Αυτο εχεις να πεις δηλαδη σε αυτο που παρεθεσα? Εσβησες την απαντηση μου στον ασημο και αφησες το δικο του περι ρουφιανιας?Μπαρκαρούτσος έγραψε:Τα posts από το topic Lucescu έφυγαν, όπως και καναδυό από εδώ.
Αν δεν γουστάρετε κάποιοι κάποιους και δεν έχετε επιχειρήματα, να αποφύγετε την αλληλεπίδραση μεταξύ σας.
Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
- Μπαρκαρούτσος
Dimg4, ομολογώ ότι εκείνο ξέφυγε.
Το ποστ του Καρπουζά έφυγε, μαζί με τα άλλα που συνέχισαν την αντιδικία.
Εγώ προσωπικά (όχι η Mod Team), δεν δέχομαι υποδείξεις από εσένα για το πώς θα διαχειρίζομαι το φόρουμ.
Ακόμα δεν έχεις αποδείξει τα τότε λεγόμενά σου (ελπίζω να θυμάσαι σε τι αναφέρομαι), αλλά σε αφήνω και δεν συνεχίζω να σε πρήζω.
Επίσης, ομολογουμένως, είμαι από τους mods που αποφεύγουν το μπαν και δίνουν χώρο στο διάλογο, εκεί που μπορεί να υπάρξει. Είσαι και μάρτυρας αυτού.
toumba5 έγραψε:Για τον miles και τον καρπουζα περιμενω αναλογη ποινη με αλλα μελη που τρωνε μπαν για λιγοτερο προσβλητικα μυνηματα και προσβολες.
Ειδικα απο εσενα που εισαι ευαισθητος σε τετοια θεματα, οπως εχεις αποδειξει και αποδυκνυεις.
Το ποστ του Καρπουζά έφυγε, μαζί με τα άλλα που συνέχισαν την αντιδικία.
Εγώ προσωπικά (όχι η Mod Team), δεν δέχομαι υποδείξεις από εσένα για το πώς θα διαχειρίζομαι το φόρουμ.
Ακόμα δεν έχεις αποδείξει τα τότε λεγόμενά σου (ελπίζω να θυμάσαι σε τι αναφέρομαι), αλλά σε αφήνω και δεν συνεχίζω να σε πρήζω.
Επίσης, ομολογουμένως, είμαι από τους mods που αποφεύγουν το μπαν και δίνουν χώρο στο διάλογο, εκεί που μπορεί να υπάρξει. Είσαι και μάρτυρας αυτού.
Εχω να μαρτυρησω για τα μπαν που ριχνεις ακομα και για μικρα πραγματα.
Το οτι εσβησες τα μνμ χωρις ποινη πως να το παρω ?
Τι σημαινει εσβησες τα μυνηματα ?
Αυτα που εγραψαν και οι δυο τους ?
Ειναι απλα Κυριακη βραδυ ?
Μολις κατηγορησει καποιος οτιδηποτε στραβο θεωρει παει για μπανακι.
Οποιος προσβαλει αυτους που βλεπουν στραβα απλα σβηνονται τα μυνηματα.
Σωραιος Μπαρκαρουτσε
Το οτι εσβησες τα μνμ χωρις ποινη πως να το παρω ?
Τι σημαινει εσβησες τα μυνηματα ?
Αυτα που εγραψαν και οι δυο τους ?
Ειναι απλα Κυριακη βραδυ ?
Μολις κατηγορησει καποιος οτιδηποτε στραβο θεωρει παει για μπανακι.
Οποιος προσβαλει αυτους που βλεπουν στραβα απλα σβηνονται τα μυνηματα.
Σωραιος Μπαρκαρουτσε
- Μπαρκαρούτσος
Ρίχνουμε μπαν, είμαστε κακοί με υπέρμετροι αυστηρότητα.
Σβήνουμε τα μηνύματα, είμαστε κακοί γιατί δείχνουμε χαλαρότητα.
Μήπως τελικά δεν είμαστε εμείς το πρόβλημα, αλλά τα άλλα μέλη;
Σβήνουμε τα μηνύματα, είμαστε κακοί γιατί δείχνουμε χαλαρότητα.
Μήπως τελικά δεν είμαστε εμείς το πρόβλημα, αλλά τα άλλα μέλη;
Ντιμ τριήμερο μπαν
Harispaok εκτός φόρουμ
Φτάνει με τη τοξικότητα
Φτάνει με τη γκρίνια
Φτάνει γενικά
Αρκετή υπομονή έχουμε κάνει στους χαρακτηρισμους στις υπόνοιες σας και στις θεωρίες σας
Φτάνει
Harispaok εκτός φόρουμ
Φτάνει με τη τοξικότητα
Φτάνει με τη γκρίνια
Φτάνει γενικά
Αρκετή υπομονή έχουμε κάνει στους χαρακτηρισμους στις υπόνοιες σας και στις θεωρίες σας
Φτάνει
Ρε κομπλεξαρα, μπαν γιατι εφαγα? Δεν εβρισα ουτε προσβαλλα κανεναν! Τι ανασφαλειες κουβαλας ρε μικρε, τοσο bullying ετρωγες στο σχολειο? Μοντ εισαι, οχι μπατσος αλλα μαλλον νιωθεις καπως ετσιsn0ufel4 έγραψε:Ντιμ τριήμερο μπαν
Harispaok εκτός φόρουμ
Φτάνει με τη τοξικότητα
Φτάνει με τη γκρίνια
Φτάνει γενικά
Φτάνει
Ασε τις τριπλες, γραψε ακριβως γιατι εφαγα μπαν. Εισαι υποχρεωμενος γιατι εισαι κομπλεξικος
Θα παραβλέψω τους χαρακτηρισμους και θα σε πω απλά ν δεις τα ποστ σου στο τοπικ του αγώνα και ν καταλάβεις
Εκτός αν έχεις την εντύπωση ότι θα κάθεται ένα ολόκληρο φόρουμ να ανέχεται τις δικές σας υστερίες κ υπόνοιες
Εκτός αν έχεις την εντύπωση ότι θα κάθεται ένα ολόκληρο φόρουμ να ανέχεται τις δικές σας υστερίες κ υπόνοιες
Ρε εισαι με τα καλα σου? Τι ζορια τραβας και τα βγαζεις εδω μεσα? Κομπλεξικο σε ειπα, δε σε ειπα μαλακα. Που το παιζεις και θιγμενος, αφου εξαντλησες το κομπλεξ σου πανω μου.
Δεν ειπα ΤΙΠΟΤΑ που να σηκωνε τριημερο μπαν, εδω ο αλλος τις προαλλες πουθεναδες μας ειπε ολους και εκανες τον κινεζο.
Δεν ειπα ΤΙΠΟΤΑ που να σηκωνε τριημερο μπαν, εδω ο αλλος τις προαλλες πουθεναδες μας ειπε ολους και εκανες τον κινεζο.
Συνεχίζεις και μετά θα φταίνε πάλι οι κακοί μοντ που σε φιμώνουν
Αν δε καταλαβαίνεις ότι το πρόβλημα είναι η όλη συμπεριφορά σου δε φταίω εγώ
Όσο για το αν έφαγε μπαν άλλο μέλος η όχι δεν είναι δουλειά σου ν το κρίνεις (που έφαγε μπαν στη συγκεκριμένη περίπτωση αλλά οκ...)
Αν δε καταλαβαίνεις ότι το πρόβλημα είναι η όλη συμπεριφορά σου δε φταίω εγώ
Όσο για το αν έφαγε μπαν άλλο μέλος η όχι δεν είναι δουλειά σου ν το κρίνεις (που έφαγε μπαν στη συγκεκριμένη περίπτωση αλλά οκ...)
Αρα με μπαναρες χωρις λογο στην ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ περιπτωση, με μπαναρες ετσι απλα για την ΓΕΝΙΚΗ μου συμπεριφορα.
Ελπιζω να το διαβασουν ολοι αυτο που εγραψες.
Εννοειται θα συνεχισω οταν βλεπω οτι ενας μοντ κανει καταχρηση και μπαναρει χωρις λογο. Σε εθιξε η αληθεια?
Και στην αλλη περιπτωση, δεν τον μπαναρες εσυ.. αλλος τον μπαναρε, εσυ εννοειται θα εβλεπες φταιξιμο μονο σε μενα.
Ξαναλεω, γραψε μου ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ τι ειπα που σηκωσε 3 μερες μπαν
Ελπιζω να το διαβασουν ολοι αυτο που εγραψες.
Εννοειται θα συνεχισω οταν βλεπω οτι ενας μοντ κανει καταχρηση και μπαναρει χωρις λογο. Σε εθιξε η αληθεια?
Και στην αλλη περιπτωση, δεν τον μπαναρες εσυ.. αλλος τον μπαναρε, εσυ εννοειται θα εβλεπες φταιξιμο μονο σε μενα.
Ξαναλεω, γραψε μου ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ τι ειπα που σηκωσε 3 μερες μπαν
Ψεύτη σνουφελ,
Ο λαχανας έγραφε κανονικά τις αμπελοφιλοσοφιες του με τις τελίτσες
Όπως και ο μαιλς βεβαίως βεβαίως
Αλλά ο Ντίμ τριήμερο
Αφού είσαι πουθενας ρε ντιμ, αν ήσουνα κάνας από την άλλη πλευρά θα είχες και παράσημα
Ο λαχανας έγραφε κανονικά τις αμπελοφιλοσοφιες του με τις τελίτσες
Όπως και ο μαιλς βεβαίως βεβαίως
Αλλά ο Ντίμ τριήμερο
Αφού είσαι πουθενας ρε ντιμ, αν ήσουνα κάνας από την άλλη πλευρά θα είχες και παράσημα
Δεν ήξερα ότι πρέπει να περιμένω συγκεκριμένη αφορμή για ν μπαναρω κάποιον όταν σπαμαρει συνεχώς και δυσχεραίνει την ομαλή λειτουργία του φορουμ
Toumba5 που θα μας πεις κ ψεύτες εκτός του ότι είσαι εκτός θέματος είσαι και προκλητικός. Μαζέψου
Toumba5 που θα μας πεις κ ψεύτες εκτός του ότι είσαι εκτός θέματος είσαι και προκλητικός. Μαζέψου