλεοποτική κάλυψη φιλικο με Σέρρας την Κυριακή Τούμπα 17.00
- ΑποστόληςΑ
Και η κλασσική περίπτωση που δεν έχεις τον φορ που χρειάζεσαι και παραλίγο να μην κερδίσεις...
[youtube]rXAm_Ap-yGw[/youtube]
Τι πάρτυ έκανε ρε φίλε ο Γκάρι στα καλά του; Γαμώ τον μπελά μου, βλέπω κάτι τέτοια και σε σχέση με τα τωρινά εξτρέμ νομίζω πως είχαμε τον Μπαπέ..ΑποστόληςΑ έγραψε:Και η κλασσική περίπτωση που δεν έχεις τον φορ που χρειάζεσαι και παραλίγο να μην κερδίσεις...
Εξτρέμ που να έχει έκρηξη και το ένας με έναν. Πόσο γαμημένο δύσκολο είναι να βρεις 2 τέτοιους; Πωω..
- buffalobill4
Νομίζω πως φέτος ποιοτικά είσαι χειρότερος σε όλες τις θέσεις στο μεσοεπιθετικο 3-1 από τότε.ΑποστόληςΑ έγραψε:Και η κλασσική περίπτωση που δεν έχεις τον φορ που χρειάζεσαι και παραλίγο να μην κερδίσεις...
Κλαους
Πελκας
Ροντριγκες
Μακ
VS
Ολιβειρα
Αγκουστο
Ζίβκοβιτς
Ναρει
Και παίζει να δίνεις και τα διπλα λεφτά για τα συμβόλαιά τους
-
Blackgr4 έγραψε:Τι πάρτυ έκανε ρε φίλε ο Γκάρι στα καλά του; Γαμώ τον μπελά μου, βλέπω κάτι τέτοια και σε σχέση με τα τωρινά εξτρέμ νομίζω πως είχαμε τον Μπαπέ..ΑποστόληςΑ έγραψε:Και η κλασσική περίπτωση που δεν έχεις τον φορ που χρειάζεσαι και παραλίγο να μην κερδίσεις...
Εξτρέμ που να έχει έκρηξη και το ένας με έναν. Πόσο γαμημένο δύσκολο είναι να βρεις 2 τέτοιους; Πωω..
Απ' οτι φαινετεαι, πολυ δυσκολο...
Καπως ετσι το σκεφτομαι και εγω. 2 το χειμωνα και 4 το καλοκαιρι. Αριστερο εξτρεμ, φορ, επιτελικος, κεντρικο χαφ (1 η 2) και ακραιο μπακ.DamoN έγραψε:Για μένα 6.Ας κάνουμε 3 χειμώνα και 3 καλοκαίρι.renegade έγραψε:Βασικά και πρώτα απ' όλους δύσπιστη είναι βη ίδια η ομάδα που φέρνει αμφιβόλου ποιότητας παίκτες σε θέσεις που υπάρχουν μεγάλα ταλέντα.nunies4 έγραψε:Μια βολτα παντως απο τα "κεντρικα" site και αμεσως αντιλαμβανεσαι και απο αντιπαλους οπαδους ποσο ζηλευουν (η φθονουν) αυτο που εχει κανει ο ΠΑΟΚ με τις ακαδημιες. Αυτο το 24 παικτες στις μικρες εθνικες εχει κανει πολυ θορυβο τις τελευταιες μερες.
Μονο εμεις παρουσιαζομαστε τοσο δυσπιστοι απεναντι στην ομαδα και στο πλανο. Μηπως τα πραγματα δεν ειναι τοσο μαυρα οσο νομιζουμε; Μηπως μπροστα μας ειναι κατι που ουτε και εμεις φανταζομαστε; Μηπως ειμαστε λιγο καιρο μακρυα απο ενα ΠΑΟΚ με παρα πολλους γηγενεις με την διαφορα οτι θα προκειται για παιδια με τρομερο ταλεντο και προοπτικη;
Μπηπως το εργο του ΤΔ και του προπονητη απο εδω και στο εξης θα ειναι πιο ευκολο καθως θα πρεπει να προσθετουν μονο 2-3 παικτες ποιοτητας καθε μεταγραφικη περιοδο εκμεταλλευομενοι το χρυσαφι των ακαδημιων μας;
Δεν έκλεισα εγω ή εσύ πρώτη μεταγραφή αριστεροπόδαρο στόπερ όταν υπήρχαν οι Μιχαηλίδης κουλιερακης.
Δεν εφερα εγώ την χρονιά που εν τέλει έβγαλε μάτια ο Γιαννούλης τον κοεντραο για βασικό αριστερο Μπακ και ευτυχώς δεν του άρεσε η Θεσσαλονίκη.
Δεν εφερα εγώ δεξί κ αριστερο Μπακ που δεν μπορούν να περάσουν στην ιεραρχία τους λυρατζη και Τσαούση αλλά αμοίβονται δύο και τρεις φορές πάνω από αυτούς.
Για αυτό καλό είναι να σταματήσει αυτή η καραμέλα με τον κόσμο και ας δούμε ωτι κάνουν πρώτα και πάνω απ'όλα τα ακριβοπληρωμένα στελέχη της ομάδας.
Υγ δηλαδή ο ΠΑΟΚ που στο τέλος της σεζόν λήγουν τα συμβόλαια των βιερίνια,κουρτιτς, ντουγκλας,νταντας, μπίσεσβαρ, καντουρι, Ολιβέιρα, Μπράντον θα κάνει το καλοκαίρι μόνο 2-3: κινήσεις???
Δεξι-αριστερο μπακ,κεντρικό χαφ,επιθετικό χαφ,αριστερο εξτρεμ,Σέντερ φορ
Κοταρσκι/ταλιχμανιδης/μπαλωμενος
Μεταγραφη/Λυρατζης
Ινγκασον/καργας/ Παναγιωτου
Κουλιερακης/μιχαηλιδης/Νασμπεργκ
Μεταγραφη/ τσαουσης ή μπαλογιαννης
Νταντας/φιλιπε/τσιγγαρας ή ακαδημιες
Μεταγραφη/αουγκουστο ή Κουρτιτς
Ναρει/Ζιβκοβιτς
Μεταγραφη/Κουαλιατα / ρικαρντο
Μεταγραφη/κωνσταντελιας/Μπράντον
Μεταγραφη/κουτσιας/τζιμας ή Καρελης πχ
Μιλαω για μεταγραφες που θα σου ανεβασουν την ποιοτητα.
Οπως ειπα,εκμεταλλευομενοι το χρυσαφι των ακαδημιων ο ΤΔ και ο προπονητης και κατ'επεκταση και ο Ιβαν εχουν πολυ πιο ευκολο εργο.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Εγώ πάλι χειμώνα τίποτα δεν περιμένω
Max μια μεταγραφή, κάνα δανεικό με λίγα λεφτα
Αν υπήρχε διάθεση και φράγκα, θα είχαν φέρει ήδη παίχτη
Αλλά δυστυχώς , τίποτα
Max μια μεταγραφή, κάνα δανεικό με λίγα λεφτα
Αν υπήρχε διάθεση και φράγκα, θα είχαν φέρει ήδη παίχτη
Αλλά δυστυχώς , τίποτα
Με Γκαρυ, Πέλκα και Μακ, δύο ταχύτητες πιο πάνω μεσοεπιθετικά η τότε ομάδα από την σημερινή.ΑποστόληςΑ έγραψε:Και η κλασσική περίπτωση που δεν έχεις τον φορ που χρειάζεσαι και παραλίγο να μην κερδίσεις...
Με έναν Πρίγιοβιτς και έναν Μάτος σαν αυτούς τότε, και φέτος πρωταθλητές θα είμασταν.ΑποστόληςΑ έγραψε:Η κλασσική περίπτωση που ένας φορ κάνει τη διαφορά ανάμεσα σε δύο ομάδες και εξασφαλίζει τη νίκη. Η ΑΕΧ δημιούργησε σαφώς περισσότερες ευκαιρίες στον αγώνα, αλλά τις έχασε όλες, ο ΠΑΟΚ όμως είχε τον φορ που έπρεπε να έχει. Ακριβώς πριν από 4 έτη:
- ΑποστόληςΑ
Το νόημα των δύο ποσταρισμάτων είναι το πόσο μεγάλο ρόλο παίζει να έχεις τον άνιρωπου που βάζει τη μπάλα στο πλεκτό. Στον αγώνα του 2015 είμασταν πολύ καλύτεροι και κινδυνέψαμε να μην κερδίσουμε το παιχνίδι γιατί δεν υπήρχε τέτοιος άνθρωπος.
Το 2018 συνέβη το αντίθετο: Η ΑΕΧ είχε τις ευκαιρίες, εμείς όμως είχαμε τον killer.
Το 2018 συνέβη το αντίθετο: Η ΑΕΧ είχε τις ευκαιρίες, εμείς όμως είχαμε τον killer.
Ω ρε μάνα μου τι θα διαβάζαμε εδώ μέσα αν είχαμε πάρει τον Φαν Βεερτ για τη θλάση Β βαθμού που μόλις έπαθε, ή αν ο Τσιγγάρας που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις ήταν ακόμη εδώ ή αν τη θλάση τού Φαν Βεερτ την πάθαινε ο Ολιβέιρα.
Φτηνά τη γλιτώσαμε, ούτε τού παπά να μην το πείτε. Τι σακάτες πήραμε/έχουμε/κρατήσαμε, τι άχρηστος ο Λουτσέσκου που τους ζορίζει στην προπόνηση, το άχρηστο ιατρικό επιτελείο τού ΠΑΟΚ, ο κακός ο Μπότο που δεν τα πρόβλεψε, ο Ιβάν που δεν έφερε καλύτερους κοκ
Ζούμε για να κράζουμε.
Φτηνά τη γλιτώσαμε, ούτε τού παπά να μην το πείτε. Τι σακάτες πήραμε/έχουμε/κρατήσαμε, τι άχρηστος ο Λουτσέσκου που τους ζορίζει στην προπόνηση, το άχρηστο ιατρικό επιτελείο τού ΠΑΟΚ, ο κακός ο Μπότο που δεν τα πρόβλεψε, ο Ιβάν που δεν έφερε καλύτερους κοκ
Ζούμε για να κράζουμε.