Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2021 - 2022
Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2021 - 2022
Σαν playoff είναι ρε παιδιά…Αφού θα παίξουμε καμία δεκαριά φορές μεταξύ μας…
Τον Καλμαζίδη τι ακριβώς τον αναφέρεις? Ξέρεις οτι μεγάλο μέρος του ρόστερ συμπληρώνεται πριν κάν ανακοινωθεί η πρόσληψη του Προπονητή. Και τις προηγούμενες σεζόν, οι προπονητές δεν είχαν τον έλεγχο του ποιός είναι διαθέσιμος στα παιχνίδια με τον ΟΣΦΠ, είχαμε δει απεργίες, απουσίες, πονοκεφάλους, πολλά.george188 έγραψε: Σε ρώτησα κάτι ξεκάθαρο για καλμαζιδη, δεν σου είπα τι θα γράφεις. Τα στατιστικά τα ξέρω μια χαρά και εγώ. Τεσπά σταματάω, ΠΑΟΚομετρο δεν έχω βγάλει ποτέ ούτε θα βγάλω τώρα. Καλή συνέχεια
Οτι και να γράφεις και να ρωτάς, η ουσία είναι, 5η συνεχόμενη σεζόν σε αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΟΣΦΠ, κατεβαίνεις με ελειπές ρόστερ. Αυτά. Λέμε λοιπόν οτι 5 συνεχόμενες σεζόν, αυτό είναι τυχαίο.
Δύο διαφορετικές ομάδες σήμερα. Δεν πολυκαταλαβαίνω τη διαχείριση στo 4o σετ και στο TB. Εννοώ και τη διαχείριση των παικτών που μπήκαν στο παρκέ. Ένας πόντος στο σακούλι, δύο πεταμένοι και κερασάκι ήρωας ο αθλητικά υπερήλικας τσοπανοεμετούλης. Τα δύο πρώτα τα ξεπερνάω.
Δεν κατανοώ το Σωτηρίου ακραίος και το να μην πάρει χρόνο ο Τζουμάκας αντί για τον σκασμένο και γενικά μέτριο Κουκλίνσκι. Και τα λέω με όλη την επίγνωση της αμπαλίας μου στα της πετόσφαιρας.
Δεν κατανοώ το Σωτηρίου ακραίος και το να μην πάρει χρόνο ο Τζουμάκας αντί για τον σκασμένο και γενικά μέτριο Κουκλίνσκι. Και τα λέω με όλη την επίγνωση της αμπαλίας μου στα της πετόσφαιρας.
- Shivaspace
μα τι έγινε με το μπλόκ ? στα πρώτα κερδισμένα σετ οι γαύροι έβλεπαν πάντα διπλό και τριπλό μπλόκ και στη συνέχεια άπειρες φορές έβγαιναν με μονό ή και ανύπαρκτο..τι σκατά ρε γαμώτο
αυτην την καραμελα οτι υπαρχει συνομωσια υπερ του γαβρου μεσα στον ΠΑΟΚ και παντα χανουμε γιαυτο ,να το κοιταξεις δεν ειναι λογικο ουτε ο νικολας τα λεει αυτα .....πολυ καλος γνωστης του αθληματος αλλα οταν αρχιζεις την συνομοσιολογια χανεις το δικαιο σου......ελεος ......πολυ κακη ηττα κυριως με τον τροπο που χασαμε....για πολλους λογους οχι ομως γιατι υπαρχουν ατομα του ΠΑΟΚ που το σχεδιασανε αυτο ......Descartes έγραψε:Εγώ θα περιμένο το εμπεριστατωμένο ρεπορτάζ των δημοσιογράφων που ασχολούνται με τον ΠΑΟΚ, να μας ενημερώσουν για το λόγο που δεν αγωνίστηκε ο Διαγώνιος.
Δώρο 2 βαθμούς και ουζάκι στα ψαράδικα του Πειραια το καλοκαιράκι, όπως κάθε χρόνο. Αντε και του Χρόνου παιδιά!
Ποιά play-off?proedros έγραψε:Τελείωσε το ματς…Δίκαια χάσαμε…Όλα θα κριθούν στα play-off…Προέχει να μείνουμε μέσα στους στόχους…
Περιττό να πω ότι τη νίκη σήμερα την αντάλλαζα με το λίγκ καπ. Τα δύο πρώτα σετ τα πήραμε λόγω μπλοκ και παρουσία κεντρικών στην επίθεση και μόνο. Η απουσία του Λευκορώσου σήμερα έδειξε ότι οι δυο ακραίοι, όσο και να έχουν βελτιωθεί όντως, δεν είναι να σου πάρουν παιχνίδι μόνοι τους. Έχουν καταντήσει να είναι σε σημασία/προσφορά πίσω από τον διαγώνιο (φυσικό αυτό) και τους κεντρικούς. Εξαφανίστηκαν οι κεντρικοί στα τρία σετ και χάσαμε, ενώ οι ακραίοι ήταν σταθεροί σε όλο τον αγώνα - κάτι δείχνει αυτό. Δεν ξέρω αν σε αυτό φταίει και ο Ουόλς που δεν πολυέπαιξε τους κεντρικούς στα χαμένα σετ. Τα παιδιά που το κατέχουν ας μας διαφωτίσουν σε αυτό.
Οχι, είναι συνομοσία για να υπνομεύσουμε το θείο σάκη που εκλέγεται εδώ και 25 χρόνια.eorptol1 έγραψε: αυτην την καραμελα οτι υπαρχει συνομωσια υπερ του γαβρου μεσα στον ΠΑΟΚ και παντα χανουμε γιαυτο ,να το κοιταξεις δεν ειναι λογικο ουτε ο νικολας τα λεει αυτα .....πολυ καλος γνωστης του αθληματος αλλα οταν αρχιζεις την συνομοσιολογια χανεις το δικαιο σου......ελεος ......
Κάθε χρόνο το Νοέμβριο, λεμε τα ίδια πράγματα. Τα ίδια λες και εσυ κάθε χρόνο. Τα ίδια και τα ίδια.
Η ουσία είναι οτι για 5η συνεχομενη σεζόν, κατεβάζεις ελλειπές ρόστερ σε παιχνίδι με τον ΟΣΦΠ. Τυχαίο.
Όχι αδερφέ, κάθε τίτλος έχει αξία, με καθαρή ήττα μέναμε πίσω, τώρα είναι διαχειρίσιμο.Miles έγραψε:Περιττό να πω ότι τη νίκη σήμερα την αντάλλαζα με το λίγκ καπ.
- thomas Murg
Εάν δεν απατώμαι με καθαρή νίκη στο παλατάκι θα έχουμε καλύψει την ήττα από τον Φοίνικα και θα είμαστε έναν βαθμό πίσω κι αν ισχύουν αυτά που διάβασα με μισό βαθμό. Οπότε προς τι η γκρίνια?
ΥΓ Εάν πριν το ματς μου λέγανε ότι θα παίξουμε χωρίς τον βασικό διαγώνιο που είναι και από τους πιο καλούς σέρβερ και συνεισφέρει και στο μπλόκ και θα παίρναμε βαθμό θα το πανηγύριζα. Έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς μας κακοκάρδισε λίγο.
ΥΓ Εάν πριν το ματς μου λέγανε ότι θα παίξουμε χωρίς τον βασικό διαγώνιο που είναι και από τους πιο καλούς σέρβερ και συνεισφέρει και στο μπλόκ και θα παίρναμε βαθμό θα το πανηγύριζα. Έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς μας κακοκάρδισε λίγο.
- thomas Murg
Ιάσονα, το λιγκ καπ έγραφε και ξαναέγραφε ο Καρακούσης ότι δεν θεωρείται τίτλος. Το σημαντικό ωστόσο είναι ότι στα δύο ματς αυτά δείξαμε πως όταν είναι πλήρεις οι δύο ομάδες ο ΠΑΟΚ έχει τον πρώτο λόγο.
Πάμε παρακάτω κι όλα καλά
Καρτέσιε, σ'αγαπώ σ'εκτιμώ αλλά το αντεπιχείρημα είναι ότι κι ο γάβρος σήμερα δεν έπαιζε πλήρης. Εκτός κι αν κάναμε φερ πλέι.
Πάμε παρακάτω κι όλα καλά
Καρτέσιε, σ'αγαπώ σ'εκτιμώ αλλά το αντεπιχείρημα είναι ότι κι ο γάβρος σήμερα δεν έπαιζε πλήρης. Εκτός κι αν κάναμε φερ πλέι.
- potamda
- Bet Guru 2023
Πραγματικά αν κάποιος δεν είχε δει τον αγώνα και απλά μάθαινε το αποτέλεσμα, θα έλεγε ότι πήραμε καλό αποτέλεσμα στον Πειραιά. Είναι πολύ σημαντικός ο βαθμός που πήραμε.
Έχει ακόμα πολλά παιχνίδια και όλοι θα χάσουν βαθμούς. Εφόσον μάλιστα οι βαθμοί στα πλέι οφ διαιρουνται δια 2, οι ομάδες θα είναι κοντά και όλα θα κριθούν εκεί.
Πίστη στην ομάδα και προχωράμε!
Έχει ακόμα πολλά παιχνίδια και όλοι θα χάσουν βαθμούς. Εφόσον μάλιστα οι βαθμοί στα πλέι οφ διαιρουνται δια 2, οι ομάδες θα είναι κοντά και όλα θα κριθούν εκεί.
Πίστη στην ομάδα και προχωράμε!
-
john4serres
Η παράδοση στην έδρα τους είναι πλέον κάκιστη.
Δέκα συνεχόμενες ήττες.
Δέκα συνεχόμενες ήττες.
- Shivaspace
πολλοί λευκοί μαζεύτηκαν στην ομάδα, δεν φέρνουμε και κανέναν μαύρο αθλητή να ρθούμε λίγο στα ίσια μας ? ούτε ο γαυρος έχει κανέναν όλοι λευκοί κι εκεί..θυμάμαι και τον αγώνα στο ποδόσφαιρο με τον βάζελο που δεν έχει κι αυτός κανέναν μαύρο και φαίνοταν μια πολύ φλώρικη ομάδα (που έτσι κι αλλιώς είναι, αλλά ακόμη περισσότερο μ αυτήν την ιδιαιτερότητα) μπροστά στον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Shivaspace την Σάβ 20 Νοέμ 2021, 20:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Χωρίς να είμαι και προφέσορας στο βόλει, για πρώτη φορά παρατηρώ ότι μετά από 3-4 χρόνια έχουμε αν όχι καλύτερη τουλάχιστον ισοδύναμη ομάδα με τον γαύρο.
Εξακολουθώ να είμαι αισιόδοξος.
Η απουσία του Ούντριτς έπαιξε τον ρόλο της. Φανταστείτε να έπαιζε ο γαύρος χωρίς τον Εγκλκσλαν, πως τον λένε τέλος πάντων...
Εξακολουθώ να είμαι αισιόδοξος.
Η απουσία του Ούντριτς έπαιξε τον ρόλο της. Φανταστείτε να έπαιζε ο γαύρος χωρίς τον Εγκλκσλαν, πως τον λένε τέλος πάντων...
Ωραίο το πρώτο σετ ΠΑΟ - Φοίνικας, τελείωσε εντυπωσιακά με σερβίς βόμβα απο τον Τζούριτς, άριστη υποδοχή απο Πρωτοψάλτη και επίθεση με παιπ απο τον ίδιο για μπλοκ αουτ και το 1-0.