11.Χρήστος Τζόλης
Re: 11.Χρήστος Τζόλης
Αρρώστια Ρενέ είναι να ερμηνεύεις τα πράγματα όπως θες και να τα παρουσιάζεις και ως γεγονότα από πάνω.
Ε προφανώς άμα δεν καταλαβαίνεις ότι αυτό είναι παράλογο δεν μπορούμε να κάνουμε συζήτηση.
Πετάς ένα είχε θέμα ο Τζολης με τον Γκαρσία κι όποιον πάρει ο χάρος.
Αερολογιες..
Ας ξεκινήσω κι εγώ τον παραλογισμό δηλαδή:
"Άρα προτιμούσατε να παίζει ο Τζολης κι όχι να πάρουμε το κύπελλο.. άρα προσωπολατρες του Τζολη και στ @@ σας ο ΠΑΟΚ δεν πειράζει.."
Είδες εύκολα κολλάει όπου θες το υπερατου.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ε προφανώς άμα δεν καταλαβαίνεις ότι αυτό είναι παράλογο δεν μπορούμε να κάνουμε συζήτηση.
Πετάς ένα είχε θέμα ο Τζολης με τον Γκαρσία κι όποιον πάρει ο χάρος.
Αερολογιες..
Ας ξεκινήσω κι εγώ τον παραλογισμό δηλαδή:
"Άρα προτιμούσατε να παίζει ο Τζολης κι όχι να πάρουμε το κύπελλο.. άρα προσωπολατρες του Τζολη και στ @@ σας ο ΠΑΟΚ δεν πειράζει.."
Είδες εύκολα κολλάει όπου θες το υπερατου.
Δεν γνωρίζω για την συγκεκριμένη δήλωση , αλλά νομίζω ότι στην ερώτηση σου ήμουν εξαιρετικά σαφής. Ο Τζόλης έτυχε πάμπολλες φορές στην ροή του αγώνα να παίξει κι πιο πλαγιά κι άλλες στιγμές κανονικός φουνταριστός. Ήταν και είναι τόσο το ταλέντο της υπερομαδας της Κ19 που ο ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΌΣ Ταχατος αν κι είναι Μπακ το παιδί ,τον έβλεπες να παίζει πολλές φορές σαν γνήσιος κεντρικός χαφrenegade έγραψε:Συγνώμη κι όλας αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο... οτιδήποτε διαφορετικό λέγεται σουμπουτεο.Andrew R έγραψε:Tricky question!! Ο σχηματισμός που προτιμούσε ο προπονητής ήταν το 4-3-3, αλλά αυτό από μόνο του δεν λέει τίποτα ! Οι ρόλοι στην ομάδα δεν ήταν τόσο ευδιάκριτη καθώς είχαμε διαρκεί κίνηση κι αλληλοκαλυψη όλων των γραμμών. Αν έχεις δει έστω κι ένα ματς κ19 θα θυμάσε τον προπονητή να ζητάει από τους παίκτες του κίνηση διαρκώς κι προπάντων αλληλοβοήθειες μεταξύ τον παικτών . Θυμάμαι ματς που μας κάνουν παγίδα στο κέντρο κι μας κλέβουν την μπάλα κι αυτοί που τα ακούσανε ήταν όσοι δεν πήγαν για βοήθεια στον συμπαίκτη τους. Σε πορεία αγώνα όμως πολλές φορές οι ποδοσφαιριστές παίζανε κι έξω από το στενό όριο της θέσης τους, ενώ αν θυμάμαι καλά είχαμε κερδίσει κι ματς που όλα μας τα γκολ τα είχανε βάλει εκείνη την ημέρα οι μέσοι.
Όσο για τον τζολη σε συνέντευξη του άφησε ξεκάθαρα να εννοηθεί ότι υπήρξε θέμα στις σχέσεις του με τον προπονητή το οποίο είπε ότι ξεπεράστηκε.
Ρε Parolos ενα πραγμα λεμε και καποιος πρεπει να ειναι τυφλος η χαζος για να μην το καταλαβαινει,πως ο Γκαρσια στο τελος της χρονιας επελεξε να παιξει ποδοσφαιρο ειδικου σκοπου,ενα ποδοσφαιρο με αμυντικο προσανατολισμο που δεν εξυπηρετουσε τον τροπο παιχνιδιου του Τζολη και μαλιστα του βγηκε.Τα χαζα περι προστασιας ειναι που δεν αντεχω να ακουω.
Και για να το κλείσω το θέμα τζολη, αναφερομουν στην δήλωση του τζολη που έλεγε "Μιλήσαμε με τον προπονητή και λύσαμε όποια θέματα υπήρχαν".
Βέβαια εδώ έχω λάθος καθως τα θυμόμουν διαφορετικα.
Η συγκεκριμένη απάντηση αναφέρεται στην κατάσταση στα αποδυτήρια και όχι στις προσωπικές τους σχέσεις όπως λανθασμένα θυμόμουν
Βέβαια εδώ έχω λάθος καθως τα θυμόμουν διαφορετικα.
Η συγκεκριμένη απάντηση αναφέρεται στην κατάσταση στα αποδυτήρια και όχι στις προσωπικές τους σχέσεις όπως λανθασμένα θυμόμουν
Στο σύστημα που έπαιξε η ομάδα στα πλέι οφ , χωρούσε εξαιρετικα ο φορμαρισμένος ζιφκοβιτς. Ο ίδιος ο ζιφκοβιτς 5 μήνες πριν που ήταν σε μέτρια κατάσταση δεν θα επαιζε. κι αντίθετα ο Τζόλης του φθινοπώρου θα ήταν ο βασικός. Μια ομάδα που παίζει με πιο αμυντικό προσανατολισμό βρίσκει κι περισσότερο κενό χωρο. Πάρτι θα έκανε ο μικρός. Μετά τον τραυματισμό του τον Φλεβάρη δυστυχώς ο παίκτης δεν ήταν ο ίδιος. Φοβήθηκε κι είναι πολύ λογικο. Όλα αυτά μαζί τον επηρέασαν. Ένας παρτακιας προπονητής θα ήταν πολύ εύκολο να συνεχίσει να χρησιμοποιεί τον Τζόλη , ένας καλός προπονητής θα τον προστάτευε!!
Ο Ζιφκοβιτς με τον Τζολη δεν εχουν ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ σχεση.Ο Ζιφκοβιτς ποτε δεν ηταν παικτης περιοχης σε αντιθεση με τον Τζολη.Τα τρεξιματα και τις καλυψεις του Ζιφκοβιτς δεν τις ειχε αντιστοιχα ποτε ο Τζολης.Καπως ετσι προ πλει οφ ο Τζολης στον τοτε σχηματισμο με τις θεσεις που επαιρνε μεσα στη περιοχη εδινε λυσεις και γκολ ενω αντιθετα ο Ζιφκοβιτς αρχισε να παγιδευεται σε μια στατικη επιθεση που κατεφευγε πλεον σχεδον αποκλειστικα στις γιωμες.Στα πλει οφ ο Γκαρσια επελεξε σχηματισμο ουσιαστικα με 2 θεσεις μονο μεσοεπιθετικα και λογικα επελεξε τον Ζιφκοβιτς που τακτικα ειναι σαφως πιο πληρης παικτης απο τον Τζολη.
Δεν διαφωνούμε ότι οι παίκτες έχουν επιμέρους διαφορές. Οι παίκτες όμως στο μαραθώνιο της χρονιάς κι τραυματίζονται , κι ντεφορμαριζονται, κι κουμπωνουν καλύτερα σε κάποιο σύστημα, σε σχέση με κάποιο άλλο. Κανένα πάγκο δεν θα μπορούσε να φάει ο Τζόλης που βλέπαμε το φθινόπωρο. Ακόμη κι όταν μπήκε αλλαγή δεν ήταν ο προηγούμενος εαυτός του. Αυτό είναι φυσιολογηκοτατο για κάποιον που έχει υποστεί αυτή την καταπόνηση για ΠΡΩΤΗ φορά στην ζωή του. Δεν γίνεται ρε φίλε να μην συνυπολογίσεις την πραγματικότητα των 60 κι πλέον παιχνιδιών σε λιγότερο από εννέα μήνες.
Κι κάτι ακόμα επί του προσωπικού: Δεν με τιμούν οι χαρακτηρισμοί που σου απεύθυνα παραπάνω, και δεν προάγουν τον διάλογο μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Κι κάτι ακόμα επί του προσωπικού: Δεν με τιμούν οι χαρακτηρισμοί που σου απεύθυνα παραπάνω, και δεν προάγουν τον διάλογο μεταξύ των μελών του φόρουμ.
- ΑποστόληςΑ
Η δική μου άποψη είναι ξεκάθαρη: Δεν φταίει η αλλαγή συστήματος που ο Τζόλης παρέπαιε στο τέλος. Ούτως ή άλλως και με Besiktas και με PSV με αντεπιθέσεις βγάλαμε τα γκολ.
θέλει πολύ δουλειά τακτικά.
Η έκρηξη, είναι σημαντικό προσόν όταν συνοδεύεται και απο άλλα χαρακτηριστικά.
Η έκρηξη, είναι σημαντικό προσόν όταν συνοδεύεται και απο άλλα χαρακτηριστικά.
-
1) Ο παίκτης,αυτός που ψηφίσαμε mvp, λέγετε ΤΖΟΛΗΣ
Έχει Όμικρον στο όνομά του,όχι Ωμέγα....και δεν έχει κανένα απολύτως Γιώτα
2) Η Uefa είχε γράψει πέρυσι "TZOLIS.Remember that name"
Εμείς ας μην τον ... "ξεχνάμε"/ξεγράφουμε τόσο γρήγορα
Έχει Όμικρον στο όνομά του,όχι Ωμέγα....και δεν έχει κανένα απολύτως Γιώτα
2) Η Uefa είχε γράψει πέρυσι "TZOLIS.Remember that name"
Εμείς ας μην τον ... "ξεχνάμε"/ξεγράφουμε τόσο γρήγορα
Αν καταφέρουμε και καταστρέψουμε αυτό το παιδί,ότι πιο σύγχρονο κυκλοφορεί στη θέση του στην Ελλάδα,πρέπει να βρούμε τρύπα να κρυφτούμε…
Τώρα μπορούμε να μιλήσουμε λίγο για το Χρήστο πιο ελεύθερα, γιατί πριν "τον καταστρεφαμε".
Λοιπόν ο Τζολαρος πρέπει να δουλέψει λίγο την τακτική του.
ΑΛΛΙΩΣ θα πρέπει να προσαρμοστεί όλη η ομάδα πάνω του.
Κοινώς πρέπει να φέρεις Φεράρι για αριστερό μπακ, δλδ έναν Σνάουτσνερ,
και επιπλέον να έρχεται κι απ' την αριστερή ο Καντουρι ή ο Κουρτιτς ή το δεκαρι για υποστήριξη και αμυντικά αλλά και επιθετικά να του δίνει χώρους.
Μπορούμε να το κάνουμε αυτό? Ο Λουτσε νομίζω ούτε κατά διάνοια δε θα το κάνει, γιατί θέλει να κερδίζει και τον αγώνα.
Το ότι θα μάθει να αμύνεται δε σημαίνει ότι θα καταστραφεί σαν παίχτης πάντως. Είναι κάτι που του το ζητούσε κι ο Πάμπλο. Να γυρίζει.
Μια χαρά μπορεί να εξελιχθεί. Στο χέρι του είναι. Τώρα αν δε γίνει ο παίχτης των 25 εκατομμυρίων ή όχι εντάξει δεν μπορούμε να ξέρουμε το ταβάνι του. Φαίνεται να είναι πολύ υψηλό όμως.
Λοιπόν ο Τζολαρος πρέπει να δουλέψει λίγο την τακτική του.
ΑΛΛΙΩΣ θα πρέπει να προσαρμοστεί όλη η ομάδα πάνω του.
Κοινώς πρέπει να φέρεις Φεράρι για αριστερό μπακ, δλδ έναν Σνάουτσνερ,
και επιπλέον να έρχεται κι απ' την αριστερή ο Καντουρι ή ο Κουρτιτς ή το δεκαρι για υποστήριξη και αμυντικά αλλά και επιθετικά να του δίνει χώρους.
Μπορούμε να το κάνουμε αυτό? Ο Λουτσε νομίζω ούτε κατά διάνοια δε θα το κάνει, γιατί θέλει να κερδίζει και τον αγώνα.
Το ότι θα μάθει να αμύνεται δε σημαίνει ότι θα καταστραφεί σαν παίχτης πάντως. Είναι κάτι που του το ζητούσε κι ο Πάμπλο. Να γυρίζει.
Μια χαρά μπορεί να εξελιχθεί. Στο χέρι του είναι. Τώρα αν δε γίνει ο παίχτης των 25 εκατομμυρίων ή όχι εντάξει δεν μπορούμε να ξέρουμε το ταβάνι του. Φαίνεται να είναι πολύ υψηλό όμως.
- bersekeros
Δεν καταστρέφει κανένας ΠΑΟΚ τον Τζόλη.
Ο Τζόλης χρειάζεται να δουλέψει τακτικά και αμυντικά.
Το κέρδος θα είναι και για τον ΠΑΟΚ και για τον Τζόλη.
Αλλιώς θα μείνει στάσιμος και δε θα εκπλήρωσει το τρομερό potential που έχει.
Ο Τζόλης χρειάζεται να δουλέψει τακτικά και αμυντικά.
Το κέρδος θα είναι και για τον ΠΑΟΚ και για τον Τζόλη.
Αλλιώς θα μείνει στάσιμος και δε θα εκπλήρωσει το τρομερό potential που έχει.
Εγώ δεν πιστεύω ούτε για πλάκα ότι η αλλαγή συστήματος φρέναρε τον παίκτη. Ο Χρήστος έκανε το ξεπέταγμα του επί Φερέιρα σε 5-3-2, συνέχισε να παίζει καλά και στο 4-2-3-1 του Γκαρσία. Αν το θέμα ήταν το σύστημα ο Τζόλης θα έπρεπε να βγάλει μάτια όταν ο Γκαρσία το γύρισε στο αρχικό που ο μικρός έκανε παπάδες. Ο παίκτης απλά έπαιζε 15-20 παιχνίδια χαμηλής έντασης κάθε χρόνο και έπαιξε 50 τόσα υψηλής. Φέτος με κανονική προετοιμασία θα κάνει πολύ καλύτερη χρονιά. Άσε που τώρα ξέρει πως πρέπει να κάνει καλύτερη διαχείριση αφού είναι περισσότερο έμπειρος.