Misic Mauricio για να μην πω και Σακχοφ σου κάνουν για ατεχνοι;Demir έγραψε:Ελπίζω να μην είναι χαφ με στοιχεία 1,85 ,Άργος ,άτεχνος... μην τους κάνουμε 5
Μεταγραφές Χειμώνα 2018 II
-
Gawain1978
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018 II
Ποιοι ειναι οι ατεχνοι; πες τους εναν εναν σε παρακαλωDemir έγραψε:Ελπίζω να μην είναι χαφ με στοιχεία 1,85 ,Άργος ,άτεχνος... μην τους κάνουμε 5
- navigator11
Ο παλιός πουστρ@κος του γκαύρου;;Dimg4 έγραψε:Ντουντου
Παγωτατζή φίλε μου, θέμα ωρών θα είναι. Δε χρειάζεται να τρελαινόμαστε. Σημασία έχει να έρθει παίχτης, που χρειαζόμαστε. Το να τον μάθουμε και 5 ώρες αργότερα δε θα χαλάσει κι ο κόσμος.
Both... Χαφ μεταγραφή, στόπερ ανανέωση ΒαρέλαGawain1978 έγραψε:CCCP χαφ είναι αδερφέ.Αυτο είναι ξεκάθαρο από όσα έχουν διαρρεύσει.
Εμένα με μπερδεύει το σχόλιο του Γιώργη που λέει both.
Είτε εννοεί χαφ που παίζει και στόπερ είτε δυο παίκτες.
Λογικά το πρώτο.
παει ο κιτσιου ερχεται ο μουλεν !!!!οπως ατρομητος
μηπως ο αλεξ φερναντεζ απο καντιθ?
μηπως ο αλεξ φερναντεζ απο καντιθ?
Σωστός!Jeremy4 έγραψε:Both... Χαφ μεταγραφή, στόπερ ανανέωση ΒαρέλαGawain1978 έγραψε:CCCP χαφ είναι αδερφέ.Αυτο είναι ξεκάθαρο από όσα έχουν διαρρεύσει.
Εμένα με μπερδεύει το σχόλιο του Γιώργη που λέει both.
Είτε εννοεί χαφ που παίζει και στόπερ είτε δυο παίκτες.
Λογικά το πρώτο.
Μαλλιασε το πληκτρολογιο μου να γραφω οτι ερχεται χαφ
Σαν πολλοι δεν μαζευτηκαμε?Ανοιξτε διαδρομο να κανω κωλοτουμπα
Σαν πολλοι δεν μαζευτηκαμε?Ανοιξτε διαδρομο να κανω κωλοτουμπα
Τότε δεν έχει νόημα το παρόν thread που γράφουμε. Να περιμένουμε τις εφημερίδες να πληροφορηθούμε
τοσο που εχουμε σκασει ολη τη μεταγραφικη περιοδογια χαφ , και Λουντ απο β ισπανιας να φερουνε θα πανηγυριζω!!!
- navigator11
Toν ποδοσφαιριστη από τον Κορυδαλλο φέρνουμε για να τελειώνουμε και τυπικά με το πρωτάθλημα........
Πάλι καλά που είπε ο rain ότι δεν πρόκειται για ονοματαρα.Σε τρεις ώρες οι προσδοκίες θα είχαν φτάσει στο θεό.οτιδηποτε λιγότερο από Καντέ θα οδηγούσε σε πορεία διαμαρτυρίας.