44. Anderson Esiti
Re: 24. Anderson Esiti
είναι κρίμα που έναν παίκτη τόσο αποτελεσματικό στην ανάκτηση της μπάλας δεν μπόρεσε να τον αξιοποιήσει ο οργανισμός ΠΑΟΚ.
Σίγουρα ήταν λάθος η μεταγραφή του όταν η αμυντική τακτική της ομάδας βασιζόταν στα λάθη του αντιπάλου. Κλείνουμε τους χώρους, πιέζουμε, αποφεύγουμε τα φάουλ και περιμένουμε από τους άμπαλους αντιπάλους να κάνουν το λάθος.
Υπήρχε περίπτωση να αλλάξουμε φιλοσοφία για να βολέψουμε τον Εσίτι στην ομάδα; Πολύ δύσκολο. Θα μπορούσαμε ίσως κάτι ενδιάμεσο, να φτιάξουμε μια τακτική για παιχνίδια ειδικών καταστάσεων που να εξυπηρετεί τον Εσίτι.
Τέσπα δεν τον πάει και η τύχη. Αν ξεκινούσαμε το παιχνίδι με Ντόουγκλας και έμπαινε ο Εσίτι στη θέση στο δεύτερο ημιχρόνιο είμαι σίγουρος ότι θα άφηνε πολύ καλύτερες εντυπώσεις.
Σίγουρα ήταν λάθος η μεταγραφή του όταν η αμυντική τακτική της ομάδας βασιζόταν στα λάθη του αντιπάλου. Κλείνουμε τους χώρους, πιέζουμε, αποφεύγουμε τα φάουλ και περιμένουμε από τους άμπαλους αντιπάλους να κάνουν το λάθος.
Υπήρχε περίπτωση να αλλάξουμε φιλοσοφία για να βολέψουμε τον Εσίτι στην ομάδα; Πολύ δύσκολο. Θα μπορούσαμε ίσως κάτι ενδιάμεσο, να φτιάξουμε μια τακτική για παιχνίδια ειδικών καταστάσεων που να εξυπηρετεί τον Εσίτι.
Τέσπα δεν τον πάει και η τύχη. Αν ξεκινούσαμε το παιχνίδι με Ντόουγκλας και έμπαινε ο Εσίτι στη θέση στο δεύτερο ημιχρόνιο είμαι σίγουρος ότι θα άφηνε πολύ καλύτερες εντυπώσεις.
- bersekeros
Φύγε ρε φίλε...φύγε να σε χαρώ.
Άντε φύγε.... μπας και φέρουμε κανένα Τσίμιροτ.
Σε παρακαλώ πολύ ρε συ.
Άντε φύγε.... μπας και φέρουμε κανένα Τσίμιροτ.
Σε παρακαλώ πολύ ρε συ.
- painkiller4
δεν φταιει αυτος που δεν ανταποκρινεται σε αυτο που του ζητανε οταν εχει στανταρ χαρακτηριστικα
δεν κανει για τπτ αλλο περα απο καθαρο κοφτη Ζητανε δημιουργια απο εναν κοφτη αστεια πραγματα
ας βρουν τροπο να τον αξιοποιησουν ή ας προσπαθησουν να τον δωσουν
δεν κανει για τπτ αλλο περα απο καθαρο κοφτη Ζητανε δημιουργια απο εναν κοφτη αστεια πραγματα
ας βρουν τροπο να τον αξιοποιησουν ή ας προσπαθησουν να τον δωσουν
Νομίζω και ο πιο ψύχραιμος και αντικειμενικός από μας σήμερα απηύδησε.Πραγματικά κάκιστος
Προσωπικά πάντα προσπαθώ να βλέπω χαρακτηριστικά και νοοτροπία των ποδοσφαιριστών και πόσο ταιριάζουν σε κάποιο σύνολο.Σήμερα για μένα τέλειωσε ο συγκεκριμένος
Πιστεύω πως άμα κάτσει να δει και ο ίδιος τη σημερινή του εμφάνιση και έχει λίγο φιλότιμο θα σταματήσει το ποδόσφαιρο
Προσωπικά πάντα προσπαθώ να βλέπω χαρακτηριστικά και νοοτροπία των ποδοσφαιριστών και πόσο ταιριάζουν σε κάποιο σύνολο.Σήμερα για μένα τέλειωσε ο συγκεκριμένος
Πιστεύω πως άμα κάτσει να δει και ο ίδιος τη σημερινή του εμφάνιση και έχει λίγο φιλότιμο θα σταματήσει το ποδόσφαιρο
Πάντως αν οι Τούρκοι ειδαν το 1ο ημίχρονο σήμερα τοτε παίζει να μας ζητησουν περισσότερα.
Γνώμη μ είναι πως δεν πρέπει να τους δώσουμε πάνω από 1.5 μυριο.
Κ να μπει κ υποχρεωτικη ρήτρα σε περίπτωση επιστροφής του στην Ελλάδα να μπορεί να πάει μονο σε γκευ και ρουλη.
Κ να μπει κ υποχρεωτικη ρήτρα σε περίπτωση επιστροφής του στην Ελλάδα να μπορεί να πάει μονο σε γκευ και ρουλη.
- bersekeros
- john4serres
Εκανε μια επικίνδυνη παράλληλη μπαλιά στον Ινγκασον ενώ πίεζε ο αντίπαλος.Salvador Allende έγραψε:Ντάξει σήμερα εμένα δε μπορώ να πω ότι μου άρεσε αλλά ούτε έκανε κάνα σοβαρό λάθος. Πολύ καλός ανασταλτικά εντελώς άχρηστος επιθετικά.
- Mitsospaoki4
- Moderator
- john4serres
theo86 έγραψε:Πάντως αν οι Τούρκοι ειδαν το 1ο ημίχρονο σήμερα τοτε παίζει να μας ζητησουν περισσότερα.

@bane μη τα γράφεις μόνο στις μεταγραφές και εδώ γράψε.
κατά τη γνώμη μου είναι απώλεια ο Εσίτι, αλλά ας τα πουν καλύτερα οι μπαλαδόφατσες
@john4serres μήπως να αλλάξεις αβαταρ μπας και αλλάξει το γούρι;
κατά τη γνώμη μου είναι απώλεια ο Εσίτι, αλλά ας τα πουν καλύτερα οι μπαλαδόφατσες
@john4serres μήπως να αλλάξεις αβαταρ μπας και αλλάξει το γούρι;

- john4serres
Εγώ το έβαλα για να πάρει μπρος ο Αντόνιο αλλά αυτός τα έκανε μαντάρα στις προπονήσεις.
Oh nooo Goztepe is linked with Esiti. I do not want to lose our best player. 2.5 million are not much for him. I hope he will not leave along with Biseswar. Biseswar was also at Turkey in the past and they know that he is amazing. Please God, don't let our two best players leave.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
- bersekeros